Staffeträff i Skara

Ja idag var jag och Melker på staffeträff i Skara. Vi  var i skogen Petersburg? Det hette Petersburg, tror det var namnet på skogen.  Jaja, uppslutningen var stor, hela 3 staffar =D Ja, inte så tokigt när alla 3 kom från Skara, Götene och Lidköping, så det var inte dåligt. Vi ställde ju om klockan idag också, hade missat det om inte morsan sagt till mig i morse.^^

Jag skulle hämta upp Lovisa & Inja på postens parkering, men Lovisa lurade iväg mig bort efter Coop Forum, men jag hittade till posten sen och Inja var jäklar i havet en glad staff, hon knockade mig när hon skulle pussa mig, supersöt. =)
Melker fick ju träffa Inja & Mexi, och givetvis deras ägare Lovisa & Catarina. Hur trevliga som helst. Kändes som att jag känt de länge eller vad man ska säga. Jag hade aldrig träffat de innan. Men de var öppna glada människor så det var verkligen en jättetrevlig träff, jättelätta och roliga att prata med. Vi gick väl 4,5 km och det kändes ju som att tiden bara försvann när jag såg att vi var framme. Lovisa är jätteduktig på att fota, hon tog ett par bilder, men Melker aka. damphunden ville ju inte vara still. Mexi poserade så fint på en sten men Melker var ju som en grinig dampunge som inte ville sitta eller stå still, men ett par bilder fick hon. Jag ska slänga in dom här nere.
Inja hade väl PMS eller vad man ska säga, så henne fick inte Melker nosa på knappt^^ Han fick nosa lite på Mexi och sen drog han vidare i kopplet... Men det var en jättefin skog också! Trevliga stigar som gick upp och ner och massa olika valmöjligheter på hur långt man ville gå. Och människorna i Skara är verkligen trevliga, vi hälsade på en massa folk, eller ja, dom hälsade på oss. Händer inte ofta i Lidköping.
Men men, hoppas på fler träffar framöver, och att "Skalman" på forumet hänger med. Han var på IKEA idag. Men kul med 3 staffar på promenad, snygga hundar verkligen ;)

Här är bilderna som Lovisa tog:

Får väl börja med 3 bilder på Melker eftersom det är hans blogg ;) Ja, han sitter bara still för att Catarina klappar honom, så tro inget annat, och det var när promenaden var slut^^


     


Sen har vi Catarinas söta hund Mexi:
     

Och som avslutning, Inja, Lovisas snygging:


Melker borde lära sig av töserna att chilla lite ;)

För övrigt så tog de bort Fisens blindtarm i fredags på KSS, åkte och hälsade på henne och sen på lördag fick jag komma och hämta henne, och jag som ville vila i helgen, men fick köra en jäkla massa Lada istället^^ Hon rör sig långsammare än de gamla på hemmet =)

Men men, får väl återkomma!

// Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0