Melker gått på spång!

Ja idag var vi ute i skogen i långlina. Jag höll faktiskt i den när vi gick på spåret. Han var helt knäpp. Tror det är löptikar eller liknande som vart ute i området, för han hade noll kontakt med mig. Nästan i alla fall. Känns som vi tappat all kontakt-träning.
Men en man som gick om oss sa att det var smart med ett "snöre". Japp då fick jag förklara att jag inte kan ha han lös och därför fick han gå i lina. Men mannen tyckte det var smart och kul för hunden, för då kunde han ju springa nästan som lös. Jovisst, han tyckte nog att det var kul. Fast han hoppar hemskt skumt på höften, liksom hela rumpan är uppe i luften typ. Sen spydde han 2 ggr i morse också. Får ringa vet och höra imorgon på jobbet eller på tisdag.
Men sen nä vi skulle gå hem så ville jag gå lite längre, var på bra promenadhumör. Så vi gick en liten skogsväg hem. Det var kul, han visste ju inte exakt vart han skulle gå så han väntade på mig i början. Sen så fick jag syn på en spång och tänkte att nu ska jag fota. Men han var inte alls på fotohumör idag. Kan ni se på bilderna sen. Ville inte stanna eller liknande. Den andra spången som jag fick syn på  (tog upp kameran för att fota) struntade han i, han hoppade ner i diket och sen upp. Aja. Sen så blev det lite tydligare stigar om vart vi skulle gå så då struntade han i mig. Jag hade släppt linan precis efter första spången. Så jag fick gå å gömma mig ett par ggr. Men han letade allt efter mig! Fast en gång såg han mig inte, men trodde han skulle känna doften, men då fick jag säga vart jag va och då kom han som ett skott. Men varje gång han sprang ikapp mig så sprang han 15 meter förbi. Innan har han ju alltid stannat vid mig för att få godis och sen springa vidare.
Jag plockade även en krypande röd fästing på han som jag fick mosa med stenar i skogen. Sen när vi kom hem såg jag en svart fästing som jag brände upp. Sen såg jag ytterligare en krypande röd som jag brände. Sen tänkte jag att jag får väl kolla över lite mer noga, jo då hittade jag en till röd krypande som jag brände. Haha, dom djuren känner jag ingen sympati med. Det kan dom ha, brännas levande.
Vi var ute i lite drygt en timme och jag hade givetvis tagit på mig för mycket kläder. Var helt genomsvett när vi kom hem.

Lägger in 2 bilder då, den på spången är jättesuddig, men ingen mening med att fota eller lägga in fler bilder för alla blev kassa. Han var inte på fotohumör =P


Melker på spången, ja ni ser ju att han ville verkligen vara med på kort. =)


Detta var den första bilden jag tog. Titta vad sur grisen ser ut =P Ni kan även se eventuell demodex i pannan på han.

Ska väl kolla på en film snart eller liknande. Letar även akvarium på nätet till en kampfisk, får se om jag köper nåt.

