Kardinaltetror

Köpte 10 kardinaler på zoo idag. Funderar på å flytta över ett akvarium till lägenheten å flytta om lite fiskar, får se vad jag orkar. Är fan helt slut av värmen^^

// M

Deklarerat

Har deklarerat nu, får tillbaka 372:- Hade förväntat mig tusenlappar. Men bättre än restskatt.

Mitt jävla långfinger är knäppt nu. Ser ut som en prinskorv, gör svinont. Nu kan man snacka om äckliga grisfingrar^^ Som X alltid brukade säga =) Handlade garderob åt Fisen förut, då blev det inte bättre. Kan inte ens skriva på tangenterna. Skriver mer fel än vanligt. Gjorde nåt roligt test förut som jag fick av Rut. SÅna brukar stämma bra, men skickade inte vidare. John känner mig väldigt bra stod det, stämmer ju. Och Rikard var nån jag gillar men inte kommer underfund med. Min syn på kärlek är låten Imagine- stämmer nog bra. Och Sorrow sa mest om mitt sinne och mina tankar. Mycket trevligt test. =)

Ska käka pizza-rester nu, och sen dra hem å kolla på Desperate Housewives.

// Maria

Djursjukvårdare, ändrat

Djursjukvårdare som jag vill söka har utökat programmet till 3 år. Men då är praktiken innan borta. Skitbra för en som är så lat som jag är. Har rätt behörighet och allt nu. Skrev ett mail och frågade om piercingar. Vet inte vad jag ska göra om dom säger att man inte får ha det. Men annars söker jag lätt nästa år!

Men ni ska se att det går åt helvete som allt annat. Men jag är glad för stunden =)

// M

Dubbelmoral så det skriker om det

Ja fy fan, fick höra idag.
Människan som aldrig kan tänka sig å bo i stan vill bo i stan nu.
Som aldrig ville käka ute, käkar väl ute en gång i veckan med jobbet iaf.
Som säger att det sämsta man kan göra är att festa med jobbet, gjort det och kommer göra det igen.

Fan jag SPYR på det. Out of my face bara... Jag vill bort från den här jävla stan, synd på min lägenhet som jag inte vill lämna. Men det är ju min tur som vanligt. JÄVLA SKIT. Man kan ju inte flytta om man inte har fast jobb. Iofs, kan man väl, men då är man ta mig fan inte clever. Men det sa ingen att människan var heller. Tur att det är insats i mitt område. Skulle kunna tänka mig å lämna landet tom, Sverige är inte så trevligt ändå.

// M

Skrapat tandsten

Ja, skrapade på Melker idag. Kände att han luktade skunk^^ Så bra har det aldrig gått. Låg så fint på soffan hemma och bytte sida. Inget trasslande. Fick bort det väldigt bra också, så det var lyckat.

Sen var Hanni på besök idag. Hon hade med sig massa presenter, tokiga Hanni^^ Hade ju inget å bjuda på, men hon hade med sig biskvier ;) Fick Noblesse och en fin blomma också. Vet inte om jag vågar ge mig på å försöka stava, tror jag skiter i det, aldrig sett det skrivet^^ Skulle vattna den en gång i veckan, hoppas inte jag dödar den bara. Fick lite råd å så om livet i allmänhet ;) Får la se hur allt slutar. Hon lekte med Melker å hans tygknut, som han inte brukar leka med. När hon hade åkt hem sen så låg han å tuggade på den =) Grisen är för söt alltså.

Sen städade jag faktiskt. Moppade golvet och plockade bort lite grejer, diskade. Ser väl lite bättre ut. Får fortsätta sen. Men ville hem te morsan å käka, sen så vill jag köpa pizza ikväll. Miami säger jag bara =D Vad jag saknar å klämma i mig pizza.

// Maria

Hepp, skulle inte va hundvakt

Nej, Johans morsa skulle visst va hemma ringde Fisen å sa nyss. Så va hela denna dagen förstörd. Usch, va fan ska jag göra nu? Känns som för sent att gå te torget. Är ju inte fixad eller nåt. Äh fan, får sitta här å ruttna bort ett tag till då.

// M

Snart hundvakt!

