Provjobba 2 dagar

JA! Imorgon ska jag provjobba på Jockes morsas jobb. Fast jag är nervös som fan, tänk om jag skämmer ut Kia totalt iom att jag inte kan något! Usch vad hemskt isåfall. Och tänk om de tycker jag är så dålig så jag inte får jobba på fredag?... Men om de inte vill ha mig sen på sommaren, så har jag i alla fall fått lite pengar, och det sitter aldrig fel när man är pank. Iofs bara 80:-/ timmen, men bättre än inget. (Jag hade tjänat mer på Majgården, och antagligen så är det mindre stressigt där också) Jag kommer ändå känna mig stenrik i vilket fall som helst, även om de sparkar ut mig efter 2 timmar ^^

Hoppas bara jag kan somna ikväll och vända tillbaka dygnet något, ska börja jobba kl.7. Hoppas jag får ta bilen också. Och sen hoppas jag att jag inte är helt slut iom att jag ska skriva det där provet imorgon. Mycket man hoppas på egentligen, hoppas de är snälla också. Ja jisses, jag är nervös...

Tränat i långlina

Ja idag så var jag och Fisen ute med Melker i långlina. Måste säga att det gick förvånansvärt bra ändå. Han lyssnar på stanna ibland ^^  Och han drog inte mot människor utan kom för att få en godis. =D En fästing kröp på han, men den trilla av, så inga problem med det...

Tänkte lägga in en bild från 18 maj tror jag att det var, men då var alla syskon med ute.

image4

För övrigt så ska jag skriva gröna kortet provet på torsdag, får hoppas att det går bra.

En dag på skjutbanan

Jag, Jocke & Magnus tillbringade dagen på skjutbanan i söndags.
Jag sköt klart bronsserierna & kompletteringsserierna, sköt väl 40,41,42. Så jag är nöjd.
Sköt det med Uniquen, kolven passa perfekt. Kom inte överens med Berettan. Men ändrade inte siktet på någon av dom, och det funka ju bra ändå. Ska bara lämna in pappret, får väl göra det när jag ska skriva provet till Gröna kortet den 31 maj, för Jocke fyller år nu på torsdag.

Sen så har jag kollat på specialsydda hundhalsband idag. Hittade jättefina i läder, men ack så dyra, och andra i typ tyg. Funderar på å köpa ett halvstryp med dödskallereflexband med militärfoder eller liknande. Men får väl önska mig sen i september när jag fyller år nu när jag inte har några pengar. Tycker det va lite väl dyrt ändå 160:- Men men, vet att en tjej syr och bor i Skara, hon tränar visst på Götene Bk, så hoppas jag kan grabba tag i henne om jag får börja till hösten och kan hitta henne på klubben samtidigt, annars kan man ju bara bestämma en dag man åker dit isåfall kanske. Annars kanske jag kan gå in till skomakarn' Mona och kolla vad hon skulle ta för å sy ett halsband till Melker. Det kanske inte blir så dyrt.

Har i alla fall fixat den där OM rutan till höger nu, och ska försöka hitta igen hur man lägger in länkar.

Regn

Ja idag har det spöregnat (vet ej om det fortfarande håller på)

Käkade kebabtallrik med Jocke när han hade lunch, usch va gott det var.

Sen så satt Melker å gnällde, lika bra å ta ut han då när det spöregnade
(haha, han får skylla sig själv)
På med täcke och sen ut, ja han gnällde, och han ställde sig och verkligen spjärnade emot, men jag drog med han. Fick locka med godis,men det sket han ju i men efter 100 meter så gick det bra. Men han var varm och torr under täcket sen när vi kom in, så jag tror han gillar det. =)

Täcket va lite stort, så han snubblade när han skulle upp på trappen, men  annars gick det bra.

