Premiär på brukshundklubben

Ja. Började med den klassiska flock promenaden. Det var absolut vår bästa flock promenad. Inte så mycket väsen från gris när vi stannade på stationerna. Sökte kontakt. Aldrig haft så bra kontakt med han under nån av dom promenaderna. Brukar bara strypa sig själv, vilket han givetvis också gjorde.

Sen efter fikat. Fan vad bra han var. Alltså han kan vara som en gammal jävla traktor som inte startar ibland. Nu var han fan som en Porsche. Absolut vår bästa start nånsin. Kändes kanon =) Pigg och alert, hängde med å höll fin kontakt. Men han ställde sig som en jävla korv. Måste kolla om han gör det sen. Men Cissi sa "Han har väl aldrig ställt sig snett förut?" Nä, så vi får se. Inte spikrakt heller kanske. Aja. Men så stolt över grisen. Cissi ville ju få ut han på tävling sa hon, usch. Lotta höll tom. med. Å hon som sa att han bara var till sällskap innan, att han inte dög till tävling. Haha. Ge mig ett år så kanske jag är klar^^ Men då är jag optimistisk faktiskt =P Men sen sa dom att det hängde väl lite på mig också. Jaja, ska träna som fan nu. Man blir verkligen sporrad när det går bra.
Sen så skulle vi nog få köra lite bruks också. Och det ser jag verkligen framemot! Ska bli så jävla kul om vi får göra nåt annat än å bara traggla med lydnaden. Som iofs är jättekul när allt funkar ;) Men sugen på allt annat också ju. Mycket man vill göra.

// M

Dagens diss: Ungdomsmottagningen

Javisst. Fan vad jag dissar den skiten nu. Drop in tider. Visst hinner kanske innan Bk börjar. I helvete heller. Satt där med MASSA jävla småungar och väntade. Pissnödig som fan, sen orkade jag inte vänta mer. Eller jag hann inte. Så det kan dra åt helvete. Skaffa tid åt folk som bara jobbar å inte massa småglin fan.
Nej, jag går inte tillbaka dit om jag inte ska hämta ut nåt på recept.

Blev inte bättre av att några jävla nötter parkerat en jävla skåpbuss på vår gata. Mittemot en jävla grävskopa. Jävligt tight å komma emellan. Helst av allt hade jag bara velat trampa på gasen å köra in i skåpet. Fan ni kan inte ana hur förbannad jag var efter det jävla fiaskot. Hungrig som ett as var jag också. Jag satt å svor i bilen när jag körde därifrån mot bk å skåpets ägare stod utanför sitt jävla skåp. De kunde nog nästan höra hur jag gnisslade tänder.


// M

Marcus har fått ledig tid!

Javisst. Fan alltså, men det är onsdag & torsdag. Måste genast kolla med Nettan imorn om man kan söka ledigt då eventuellt. Marcus är en tatuerare då för er som inte visste =P Men skiftet drar väl igång och då kanske folk inte räcker till. Men tur jag jobbar dagtid, går kanske å lösa. Måste fan få ledigt å en tid så man kan köra texten ;) Är sugen som fan. Bråttom, bråttom. Känner mig stressad^^.

// M


Melker käkar glass

Fin sommarbild tycker jag ;) Melker får slicka det sista ur Vickys bägare.


Grannar hör skall

Javisst. Stötte på en trevlig granne när jag var ute med grisen förut. Höll upp dörren åt henne, eftersom det var efter kl 22, och då är dörrarna låsta. Men hon frågade om min hund skällde mycket. Hon sa att det hördes, hon bodde på andra våning- aldrig sett henne innan. Och fy fan vad jag skämdes när hon började prata om att han skällde. Men hon sa att det var värst vid 22-23. Och undrade om han ville leka. Ja, det var ju bra att hon fattade lite då. Men hon sa att det inte störde henne. Men dom på min våning hade nog vart å gnällt om det för dom andra, för hon sa att dom hör. Jävla skit. Å ingen gnäller på grannarna ovanför mig som för ett jävla väsen. Eller ja, dom borde gnälla, gör dom säkert. Synd att jag inte har hon den trevliga damen som bor högst upp på mitt plan. Hon hör nog inte så bra.
Men men, så nu får jag väl se till att han tystnar ännu fortare. Men vad fasen. Undrar om jag ens vågar leka med han på dagarna sen då. Men ibland går han ju runt å skäller bara för han vill ha uppmärksamhet, det är väl då han skäller som mest. Nä det känns piss. Men får försöka anstränga mig ännu mer. Även fast det har gått framåt tycker jag. Jävla skit säger jag bara om det. Känns inte bra alls. Får väl flytta snart. Blir vräkt eller nåt.

// M

Lydnad och motivationsspår

Javisst. Idag har vi i princip tränat upp hela middagen och kvällsmaten. Han fick lite extra på kvällen.
Blev ju motivationsspår av hela hans middag. Jättenyttigt. Han har alltid vart lite för het när han spårar, så nu har vi backat lite, vill ha han mer spårnoga. Körde vi ju på lägret, fast med köttbullar. Men gick bra med foderkulor. Då kan ja ju inte skriva köttbullespår som Laila även kallade det =P Förutom att jag typ missade spårstarten. Haha, tur att han har bra nos =P
Men kontakten sitter fint. Läggandet är ok eller bra kanske tom ;), men ställandet är han rätt så seg på^^ Så körde mest ställande nu det sista. Han ställer sig ju inte direkt, fick upprepa mig. Knasigt värre. Men känns bra inför starten på brukshundklubben ändå =)

// M

Valt vårdcentral

Nu jävlar folk har jag verkligen legat i! Valde precis Guldvingen, med min e-legitimation =P
Smidigt å göra det eftersom morsan antagligen kastat mitt kuvert. Eller också har jag tappat bort det själv, vilket inte skulle förvåna mig^^ Men jag stod skriven på Ågården. Och jag bor ju närmare Guldvingen. Iofs, aldrig behövt uppsöka vårdcentral, inte på många många år iaf. Hoppas det förblir så =P Men nu ska jag glo på nån film. Tycker jag har fått mycket gjort idag =P

// M

Adressändrat

Javisst. Jag flyttade in 9 april. Adressändrade nu. Fan folk, Rom byggdes inte på en dag^^ Var ju tvungen till att fixa bank id osv. Lite bökigt var det tyckte jag =P Men idag har jag fan vart effektiv vid datorn ;)
Tråkigt bara att fel datum registreras nu när jag folkbokförs på min adress =P Jag bodde fan på Ljunghed i 10 år. Flyttade dit 99, visste jag typ inte innan =P

Men gött å ha det avklarat!

//M

Tecknat ny hemförsäkring

Javisst. SKickade precis in till Dina försäkringar. Å jag hittade internet dosan så jag har betalat mina andra räkningar, gjorde det igår. Men måste nog maila typ SHU, eftersom jag inte fått brukshunden. Surt värre.

// M

Tänk om man kunde få den man vill ha

Ja fan. Tänk vad ballt det vore om alla kunde ha nån, som man verkligen trivs med också.
Fan känns så surt att man träffat nån som det bara klickade med å sen blir det inget. Kommer väl gå runt i evigheters innan jag hittar nån som är så bra. Menar, nu vet man ju att det finns iaf. Eller han kanske man ska säga. Jaja, det var som att gå runt på rosa moln å käka sockervadd eller liknande. Helt fantastisk känsla faktiskt. JÄVLA SKIT. Engångsgrej tyvärr. Men men, det är ju min tur som vanligt. Kommer aldrig hitta nån som passar mig bättre, skulle väl va om han hade mc också då å gick i nån kampsport. Men Emilie gillade inte han, borde faktiskt lyssna på henne egentligen. För en gångs skull =P Fuck ass säger jag om denna skiten.

Och nej folk, det är inte Jocke jag pratar om faktiskt. Känner mig mest förbannad på han.

