Citat av Helén igen^^

Berättade för Helén igår att jag gick upp på taket på jobbet och fixade en säkring. Taket på lagret inomhus alltså. Undrar om nån fatta, whatever. Pratade i telefon med elekriker samtidigt då. Men otäckt å klättra i träskor å långrock med telefon i näven. Fixade det iaf, inga konstigheter.
Helén sa att jag skulle passa mig så att jag inte föll ner. Nej, ingen fara sa jag. Sån tur har jag inte.
Då säger hon till Pia: "Men om Maria hade ramlat ner så hade vi sett en stjärna falla och då hade vi fått önska oss något!" Haha, störtskön. Höll på å kola bara pga den kommentaren^^ "Man får önska sig något vid stjärnfall!" säger hon när vi skrattat en massa, och vi skrattar givetvis vidare... Jo, ibland är det kul på jobbet då...

//M

Ps. Ja, nu är jag på hemgång.

Äckliga ungar på min blogg!

Festligt som fan att ni fick se grisen nästan in action tyckte jag. Fisen hjälpte mig å fixa, för hon har lagt in klippen.
Men sen när filmen är slut. Då kommr det upp massa äckliga ungar under! Fy fan, frågade Fisen förskräckt vad dom gjorde där. Då var det klipp som typ hette likadant. Usch. Hon får fan döpa klippen fr.o.m. nu om jag ska lägga in fler. Vill inte vara förföljd av dom. Vill inte ha nåt med dom å göra direkt. Och jag vill definitivt INTE ha dom på min blogg. Klickade absolut inte in på dom om ni trodde det. Kanske skulle gjort det innan jag spydde galla. Men nej tack. Dom där dreglar ju bara ändå. Snorar också kanske då.
Ja ni vet, barnkär som jag är ^^

Höll på å få hjärtinfarkt när jag såg det. Kanske lite överdrift, men liknande.

// M

Filmklipp: Melker badar

Välkommen min nya kategori!
Fantastiskt, eller inte....


Grisen när han badar för andra gången i sitt liv =)

Och nej folk, det är INTE jag som låter i klippet, det är faktiskt Johan.^^

Klövjeväska

Skulle köpa en flytväst te Melker idag. Men dom kosta fan 400 spänn. Fick en smärre chock. Hörde nåt om att dom skulle ha på ÖB, får la gå å kolla. Annars får jag smälta priset och sen köpa den. Hellre det än utan^^. Köpte därför en liten klövjeväska. Inte så han ska få klövja på riktigt, dom är ju svindyra och inte bra för hans leder och liknande heller. Utan bara kanske stoppa i lite mindre grejer som man ska ha med sig nånstans. Typ nycklar, plånka, cigg, bajspåsar osv... Så han kan bära lite iaf ;) Införskaffade även en spårlina i ljusgrönt. Tänkte får ha den när jag spårar och den andra när vi bara är ute i "långlina"... Den var så snygg så kunde inte motstå. Men alltså, fortf flytväst som fattas. Och sen en wp sele. Men det blir lättare. Fått mina böcker idag. Får se när jag orkar gå och hämta dom på Birgers, kan fan inte fatta det.. Så dåligt läge och långt. Menar, vad göra med grisen om han skulle med? Hoppas på man möter nån som vaktar han isåf. Men får la cykla dit nån dag sen. Men han fick ju hänga med in på Granngården och testa. Han valde fan ingen leksak som han ville ha denna gången heller. Mupp-gris.

Typ på värsta sommarhumöret. Rikards låtar som man bara kan skratta åt. Där kan man snacka om å bli tvångsinmatad med musik. Men men. Kommit på typ rätt nyss tror jag att jag gillar verkligen inte å vara på jobbet. Tycker inte ens det är kul å va i spindeln. Men Helén trodde det berodde på att alla var borta på semester. Tror inte det va. Gillar det inte längre. Ångrar lite att jag inte försökte komma in på skola i år, men ville ju faktiskt betala av lite på lånet innan så. Vantrivs ju som sagt. Vill fan knappt jobba över längre alls för det är så pisstråkigt. Hum, tillfällig svacka hoppas jag på att det är. Tror dock tyvärr inte det. Jaja, vill bara försvinna.

Mina sysslingar kommer för övrigt på fredag! Ska bli jättekul å träffa Victor. Hoppas vi kan festa nånstans, typ åka iväg. Gbg vore inte fel om man kunde komma hem på nåt sätt. Får kolla upp det.. Eller kanske bara ta en tur te Liseberg med sysslingarna och syskonen. Tror det hade vart trevligt. Men får se. 