// Maria

West coast riot

Tyvärr är inte detta Melker relaterat! Blev längre än planerat. *Sorry*
Ja, måste skriva lite om west coast riot! Var ju i torsdags. Åkte iväg med Magnus och käkade på burger king och gick lite i Nordstan innan vi drog iväg, köpte den nya xidern på systemet, bara en flaska för jag hade ju med mig juice å jeltzin. Men när Magnus hade gått på toa och skulle hämta ut pengar så gick jag ut och rökade. Han skulle möta mig ute sen. Tänkte att det här är ju lätt, de stora fyrkantiga bänkarna finns ju bara här. (Han har inte så bra lokalsinne) Men sen tog det väl en kvart innan jag blev orolig och gick in och letade efter han vid bankomaten. Nope, ingen Magnus. Sen ringde han tack och lov (jag hade hans väska, visste inte om telefonen var i den) Han sa att han var ute, men när jag var ute där vi skulle mötas så var han inte där. Vi fick mötas vid burger king. Han hade givetvis gått fel! =P Haha, toa kön hade vart lång så vi gick och hämtade ut pengar.
De hade inte lagt upp ett bra system när vi kom fram. Först kom man till kroppsvisitering, och den var grundlig, kände tom i strumporna. Och sen kom väskkontrollen, och den gick ju åt fanders. Magnus fick inte ha med sig paraply och alkohol in. Jag fick inte ha med mig alkohol in, vet ej hur det var med kameran för när hon skulle beslagta cidern så tog jag den och vände. In med grejerna i "garderoben". Sen till kroppsvisiteringen igen. Killen som kollade väskan sen var schysstare, han hade nog inte sagt nåt om kameran, för massa folk hade med sig kamera. Men men, jag lämnade ju bort den. Sen började ju dagen med regn, så ponchos på och sen köpte jag en Bad religion t-shirt 250:-. Magnus NOFX kostade bara 200:-
Sen iväg och kolla på De lyckliga kompisarna. De började med "Dricka sprit och hålla käften" Ljudet var lite kasst så jag plockade ur öronpropparna. Tog även av ponchon mitt i allt, hade slutat regna. De spelade på samma sen som Bad religion och alla andra prio 1 artister så där tänkte vi hålla till resten av dagen. Min prio 1 var Bad religion och Magnus var NOFX. Sen gick vi iväg och tog varsin stor stark, men jag är ju inte så förtjust i öl så jag drack ju inte upp allt. Sen lyssnade vi bara lite kort på No fun at all, vi traskade iväg till den bästa scenen och hörde lite från sidan. Sen kom Comeback kid, och herregud vilket ös när de körde igång med "Broadcasting" Det var nog den bästa låten på hela festivalen. Jag fick gåshud när de drog igång. De var verkligen skitbra live, mycket bättre än på skiva. Hela bandet öste verkligen på till 110%. Så jag får nog säga att det var den roligaste gruppen att se. Även fast jag inte kunde texterna^^
Sen så spelade Tiger army på scenen bredvid, de hade en ståbas- skitcoolt. Aldrig hört talas om de men de verkade bra. Vi käkade en stor lunchkorv, så att vi inte skulle bli hungriga sen. Hade köpt 2 godisremmar innan, gott. Stod längst bak där och lyssnade innan vi gick till nästa scen och ställde oss längst bak och kollade på Lagwagon. Vi gick på toa igen mitt i spelningen innan vi började gå fram mot scenen. (Japp, jag skulle ha första parkett när Bad religion spelade) Toaletterna var ju rätt äckliga, nerpissade eller nerspydda. Tyckte nog att Lagwagon gjorde den absolut bästa spelningen som tilltalade mig, i alla fall rent musikmässigt.
Sen drog Flogging molly igång och då hade vi första parkett på scenen bredvid. Så vi såg och hörde ju bara från sidan. Men de var också jättebra, hade verkligen vart kul att se på nära håll, men men. Basisten drack en massa öl och det bara sprutade ur munnen på han när han spelade. Haha, det var kul^^ Sångaren kommenterade "Those cheap bastards on the bridge." Alla banden klagade på de =)
Så var det äntligen dags för Bad religion. Jag klamrade mig fast längst fram i staketet. Ingen skulle få knö sig förbi mig, Magnus sa samma men i slutet stod han likförbannat bakom mig =P Sångaren sa att han hade hört en skräckhistoria om den där bron som alla stod/satt på. "I heard that someone jumped from that bridge last year. It was when Misfits were playing" Haha, alla garvade. Men helt ärligt så tyckte jag inte att det var något vidare ös. Tyckte synd om gitarristen, han såg så tafatt ut och kollade ut så tomt över publiken. Det var ingen direkt fart i låtarna, när "American jesus" kom så tänkte jag att nu jävlar, men inget hände. Enda låten som det var mer fart i live var "Sorrow", som iofs är helt fantastiskt bra, jag hade hoppats