Vaccination & brukshundklubben

Kan väl börja med att skriva att jag har redan gått 3 ggr på brukshundklubben med Melker! Nu sist gick det jättebra i mina ögon. Platsliggningen i början är ju alltid svårast för oss. Vi körde inkallning, och även fast han stack iväg innan jag hann gå fram och kalla in han så stack han inte till de andra hundarna. Han sprang direkt till mig när jag sprang iväg mot skogen och gjorde en schysst ingång därifrån i mina ögon.  Han sprang iväg ett antal ggr. Men hörde nåt om att någon tyckte att han hade vart perfekt för agility. Det värmde, även fast det antagligen inte blir någon agility. Sen så ville ju Christer med sin duktiga rottis Ami ha lite fart av Melker, likadant med Berit och schäfern Eddie =). Jag behöver träna på att få han å stanna innan jag går iväg. Sen körde vi ställande under gång. Och yes! Äntligen något som jag VET att han är bra på. Hon blev jätte-imponerad, så vi fick träna på att vara passiva istället. Gick väl hyfsat ändå. När han har sina stunder så är han jätteduktig =) 
De momenten som jag vart nöjdast med är ställande under gång och apporteringen. Kontakten sitter väl när han känner för det^^

Igår så åkte vi till vet och vaccinerade han. Gick bra, han reagerade inte på sprutan. Han vägde 17,5 kg, nykissad och nybajsad.

Måste köpa en apportbock, de hade utgått ur sortimentet på Granngården, och på Zoo var de så dyra. Får väl beställa en från nätet, även fast Kenneth kan väl göra en gratis. Men men, inte utnyttja svärfar.

Får försöka slänga in lite bilder någon dag. Har nån fin bild på Amiro, var ju hundvakt en lördag åt han. Förresten, ska ju droppa på Advocate på Melker idag. Får ej glömma det.

Imorgon fyller jag 21 år. Får se om jag och Jocke åker till Liseberg, känns lite kallt. Känns inte så kul att fylla år ändå. Inte så speciellt, bara på väg att bli en gammeltacka ^^

Ha det!

// Maria

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se