Jo, ska snart vara hundvakt! Woho. Eller ja, snart å snart. Halv tre ska jag väl hämta han, om inte Fisen skrivit nåt annat på lappen. Gick hem te morsan med eländet. Var så jäkla varmt så han lade sig ner i gräset fler gånger, som vanligt^^ Men var ju tvungen å hämta nyckeln här, så tog det i en etapp =P Måste nog byta om till nåt mer somrigt sen alltså, höll på å dö i värmen.
Ja, inte mycket som händer mer efter det. Dom skulle va tillbaka innan 21 typ, å jag som ville se Robinson med åda jyckarna =P

Fan John är klar med skolan nästa år! Han är så duktig. Känns nästan som han började nyss, även fast han gjorde det direkt efter studenten. Saknar å prata med han. Ni förstår, John är en sån där bra människa som alltid förstår mig. Och pratar man med han så känner man sig nästan som världens bästa människa, för han gillar mig som jag är. Men man får inte ta åt sig allt, tänk vad ego man skulle bli då =P Så bra är han. Hoppas vi ses snart. Fan hade velat lägga in en bild på oss när vi tog studenten, men har inte fått nån av John än, om han ens fick dom av hans förra tjej^^

Jaja, ska msn:a med underbarnet nu =) Kolla om han kan hitta bilderna.

// Maria

Tankat telefonen över nätet

Jovisst. 101 skulle jag betala för 100. Hittade inget om att dom tog ut en avgift. Fy fan vad pengar dom lär tjäna på alla stackare som tankar telefonen över nätet. Gjorde det över Comviqs hemsida. Kanske är bättre med Sparbankens sen, får se. Testar iaf Amigos. Dom borde sänka avgiften då det är bättre för miljön eller nåt. Aja,skit samma.

Börjar bli lite desperat nu över att Rikard inte har pengar till WCR, nästan så jag funderar på å spara ihop å betala en del av hans biljett så han kan hänga med. Ska ju ändå sova hos han, så man kunde ju sett det som hotellavgift eller nåt^^ Ha iofs redan lovat han en öl därinne och kanske nåt tilltugg. Får se hur tät man är när det närmar sig. Tror jag får skitkul om han hänger med. Får se vad han säger om Metaltown, hänga utanför. Fuck the bridge! Haha, kul om jag ska hänga där. Äh, blir väl skit av allt som vanligt.

Har betalat lite räkningar å sånt där nu. Men får nog ringa svenska brukshundklubben å fråga om det verkligen är rätt ocr, står ju inte mycket på inbetalningskortet. Försökte med referens, men det gick inte.

// Maria

Liten bloggtorka

Sorry mina trogna läsare. Men har ju inte skaffat internet hemma än, så sitter hemma hos morsan nu.
Men ska va hundvakt åt Amiro imorn! Ska bli jättekul. Men dom river väl hela lägenheten dom 2 tillsammans =P
Såg African på jobbet idag, var lite sorgligt. Den har jag åkt många mil på. Aja, nog om det. Blir bara på dåligt humör när jag tänker på det förflutna.
Kollade lite på Vietnam bilder, längtar tillbaka lite. Kanske skulle åka dit med Vicky egentligen, men morsan var väl lite osams med dom vi bodde hos sist så ska nog lägga det på is. Får väl bli nån restresa.

Jaja, finns inte så mycket att berätta. Fick jobba till kl 16 idag då Ulman krånglade som fan. Men jag behöver ju pengar, speciellt nu när jag inte börjar jobba kl 6 heller. Veckan har väl inte vart så livad. Emilie var ju ljuset i vardagen iaf, synd bara att vi inte hör ett skit av vad den andre säger^^ Kan bli mycket spännande konversationer =P

Jaja, spännande å se vart man hamnar nästa vecka. Var ett möte på jobbet idag med danska cheferna. Jag höll ärligt talat på å somna. Fy fan vad pinsamt. Men jag kände bara att ögonlocken blev tyngre och tyngre. Blev så trött bara^^

Jaja, ska spana runt lite på nätet nu å sen får jag se när jag drar hem.