på att "Sorrow", "American jesus" och "Modern man" skulle komma. Men jag fick ju 2 stycken i alla fall. Trycket fram var rätt så jobbigt stundtals, kollade nästan mer på alla de fick lyfta iväg från publiken. Men jag stod kvar och försökte hålla stånd. Men efter det så var jag jättetörstig. Vi hade ju inte druckit nåt för att vi inte skulle behöva gå på toa, men jag var tvungen att gå iväg. Jag hade ju sett mit prio 1 band och var besviken. NOFX är ju bra, men kan inga texter typ så det spelade inte mig någon roll vart jag skulle stå, Magnus stod kvar i alla fall. Gick iväg och köpte en dricka, 25:-, ja vilket rån. Men drack drickan och lyssnade på Millencolin på avstånd. De var väldigt bra i alla fall, synd att man inte stod längst fram, där kunde jag sjungt med, aja. Gick iväg på toa innan jag skulle bege mig tillbaka till scenen. Magnus stod längst fram och jag fick plats bakom. Stod ju å lyssnade på Millencolin innan NOFX skulle dra igång.
När äntligen NOFX drog igång så stod jag inte kvar så värst länge bakom Magnus. Någon lång tönt stod och tryckte hemskt på mig och hans kompis använde mig som armstöd. Så jag backade lite. Sen så kom jag ju såklart i närheten av några emo ungar som hoppade, och då fick jag ju backa. Sen så blev det ett hemskt tryck, men någon bakom putte mig tillbaka. Sen såg jag att denne någon var en ful aggressiv prick som putte till alla väldigt hårt och elakt. Aja, jag hade kommit ytterligare längre bak och hamnat bakom denne aggressiva fula människan. Och helt plötsligt börjar några längst fram att slåss och hamnar längre bak i publiken. Ja, där jag stod, jag blev ju helt förskräckt och slängde mig i princip bakåt- hade ju folk som typ stöttade mig. Och då ska ju denna aggressiva fulingen lägga sig i så han kastar sig efter den ene som hamnat längst bak som blivit fångad av folk och ska slå han i ansiktet. Han var så kass så han kunde inte ens träffa. Men han kanske träffade en gång. Men sen kom ju annat snällt folk och försökte bryta det hela. Och då undrar jag, vad fan är meningen med att slåss? Jag hade gärna kastat mig över han fulingen, han var ju riktigt elak och sånt blir jag förbannad på. Men han ville väl bara bråka, jävla idiot. Ja, mot slutet sen så hade jag gått från mittenplats längst fram till att stå längst ut lite längre bak. Vilket enormt tryck det var... Hittade Magnus lätt sen, men han visste inte var jag var, oväntat^^
Vi halvsprang till "garderoben". Men det var ändå massa folk där och absolut INGET kösystem. Det tog ett bra tag innan vi fick väskan. Då var vi jättetörstiga så jag gick in på juicen och han på en cider. Jag var på äkta partyhumör. Vi gick över hela bron, trevlig promenad. Sen gick vi till Mc Donald's i Nordstan, Magnus var hungrig. Många hade tänkt likadant som oss, massa folk där. När Magnus stod i kö så satt jag och drack min juice, och jag började bli bra dragen (hade gjort en hyfsat stark blandning för å slippa släpa på en massa). Hade druckit upp allt när han kom med maten. Tur att han äter snabbt, för jag ville ha min cider. Japp, ut och tog min cider och ringde till Rikard som vi skulle sova hos. Spårvagnen skulle gå om en 25 minuter när jag ringde. Men jag gick iväg och pinkade ute, inte en kotte såg mig i Gbg, helt fantastiskt. Sen kom vi tillbaka lagom till spårvagnen skulle gå, så fick svepa cidern, det var ingen höjdare. Men men, full å glad på spårvagnen och iväg. Sen såg jag Rikard. Så vi traskade iväg hem till han. Det var en bra vinglig promenad, men hemskt kul var det. Fick sova på en madrass på golvet och Magnus låg bredvid på soffkuddarna^^ Hade lie svårt att somna och sov oroligt, vaknade under natten av att jag frös osv. Rikard snarkar för övrigt, trodde aldrig jag skulle somna.
Upp och hoppa dagen efter, fick väl en 5 timmars sömn. (Rikard skulle jobba) Var faktiskt lite bakfull och det gjorde inte saken bättre. Halsbränna hade jag också. Men jag och Magnus gick och tog en glass på 7-eleven innan vi hoppade på tåget som gick hem 8.02. På länståget sen sov båda. Skittrötta och slitna.
Men fy fan vilket roligt dygn det var! Det blir tradition. Bara bra band som spelade. Jag trivdes som fisken i vattnet. Lite sur för att jag inte fick ha med mig alkohol in, men men. Funkade ju bra sen ändå. Ångrar lite att jag inte köpte Flogging molly tröja och framför allt Lagwagon tröja, men lägga ut 750:- på T-shirts kände onödigt faktiskt. Får väl köpa vid annat tillfälle eller på nätet kanske.