// M

Börjar kl 6 imorn

Ja fy fan. Folkmord säger jag om det. Eller Maria mord. Fan kl 6 en fredag, det skulle komma byggarbetare å reparera golven ute i maskinerna. Men jag kommer avlida. Men lite tur ändå att det är fredag. Då kan man bara gå å lägga sig sen å sova hela helgen typ =P Men vi slutar kl 13 om vi inte tar lunch. Så det är ju gött. Men kommer svälta ihjäl också. Haha, det är fan inte lätt å heta Maria just nu..
I morses ringde inte min stereo så farsan fick komma å hämta mig, så grisen har ju vart utanför osten nu^^ Farsan fick ta en sväng med han sen och han fick åka i bagaget hem^^  Kom för sent ändå. Tur att man ställer telefonen. Men jävla otur att man inte hör den. Men funderar på om det vart strömavbrott eller nåt annat skumt? Fattar inte vad felet är.
Sofia jävel var på besök i förrgår förresten. Fan vad tröttsamt. Tv dosan i soffan, jag HATAR det. Sen så har hon släppt in en jävla mygga såg jag nu. Sprang runt på soffan å skulle ha ihjäl den, gick inte bra. Sen så hade hon trasslat ihop hela nätverkskabeln. Fy fan säger jag. Såg förjävligt ut. Den var ju jättefin innan. Ett helvete å försöka få ordning på det vill jag lova. Blev givetvis inte så bra som innan. Så jag vet fan inte om hon är välkommen hit på ett tag alltså.
Hade en deppig natt igår. Faktiskt svinjobbigt. Ville bara bort från denna stan...

// M


Ute med Emilie igen

Javisst. Helfestligt. Men hon gillar grisen =) Å hon som inte gillar hundar egentligen. Fan han charmar en del folk iaf ;) Hon lekte tom. med han! Haha. Inte dåligt. Men det vad gött väder idag igen. Och alltid lika kul å tjöta med Svensson. Tiden bara försvinner. Man kan typ gå hur långt som helst egentligen utan å tänka på det när man har bra sällskap =) Hon har blivit en hurtbulle =P
Sen träffade vi hennes gamla lärare. Han typ var alkoholiserad. Men han gillade grisen, visste tom. att det var en staff. Alltid kul å träffa såna människor.

Men han har fan börjat få överslag å flyger på mig i soffan. Alltså inget farligt eller allvarligt. Men jobbigt att han bara kommer flygandes och far runt som en jävla kanonkula i soffan och hoppar på mig. Å när jag säger till han får han stafferyck. Fick det precis. Men nu har han lugnat ner sig =) Haha. Ja, stollen själv. Men det är ju lite sött ändå =P

Skulle betalat räkningar och sånt idag. Men hittade inte internet dosan. Bra skit Maria. Goddag yxskaft!

// M

Melker käkar ?

Ute med Emilie förut och Melker hittade nåt å knapra på:

- Men va fan, nu har han fått tag i en jävla kycklingklubba!, det var givetvis jag som var förbannad å höll på å slita ut det han hade i truten^^

* Nej, det är ingen kycklingklubba. Det är, vad heter det nu. Å, vad heter det nu? Det är ett revbensspjäll!, matexperten Emilie rättar till ;)

Haha, jag fick ut det iaf, men det ville han inte =P Försökte snurra runt och sticka iväg som vanligt. Mini grisen^^


// M

Emilie på besök

Javisst. Hon kunde äntligen gå ut å gå ;) Så hon kom hit innan. Melker dampade loss som vanligt^^ Haha, jag sa åt henne å passa löshåret, men hon sa att det inte var nån fara. Det slutade med att hon fick ställa sig upp ändå, haha.
Men vi traskade iväg mot staden. Fan alltså kul å tjöta med henne. Inte jobbat med henne på evigheter så vi träffas typ bara på rasterna om vi har tur. Gillar Emilie skarpt. Och för en gångs skull pratade hon mycket å inte bara lyssnade på min skit^^ Äh, hon har väl kommit på att jag går å lita på eller nåt =P Men iaf, träffade även Johans föräldrar och Amiro också. Stod å tjötade lite med dom. Sen så pratade vi gammal förfluten skit utanför mitt hus. Gött å ha det ur världen liksom. Även fast jag knappt kom ihåg skiten, jo klart jag kom ihåg när jag fick tänka. Men det får man lägga bakom sig. Finns så mycket annat man kan ägna sig åt. Då gillade hon grisen iaf, när han var lite lugn sen på slutet. Hon önskade att han alltid skulle va sån, haha.
Egentligen ska jag göra som hon sa när jag frågade om råd, men jag föredrar ju andra alternativet. Får se. Stänger inga dörrar iaf =P
Fan kanske skulle man skriva upp sig på kräftskivan med jobbet. Nja, jag vette fan. Kan nog lika gärna åka te Götet om jag vill festa. Menar, nu när Vicky har fritidskort får man ju passa på om det inte används. =P Men kul å festa med dom flesta yngre. Men njae, Larsa är kul å festa med ;) Å det är min kusin också =) Sen måste man ju ta sig till sysslingen i Stockholm å hälsa på också.

// M

Dörren olåst

Japp, när jag kom hem idag så var dörren olåst. Fan jag kunde inte vrida nyckeln å då tänkte jag att jag har väl fan låst, men testade å öppna och ta daa. Inte bra. Alzheimers för fan...

// M

Stormöte på Delimo

Javisst. Fan många anade att det gick dåligt. Men inte att vi förlorade 1 miljon i månaden.
Nu ska det omstruktureras igen. Ska bli skift i spindeln, synd att jag aldrig kommer att orka jobba tidiga skiftet. Och Ulman är väl "min" maskin om man säger så. De borde ju sätta en "expert" i varje iaf så att det inte virras runt. Men ska bli spännande å se hur dom gör. Killarna skulle städa maskinerna. Fan det ska bli spännande. Gött å bara kunna köra ;) Men lär ju ta tid för dom å lära sig alla grejer. Haha. Kommer nog vara rätt så rörigt. Bara jag kommer i en effektiv grupp med folk som inte sätter sig på tvären och står å hänger bara. Då kommer jag få ett sammanbrott, haha.
Om det inte blir förändring så blir det nog fan konkurs alltså. Går ju inte å ligga back jämt.

Men men, är i Spindeln denna veckan. Fan man kan ju tro att en ny maskin inte ska krångla. Mupp maskin säger jag. Bara höll på å trassla som fan ett tag där. Fick springa som ett jehu. Jag borde egentligen passat på å ramlat när Eive såg så att han kan se att golvet är livsfarligt. Men men, Hilleveish ramla ju fan förra veckan. Fan alltså, ser ju så jäkla kul ut men man blir ju orolig. Men det var ju inte som min praktvurpa, och jag överlevde så folk ska slå sig så in i helvete innan jag ska bli orolig. Nä iofs, vet ju inte hur klena folk är, så blir orolig för dom ändå =P
Räknade ut att min grupp har ramlat mest, 75% av gruppen. Sen Maddes grupp, 50%. Lollos 0%.

Aja, ska ut med grisen.

// M

Dermal anchors

Ja, andra dagen efter duschen. Man ser ju fan vatten på magen^^
Men byter nog till 5:or sen så att diskarna blir lite större. Syns ju knappt bland alla leverfläckar...


Promenad med Lena igår

Javisst. Sprang ju på Jockes kusin. Åkte samma tåg så vi tog sällskap en bit sen när vi skulle hem. Sen så tog vi en jäkla promenad på typ 1,5 timme. Jag gick i flip flop och det blev fan kallt på kvällen sen.
Men vi tjötade om allt å inget =) Jättekul.
Melker blev ju überglad som vanligt. Hysteriska hund. Han skulle bara flänga på henne härhemma. Går ju fan inte å ta hem folk om han ska hålla på som dampet själv =P

Konstaterat att jag inte har något att se fram emot nu när jag sett Sonic. Så allt blev bara jävligt tråkigt nu typ.