// Maria

Jävla flygtur

Jag tog en på jobbet idag. Dagen började med att Emilie kom på att hon hade lagt ut gummimattorna i Ulman på fel ställen, hon hade bytt plats. Inte så jävla kvistigt sa jag. Va fan, som att man skulle halka när man står å lägger på, löjligt tänkte jag bara.
Om man heter Maria så lyckas man med det mesta. Jag skulle springa tillbaka å lägga på osten, hade fixat lite själv och jag är ju så hetsig, så jag sprang iväg tillbaka mot osten. Sätter foten på mattan, och den halkar iväg. Jag flyger upp i luften rätt så högt också, en jävla massa tankar hann flyga i huvet. Helvete vad högt, å det kommer göra ont. Jag hann väl reagera eftersom jag satte ner vänster hand. Jag landade på sidan, hur fan lyckas jag? Slog i höften, fotknölen å fan vet vad. Men gjorde mest ont i handen. Andra tanken var väl att nu hann jag fan inte lägga på osten ändå. Jävla skit. Linda stannade maskinen, jag hade väl mer tänkt mig att hon skulle fortsätta lägga på- men hon brydde sig visst mer om mig =P
Emilie vågade inte skratta först, så jag förstod att det måste ha sett för jävla illa ut. Men sen skrattade vi som fan. Jag låg å vrålade å skrattade samtidigt. Tur att golvet var nystädat eftersom jag låg med ansiktet i backen. Sen fick Linda dra upp mig, kunde fan inte resa mig själv. Skulle skölja handen i vatten, men det gjorde så ont, så sket i kallvatten å testade varmvatten, gjorde ont med så jag sket i det. Pia frågade om jag skadade mig och då höll jag på å börja lipa. Fan man ska inte ömka människor, skratta åt det istället för fan.
Ont i hela kroppen sen, kändes helt mörbultad. Känner mig fortfarande mörbultad. Sträckte mig väl å fick blåmärken, känns lite som träningsvärk också. Men mest mörbultad.

Nej, gör ont att sitta här å skriva.

// Maria

 

Long time, no seen

Ja, har börjat på BK. Sist sa gubben med Zorro att det alltid var cirkus när Melker var med- han sprang och skulle leka med varenda hund när vi skulle köra inkallning. Ja, vad gör då gubbfan i samma grupp som mig? Men jag knep igen, men antagligen inte om han ska hålla på med den attityden. Sitter alltid och skryter om hur duktig hans hund är och att han alltid lyssnar. Hunden ville inte ens gå fot eller sätta sig bra när Melker satt och skällde i skogen, så han sa att det gick inte bra tack vare skällande publik. Snacka om å skylla ifrån sig. För övrigt körde vi apportering idag, jag gjorde en gång, satt helt perfekt så instruktören gick iväg. Det skulle Zorro sett, för han var ingen stjärna- fattade inte ens vad han skulle göra, och han kunde ju alla moment sa gubben innan- hum. Jaja, vilken skrytmåns, hoppas det går kasst för dom.
Men körde en inkallning med Melker när de flesta gått iväg på fika, min idé. Tur det, han stack in i skogen och Lotta sa vad jag skulle göra. Jag sprang runt som en mentalsjuk skogsmulle^^ Men då blev jag varm, för det var ju svinkallt. Men idag fixade vi även klockrena lägganden under gång, väldigt roligt. Tränade även på raka sättanden i helgen och de gick bra. Lotta sa att det blir nog ingen tävlingshund, bara sällskapshund. Fan alltså, jag vill visa att nån gång så jävlar, när han blir lite äldre. Potentialen finns ju, men inte direkt fokus. Men dom gillar han. Lotta sa att hon tyckte han var så charmig å idag fick Britt höra när han lät som en gris^^ Hon tyckte det var festligt.
Vi ska träna på kontakt DIREKT vid fot, och rumpen in. Fattade knappt rumpen in. Men jag gillar verkligen att peta i grejer, känns inte som jag kan hålla på med grundlydnad bara, det blir för lätt- ingen utmaning å inget å kämpa med. Därför går jag väl denna kursen. =)

Han har en reva i höger framtass, som Lotta sa att han stannade upp när han sprang för han fick ont. Ja, stannde han upp så gjorde det nog jävlar i mig ont, staffen är inte den som säger nåt när det gäller smärta.