Ska traska hem med grisen nu. Han är rätt så lugn i denna värmen. Ligger mest som en överkörd groda faktiskt, jättesöt är han dock ;)

// M
 

Anmält till staffeläger!

Japp, nu jäklar har jag betalat. Ska kolla med övernattning om min moster vågar ta hem kräket. Annars får jag betala extra för det också. Hade vart kul å se nåt annat än Lerum^^
Men ska bli helfestligt. Hoppas jag. Vi kommer naturligtvis vara värst. Ska bli kul å träffa andra staffar också =)

// Maria


Vantrivs

Ta mig fan att det slog mig verkligen stenhårt nu att jag vantrivs nåt så in i helvete i den här stan. Slog mig som en blixt från klar himmel. Nej, sån tur hade jag inte att det verkligen slog ner....
Antagligen för att folk är mycket trevligare i Göteborg och att det är den bästa staden i detta jävla land.

Usch, blev verkligen på kasst humör nu. Var skönt å fly verkligheten å göra massa tokiga saker utan att nån kommer prata om det eller stoppa upp det i ansiktet på mig vid senare tillfällen... Att bara få vara anonym typ- vet nån hur skönt det är? Dessutom blir man på bättre humör när man slipper folket från den här jävla hålan.
Känner mig som en hormonstinn gravid jävel typ. Och jag HATAR det. Förbannad lipsill av nån konstig anledning, kan inte förstå varför. Men just så blev det nu.

Seriöst, Emilie kommer nog förstå inlägget. Och till er andra som inte gör det. Inse bara att jag är så här...

// M

Melker har simmat!

Melker simmade för första gången igår fick jag höra.
Men idag när jag kom hem från Götet så fick jag skjuts hem av Johan. Mycket snällt.
För övrigt pratade jag med en mycket trevlig kille på hemvägen, fast han hoppade av i Herrljunga. Han bjöd mig på en Festis, skulle betala 15:-  totalt- han köpte kaffe till sig också, sträckte fram 50 och hon tågvärden fick resten som dricks. Snällt, men han var egen företagare. Hade en pub, som jag  definitivt ska besöka om jag festar i Gbg nån mer gång. Ölhallen 7:an tror jag den hette. Fick hans GT sen också när han gick. Han sa att han inte hade problem med pengar och skrattade åt att jag hade så många stamkundskort, fick ju visa för han trodde typ inte på mig^^ Johan hette han för övrigt.

Men hemma så bestämde vi oss för att vi skulle bada med jyckarna igen. Men det var massor av folk och hundar. Kom fram nån som hette Algot och började morra på båda hundarna. Men det var ju lugnt med Melker, den korken, haha.
Men dom sa att han ville bada mer igår. Men klenade på Prob i samma veva innan vi åkte hem. Hoppas det blev bra. Ska införskaffa flytväst åt grisen. Så han vågar simma lite mer. När Fis lyfte upp han så simmade han i luften, jättesött. =) Men var nån stackare som drog ut sin valp i vattnet. Den fick typ panik. Inte ogillar skarpt som Melker gjorde innan. Den gjorde ALLT den kunde för att inte behöva gå ut men han drog med den. Den simmade tom in mot land, när han drog den åt andra hållet. Jag å Johan funderade på å säga till han. Jag blir vansinnig på sånt alltså.

Duschade förut å skulle dra bort tejpen. Han sa att den lossnade jättelätt om man duschade länge. Mina ben började klia, så länge duschade jag och dom lossnade inte lätt. Fick ångest för nästa gång. Nästan så jag funderade på å fuska å lägga pyttelite bomull eller nåt under, får se hur jobbigt jag tycker att det är sen. Men är ju för att dom ska vara fixerade på bästa sätt. Rädd som fan att jag skulle slita bort hela smycket.

Jaja, morsan hade gjort nån hembaktpizza som jag ska käka. Känns bättre än skräpmat som jag har levt på nu sen onsdags. Har BARA ätit skräpmat. Burger King som frukost, fast man tar hamburgare. Så har det sett ut. Blev en dyr helg iaf, inte bara pga det....Men var festligt...