Tog en bild när vi kom in sen:
            

P.S. Sköt 2 brons serier igår (34 poäng) Ja ja vet ,rätt pinsamt ,men ändå. Kolven va alldeles för stor, men bästa tavlan blev 39, så jag är nöjd. Menar - ändå första "riktiga" gången jag provar precision. Ändå pinsamt att jag skjuter luft bättre, och jag är inte bra. Tror inte jag har talangen för skytte, men roligt är det i alla fall. Skulle få skjuta med Mats Hämmerli .22 nästa torsdag, ska bli kul, tror dessutom kolven passar bättre. Men men, jag är nöjd i alla fall. =)

Melker 9 månader idag

Ja idag blir Melker 9 månader. Väger fortfarande bara 15 kg. Han fick ett stort tuggben, lite lyx ska han väl ändå få.

I förrgår så köpte jag ett regntäcke till honom, men givetvis inget regn efter det ^^ Det va lite stort, men bättre än ett litet, kommer nog passa bättre sen. Rött var det i alla fall.

Idag så gjorde jag nån hårkur från Gliss, och sen nån styling produkt efter från samma serie som jag kleta i håret. Det skulle vårda håret och bla bla bla, håret blev om möjligt ännu torrare och strävt (kanske var sista produkten, vad vet jag?) Får prova inpackningen från Wella nästa gång. Och kanske kletar i stärkande medel för topparna sen. Mitt hår är katastrofslitet, ni kan inte ana, inte ens färg fäster på det längre. Enda utvägen kommer att bli dreadlocks i framtiden, jag längtar faktiskt.

Ja senare ska jag i alla fall på Gröna kortet kursen, skyttet, och det ska bli kul. Får se om jag kanske ska prova å skjuta brons serierna innan, beror på om Jocke ska åka eller inte. Och om han vill stå å glo när jag skjuter med hans pistol, det vet man aldrig. Bestämt mig för att inte ställa om siktet ifall jag får skjuta, jag får helt enkelt anpassa mig isåfall. (Nej, jag känner inte för å prova med klubbens vapen, då får jag vänta till nästa nybörjarträning och det är om en månad)

Och jag fick inget jobb på Svenska Foder, jävla skit. Fick kuvertet idag där det i princip stod att du duger inte. Men Fisen fick jobb på donken i alla fall, så man kan ju bara erkänna att hon är mer framgångsrik än vad jag är, men jag är glad för hennes skull i alla fall.

Förresten, anmälde mig till Götene BK igår. Hoppas att jag kommer in. Skulle verkligen vara jätteroligt. Har jag tur så kanske jag blir värsta bruksmänniskan ^^

Sätter in en bild på Melker från när vi var i Mariestad. Felicia skulle visa en ny tröja till Cindy och när jag kom ut så hade hon tagit på Melker den. Lika bra å fota då när han genomlidit helvete för å dra på den.


Kan inte fatta att han satt still. Men tro nu inte att jag tar på Melker kläder mitt i sommaren, och framför allt inte ROSA. Men söt var han i alla fall ändå.
image2

Regn och hagel

Ja idag så skulle jag gå ut med Melker och det regnade lite så jag stod kvar på trappen tills det bara duggade och sen gick vi iväg. [Melker gillar inte regn och lera] Men sen så kom värsta störtskuren och han kissade fort som attan och ville tillbaka hem, men han skulle göra nr 2 också, så det blev ingen hemfärd. Sen så började det hagla, och då drog han sig mot grannens häck och försökte gå under. [Haha, jag kunde inte låta bli att skratta]
Kissade och bajsade och sedan racer fart hem, och upp på trappen innan jag ens hade gått upp. Denna skräckpromenaden var ca 200 meter. Så han stafferyckade av sig inne lite, och så gick vi ut senare.
Får nog ta och införskaffa mig ett regntäcke senare...

Han hade dessutom fått gå under och ta skydd i en ingång i häcken, men då försökte han springa in i trädgården och sen lägga sig ner, så han blev ju grusig...

Sätter in en fin sommarbild på honom istället:


5 maj. Melker trivs bra ute i trädgården med sol [men inte för mycket, då blir det alldeles för varmt] Ja, jag vet att han är kinkig...
image1

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se