Jaja, jag lever i alla fall, tyckte Fisen att jag skulle skriva. Gött i lägenheten nu när jag fått min Tv, men jag är luspank. Tur att det är lön på fredag. Då vill jag åka te Trollhättan å shoppa. Behöver Div X spelare, apportbock å lite annat kanske. Får se om bilen är hemma. Troligtvis inte, men ska tjata så får vi se.

Melker städade just Fisens Mc donald's skor. Han hade vänt på dom och slickat rent sulan, gamla matrester och fett. Ja, ingen har sagt att han är som alla andra =P

Visade min dödskalle för Sten från Autolabel idag. Han tyckte nog att det var sött och udda eller nåt, kommer inte ihåg. Blev så chockad av att Krister sa att den var söt och läskig på samma gång, det lät så roligt =P Glömde bort resten sen^^

Jaja, ska kolla slutet på CSI nu.

// Maria
 

Gästbloggar.. Igen

Sofia här! Just nu är det bara jag och Vicky hemma. Mamma och pappa har åkt i väg över helgen och Maria och Melker har ju flyttat. Måste erkänna att jag saknar dom massor. Känns tomt. Hade velat åka över till Maria nu men jag tror att hon och Melker sover och jag vill inte störa i onödan så jag får hälsa på imorgon istället.

Hon har för övrigt fått det riktigt fint i lägenheten. Lite synd att hon inte bor hemma längre bara.

Ville bara uppdatera här lite. Det var ju några dagar sedan bloggens ägare gjorde detta. Ha det bra allihopa =) ♥

Hoppas att Maria inte blir sur över detta..


Världens bästa och finaste Maria och Melker

Fin bild på Melkie som jag tog för några veckor sedan

Flyttat in

Har flyttat in, gjorde det i torsdags. Men är ju hemma i radhuset å kollar på tv å käkar. Har ju inget internet därborta heller. Eller kanske ska säga hemma. Men det har gått bättre med Melker än förväntat. Första natten lade vi oss typ kl. 2 och vaknade 7.50. Igår kväll lade vi oss kl 00, och vaknade 8.20. Har vart mycket i lägenheten idag och han har vart duktig, faktiskt. Han gnäller lite när jag går och tvättar. Har tvättat en del, tvättade massor igår och min vårjacka idag. Tog med mer smutstvätt idag, ska tvätta imorn igen. Men det är så jäkla varmt, måste stänga av elementet i vardagsrummet, det är nog avstängt i köket. Fick igång kylen igår också, Sten kom och fixade lite provisoriskt. Så jag har 2 paket juice i kylen ^^ Melker hittar ju sin vattenskål och dricker en massa =P Springer och sätter sig och väntar på mat. Hoppas det går bra ikväll också, men man ska inte säga för mycket. Men han sover i min säng, och han gillar ju min vardagsrumsmatta. Tråkigt att han vill ligga och bita på grejer på den, han drar ju med stråna från mattan då.
Är ju inte klar med allt än heller. Var på stan idag med Vicky å Melker å köpte en Beatles tavla. Har satt upp min stereo. Men datorn funkade inte å kolla på dvd, fel region sade den. Helt knäppt, det är ju Västeuropa, funkade inte med DivX heller, borde det ju göra kan man tycka. Men den är väl fan gjord i Afrika eller nåt. Har laddat hem Winamp nu, så får se sen om det funkar.

Men men, ska kolla utröstningen på Robinson nu. Hoppas det där jävla mähät Mika åker hem. Hoppade på Erik om hans piercingar, hade hon sagt så till mig så hade hon nog fan åkt på däng, den lata fjollan.

// Maria

Hämtat möblerna

Ja, idag hämtade vi möblerna. Jag och Vicky ska sova i lägenheten imorn. Fan alltså min sista natt här i mitt rum å min säng typ. Nästan lite sorgligt.
Får se om jag orkar beställa TV nu, gjorde aldrig det igår.