Men men, får la försöka lägga in lite bilder. Vicky ligger här och sover. Får la ta en promenad med henne och Melker sen =)

// M

Piercat smiley =)

Javisst. Idag gjorde jag den efterlängtade smileyn. Var där först, även fast jag inte bokat tid så fick tid direkt, ibland kan man ha tur kanske då;) Släppte iväg Janny med mitt bankkort för ja hade inga cash. Såg jag att jag inte hade på kortet sen heller^^
Men det  gjorde ondare än vad jag trodde^^ Kändes som han grävde uppe i snoken typ. Det var ju rätt så kul att jag hade klenat på försvarets hudsalva precis innan han skulle pierca. Han fick torka bort det. Sen så skrattade jag hela tiden, så fick ju vänta på att jag inte skulle vara så hysteriskt flummig =P Men det jobbigaste var ju å ha nålen i truten så att läppen hängde ner på den och tryckte liksom. Jävla slitage. Sen så pratade jag med den också precis när han nålat. Och skrattade. Han sa att jag kanske skulle vänta med att prata en liten stund iaf ;) Haha, fan vad jag såg ut =P Men det var ju festligt =)

Blodig på hela tanden var jag också efter. Men har en liten ring som inte syns nu för bästa läkning ;) Men blir spännande, har ju aldrig haft piercing i munhålan innan. Men den sprängde inte efter som brosk brukar göra på mig. Å jag käkade allt en Angus på hemvägen. Lite stel var jag men gick bra.

Trött som ett as, tar sista rundan med grisen nu, sen lägger jag mig fan. Kommer sova så jävla gött.

// M

Sonic Syndicate

Ja. Fick tag i biljett på turistbyrån. Gick inte att boka på nätet sista dagen, och turistbyrån var nog enda stället i stan som sålde dom typ. Men det var tur att det löste sig.
Satt iaf å förfesta lite lätt på tåget. Sen var det Burger king som gällde. Gott som fan. Sen iväg te Sticky. Hittade inte så Janny fick säga vart jag skulle ta vägen^^ Å vilken jävla kö det var in. Ställde mig i den efter att ja tjötat färdigt i telefon med Janny och efter att jag druckit upp.
Sen träffade jag en trevlig tjej på 40 år. Ja va fan ska man säga då? Tjej får va bra. Hon var ball. Väntade på Larsa. Sen när han var där så gjorde vi olika grejer så ja hitta han fan inte. Men han hitta mig sen^^ Stod å kollade på en jätteliten kille med samma hår typ, men det stämde inte för han hade ju inte armen heltatuerad =P Men ja, han var söt, Larsa alltså ;) Håret hade blivit bättre, vanlig t-shirt, snygga jeans och skor. Bra längd. Inga fel på kroppen heller, här snackar vi muskler alltså ;) Men sen blev väl hans vän helt hatisk mot mig för att jag inte gillade Larsas namn. Å sånt folk orkar jag fan inte med. Så gött att han gick hem sen när vi gick in på nedervåningen.
I rökrummet så stiger det in en mycket snygg kille som frågar om han får låna min tändare =P Visst, jag är trevlig å tänder på ciggen åt han. Sen säger Larsa att det är ju nån i "Dead by april". Fan vad gassigt att jag tände på hans cigg tänkte jag då. Men då ville Larsa gå fram å tjöta med han så vi tågade iväg^^ Men jag frågade om han var gitarrist, tyckte han såg ut som det =P Det var han. Helt söt och snäll verkade han va också. Frågade om jag fick krama han "Självklart" åsså krama han ju halvt tillbaka, det ni. Jag var som på moln. Men stod å tjötade lite om deras musik osv. Sen innan ja stack så fick jag ett ryck å frågade om jag fick pussa han på kinden och det fick jag. Haha. Jaja, han sa att han va 27, bra ålder ;)
Men men. Det var en bra kväll =)

// M

Biljetter slut

Javisst. Vem kunde ana att biljetterna skulle ta slut? Jo jag visste det nästan innan. Varje gång jag ska göra nåt så skiter det sig. Får gå in på jobbet imorn å kolla om några inte har hämtat ut sina så det finns till mig. Biljetterna te Sonic alltså. Men men, får la vara på nedervåningen då å muppa mig. FAN säger jag. Men men, så får det bli isåfall, jag ska iväg och festa, så är det bara.
Skitstöveln Jonas sa att jag skulle stanna hemma och hyra en film å käka popcorn. Jag blev inte glad på han. Ingen humor alls. Jag var vansinnig. Han verkade inte fatta allvaret i situationen. Ni kan inte ana hur arg jag är alltså. Hade han sagt det till mig personligen så hade jag nog nitat han. Tror ni fattar då =P
Gick ut med Schmid sen i väntan på att kolla biljetter kl 00. (Var ändå stängt tills imorn) Men trevligt som fan. Vi var ute och gick i över en och en halv timme. Runt i hela stan typ. Kul å tjöta med han =) Han var ju rädd för hundar. Men nu det sista så hälsade han på grisen och tyckte att han var snäll. Skön päls också sa han. Han älskade grisen ;) Sen träffade grisen 2 fulla människor som gillade han. Då blev det livat^^ Men visst, det var kul för han ;)

Ne, taklampan Svensson? Ber Smulan köra över mig med trucken imorn om jag inte får biljett eller nåt...

Ne, om man skulle ta å göra sig iordning för natten.

// M

Söta jobbarkompisar

Ja, tillbaka på jobbet. Första jag ser när jag kommer är att mitt skåp är öppet. Jaha, men sen ser jag dödskalle servetter från Helén som hon hade köpt åt mig. Dom vet att jag gillar dödskallar ;) Sen hade jag även fått hundbajspåsar, av Pia. Trodde dom va från Helén också men icke. Fan vad söta dom är! Det var kul å komma tillbaka då ;) Bra start =)
Sen på tisdagen så fick jag en dödskalle kniv av Lotta. Haha, hon tänkte också på mig när hon såg dödskallar^^ Men den menade hon att jag skulle ha på jobbet. Fan heller, för fin för å osta ner =P Öppnade 4-pack majs igår med den ;) Mycket bra att ha en sådan kniv =) Men kul att dom tänkte på mig. Söt Götterna då eller? =P En Göte, fler Götter kanske. Haha, ok jag är faktiskt trött. Äh, säkert Götar, men Götter lät sötare. Ne, nu vet jag inte vad jag skriver ens. Får sluta med den där diskussionen med mig själv...
Men jobbet i sig är väl inte så kul^^ Men idag har min grupp vart produktiva. Gjort massor och det känns bra. Men jag är ju sämst teamledare, har tänkt att jag ska säga varje dag i veckan till dom att dom har jobbat bra, men har typ glömt eller nåt. Brukar alltid säga att dom jobbat bra när det har gått bra. Tror att dom uppskattar det faktiskt, men jag vet inte. Men känns bra å säga det eftersom jag har "ansvaret" å vill visa dom uppskattning. Dom vet att jag är ärlig å säger jag att dom har jobbat bra så har dom fan gjort det också =P Men jag gillar min grupp. Och ska bli jättekul när Hanni börjar jobba heltid nästa vecka =D Men sen gick hon fan och blev gravid och ska ha unge i april. Så jävla typiskt, hon kunde väl väntat te september så jag hade fått jobba med henne längre om jag ska plugga sen =) Men men, glad för hennes skull. Tror hon får en pojk. Eller kanske tvillingar. Blir spännande =) Fan är rädd att hon ska be mig hålla ungen, tror jag skulle tappa den eller liknande. Är ju rädda för dom där varelserna typ^^ Men men, får se =P

// M

Bröderna

Ja, ja brukar kalla dom för brorsorna ;) Bästa vänner är dom. Melker som har svårt å sova på andra ställen sov ju gott i stugan på utställningen med Amiro =) Melker har börjat söla som fan när han dricker vatten ibland. Det MÅSTE han fått av Amiro ;), som sölar värre än en st bernhard, skojar inte! Tur att det bara är vatten och inte dreggel^^. Sen så irriterar ju Melker alltid Amiro. Han morrar för att Melker ska slutta putta på han. Då kommer grisen tillbaka och putter ännu hårdare på han bara för att få igång han. Haha, fan vad jag har skrattat åt dom två =) Ja, märks iaf att Amiro bestämmer, surgubben ;)


Ja, här är dom på Ursands camping. I samband med utställningen i Vänersborg.
Blir helt glad av att se dom tillsammans. Sitter och småler =)När jag var hundvakt så gick vi ju te Donken ;) Båda skötte sig jättefint. Amiro har bra inflytande på grisen ;)
De fick en sallads skål att dricka ur av hon den söta tjejen som kom ut med maten =)


Jävla bloggnörd

Ja, fan. Nu har jag blivit familjens bloggnörd. Skapade ny kategori där man inte behöver trycka in sig om man inte vill se bilder på bara mig. Flyttat en del inlägg också så att det blir lite bättre ordning. Ja nån måste ju va nörden nu när Fisen inte bloggar så frekvent =P Hon har blivit en jävla facebook nörd istället.