// M

3 stycken i 120 säng

Skrev jag det? Skriver det nu. När jag kom så skulle Anti sova över, så vi knöka ihop oss i Rikards 120 säng. Jag å Rikard slogs typ om vem som skulle sova innerst. Ingen ville, men Anti ville. Perfekt. Jag sov givetvis ytterst. Haha.
Men sen flyttade Anti ner på golvet för Rikard tog hans plats. Hade vart nästan ballt om vi hade fixat det. Men jag å Anti låg bara å skrattade åt Rikards snarkningar. My god, vad han snarkar....

// M


Dermal anchors

Ja. Jag var ju så pigg när jag vaknade efter att jag kommit i säng efter 4. Skulle ju va där 12.30. Jag var så trött så jag märkte inte ens när Rikard åkte te jobbet. Hörde bara klockan å försökte pasa upp han, sen var det liksom svart^^

Jaja, vaknade med jävla huvudvärk å utan matlust. Inte så farlig bakfylla ändå, så det var gött på ett sätt. Fick köpa en päron MER, men blev typ spyfärdig när jag drack. =/  Jaja, på dom heta vagnarna. Fan man svettades ihjäl. Janny som skulle filmat det hela hade typ försovit sig, å jag hade ändå glömt kamera^^ Men hon kom sen och missa inget för han var ju sen som vanligt typ =P Men första gången jag slarvat med maten innan kroppsmodifiering.
Jaja, drack lite vatten därborta å sprang å pinka en del. Var jävligt nervös. Det här med å fixa markeringarna var ju också lite svårt. Men kom fram till bra grej sen som vi körde på^^ Han ville slänga på bedövning, men det ville inte jag så det blev inget med det. Vill ju känna hur det kändes och jag måste göra mig förtjänt av det om jag ska ha dom typ. Fattade någon ens? Fick inga stjärnor som första smycke. Han hade testat på en annan tjej och hon hade fastnat med dom i kläderna. Och jag vill inte ha sånt slitage. Valde ett par blackline diskar med glittande mörklila platta insättningar. Men dom var för långa, så det gick inte. Valde då blackline, med vit bakgrund på disken och svart stjärna i mitten. Roligare än en tråkig metallplatta tyckte jag.
Men han sa att jag hade bra mage att ta i, mycket hud. Snarare fläsk.^^
Det gjorde faktisk inte alls så ont som jag trodde. Men den sista var nog jobbigast å stansa för han sa att kroppen typ drar ihop sig av smärtan och då gör det ondare och blir segare. Men gick jävligt bra. Skrek inte som jag trodde. Haha.
Jaja, han sa att jag var så rolig å jobba med å att jag var så tuff ;) Ja, det blev dagens skryt. =P Men dom kändes inte obehagliga eller nåt efter, och det var skönt. Han "slog" mig tom på magen för att visa att dom tålde tryck framifrån. Sen sa han till kussen att så här gör jag inte på folk som jag inte känner. Vet inte om hon såg förfärad ut eller vad^^

Sen drog jag å kussen å käkade. Och drack framför allt. Shoppade lite. Köpte 2 par kallingar te Rikard som jag tyckte var gassiga. Han sa att han behövde kallingar. Neongula och neonrosa. HELFESTLIGT. Sen skulle jag ha kulglass, sorbet som jag älskar. Fick gratis topping av gubben =) Det var han som jag köpte mjukglassen av. Det första jag gör är att tappa översta kulan i backen. Ta mig fan vad arg jag blev. Jag blev så jävla vresig över oturen att jag ta mig fan plockade upp glasskulan. Jag lär ju ha bra immunförsvar om jag gör så. Måste utsätta sig för sånt också =P Sen drog vi iväg å kollade på All that remains. My god, dom är för bra. Efter det tog vi lite shopping igen. Hittade nog inget då.

Sen drog vi hem till varsitt. Jättekul, jag kom hem och var utelåst, trött och nödig. Fanny hade låst med vanliga låset och jag hade bara nyckel till översta låset. Rikard skulle inte komma hem efter jobbet sa han så jag drog te min kusin och våldgästade hennes lya. Å när jag tagit vagnen in och stått å väntat på hennes vagn och precis hoppat på så ringer aset och säger att han är hemma. Fan alltså då var jag måttligt förbannad. Men vi käkade pizza hos Janny, faktiskt gott. Och sen fick jag träffa Topsy. Jockes föräldrars hund. Jocke är alltså Jannys pojkvän. Den var så söt, en papillon. Lyssnade väldigt bra på mig! Sen drog jag hem. Jag hade velat sova direkt när jag hade kommit hem, men kom ju liksom inte hem.
Kollade lite på tv med Rikard men sen gick jag och lade mig. Han hade sin laptop skärm uppe så jag såg ju fan inte tv:n. Likabra å sova då tyckte jag. Den första DA hade blodat lite så jag trodde den skulle ploppa ut. Han ville ju inte att jag skulle duscha första kävllen å det hade jag planerat å han sa att det var ok. Men vågade inte när jag såg blodet. Då kanske jag hade fått med hela implantatet. Och det var inte värt å riskera. Glömde fråga hur han satte implantatet. Hade vart lättare å veta vilket håll man skulle dra av tejpen då. Men men, kan ju bara ana..