// Maria

Bilder: Tattoo Expo 2009

Ja, fick ett par av Linda, så ni får se hur kul vi hade =P Linda var alltså just denna lördagen min personliga tolk och håruppsättare. Eftersom jag inte kunde få till nåt som vanligt ^^


Linda och jag inne på mässan.


Spana in snyggingen. Gillar verkligen hans armar. Iofs var hela han fin. Drömma får man ju, eller hur?Jag och Linda på spårvagnen hem. Vet inte hur många bilder hon försökte ta, det blev fel ljus och allt möjligt konstigt. Blev ju snarare psykbryt =P

Tack för en helt underbar dag Linda! Vi rockade ;)
Fast jag gillade att hon stod och väntade på mig utanför toan när jag stod i baren och hon såg mig inte, även fast hon kollade åt mitt håll flera gånger. Sen gick hon och frågade vakten och då fick jag ju komma springandes och rädda henne  (fast det var ju för sent) =P

// Maria

Monterat ihop soffan

Ja idag satte jag ihop soffan. Den är rätt så stor ^^ Men gött det, vad ska man ha så mycket plats till annars? Ska nog beställa tv och skit nu, så man har nåt å göra på kvällarna sen.
Imorn ska jag hämta mina möbler, så jag kan sova där på torsdag var det tänkt. Får flytta över resten av min skit sen. Måste ju vänja in Melker. Tror han kommer gräva sönder hela soffan, så som han bäddar.

// Maria

Premiär på brukshundklubben

Det var det idag. Vi är 8 pers,  instruktörer och en som håller på att utbilda sig tror jag. Alltså alla i gruppen är ju lysande stjätnor, så kände direkt att jag inte trivdes. 2 stycken tävlar ju redan, varav den ena är instruktör. Menar Melker är ju som han är. Promenaden var ett jäkla dragande. Sa till instruktörerna att jag funderade på å byta ner mig en grupp. De sa att jag fick göra som jag ville, men att jag måste komma ihåg att vi kan och är duktiga. Vi fick köra en plats på promenaden- den gick bra. Jag var den enda som inte koppla loss, men han reste inte på sig.Han fick iofs stolleryck under andra gången.
Sen efter fikat så var han som en dröm. Bästa hunden man kan tänka sig. Sladdade in vid min sida. Höll kontakten och satte sig fort som attan när jag stannade. Lyssnade till 110 procent alltså. Lade sig ner fort från ställande.
Vi körde slalom mellan andra hundar, och de gick jättebra. Han satt still och höll kontakten med mig när de andra gick förbi och han höll bra kontakt när vi gick förbi alla. Då sa hjälpinstruktören att jag var jättebra. =P Och de tyckte jag skulle fortsätta och försöka en gång till iaf. Och jag kommer nog gå kvar. Det är när dom här små ljusglimtarna kommer som jag känner att jag är i rätt grupp. Sista platsen gick rätt så bra också. Han har satt personbästa iaf. Han var snabb det sista. Han lade sig flera gånger, för han trodde han skulle få köttbullar då. Jättesött. Han lade sig tom. när han skulle sitta så jag fick sätta upp han. Hon som tävla sa att det var bra träning för dom andra hundarna med en stökig hund^^

Jaja, ska kolla lite på Csi nu, har missat massor.

// Maria

Gadd, dag 2


Ja, här är den. Ni kan se missen om ni kollar noga, men det fixar jag väl nästa gång, jag dör inte av det lilla. Men egentligen så skulle ju skallen vart lite plattare, eller rosetten högre upp, om ni fattar. Men ingen som tänkt på det. Jag får ju skylla mig själv, så som jag höll på å ändra. Tänkte inte på det just då. Men jag är faktiskt nöjd ändå =P Är ju inte så iögonfallande.

Nygaddad, hemkommen


Ja, fick papper på. Och det har blodat igenom. Men man kan se lite av den, Linda har fler bilder. Får fota sen när jag gör rent den. Undrar om jag inte skulle blandat dom 2 rosa egentligen. Men Linda sa att den blev bra så får lita på henne. Fan man ska inte lyssna på andra =P Äsch hoppas den blir bra.

Tattooexpo 2009- Nygaddad!