// M

Jobb-ångest

Ja fy fan. Imorn börjas det. Har vart så jävla skönt å va ledig. Bästa som hänt på hela året, 4 veckor borta från skiten. Hoppas man får ett jobb som man tycker det är kul å gå till. Funderar nästan på å kasta in handduken på djursjukvårdare. Dom vill säkert inte ha nån med skrot ändå. Får ringa å kolla upp det. Men då söker jag fan som piercing lärling. Inte för att det är lätt å bli. Tror inte jag hade fixat å sticka folk i genitalerna heller^^ Iofs så kanske man kunde skippat det. Ja, skitsamma. Jag vill ha ett jobb som man tycker att det är kul att gå till. Hoppas jag får det, men säkert inte med min tur.

// M

Jagad av kattjävel

Ja, var ute förut å så kollade jag sms och grisen gick ju som vanligt. Men sen stannade han och sen när jag såg varför han stannat på samma ställe så länge så såg jag en kattjävel. Den satt vid Lidan å var helt uppspänd. Jag skulle skynda mig därifrån fort som fan å då hoppade katten hur långt som helst å hamna rätt nära oss å spände upp sig. Jag livrädd drog grisen bakom mig fort som fan å ropade ÖH hur högt som helst. Då stannade den. Gick vidare fort som fan å kollade bakom mig. Sen sprang jag lite när vi kommit lite längre ifrån. Fan jag var helt skakig. Adrenalin säger jag bara. Sen kände jag bara att jag fick typ spaghetti ben. Undrade om jag ens skulle kunna ta mig hem. Haha.
Seriöst, skratta bäst fan ni vill. Men finns många hundar som blivit illa skadade av katter. Och jag vill då fan inte att dom ska klösa ögonen ur min hund...

// M

Skrapat tandsten

Ja, skrapade tandsten på Melker förut. Han luktade ju skunk^^ Men det var inte så mycket, men vi får hoppas han luktar bättre sen. Tycker det ser lite rött ut i tandköttet, undrar om det är för att jag slant för många  gånger sen. Har ju alltid vart lite rött sen jag började skrapa. Men men, får hoppas det blir bra.
Hoppas han luktar bättre sen också.

Förresten, han har fisit nåt fruktansvärt i veckan också. Luktar för jävligt...

Men han spydde inte i morses heller =) Jag flög upp typ 8.15 och trodde jag hade missat klockan som skulle ringa kl 9. Men då fick han frukost när jag vaknade. Lika bra. Hoppas det går bra imorn. Morsan jobbar eftermiddag så vi får se. Men sa till henne att ge han frukost vid 8.

// M

Promenad med Helén

Javisst. Sprang på henne när jag var på väg hem med grisen förut. Kul å snacka om vad som hänt under sommaren. Jag stod för skandalerna om man säger så^^ Men det var trevligt. Vi gick en omväg för att vi skulle kunna tjöta lite mer =P Men lite imponerad av att hon vågade gå med mig och grisen, hon som gärna cyklar långt från hundar^^ Hon är ju hundrädd.

Men nu sitter jag å kollar lite om demodex hos staffen. Och allergier. Vilka djur som har det och i vilka linjer det finns. Så jag vet lite om man skaffar en till i framtiden. Men jobbigt å kolla en massa. Och alla uppfödare är ju inte ärliga med det heller. Men jag har väl för mycket fritid just nu eftersom jag gör det. Men har en liten lista än så länge. Tyvärr kommer den bli längre. Verkligen många staffar som har det. Svårare å veta exakt vad en del hundar heter i stamtavlan, men får väl se vad jag kan hitta.

// M

Vännen jag haft längst?

Gick och funderade på det tidigare idag. Svaret var ju enkelt: Rikard.
Fan alltså, vi har ju haft mer kontakt i år än vad vi haft på jättelänge. Det är ju kul iaf. Träffat han mest detta året också om man jämför med de senaste åren. Haha. Men han har vart ett stort stöd. Verkligen tur att han finns. Synd att jag inte har en bild så ni hade fått se denna fantastiska människa =)
Jaja, han läser nog inte detta. Men skickade iväg ett mess så att han vet ;) Uppskattar han som fan. Han brukar få en att må bra. Kanske inte nu när han har blivit gammal iofs =P Då ska han alltid säga nåt vist som man inte fattar ändå. Eller också håller jag inte med han alls^^ Brukar va så. Snackar mycket konstigt =P Men men, han är guld värd =) Fan jag har blivit blödig på äldre dagar^^ Tom Ed sa ju för längesen att jag inte var lika aggressiv =P

// M

Grisen lite off

Ja, han har ju spytt galla sen precis innan vi åkte te Rhdodos. På morgonen då alltså. Och inte varje morgon. Han blir väl tom i magen nu när vi har så oregelbundna tider. Men det roliga är att han har ju alltid väckt mig på morgonen när han vart hungrig innan. Alltså han har sagt till. Men idag sa han inte ens till om middag, så han spydde innan middag och spydde upp middagen. Sen åt han igen då när jag gav han lite senare. Han har inte velat äta direkt efter att han spytt, som han alltid annars har gjort.
Sen gick han ut i regnet utan att protestera! Kunde inte fatta det. Illa alltså, han orkade ju inte ens bry sig. Sen när han skulle bajsa satte han sig och sket inte klart, utan  traskade runt ett bra tag innan han satte sig igen.

Funderar på om jag ska ställa klockan imorn så att han får i sig frukost i tid om man säger så. Har ju alltid gett han kvällsmat så sent jag kunnat, och sen kvällssnacks eller resten av kvällsmaten precis innan vi lägger oss typ. Så det blir klockan imorn. Men tror det blir bra när jag börjar jobba då vi får in rutinen å sånt där. Då får man ju inte sova så mycket. Blir det inte bra så åker jag fan in med han. Lika bra å kolla upp om det skulle va nåt isåfall. Men tror att det blir bra sen när jag börjar jobba. Det är det enda som är bra med jobbet- att grisen inte kommer spy förhoppningsvis.

Iofs, skrev till Jonas förut när jag mådde sådär jävla piss. Sen skrev jag sms te Fisen och trodde jag fick svar av henne. Nope, Jonas var det som skrev 3 timmar senare yup. Haha, men det var kul iaf. Även fast jag är lite orolig över grisen.

Nu ska jag kolla till pastan. Ska göra en penne gratäng med köttfärs och mozzarella tänkte jag.

// M

Melker & Amiro

Har suttit och fixat iordning massor av bilder nu. Tog ett jävla tag. Men lägger bara in en nu, annars blir det för mycket av det goda =P Ne, då har jag ju inga bilder å lägga in senare. Men denna togs i vår tror jag. Jag var iaf hundvakt åt Amiro.


