Beställt halsband till Melker

Japp, nu är det ÄNTLIGEN gjort! Beställde ett äkta staffehalsband till Melker nu, fick betala med morsans Visa. Blir svart & krom^^ Längtar tills jag får det, ska bli kul med custom made =)
Har även funderat på att börja lite med weightpull på skoj, som aktivering, sysselsättning och för att bygga lite mer muskler, men får väl gå med på nåt forum och lära mig lite om det först. Då kommer jag skriva inlägg om custom made sele sen ^^ =)

Ja, jag är sämsta bloggaren någonsin. Vad har hänt sen sist? En massa eller inget- kommer knappt ihåg, inte ens några bilder har jag fått upp, men kände att jag var tvungen att skriva om denna lyckan! =)

Kan väl ta lite kort då som jag kommer på, förutom att jag och Melker ska flytta till en etta i februari, om jag blir klar med målning och sånt där i tid. =) Japp, den köpte jag i alla fall. Får nyckeln 30 januari- ska bli jättekul =)

Men men kort lista vad som rör Melker:
* Fått klövar så att vi kan börja viltspåra- när jag fixat blod
* Vart på staffeträff vid Skogshyddan. Jättetrevligt att träffa så många, 6 st staffar var med! Men det var ingen förutom valpen som var sugen på att leka med Melker.
* Melker har börjat sprätta med benen ibland efter att han skitit. Trodde han glädjedampade i snön först (det var snö första gången han gjorde det)
* På julafton satte Melker en knut i halsen efter ett tuggben som jag inte fick bort! Försökte med heimlich, men sen kom jag på att jag vet ju inte hur man gör, så jag fick fortsätta å gräva långt nere i halsen på han. Och kände jag inget första gången så kände jag defenitivt inget andra gången. Men det släppte sen, jag tryckte ner den istället för att dra upp den. Men men, bättre det än ingen hund alls. Blev livrädd. Började nästan gråta bara av tanken. Och något som var så halkigt som mina händer efter har jag aldrig vart med om. Kunde knappt tvätta bort all fradga från händerna sen, ville inte lossna.

Ja, imorn ska jag och Jocke va hemma med Melker i alla fall, ska bli kul ändå å va med grisen på nyårsafton =) Får väl gå ut å gå en trevlig promenad också om Jocke vill. Annars häller man i han lite alkohol- då kan han gå hur långt som helst, snacka om knas^^

Får försöka bättra mig på bloggfronten sen nästa år ;) Får se hur det går.

Gott nytt år på er!
önskar
Maria & Melker

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se