Japp. Körde dödskallen i nacken. Hade bara med en taskig bild som jag ritat av för länge sen, hittade inte mössan. Hittade en trevlig tatuerare från Finland, tog typ ögonkontakt med han 2 ggr så han fattade att jag ville nåt, och sen kläckte Linda ur sig nåt, och så var det igång =P Han sa att det skulle kosta 2000, och jag sade det sen- för den lilla? Han sa att det var placeringen, men sen sa han 1800, schysst. Han kanske tyckte jag förtjänade att få den billigare =P Men fick springa och köpa fejkpluggar sen med små bilder på samma dödskalle, så han skulle se. Han hade målat en jättefin, men den var lite snirkligare och jag ville ju ha den enkel och barnslig typ. Så jag och han satt väl i typ 10 minuter eller nåt å klottrade. Jag var på pappret också och drog lite streck =) Men han var snygg, och trevlig =) Linda stod och övervakade, hon fick vara ögonen i nacken.
Men jag tycker att det gjorde ondare när han rakade bort håret än när han körde sen. Han frågade hur det gick och jag sa att det gick bra. Vågade inte prata när han körde, var rädd att jag skulle rycka. Så pratade när han fyllde på färg. Men  han sa att han var duktig, annars hade han inte fått vara där, så alla där är nog bra. Var ju tvungen å kolla så han visste vad han gjorde =P Han hade bara tatuerat i 3 år, och han hette Mikko. Kramade han sen när han var klar =D Fick sitta på nån typ av verktygslåda till hans tatuerar grejer och han fick stå. Kan inte vara kul å taturea på mässa när man inte har optimal arbetsställning. Det jobbigaste var ju att sitta framåtlutad med nacken. Sen sa han flera gånger, "Your hair is everywhere" Jag sa ju att han kunde raka mer. Linda fick ju sätta om håret innan vi började.
Sen gick Linda och tog en bild på oss. Jag ville ha en bild på han innan jag åkte hem, men då skulle Linda ha med mig också. Så vi skämde väl ut oss båda. Jag för att jag ville ha bild på oss, Linda för att jag sprang och gömde mig =P
Linda gjorde en dermal anchor, fan det såg inte trevligt ut att göra, men hon klarade det galant. Blev snyggt!
Var en helt fantastisk dag! Jättekul att vara i Göteborg, min favoritstad. Underbar stad, bra väder, trevligt sällskap, fantastisk mässa, snygga tatuerare och Burger king, vad mer kan man begära? Det var himmelriket =p
Tog den årliga träffen med Rikard också, eller ja, var ju bara typ 35 minuter. men han såg bättre ut än nånsin. Schyssta kläder också för en gångs skull =P

Men sen nu när jag kom hem så har jag tappat bort skötselråden jag fick, iofs hann jag läsa och jag vet ju vad jag ska göra. Men Fisen såg att ena linjen på skallen inte var dragen till rosetten, så vi får se om det ska vara så eller om han missade på nåt konstigt vänster. Konstigt att Linda inte såg det. Färgen kanske blev lite för ljus på det rosa. Nu är jag ju bra kritisk, men ändå. Det ska man vara =) Men jag blir nog nöjd ändå, är ju i ett überlyckligt tillstånd. Får väl åka nästa år om han är där så kanske han vill fixa det. Jag sa ju till han att om den blir bra så kommer jag nog nästa år å kör nåt mer =P Trodde det skulle vara jobbigare att bli tatuerad på mässa när alla står å glor. Men jag var ju lugnet själv, och jag såg inte folken eftersom jag satt lutad, så det gick bra =P


Min tatuerare Mikko. Titta vad snygg han är. *drömmer* Tycker nog han är så fin för han va så trevlig osv.

Han sa att han inte skulle köra för djupt, så vi får se hur den blir.

Grattis morsan förresten, glömde säga det till henne imorse. Hon var vresig över det när jag kom hem.