Förfluten skit

Alltså, vad jobbigt. Nåt från det förflutna dök upp och det var jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara. Sitter med en känsla som bara är jobbig. Jag kan lika gärna gå å gräva ner mig. Faktiskt så hade det vart jävligt skönt.
Ne orkar inte med det bara. Mupp. Men kanske för att allt annat också gick åt helvete. Ja fan, jag är så jävla bra på å trampa i klaveret så jag borde ju lärt mig spela, men icke..

Tänk positivt som alla jävlar säger åt mig, det är då det gått åt helvete. Men får väl tänka "Fest på fredag". Fast inte så upplyftande just nu ändå... Jag vill bara bort.

// M

Nedräkning

Ja. jag orkar inte tänka på att jag börjar jobba på måndag. Vilken jävla ångest. Så jag tänker istället en vecka kvar till Sonic ^^ Haha. Men blir nog festligt som fan. Festa med Larsa. Måste bara fixa biljett snart också. Men det är liksom det enda roliga jag kan se för tillfället. Iofs, dom på jobbet kommer nog skratta åt en del saker jag haft för mig i sommar, så det kanske blir kul. Men sen känner jag inget. Jo, ett stort röksug nu bara..

Sen har jag fått nån jävla räkning från ComHem. Fråga Knut varför. Han visste inte varför, bra skit. Så får väl ringa asen på måndag å fråga vad fan dom sysslar med.

Får väl ge en stjärna te Nadine som kommenterar ibland. Vet att du lever då ;) Hanni var ju alltid så bra förut, men hon hinner väl knappt läsa nuförtiden. Men alltid kul å veta lite vilka som läser. Tror jag har nån som inte känner mig som kommenterat förut å det är ju ännu festligare. Men iofs, kanske slutade läsa sen jag blev dumpad eller nåt. Haha. Deprimerande för fan.

Träffade Schmid förut å han är rädd för hundar fick jag veta. Fan han har ju träffat grisen förut. Men det gick bra. Han gick fram till benen och kollade men sen gick han å nosade på annat. Tycker det var kul att han stod kvar iaf. Menar, hade det vart en geting så hade han inte sett röken av mig om jag inte sprang på sand...

// M

Blackline

Ja, tänkte ju visa mitt nya smycke till industrialen och då kom konen i snoken med också. Blackline ffs! Men ni kan ju se att staven är svart, och att den inte är så lång och att kulorna är större =P
Ja, får ta nytt sen bara på örat så ni kanske ser dödskallarna ;) Men så ser jag alltså ut precis nu^^
Dessutom, 250 spänn för kalaset var billigt kollade jag upp sen. Fick ju schysst pris som vanligt ;) Får nog sluta beställa från Barbarella å åka te Ed å köpa. Får nog billigare eftersom jag kommer handla fler grejer. Brukar ju få schyssta priser av han ;)
Fis jävel såg inte ens att jag hade bytt. Hon borde sett snoken!


Internet funkar ju bra

Fan alltså mitt sega internet, 1mb, funkar ju skitbra.
Fan Fisen gnällde på att det skulle ta evigheter. Men det duger åt mig.
Nöjd med skiten =P Är inte så slött som jag trodde ens^^ Vissa saker går ju skitfort ;)

// M


Rhodos 2009

Fixat iordning några Rhodos bilder så ni får se lite av semestern =P


Sitter i "Gamla staden"

         
Bargatan                   Faliraki vattenpark     Förfest, haha

    
Jag i havet                            Hajen

         
Kebab                        Grön Fanta                 Vicky
Angel's wings

Ja, sitter å bara tycker att mycket är blä.
Fan när man kommit över x så dyker det upp en ny å sen är man tillbaka på ruta 2 typ. Ja, x hade jag ju ett förhållande med i nästan 4 år, så det tog ju tid å komma över. Tror jag har kommit över. Men jag kände mig bra med Jonas. Men nu går man å saknar han. Men alltså inte ruta 1 kanske då om ni fattar, därför skrev jag ruta 2^^ Men vi var mer lika. Fan synd att han inte ville höra av sig å hålla kontakten som vänner eller nåt. Kunde snacka kroppskonst med han länge. Typ sitta å gnälla på han för att han inte visste bättre =P
Tyckte det var bra att vi inte lyssnade på musik typ, för då associerar jag inte han med nåt sånt. Men "Angel's wings"  med "Social distortion" alltså. Texten och allt bara påminner mig om hur jag känner eller nåt så jag tänker automatiskt på han. Men låg ju i soffan å lyssnade på den, å sista stroferna bara slog mig att det ska jag tatuera in. "Angel's wings gonna carry us away" Undrar varför jag typ blir ledsen av det. Döden eller nåt. Men den är jag ju inte rädd för, eller har jag blivit det nu igen? Motherfucker säger jag bara...

Äh, får fan försöka rycka upp mig. Ska ju te Götet nästa fredag å lyssna på "Sonic syndicate" Det blir nog jävla festligt. Ser fram emot det faktiskt. Träffa massa roligt folk (hoppas jag). Synd bara att Rikard inte ville med. Han gillar jag verkligen. Har typ nåt speciellt band till han känns det som. Eller ja, speciell relation. Han pratar ju inte mycket. Men jag kan typ ringa han om vi inte har setts på ett år å inte pratat på ett halvår å  har jag tur kan jag sova hos han. Rikard är säker på nåt sätt. Kan inte förklara. Sen är det inga fel att han är snäll mot mig också^^

Sen kan jag ju försöka ställa upp nya akvariet också. Jävla lama är jag. Jag är lama 3 då Svensson eller? =P Städa hade inte vart fel heller. Man mår nog bättre när man har ordning omkring sig. Därför jag alltid mått skit kanske, haha. Fan skriver ju helt konstig jävla ordföljd också. Jaja kära bloggläsare, tror ni är vana ;) Kul om ni bara kunde skriva hej å att ni faktiskt lever. =P

Grisen ville ut förut. Stod å gapa som fan på mig. Sen hörde han att det började ösregna ute. Åskade och regnade som fan. Tur han inte är rädd för åska. Men då lade han sig bredvid mig här i soffan, och nu ligger han på mattan. Men ut ska han ändå en kort sväng. Han slipper inte, haha. Trodde han bara =P Ska skrapa tandsten på han också inom snar framtid. Har bara gjort en massa annat. Kanske tar det imorn.

Jaja, hit the rain ffs!