Somnade gott iaf. Rikard somnade på soffan, haha. Han som hade planerat å göra så mycket^^

// M

Fredagen i Göteborg

Ja, gick fram på stan och skulle prata med Niki på Heidi hay. Han var ledig. Men han hade 1,5 års väntelista^^ Så Peter frågade om jag ville skriva upp mig ändå, och det gjorde jag. Så jag fick inte boka en tid, utan blev uppsatt på väntelista. Dom skulle ringa sen när man kunde komma in och visa bilder och SEN boka tid. Sköj. Men visade han min arm, och han sa att det gick å tatuera över. Frågade igen och då sa han att han jobbade med det. Hum, snobb.
Träffade Emilie, var å kollade lite i affärer. Köpte ett par byxor. Jag som inte behöver kläder.
Sen drog jag å köpte en mjukglass, spillde ner hela mig själv. Benen, byxorna, armen, handen, hela struten. Alltså sen skulle jag va smidig å ta ett stort bett. Men då doppade jag halva vänstra glasögat i glassen. Tro fan att han blev förbannad. Påväg te Frihamnen, så kunde ju inte tvätta av mig. Lyssnade iaf på Dead by April. Sen började jag tjöta med en kille som bara åkt dit för å se dom. Han kom från Trollhättan och var trevlig iaf. Mina sociala skills^^ Han sa att han brukade inte vara så men trevligt att andra var så, så han var väl blyg. Men följde med han te centralen iaf, hade ju inget mer för mig. Köpte även Faktum av min vanliga försäljare, pratade tyvärr inte med han =( Var väl stressad. Men men, dagen var ju fixad då iaf.
Mötte Fis och Johan där. Johan som tog körkort i torsdags körde runt i Gbg, gick jättebra tycker jag. Vi träffade Rikard på Burger King och sen drog vi hem. Fan Rikard cyklade fortare än spårvagnen, kunde inte riktigt fatta det.
Sen så drog jag iväg å skulle se Volbeat. För jävla bra. Sen spelade Disturbed, dom va grymma- trodde inte det. Men Slipknot, det va inte min grej. Stod och tjötade med en tjej från stan visade det sig sen. Hon var trevlig. Ja, Pinnen 2 var det jag eller? =P Såg bara typ hälften av Slipknot- stod mest och kollade på alla folk som blev bortforslade ut eller till sjukstugan (MASSOR), sen kom Janny. Min kusin alltså. Då drog vi te närmsta toalett, på donken, fixade 2 små muggar gjorde hon, utan å behöva betala. Trodde jag aldrig. Sen drog vi te nån park å satt å förfestade. Haha, helfestligt. Kungsparken kanske den hette? Var nånstans i närheten av Kungsportsplatsen iaf, så den borde la hetat så. Gav bort mina pantflaskor te 2 som gick och samlade. Bra gärning ;)
Sen drog vi te Rockbaren. Sen när vi kom in var det fan hur varmt som helst. Men kom fram en kille, Larssa, som bjöd mig å Janny på Öl och White russian fick jag. Himla snällt. Men drog iaf iväg å spanade på Parken sen typ innan 3 när Rockbaren stängde, men då hade Janny och hennes nyfunne vän inte vart på WCR eller Metaltown så dom kom inte in. Så jag å Larssa gick in å kollade och jag tyckte det såg trevligt ut men sen ut igen. Men brukar va snobbställe har jag hört. Ordningsvakten ville inte se Leg, han sa att dom å snuten får inte fråga efter leg. Men dom frågade ju på andra ställen, fatta inte riktigt. Han frågade bara efter ålder och fick lita på det. Jaja, skumt. Ja å Janny drog iväg å satte oss å funderade på om jag orkade käka eller inte. Men gjorde inte det. Tog vagnen hem och var la hemma nån gång efter 4. Då var Rikard vaken, trodde nästan han var orolig över att jag hade däckat på vagnen eller nåt. Han hade ju kommit hem en bit innan. Å han skulle jobba dagen efter.