Jobb imorn, usch vad tråkigt. Annars hade jag stannat i Göteborg och hittat på nåt med Rikard tror jag, om han nu hade orkat eller om han bara pratade =P

// Maria

Lägenheten typ klar

Bara småsaker kvar nu som att sätta upp speglar, grovstäda bort skit osv. Och idag hade vi Hanni i åtanke igen.
Eller ja, jag ville ha min spegelvägg rätt så långt ner. Då sa farsan att tänk om jag träffar nån lång kille som inte kan spegla sig då. Och då sa jag att den risken finns inte, kommer ju aldrig ha pojkvän. Men så sa jag det att Hanni är ju 178 cm. Då sa han "Ja, hur kul är det för henne då, att spegla sig på fötterna?" Så vi beslutade att sätta spegeln lite högre upp så att Hanni och andra lite längre kan spegla sig =P Men vi fick inte upp den ändå, hittade ingen penna, så farsan blev vansinnig.
Vi dumpade lite grejer på tippen idag, gött å bli av med lite grejer. Min dammsugare är skitbra, den suger sig nästan fast i golvet =D

Jaja, ska inte skriva så mycket mer, ska ju på tattoo expo imorn med Linda. Hon ska göra en dermal anchor. Ska bli mycket spännande att bevittna i verkligheten. Hittade inte min dödskallemössa, men jag har ritat av den på ett ungefär, så vi får se om jag kan hitta nån ledig tatuerare, om jag känner för det.

Jag manglade för övrigt mina gardiner idag.
Dagens rövhål: Gardinerna fastnade och jag höll på å stoppa in fingrarna i mangeln. Fattar inte hur jag fick ut gardinen sen. Funderade seriöst på att ringa Helén så att hon fick komma, men jag hade inte hennes nummer. Dom såg jävligare ut än innan. Och mangel lakanet fick en djupare reva, jag slet tag i den i all hast, jaja. =P
Men kollade lite sen och då fattade jag hur man skulle göra. Eller ja, jag läste bruksanvisningen lite noggrannare =P

Gardinerna ska jag stryka upp, dom var för långa. Men satte dom på stången för dom var ju blöta efter manglingen.

Jaja, orkar inte mer nu. Tjötar på Rikard om å hänga med på West coast riot, han kommer säkert säga sen att han kan gå, och sen när jag kommer dit så kommer han inte komma.

// Maria

Melkers vägg kvar

Ja, nu har vi bara kvar Melkers vägg att måla. Och det kommer nog gå fort, den är maskerad iaf. Ska bara tvättas.
Idag satte vi upp barskivan, kökslampan, ljuskronan, klockan i köket och hatthyllan. Fixade listerna i hallen. Sten fixade även elen till fläkten. Birgitta tyckte fläkten satt för högt upp. Fan jag skulle lyssnat på far igen. Förbannat.

Men farsan skruvade som fan med lamporna. Han satt och frågade sig själv "Vad är det här för skit då?" Muttrade vidare, och sen svaret: "Jävla apskit" Sen fick jag skäll "Skratta inte- sluta skratta" Fan jag kunde inte låta bli. Måste säga till han att vi är otroligt lika. Han är min förebild, sa det till han en gång, undrar om han tog mig på allvar. Jag älskar min far.

Hanni har vart på Ikea och handlat lite åt mig idag. Magnetremsa till knivarna, toapappershållare som ska stå på golvet och tesilar. Ska få grejerna imorn, schysst Hanni! Och om ni undrar så säger jag inte Hanni, utan mer Hääni. =P
 Men nu hänger det så mycket skit överallt långt ner i lägenheten så stackars henne när hon ska hälsa på. Hon kommer dra huvudet i allt. Jag går tom in i kristallkronan, då är hon 40 cm längre än mig ^^ Iofs, vem är inte längre än mig? Alva, om inte Hanna ska bära henne vill säga =P Tur hon är smal, då kan hon sitta i hörnet om hon vill sitta i köket, farsan tycker det är trångt. Aja, nu fick hon ett helt inlägg här igen ^^
Farsan undrade vad jag skulle med 4 tesilar till, så Lollo, han hade tänkt precis som jag om dina tesilar =P Fan hon har ju typ 8 stycken eller nåt. Hon får räkna så jag får exakta siffror =P Eller skriva en kommentar om hon läser...