// M

Kortvisit i Göteborg

Javisst. Känns som jag drar te Götet så fort nåt skiter sig. Men älskar den stan ju. Tänkte hämta piercingsmyckena och byta ner industrial staven, byta till blackline i snoken och kolla upp dermal anchorsen. Tänkte jaga Faktum också, å käka på Burger King givetvis ;)Tänkte även knallat in på Buzzstop kom jag på när jag satt på tåget. Men dom hade semesterstängt såg jag när jag kom fram. Typiskt.
Men började ju med å käka då. Angus bacon & cheese utan lök. Så jävla gött! Letade efter min Faktum försäljare, men där stod barn och spelade fiol. Typiskt.
Sen iväg till Ed. Smyckena har han inte börjat med då hans gängverktyg har blivit kassa. Han har typ pajat sina egna smycken först å testat då. Men visade bara dermal anchorsen, han sa bara rakt av att dom var läkta^^ Haha, fan dom har typ alltid sett ut så tycker jag men. Jaja, dom lär ju vara läkta efter över en månad. Sen har han ju fått in en massa snygga smycken. Hann ju inte kolla på allt då. Såg en snygg kille som stod vid bankomaten när jag gick in till Ed. Snyggingen traskade in genom dörren sen. Haha. Vågade inte kolla på han ens. Hmm. Men Ed sa att han också hade dermal anchors vid höfterna. Fan skulle frågat om jag fick se dom =P Han sa att vi kunde ta det lugnt för han satt och spanade på alla smycken och tyckte också det var mycket snyggt. Men sen hittade jag 2 titankulor med svart dödskallerand. Jag som gillade implantanium färgen. Men kunde tänka mig titan. Alla vet väl att blackline är mitt favorit material, men ville inte ha det te industrialen egentligen. Men Ed blev eld och lågor. Det här kommer bli skitsnyggt med en blackline stav. Javisst, jag kan väl testa då =P Å så blev det. han tyckte det var kul. Han menar att de flesta kunderna inte vet att de kan komponera ihop så som dom vill. Eller också har dom kanske ingen fantasi, jag vet inte^^ Tog en kort och tjock blackline kon te nostrilen. Tänkte att jag får försöka få lite organisation på allt skrot. Fan blandat allt hejvilt, ser nog mest rörigt ut. Men får gå å kolla på hans smycken en annan dag. Var ju inte sista gången jag var där direkt =P
Sen när jag frågade vad jag skulle betala så sa han ju att jag hade vart och valt ur hans dyra kollektion. Typsikt. 250 spänn gick kalaset på. Fuck vad dyrt tyckte jag^^ Synd att jag glömde fråga hur lång staven var, men frågar en annan gång.
Sen skulle han fota örat också^^ Tror han blev skitnöjd =P Så han körde paparazzi stuket. Sen skulle han fota om DA, han fotade först när jag kom, men med blixt och då såg jag ut som en flodhäst. Men tog nya utan blixt. Fan sitter man i den vinkeln och fotar så ser man tjockare ut. Å jag som käkat precis innan. Fan, jag skulle dragit in magen. Han skulle photoshoppa bilden. Haha, där ser ni as som säger att jag inte är fläskig. SKIT NER ER! =P Jag behöver ju för fan photoshoppas. Att folk inte lyssnar på mig. jag är ju ärlig. Inget jävla hittepå.
Förresten, jag fick ju tom modella på Rhodos. Dom ville visa folk att det inte var farligt att pierca sig. Jag sa att dom inte fick skriva att dom hade gjort det bara. Men hon fotade värdelöst. Men dom kanske använder bilderna ändå, fanns inga med skrot där typ. Så håll utkik där på bargatan ;) Men dom lär ju skriva att dom har gjort det. Jaja, whatever. Ni vet att dom inte har gjort det ;)
Ska nog fan boka in mig på en smiley snart alltså. Även fast jag röker. Får chansa. Funderade även på labret. Tror det hade sett bra ut. Men får kolla på tandköttet, det som jag funderat på i flera år. Fan jag har verkligen fått pippi på kroppskonst detta året. Mer än vanligt liksom. Nu ser det ut som jag är en halv noshörning eller nåt. Tror konen vill ha sällskap av en till. Men gillar ju inte nostrilen direkt så det kommer jag nog inte göra. Även fast det hade nog blivit snyggare. Sen kommer det ju bli DA vid nyckelbenen nånstans där. Får ta å tatuera dit det jag ska ha först bara så jag vet exakt vart jag ska sätta dom sen ;) Kinderna hade nog kanske vart snyggt också. Fan finns liksom ingen hejd. Kollar efter plats i öronen. Finns ju massor man kan sätta i alla kringelikrokar =P Snug först kanske. Ja, jag får planera det så det inte blir för oorganiserat.
kan där. Sen så hade jag inte kört så mycket så köpte ett akvarium. 10 liter bara. Tänkte ha en kampfisk på köksbordet. Alltså, fan vad man ska bränna cash. Inte bra. Å vi får inte ens lön snart. DET är illa...

Sen kom en tiggartant och sa att hon ville ha pengar till mat till hennes son. Jag tyckte han såg ut som en tjej, men hon pratade ju inte bra svenska. Sa bara att nej, sånt gör jag inte. Gick och satte sig med sina andra tiggarvänner. Dom satt ju fan å röka. Då får hon fan skylla sig själv att hon inte har pengar. Hon kunde dragit ut sina guld tänder och sålt. Ja, men jag blev förbannad som ni förstår...
Jaja, dagens misslyckande som vanligt då. Hittade ingen Faktum. Var tom på Centralen å kollade å frågade ordningsvakterna. Han brukade vara där på dagen. Hade även frågat en från "Djurens rätt" innan, var han som skickade mig till Centralen.
Cyklade hem med akvariet sen. Fan jag har ju blivit värre än Rut nu. Haha.

// MHaft John på besök

Javisst. Längesen man såg han. Fan kan inte fatta att han kommer vara socionom vid 23 år. Å vad är jag liksom? Ja, just nu känner jag mig ännu mer misslyckad..
Men det var kul å tjöta lite. Han sov över. Hade han inte ens sagt att han skulle. Men gick väl rätt så bra med Melker. Han tyckte att soffan var skön å sova i iaf. Tycker inte Vicky, så vet inte vem jag ska lyssna på^^
Men han lagade äckliga grejer från vatten i min lägenhet. Jävla kräftstjärtar. Usch, kan inte fatta att jag gick med på det, men han hade ju redan vart å köpt skiten liksom...

// M

The game

Nån som sett filmen?
Känns precis som att jag vart med i den. Å nu är den slut.
Ni vet efter, när dom packar ihop sitt pick och pack och drar.

Så känns det. Mupp.
Hänga sig i taklampan Svensson?

// M

Tror jag lägger ner Jonas

Japp. Menar, jag orkar väl fan inte hålla på å tjöta. Är en person intresserad så tror jag att denne hör av sig. Så har det ju vart innan iaf. Jävligt synd. Men sa ju det folk. Han var för bra för å vara sann. FAN.

Fan alltså. Kan man få uppleva lycka nån gång i detta jävla pisset? Nä tror inte det. Måste va han däruppe som är ute på nån jävla häxjakt efter mig eller liknande.

Men dagens positiva. Fick Spotify av Linda. Spank you darling ;)


// M

Staffeläger: Söndagen

Ja, äntligen var det ju dags att gå upp. Tog ut grisen på en skön morgonrunda. Mycket bättre väder för staffar och ägare. Lite svalare och grådassigt typ =P
Käkade den fräscha frukosten och sen skulle vi ut och spåra. Vi lade 2 köttbullespår var. Herregud vilken tid det tar å lägga sådana alltså. Och vilken tid det tar å gå dom när hunden ska fram som en bulldozer =P Fick ju ont i hela ryggen av att gå böjd och hålla emot. Men han var duktig sen när han fattade att han gått för fort och vände om. Så kanske kan grisen lära sig att ta det lite lugnt om vi gör det några gånger^^ Men innan vi drog igång så skulle jag leka med grisen^^ Haha, helt misslyckat. Laila lekte med han och kollade på mig med förtjusning och utbrast: "Åh, det är en kamphund" Så hon körde på som fan med han, helkul tyckte han att det var. Matte sög just då^^
Sen tillbaka och då körde vi belöningstekniker. Men Laila kampade med grisen sen igen, hon ville testa med skinnhandske. Han har bättre förföljande än gripande. Sen sa hon att han höll bra. Jag sa att nej, han håller väl inte så hårt. Hon lyfte grisen från backen med handsken så han lättade och sa "Han håller inte vad?" Haha, fan hon äger.

Sen blev det rallylydnad. Ja det gick väl sådär. Men grisen fattade inte varför han skulle sitta framför matte och inte vid vänster sida. Och inte fattade han att han skulle gå runt mig heller sen^^ Men jag tycker att det gick rätt så bra. Det var ju det närmsta lydnad vi kom så det var kul =)

Sen käk. Korvstroganoff och ris. Gott. Lite starkt kanske men. Jag är ju klen.
Sen lite diskussion. Och sen kom Eva med 2 grodor. Kul att träffa henne i verkligheten efter allt gott man hört =)

Sen frågade Laila om vi ville göra nåt mer. Och då sa jag platsen i lydnaden. Så Melker och Vegas fick lägga sig. Melker började ju skälla som vanligt. Sen pinka han också, typiskt han. Laila sa till han då. Och sen skulle vi lägga om dom. Han låg kanske en halv minut. Över förväntan. Så bra brukar han inte va på klubben. Men sen kom vi till dödläget. Han lyssnar inte på mig, han kollar inte, han vill bara inte. Laila kom och räddade mig igen. Hon fick trycka ner det envisa aset^^ Han protesterade och ville inte kolla. Men sen när han låg där så var han helt lugn. Alltså perfekt. Jag sa att det var synd att hon inte sett han i vanliga fall. Vi som hade riggat med lina och allt. Menar, andra gången koppladejag loss han å sen sa hon att han inte visste att han var i lina, men han låg kvar. Kunde inte fatta det.
Ja, det var mycket inspirerande att ha henne som coach eller vad man ska kalla det. Tycker hon var helt fantastisk. Man blev helt inspirerad.