Om Melker:
Ja får väl skriva lite kort om min älskade hund också. Han har spytt varje morgon sen vi började med Advocate. Får ringa till vet och fråga om det inte blir bättre. Men han spyr bara galla och är pigg för övrigt. Kräkningar kunde vara en biverkning så hoppas det går över. Vi var på stan idag. Vi gick dit och tog bussen hem. Var varmare än jag trodde och hade inte tagit med vatten till han så därför tog jag bussen hem. Dessutom bra träning att åka buss. Gick rätt så bra, lite gnäll. Men han var duktig på stan också. Gnällde lite lätt 2 ggr när det blev tråkigt att stå/sitta still. Men fick tag i klocka till Jocke och den hade lyse! Överlycklig. Köpte även batteri till sparbanken dosan. Har beställt tjänsten så jag kan betala räkningar, ska bli skönt att fixa det själv, kostade väl en 155:- och det var överkomligt. Får snart börja träna med han också, han lyssnar inget vidare just nu. Så får bege mig ut med godis och klicker när träningshumöret kommer tillbaka.

Men, ska väl försöka kolla på film nu om det går något bra, annars sätter jag på dvd.

//Maria

Droppat och klart

Idag var jag på apoteket och löste ut första kuren till han med advocate. Ska prova i 3 månader först. Får se sen om det hjälper. Hoppas verkligen det!
Droppade nyss advocate på Melker. Hoppas inte han får några biverkningar. Morsan fick sitta och hålla en tuggpinne som han fick när han var klar. Jag tog faktiskt handskar på mig, bara ifall jag skulle råka spilla. Men det gick bra. Får vara lite försiktiga med regnet och så ute. Får väl slänga på han ett täcke nu de första dagarna.
Började lite lätt med glucosamin idag också. Men vet ej om det har någon effekt med tanke på att han inte hade benpålagringar vad vet. kunde se. Så jag ger han dosen för små hundar (stod inget om vikt eller liknande) Så lite borde väl inte skada tycker jag.
Men men, har sovit fruktansvärt dåligt, Melker väckte mig i morse klockan 6.27. Ja, han har vart gnällig ända sen han kom hem från vet. i princip. Men kanske för att han blev sövd igår eller liknande. Men nu är han inte lika gnällig, bara nästan.
Ska snart till Jocke, funderar på att sova en stund, men får se om jag hinner. Vet inte vad vi ska göra ikväll, men det blir nog något tråkigt, som de 2 senaste midsommaraftnarna har vart.

Lägger in en bild på Melker sen förra sommaren:


Ja titta vad snygg han är!