Jaja, imorn ska vi till tippen med lite grejer. Så jag ska släpa med mig lite skit till lägenheten. Spegel å dammsugare bland annat. Plockade med lite glas och grejer, då såg jag att jag hade fått glas av Jocke med rosor på. Fan det gjorde lite ont i hjärtat. Men dom var fina, hade dock bara 3 stycken. Kändes som att jag kommer börja lipa om nån skulle ha sönder ett av dom. Affektionsvärde för mig. Jaja, knas-jag vet.

Melker var och härjade i lägenheten också. Han blev ju tystare när han fick gå lös. Men han bet på frigolit och annat, inte oväntat.

// Maria
Jobbkonversation med exet

Ja, idag pratade vi faktiskt jobb. Kändes rätt bra att han frågade om nåt. Menar, ska man jobba på samma jobb så är det ju en fördel att man kan prata med alla. Första gången  vi förde konversation sen han gjorde slut.
Men det var trassel, Joakim och Sten från Autolabel hade ju trasslat till allt. så när X kom så hade Joakim ställt till det hela. Märkt upp massa backar med präst, som det stod svensk edamer på. Lyckat.
Jaja, det var trevligt iaf, men han hade väl ingen annan att fråga, var väl tyvärr därför.

// Maria

Dagens citat av Helén

Vi cyklade och pratade om killar (brudarna på jobbet försöker fixa killar åt mig, dom har blivit heltokiga-värre än innan alltså =P), och jag sa att dom kan ju inte va för gamla, då kolar dom ju snart^^. Men då sa hon att tänk vilket stort arv du kommer få ut då.

" Satsa på dom gamle och sätt dom i drag!"

Halleluja, jag trodde Rut skulle ramla av cykeln, jag kunde inte trampa så fort heller eftersom jag skrattade så. Helén är fan klockren.


// M


Små (stor)pyssel kvar

Allt är justermålat nu. Finns en vägg i köket där Melker ska käka som inte är målad. Den är ju jätteliten, tur det. Typ uttaget för diskmaskin. Men allt gick åt helvete idag. Det började med ljuskronan. Vi skulle kapa kedjan, farsan hade bara en tång så han svor över att det gjorde ont i hans händer. Så vi fick bara av den. Sen skulle sladden kapas, men det kunde vi inte göra, för när man skulle sätta fast ändarna i sockerbiten så hade vi ingen mejsel till det, så vi lade undan kronan. Fortsatte med barskivan, först fanns det inga slagborr i rätt storlek i Stens låda. Så vi fick ta ett mindre. Sen fick vi borra upp det med vanliga borret, det gick. Men sen när vi kom till nästa hål så var borret slött och förstört, så vi testade ett vanligt borr som var lite mindre, det gick inte. Vi fick köra med slagborret runt, runt, runt. Sen när vi skulle dra fast skruven så hade vi inte med rätt bits. Så vi fick bara fast ett fäste. När vi skulle sätta på skivan så fick vi lossa skivan från fästet, som vi gjort på det första. Det gick inte att komma under med borrmaskin. Men det gick ju inte å få fast skiten sen ändå. Man kan ju fan inte tro att det är sant. Vi skulle sätta fast ventilen i köket. Den var trasig, jovisst, kunde man väl räknat ut. Just min tur alltså. Jag slog dessutom av mig glasögonen när jag skulle resa mig, så dom for åt helvete och rev tag i industrialen. Många fula ord flög som alla redan kunde gissa^^ Ja, nu behöver jag väl inte fortsätta, kommer inte ihåg all skit ens, händer för mycket. Jo, glömde svinton hemma, så jag fick inte upp den där stången i köket som behöver göras rent.
Men jag diskade ur lite glas och ställde in i skåpet, så jag fick lite gjort.

Melker tycker det är skönt att våren har kommit. Han lade sig på gräset i solen som en groda. Kliade bort en massa päls, så som han fäller. Och när jag slutade klia så viftade han på svansen, han tycker alltså att det är skönt att bli ompysslad =) Så jag satt ett bratag och fick bort en massa päls.

Imorn ska vi iaf försöka få upp barskivan, klockan, hatthylllan & listerna i hallen. Får la se hur det går.. Skrev en kom ihåg-lista, så vi inte står där som fån igen.


// Maria

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se