Sen var den kvällen över. Somnade som en stock typ. Men för jävla kul å festa i Gbg, måste göra det igen ;) Är ju ändå bästa staden i Sverige.

// M

West coast riot 2009

Nu var det över.
Var ju bättre förra året, men var bra i år med.

Aja, var varmt som fan iaf. Nu sitter jag här och ser ut som en kräfta efter linnet. Tror jag får blåsor och jävelskap sen. Hoppas det blir lite färg iaf. Då kan man ju ha samma linne på sig sen och så tror folk att man är brun. Haha. Ne, ja bryr mig inte.
Men jag å Rikard var typ framme senare än förra året så vi hann kolla runt lite å ja köpte lite grejer, t-shirt och navelsmycke. Sen började No use for a name att spela. För jävla bra. Men sen ville jag gå runt å köpa mer grejer så dt gjorde vi. Fick faktiskt köpa en dricka med kork av några som sålde pasta. Det behövdes, vi hade vatten i den hela tiden^^
Gick förbi Close up och hörde Vicious Irene, seriöst, dom SÖG i mina öron.
Så när vi gick runt så såg vi ju aldrig Gaslight anthem, men hörde lite det sista, och dom lät bra, synd att vi missade..Men fanns ingn tid å gå runt sen å kolla grejer. Glodde på Suicidal tendencies, hum, gassig som fan var sångaren. Dom va roliga å se, men inget ja skulle lyssna på vid datorn tror jag.
Sen va la planen å dra te öltältet å sen ut å kolla vidare på banen. Vi fastnade i öltältet. Fan vi satt där i 3 timmar. Det var så varmt och jag orkade typ inte gå nånstans, tur att Rikard ville sitta där^^  Men man hörde ju musiken å såg på skämen. Ja, blev ju rätt så full med tanke på omständigheterna.^^ Värme, vätskebrist och alkohol typ ingen bra kombination. Träffade en jättetrevlig norska, Kristin. Vi blev typ bästa vänner. Rikard tyckte jag skulle lugna ner mig lite, typ letade fram tändare åt folk och torkade av bänkar åt folk. Jag var ju bara snäll. Dom spillde ju fan öl överallt, Rikard fick mer på sig än vad jag fick. Men sådär trevligt. Sen så skulle jag krama hon Kristin (hon hade bjudit på snus), så när jag kramar henne ramlar vi av bänken =/ Haha. Men det gjorde inte ont. Folk skrattade, ser ni, jag var underhållande^^
Men sen skulle vi iväg på Raised fist, hennes favoritband. Toa innan, men hon däckade nog där så jag drog iväg med Rikard. Han hade inga proppar å ville inte stå för långt fram. Men fanns gott om plats så jag gick fram. Fick en punkhög bakom mig som typ bara stötte till mig lite lätt- ingen fara alltså, det var ju lugnt om man jämför med förra året. Då stod en snäll kille framför mig, släppte in mig och så stod han och höll sina armar runt så jag märkte inte av nåt knuffande alls. Stod ju framför han, tur att jag är kort^^ Tackade så hjärtligt sen och sa att han var nog en av dom snällaste jag mött, och han sa att killar kan tåla sånt, men inte en tjej^^ Sångaren i Raised fist hoppade ner från scen efter och tog i hand med alla som stod längst fram. Jag tog han i höger hand! Haha, asballt. Och seriöst, vilken kropp han hade. När han tog av sig tröjan, då fanns det nog ingen tjej där som inte ville ha han kan jag lova. Aja, det var ballt som fan iaf.
Sen gick vi väl iväg på toa, och sen var Rikard typ värsta surfittan, så jag drog ifrån han och hittade några Emo ungar som jag började tjöta med, satt vid stora scenen och väntade på Social Distortion och hörde Pennywise under tiden. Trodde Pennywise skulle va bättre, dom spelade lite covers, tyckte dom va rätt lama. Men sen kom Social Distortion. Fan vad ballt å ha sett dom. Var en jävla bra spelning.
Ja, sen så gick jag å Rikard hem. Han skulle ju upp å jobba. Men han tyckte att det var bra. Haha, där fick han som trodde det skulle va skit.

Jaja, får skriva om resten av helgen sen. Ska hämta hundböckerna nu med Vicky Jävel.

// Maria

Ledighet!