// Maria

Hd/ad röntgen & skrap avklarat

Obs! Reserverar mig för en massa stavfel. Sitter på Fisens dator och har väl en massa att berätta och halvt bråttom.

Ja, det tog 30 minuter innan jag hittade till Falköpings smådjursklinik. Jag var nästan en trafikfara i Falköping så där vill jag inte köra igen med Jockes bil, folk lär ju känna igen mig. Har nog aldrig vart så svettig efter en bilresa heller. Fick tom ringa dit och fråga efter vägen sen, det var lika bra, hade vart bäst att ringa direkt istället för att köra slut bensinen som är svindyr idag.
Fick bla. göra en tvärnit, för det var någon som fick för sig att göra en vänstersväng bara sådär och tvärnitade. Melkers bur flög fram så jag släppte ut han sen. Trodde nästan han blev skadad först. Borde ha tutat på idioten. Men sen kom Melker fram och satt i mitt knä när jag körde, inte så lyckat men. Missade grönt vid ett trafikljus för jag höll på med Melker, men tror inte jag stod kvar så länge, ingen som tutade. Sen så när jag skulle svänga till vänster så såg jag att det var nästa vänster så jag fortsatte (alltså 10 meter efter bara), kom ingen mötande så låg nog i mitten typ, då kom en idiot bakom och tutade, visst det kunde jag ha. Men han backade tillbaka på huvudleden och körde in efter mig och började prata med en dam som rastade sin storpudel. Hon sa till mig sen att han var arg, men hon hade ju sett det hela och sa att det inte var så farligt. Men han ville ha det till att jag höll på att köra på han, men egentligen var det ju han som höll på att köra på mig isåfall. Men värt att stanna och prata med en främling om hur idiotisk jag var (enligt han), han skulle ju kommit fram till mig, men glad att jag slapp den konflikten.
Men när vi kom fram så var Melker halvt hysterisk som vanligt. Men de fyllde i lite papper och sen fick jag gå in och fylla i papper om Melker och sen kom vet. Hon lyssnade på hans hjärta och sa att det lät bra. Sen såg hon ju att han var pigg och aktiv ^^ Sen när hon skulle ge han sederingen så frågade hon om jag kunde hålla honom eller om de skulle sätta på munkorg! Nej, munkorg behövs inte svarade jag, inga problem alls. Då sa vet. att de här hundarna brukar vara snälla ;)
Vi gick igenom lite innan och jag sa att han hoppade lite konstigt med höger bak. Och hon sa att det som liknade demodex såg misstänkt ut. Men sen så fick han sedering och vi fick traskade iväg till röntgenrummet. Hon sa att han skulle bli trött inom 15 minuter. Han dåsade ihop efter en 4-5. Lite oroväckande tyckte jag att det var att de lämnade oss ensamma sådär. Kunde ju hänt något allvarligt. Jag blev ju orolig, inte van att se Melker så, kände på hjärtat och kollade och lyssnade efter andetag. Ja, han levde!
Sen så kom en djursjukvårdare, hon var faktiskt lite sur, eller ja. Inte jättetrevlig då. Jag fick bära upp den 17 kg tunga potatissäcken som han kändes som. Sen så fick jag hålla han i armbågarna och hon tog bakbenen. Han låg utsträckt som en slaktad gris som hängde. Usch det var hemskt. Gjorde ont i hela kroppen när jag sträckte han. Vi tog om bilderna på höfterna 3 ggr, sista gången fick han ligga på en dyna typ för att komma rakt och jag fick sträcka han ännu mer. Tack gud sen att det var över med höfterna. Då kom armbågarna. Men det behövdes bara en bild på varje. Fick trycka upp framtassen mot hakan typ. Ja, det var lite jobbigt, men inte lika jobbigt som höften. Det var nog svårt att få han i position för hon sa att han kanade runt på bordet för han var så massiv ^^
