Kort sammanfattning

Ja, det var ett tag sen jag skrev här. Kan sammanfatta lite kort (eller kanske blir långt):

* Har börjat på kontaktkurs med Melker. Jätteroligt, han är duktig på allt utom kontakten med mig ^^ Har provat på upplet och spår - skitkul. Han var tom lös i sökrutan och han kom tillbaka till MIG med kampknuten. (Stor händelse) Han spårade upp en leksak som instruktören lade ut - han var duktig, tappa bort sig lite en gång men hittade tillbaka - trodde inte han skulle klara det så bra. Och så har vi gjort en inkallning och han kom till mig i stafferycks fart. =) (Även om de andra var bakom så är jag mycket nöjd) Men kontakten är hopplös - så kommer troligtvis få gå om kursen. Men jag försöker jobba på det nu hemma, kör lite skvallerträning och klickar varje gång han självmant tar kontakt med mig. Funkar rätt så bra faktiskt.
Körde dock 3 spår i skogen hemma sen och han bara rusade, så vi får se hur det utvecklas.

* Sen så har jag fyllt 20 år. Har inte ens besökt systemet. Nej, men födelsedagen var inget märkvärdig, fick "Sex and the City" boxen av Jocke och den gjorde hela dagen.

* Vaccinerat Melker

* Kommit på att jag kanske vill bli djursjukvårdare. Vet ej om jag vill kasta bort mina talanger =P och språket på det, men det verkar roligt och jag tror att det är något jag vill hålla på med. Även om jag läste någonstans att lönen är topp 5 sämst.

* 1 oktober så cyklade vi 3 rundor med Melker runt gräsplätten utanför huset. Funkade väl sådär.

* Vicky har lärt han att buga också =), men det var ett bra tag sen.

Ja men nu kommer jag faktiskt inte på så mycket mer. Så lika bra att avsluta.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se