Så alltså summan av allt: Blev helt imponerad av grisen när vi hade ringträning. Sen så blev jag väldigt nöjd med platsen också. Och han lärde sig att vara passiv stundtals. Men var nog bara för att Laila var där =P
Bra mat också. Jag som är kräsen trodde jag skulle dö typ^^

Sen åkte jag med Cecilia te centralen. Gick rätt bra att åka bil. Men vad folk det var där sen. Aldrig sett så mycket folk där. Undrar om det var nåt jippo. Men då var det en kontaktsökande staff jag hade i kopplet. Det var gött. In med han på tidpunkten. Fan vilken kö. Skulle köpa cigg, men fick ju inte ta med han in så lämnade han med en tjej =P Sa att han kunde gnälla men att hon bara skulle klappa han. Hörde han när jag gick in. När jag kom tillbaka så sa hon att han var jättesöt när han gnällde. Haha, tyckte hon ja.
Sen traska tebaka te tidpunkten. In på Burger King sen å satte mig på golvet i terminalen å käkade. Fullt överallt å där var vi ostörda. Han fick gurkorna å sen fick han dricka vatten. Trodde inte han skulle dricka men det gjorde han.
Sen ut te ersättningsbussarna. Fan ingen kollade biljett eller nåt. Satt längst fram med en trevlig kille som hade vaktat gris när jag var på toa^^ Fan Melker var väl helnöjd att främmande folk pratade med han =P
Lite gnäll och stim. Tur det inte var så många på bussen. Sen av i Trollhättan. Höll nästan på å somna det sista men han gnällde då å då. Men innan vi ska på nästa buss så trampar han i tuggummi med framtassen. Kul, där får jag stå å ta bort det värsta. Fick ta resten på bussen sen. Fastnade lite i sätet (oops)
Men denna resan va värre. Gnäll å gnäll å högljudda protester. Fan fick ge han ben som jag fick hålla i å sen lägga min tröja framför så han inte skulle klena ner. Men gick bra. Sen hade jag turen att gå av vid sjukhuset istället för vid resecentrum. Det var så skönt.
Sen skulle jag hem och sova lite tänkte jag. Jag kollade senast på klockan 20.15. Sen vaknade jag 5.20^^ Hade inte hört mobilen. Grisen spydde galla. Tom i magen när han inte fått kvällsmat. Synd.

Så ni förstår, jag var helt slut. Det sista mådde jag så illa så jag höll på å spy. Bara för jag var så trött^^
Men det var en intressant helg =) Och tror grisen uppskattar det =)

// M

Internet

Ja, förra inlägget var det första jag postade härifrån. Känns bra, förutom att det inte alls var trådlöst som jag blev rätt så övertygad om att det skulle va. Men får väl köpa en router sen.

Kanske åker med Jonas till Borås imorn också, får väl se vad som händer.
Han hade blivit uppsagd med omedelbar verkan och fått nytt jobb inom samma koncern eller nåt? Senare iaf så han har ju inget jobb nu och jag har min sista semestervecka. Han kanske skulle flytta hit sen också sa han. Typ jobbet. Ja, vi får väl se. Vet inte vad han vill, han är konstig=P. Vet väl inte direkt vad jag vill heller men.^^ Eller har väl en aning, men måste kolla om den stämmer^^
Blir ju spännande å se grisen om vi åker. Men efter ett par dagar borde han vänja sig =P Vicky älskade hans Hooligan halsband =P

Jaja. Blir säkert inget nu ska ni se. Men men. Gör som Cissi isåfall. Bara spotta i näven och kasta iväg ;)

// M

Melker fyller 3!

Ja idag fyller grisen 3 år! Kan inte fatta det. =P Iofs får man hoppas han lugnar ner sig sen =P

Men han fick ett halsband av mig. Eller ja, jag köpte det till han på lägret. Så tyckte det passade som en födelsedagspresent. =P Han får säkert nåt roligare av Fisen sen skulle jag tro ;)

// M

Staffeläger: Lördagen

Fan delar upp det i 2, annars blir det så jäkla långt.

Ja, gick upp runt kl 6 på lördagen. Skulle duscha och avsluta packandet.
Knallar iväg till tåget med grisen.
Gick faktiskt över förväntan att åka tåg med han. Han skällde inte utan gnällde mest. Och inte konstant som han gjorde sist vi åkte. Sen så mötte vi några trevliga folk från Falköping när vi hoppade in i en speciell djurkupé på Inter City tåget. Melker var lugnare då, han kunde ju traska runt fritt därinne. Mamman och sonen var helt fascinerade av han =) Han hoppade upp i hennes knä och spanade ut. Hon tyckte ju att han var hemskt musklig^^ Han som är så klen, hon skulle sett Vegas på lägret. Där kan man prata äkta biff ;)
Men framme i Gbg, hoppa på pendeln mot Lerum. Elin kom och plocka upp oss och jag fick sitta med vappen Rita i knät, så söt. Fan när hon lugnat ner sig var hon ju lugnare än grisen ^^

Uppslutningen var stor, hela 4 staffe folk anmälda, men Micke hade med sig 2. Och Dom som höll i lägret hade ju ett par stycken ;) Men men, mer fokus på oss då^^
Började med frukost typ. Jättefin buffé. Sen så tog vi en flockrunda och sen körde vi kontaktövningar. Grisen var väl sådär samarbetsvillig. Haha. Fan att det inte var tävlingslydnad på plan. Men sen när vi band upp dom så skällde ju Melker som vanligt. Laila frågade om jag ville få bort det. Givetvis sa jag. Så Laila började genast att jobba med han när vi satt och fikade och han satt och gnällde. Ja han blev ju tystare. Helt fantastiskt att hon orkade =P
Sen så käkade vi underbar köttfärslimpa och jag åt potatis! Sen blev det ringträning. Då kom en som heter Nina. Helt fantastiskt var det. Hon sa att grisen ställde sig bra själv och att man bara behövde justera lite =P Gött tänkte jag. Sen tog hon på han utställningskoppel och ställde upp han skitsnyggt framför alla. Jag satt som en fågelholk och bara gapade. Hon tog och sprang fram och tillbaka med han. Ingen svans som var högt upp eller liknande. Det var helt fantastiskt att se och jätteinspirerande! Blev verkligen motiverad till att försöka med en egen utställnings debut. Även fast jag inte ska räkna med att det går bra. Hon sa att han hade fint huvud men att han kanske kunde få nerslag på att han har lite lång kropp. Men hon tyckte att vinklarna var bra ändå. Och hon hade hållt på med utställning sen -86. Så det var kul å höra. Hon sa att jag lyssnade bra på henne och tog till mig vad hon sa. Det är klart, fan hur ska man annars kunna lära sig nåt? Men kul att hon noterade att jag försökte.
Ja fan. Sen tog vi nog kvällsmackor. Gjorda i ugn. Mycket gott.
Sen satt vi och tjötade lite. Älskade hon Cissi. Vet ej hur hon stavas. Men hon var så jävla skön! Spottade i näven och kastade bort allt dåligt typ ;) Ja, hon var en spännande människa som var kul som fan å prata å umgås med. Sen när hon åkte hem så gick jag iväg med grisen och ringde John. Längesen jag pratade med han.
Sen gick jag tillbaka och lade mig först av alla typ. Sov på några hundsoffdynor. Utan lakan^^ Fick låna ett täcke av Sandra. Men strax efter att jag gjort iordning så kom dom andra också. Jag var så jävla trött liksom. Tror iofs Sandra lade sig innan när jag höll på å borstade tänderna.
Men det var ju en kul natt. Fick nog sova högst 2 timmar åt gången innan han började gnälla. Fick ju sitta å klappa han å det blev typ inte bättre. Men lätt för dom andra å säga att dom sov bra. Det hade jag med gjort om jag inte var tvungen å klappa på han halva natten. Ville bara att klockan skulle bli 7 så jag kunde få gå upp. Jag var om möjligt ännu tröttare när jag vaknade på söndagen än vad jag var när jag gick och lade mig. Fy fan.