Sen så skrapade hon efter demodex. I ansiktet, på frambenet och på tån. Hon tryckte liksom ut de, eller ja försökte trycka ut kvalstren, eller ja skabben, och sen skrapade upp de. Inte skar, men blev lite orolig när jag såg skalpellen. Sen försvann hon. Sen kom vet tillbaka och skrapade mer, hon hittade inte på de andra så hon skrapade mer på tån. Sen kom hon tillbaka igen efter en stund och jag visade ett nytt ställe som jag såg, vid höften typ. Där skrapade hon rejält. Andra gången hon kom tillbaka så viftade Melker på svansen, så han var väl klar i huvudet men kunde inte röra resten av kroppen. Så jag kollade han extra noga då.
Jag kollade lite på röntgenbilderna, begrep ju ingenting av armbågarna. Men jag såg ju att en höft var sämre. Men visste ju inte vilken det var, trodde hon hängt upp bilden spegelvänt och då skulle andra höften vart sämre. (Sen kom en annan tjej in och gav han en uppvakningsspruta, och när jag lyfte ner han senare så gick han knackigt på benen) Men vet. sa sen att det var höger höft som var sämre. Hon suckade typ och sa att det var ju inte bra. Hon trodde inte A eller B, och sa att jag skulle vara glad om jag fick ett C. Visste det ju sen innan kändes det som. Men vi får se vad SKK säger. Hon sa att hon tyckte armbågarna var bra och att det inte fanns benpålagringar på höften eller armbågen. Men jag sa att jag vill veta vad du ser, att jag inte brydde mig om bokstäver. Men visst, bra med bokstäverna, men kan nog ibland vara missvisande. Får se om jag ska tillsätta glucosamin, har ju någon billigare variant från Granngården. Men köper nog något mer exklusivt sen isåfall. Tror väl egentligen att det är mer nödvändigt vid benpålagringar. Får väl se vad SKK kryssar i för rutor så får jag utgå från det sen.
Men demodex hittade hon ingen. Hon sa att hon hade kollat jättenoga men inte hittat. Hon sa väl som jag sa, jag vet inte om jag ska vara glad över att inte ha hittat det eller inte. Men jag kollade lite om man inte kunde medicinera med Advocate ändå, bara ifall. Det skulle väl inte vara skadligt så vi ska prova i 3 månader och sen återkomma och se om det blivit bättre och isåfall fortsätta i 3 månader till eller se hur det blir. Så hon sa att även om hon inte hittade demodex så skulle hon ställt det som klinisk (?) diagnos. Men veterinären hette Karin Bredelius och hon var jättebra! Tyckte det var bra att hon ville att jag skulle höra av mig så hon fick veta hur det gick. Ska väl kolla om apoteket är öppet imorgon och isåfall lösa ut advocate. Är dessutom jätteglad att de skrev ut Advocate, som jag ville. Hon sa att ja det är ju det man behandlar demodex med. Bra tyckte jag, som inte ville ha Interceptor.
Melker satt i framsätet hela bilresan hem. Han blängde nästan surmulet på mig och öronen var halvt bakåt. Han satt väl och halvsov, men parerade i svängarna jättebra som vanligt =). Funderade på om jag inte skulle lagt han i baksätet så han kunde lagt sig, men men. Gick ju bra. Väl hemma så stod han vingligt på benen. När Jocke kom så undrade han om jag hade slagit honom, han fatta nog inte det där med hd/ad röntgen och sedering.^^
Men nu ett bra tag efter så blänger Melker bara på mig och har öronen bakåt, tror inte han gillar mig för att jag tog med han till ett ställe som fick han att dåsa ihop. Men men, det var ju för hans eget bästa, som jag sa till han också ;)

