Jag mötte staffie!

Igår åkte jag iväg med Melker för att Andreas skulle fota han. Blev en del bra bilder- inte riktigt det som jag hoppats på, men några få var kanon. =) Han gick tom i vattnet, men lät han inte prova att bada med tanke på Advocate. Men han kanske kan lära sig att gilla vatten. Vi fotade väl i 2 timmar och sen åkte vi hem till mig, jag köpte med pizza och bjöd Andreas som tack och sen lade vi in bilderna. Får skriva om det met en annan dag och lägga in lite bilder.

Men tänkte bara skriva att idag så såg vi 2 staffar! En var visst osäker, så Melker fick hälsa på tiken, Selma. (Hanen var Selmas valp som var runt 2 år) Jättesöt, och hon var lugn. De hade en lös jack russel som skällde och morrade och skulle nafsa, Melker tyckte väl att det var festligt. Stod och pratade lite med Selmas ägare och när hundarna nosat på varandra så gnällde Melker lite för han ville leka med jack russeln^^ (Han är ju knäpp =P) Men men, första staffen Melker hälsat på (förutom när han bodde med sin mamma och sina syskon)
Tror Selmas ägare heter Helena så vi kallar henne så nu ;) Hon sa att Melker var jättesnygg, bred skalle och bra stop. Ja hon verkade nästan förundrad över hans skönhet =D Hon tyckte att jag skulle ställa ut han också när jag pratade lite om det, ska försöka i framtiden. Men det var kul att höra i alla fall av en som äger en staff =) Melker var typ jämnstor med Selma, hon var kanske lite lägre och lite tanigare, men hon är ju tik. Men hon var jättesöt. Men, när man jämförde de 2 så såg jag ju att Melker hade bra mycket bredare skalle och bättre stop, ja han är väl helt enkelt en riktig snygging ;)

Går inte att lägga in den bilden jag ska ha här, så ni får väl tyvärr klara er utan en så får jag fixa det en annan dag när jag sitter vid min dator.

Men men, ska kolla lite på tv nu och sen gå en kisse-sväng med Melker.


// Maria

Melker fyller 2 år!

Idag fyller Melker 2 år! Kan inte fatta att tiden gått så fort. Och jag kan inte fatta att jag trodde han skulle va rätt så lugn när han närmade sig 2 (det var iofs över 1 år sen jag trodde det, jag höjde gränsen till 3 år sen=). Idag hoppade grisen upp på köksbordet! 2 år, men inte en dag lugnare =P

Han fick ett koppel av mig. Han tycker ju bara att det är roligt att slita sönder kartongen som grejerna ligger i ^^ Lite tråkigt att vädret pendlar mellan regn och gråmulet. Men man får passa på att gå ut när det är uppehåll.

Får väl slänga in bilder på födelsedags vovven: (Kolla vad amatören lyckades med, copyright mitt i bilden typ- hinner inte ändra, Jocke kommer snart)


Titta vad fint jag ligger nu matte, får jag demolera kartongen nu?


Hon sa grattis! (Spana in ögonen)


Jaha, dagens fångst blev ett koppel.

Hinner faktiskt inte skriva så mycket mer nu, ska gå å duscha. Men får återkomma när det drar sig mot kursstart på brukshundklubben ;)

// Maria

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se