Lättare lydnad igår

Javisst. Kände att vi inte har tränat "riktigt" på länge. Så vi gick ut å körde lite vid lidåkersplan. Skönt å ha lite gräs å gå runt på =P Men det gick faktiskt jättebra =D
Körde ju fotgående- jättefin kontakt och snabb och alert var han. Sen körde vi lite ingångar, gick kanoners som vanligt. Läggande och ställande under gång. Läggandet gick jättebra, han flöt inte ut som en padda som han brukar göra ibland när han lägger sig helt slött =P Men ställandet alltså, ibland tror jag han har knäck i öronen. Men han ställde sig sen^^
Körde apportering med en pinne, han tuggade ju på den först för pinnar ska man ju tugga på i Melkers värld. Men sen när jag kollade på han och han inte fick nån belöning så knep han tag i den utan å tugga men släppte för tidigt i min värld. Jag ska kunna hålla den utan att han släpper, så vi körde igen och då knep han den och kollade sådär intensivt på mig när han väntade på att jag skulle säga loss så han kunde få sin belöning =P Helt söt ;) Alltså han släpper inte pinnen förrän jag tar den, men vill ändå att jag ska kunna hålla i den innan och sen säga loss. Jävla kinkig jag är =P
Men det var lyckat iaf, kändes skitbra med allt!

Imorn ska vi iaf väg på staffeläger. Ska bli intressant. Tråkigt bara att jag kommer få vänta så jäkla länge på tåget hem på söndag. Om jag kanske inte kan ta bussen som går, men då tar det evigheter å sitta å åka buss. Jag hatar buss, så får se vad jag gör. Hoppas iaf jag kan hitta Faktum å köpa denna gången. Får la traska runt på Avenyn eller nåt när vi väntar på tåget. Han kommer säkert inte sova heller, så kommer vara helt slut. Men men, är ju tur att man har semester en vecka till^^ Men sitta ute i Lerum själv sen med Melker, lite smått panik över att jag kommer känna mig fast. Men men. Får la se hur tågresan går med packning och tokig staff =P Men satsar nog på en stor bag å slänga över ryggen, om jag kan hitta nån vill säga.

Å upp tidigt som fan imorn å gå till tåget. Kul. Hoppas inte jag packar med mig för mycket. Får kolla vädret, men borde vara fint. Lättare packning isåfall =)

Ne, om man skulle traska upp och tjöta med Fis, hon gör kärleksmums. Å det såg gott ut =P


// M


Den där Jonas =P

Ja, vet inte vad jag ska blogga om idag, så får la skriva lite om Jonas, inte hänt nåt annat liksom^^ Sån jäkla värme idag så grisen ligger uppe helt slut =P

Men Jonas har sämst lokalsinne. Han tappar bort sig hela tiden.
Känns som jag har känt han jättelänge typ. Grisen älskar han. Han säger aldrig till när det blir för mycket, så jag får bära bort grisen från han^^ "Ta bort han!" "Jag kan inte bära han för då biter han mig" Han bara inbillar sig^^
Vet typ ingenting om bodmods =P Töjde sönder sitt öra.
Tatueringen där det skulle stått princess har han ju fan stavat prinsess^^
Ja, han är störtskön iaf. Humor har han också =P Alla som träffar han är ju lyckligt lottade iaf ;)

Ja, nu räcker det va? =P
Ska nog ta å traska hem snart, men hade vart kul å hälsat på farsan. Vet inte om han har kommit hem än eller inte.

// M

Torgdag

Javisst. Var med grisen på torget idag eftersom jag inte kunde somna om. Men Fisen drog med mig. Hon köpte en låda och sen var det bra. Men han var duktig. Han lade sig själv frivilligt typ 3 ggr helt platt. Men det var bara för att det var så varmt. Ja, nu svimmar jag snart så jag slutar blogga.

Ett stånd med väskor välte förresten. Inte bra, inte bra. Synd om dom.
Men men. Får väl återkomma nån dag^^ Har fått svar om staffelägret iaf, får se hur jag ska göra med övernattning och så...

// M

Com Hem

Ja seriöst. Jag fik besök av en snubbe så jag får bredband nästa vecka hoppas jag, kalla han för Knut.
Men sen fick jag ett sms av hans kollega att han var intresserad. Alltså Knut var inte min typ, tyckte allt var skumt. Men hans kollega Jonas verkade ju vara trevlig. Messade lite med han.

Gick och träffade dom igår för å säga hej. Ja, vad ska man säga? Den där Jonas alltså. Fan han verkar vara så himla trevlig och snäll. Tror det är en person med jättefin insida, och utsida också =P Som att nån har klippt ur han ur en mall. Han är typ perfekt. Tror fan inte att han är sann. Vi gick hem till mig sen och kollade på film när Knut gick och lade sig. Trodde fan att det var en dröm i morses. Elle ja, vi var ju ute och gick halva natten och kollade på film, så jag somnade typ kl 7 och gick upp kl 10, och vaknade några gånger däremellan. Han pratar tom sött! Så att han låter helt snäll. Alltså när jag pratade med han så var allt som en dans på rosa moln. Lätt på tå, lätt på tå Svensson! Typ glömde bort alla bekymmer. Allt var bara roligt typ. Kul sen att det blir svart när han åker hem på fredag typ... Men skulle väl hitta på nåt ikväll. Blir väl trevligt kanske. Säger bara "Head over heels..." Jaja, ska inte skriva mer ifall han skulle få för sig å läsa. Då blir det ju helt plötsligt jävligt pinsamt och då ser jag väl inte röken av han^^ Småler ju fan bara jag tänker på han. Seriöst folk, inte bra =P Han gillar Melker också! Fattar ni att han ÄR perfekt? Förutom att han bor i Borås...

Träffade för övrigt Svensson igår när jag handlade ketchup. För jävla roligt att se henne! Hon fick höra kort skandaler =P Smulan var med också, kul å se han med givetvis ;) Men dom förstod mig iaf, Rikard sa att jag bara skulle skratta åt allt, hum.

// M

Rhodos

Vad ska man säga? Jag hatar charter. Och jag hatar att flyga. Fan om jag ska flyga nån mer gång så får det nog bli första klass. Man blir väldigt lätt uttråkad alltså. Bara jobbigt.

Men det var fint väder. Bra strand som det blåste på, så man kunde sola. Brände dock benen och magen då jag tänkte försöka få lite färg utan solskyddsfaktor. Jävla Granny legs ser det ut som.
Festa gjorde vi bara 2 ggr för jag blev så dålig första gången. Spydde visst på golvet och i sängen. Nån gång ska va den första. Dagen efter var ju kaputt, HELA dagen alltså.
Visade mig typ helt naken då bikinin var på utflykt när vi var i vattenparken. Ja mupp vad jag skämdes. Orkar inte skriva allt alltså, är typ sjuk. Ja, det är så jävla typiskt.
Höll på å tatuera mig, men han tatueraren var ju kass, han tatuerade Vicky, så jag såg att han hade aldrig fixat det jag ville ha, så drog därifrån. Tack för det. Hoppas det går bra med Vicky.

Blev förkyld näst sista dagen typ. Känner mig helt röten nu alltså.
Saknade Melker som skam. Fanns inte så mycket att göra där alltså. Man kunde vart där i 3 dagar kanske^^

Ne, sitter hemma hos Johan med Fis och gris nu, ska nog dra hem och försöka vila eller nåt. Mår piss.

// M  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se