Nej, nu får det nog vara bra, ingen kommer orka att läsa allt detta.
Får återkomma med något roligare en annan dag förhoppningsvis. Förresten, har jag skrivit att jag fått plats på lydnad med tävlingsinriktning i höst? Ja, det har jag fått i alla fall, samma tid, samma plats- men andra instruktörer. Tyvärr, jag som gillade gubbarna, men de andra kanske är bra också.

// Maria

Bokat tid för hd/ad röntgen samt skrapprov

På torsdag kl 15.20 ska jag befinna mig på Falköpings smådjursklinik för att röntga Melker samt ta ett skrap och kolla om de kan hitta demodex. Demodexen går inte på dolda fel försäkringen utan på min, så det kan hända att jag inte får ut någon ersättning, men men. Hoppas att de hittar något annat än demodex. Det tråkigaste är att även om de skrapar och inte hittar något så vill man väl ha en 4 fria skrap för att konstatera att det inte är demodex, så jag vet inte, lika bra att de hittar det på en gång isåfall. Men som sagt, hoppas på att det är något annat.
Får väl se om jag hittar dit, men på vet. lät det som att det skulle vara enkelt att hitta. Men ska bli intressant att se hd/ad resultatet senare. Tänker ju fråga vet innan om hon kan se på ett ungefär hur det ligger till, man vet aldrig med SKK och deras avläsning. Jag vill ju veta hur det verkligen ligger till. Tycker det ser ut som han rycker till med vänster bakben när han går ner från "galopp" till "trav". Men kanske är det patella, eller anaplasma eller liknande. Ja usch, ju mer saker man vet desto värre blir det. Man blir nästan hypokondriker åt hunden. Får fråga vet om det också.

För övrigt var jag, Vicky och Melker på Hökensås och hälsade på farsan i lördags. Melker hade väl svårt som vanligt för att slappna av, men det gick över förväntan ändå. Han åt upp ett halvt ben och sprang medst runt, upp och ner i soffan och i sängen, in och ut ur husvagnen till tältet. Det kändes inte bra för hans armbågar, det bara dunkade. Men men, om man bara tränar på att vara i husvagnen så tror jag att det kommer bli bra. Jag tog för övrigt och hoppade i Havssjön, men bara ner och sen upp direkt, jag är rädd för fiskarna ^^ Men så kallt var det inte, men inte en kotte badade och det var lite kyligare i vinden. Så årets första dopp för mig blev alltså 14 juni. Synd att inte det var folk där, då hade jag ju kunnat simma runt.

Men men, ska kolla på "Mannen som talar med hundar" nu. Återkommer!

// Maria

Demodex?

Ja, jag undrar här hemma om Melker har fått demodex. Hela vänster framben är kalt på insidan. 2 kala fläckar i ansiktet, en på ena framtån och 2 små mindre på ena bakbenet tror jag att han har. Ser nästan ut som en skabbhund, undrar vad folk kommer att tro egentligen, aja.
Har i alla fall slutat med plaque off, ifall det är därför han har tappat päls, men det tror jag inte.

Kommer boka tid för skrapprov och funderar då även på HD/AD röntgen, lika bra när man ska åka "så långt". Slå två flugor i en smäll. Frågan är när jag ska åka, vill ju åka rätt snart men kommer ju inte få ledigt från jobbet. Får väl se. Men undrar om man kan byta ställe sen när man ska kolla proven igen, har nämligen närmare till Vara än Falköping som jag tänker åka till. Blir det behandling så blir det dyrt. Men en del säger att det går på uppfödarens dolda fel försäkring, så får väl se. Funderar på att ringa Sveland imorgon och kolla, de var på utbildning idag. Men även om det inte går på uppfödarens försäkring så betalar jag varenda krona, allt för hundens bästa. Melker är ändå allt för mig och han måste må bra, spelar ingen roll vad det kostar. Snålar inte när det kommer till Melker.

Infogar en bild som jag tog för längesen.


Kolla på sötnosen. Skokärlek ;)

Får väl återkomma om hur det går med denna karusellen.

// Maria

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se