Ja, nu är jag ledig i 2 dagar. Blir fantastiskt skönt å slippa Lidköping. Men kommer sakna grisen som skam.
Ska iaf ut med min kusin på fredag. Sen så hänger hon med till piercaren. Får se om vi går på stan på söndag eller om vi hinner det innan. Går ett bra tåg hem ridigt på söndag typ. Men jag gillar farsan, han är på campingen då å tänker fan inte åka hem tidigt så jag kommer få GÅ med den där jävla väskan. Seriöst, den väger typ 20 kg. Hjulen kommer lossna när jag ska dra den så långt åsså får jag la släpa hem skiten. Jäkla gubbe. Han gnäller om att han har ställt upp och att det är slut med det. Jag gnäller på att han inte har ställt upp och borde börja nu. Haha.

Men, ska upp å käka å mysa med grisen innan jag drar.

Detta skrev jag innan jag åkte. Blev sparat som utkast. Mupp-Maria....

// M

Imorn drar jag

Iofs så kommer jag ju hem på söndag. Men Gud vad jag kommer sakna grisen ='(
Men det blir nog jättetrevligt också.
Fick typ ett halvt utbrott på den produktionsansvariga på vårt jobb idag. Hon blev ännu argare än mig och sa att jag skulle sluta vara otrevlig mot henne. Seriöst, gör rätt då för helvete så blir det inga sura miner. Ok, nog om det- blir förbannad bara jag tänker på det. Förresten, hon var mer högljudd än mig, så det så!

Jaja, ska hem med grisen i detta underbara väder.

// M

Älskar dig farsan ;)

Seriöst, jag bjuder på det här =P Jag och farsan fular oss. Haha, jag skrattar som fan nu, är kanske ensam om det. Nä, borde få ett par elaka kommentarer iaf ;) Vi ville nog inte vara med på bild^^ Kanske för att resultatet blir som nedan:


Inte nog med att vi är lika till sättet. Här ser man ju för fan att vi är släkt ;)


So close.... Ja, han har aldrig gillat den där ringen^^

Ni har nog svårt å tro det nu, men min far är min stora förebild och idol. Ja, varför inte? Bara det att han cyklade omkull när han var full sist var ju helgassigt. Som jag skrattade åt han =)

Fin semesterdag för dom lyckliga

Japp. Allt gick åt helvete på jobbet idag. Maskinen startade inte pga ett missförstånd mellan Eva och maskinen^^. Sen så var det fel på en kabel ändå. Sen så gick den osynkat. Jag ville bara gå å gräva ner mig. Var ju i spindeln för å slippa de nya som inte kan Ulman, nu fick jag va i Spindeln med folk som inte kunde. Men tur att dom inte var nya var ju 3/4 rökare. Rena jackpotten! Det var en fruktansvärt oeffektiv dag alltså.
Helén var helt slut. De hade satt alla tjötiga sommarjobbare i samma rum. Oh Lord. Om Helén inte trivs med det, då är det nog fan ingen som gör det för hon är nog snällaste människan på företaget. Haha, skrattade åt henne när hon berättade. Höll på å dö av det, haha.
Men skulle väl va fint väder i hela veckan, bra för mig som ska te Gbg å va ute. Woho. Men ropar inte hej än förrän det är över^^
Och nåt tokigt hände utanför min lägenhet igår. Såg ut som åska, men hörde inget. Blixtrade som fan. Funderade sen på om nån fotade in i köksfönstret. Gick å kollade men såg inget. Blixtrade vidare, så då gick jag å drog ner persiennerna. DÅ slutade det blixtra. Och tro mig, jag hade sett det blixtra även om persiennerna var nerdragna, för jag såg ju i storarummet, även om det syntes bäst i köket. Ja, hade lite svårt för å somna sen. Men det var för att jag var pigg^^

Äh, fick ett infall av att jag ska lägga in 2 konstiga bilder på mig å farsan. Kan inte fatta att jag kommer våga, dom är så fula, men jag skrattar alltid åt dom. Haha. Ja, ni får se.

// Maria

Bokat tid för 4 dermal anchors

Japp. Nu är det bokat. Lördag 27/6 smäller det. Han hade väl typ massor å göra när det är Metaltown å så, men han klämde in den förtjusande tjejen 12.30 ;) Han sa så, jag skulle inte referera till mig som förtjusande =P Han kom till och med ihåg vad jag skulle ha för smycken så han kunde beställa =) Blir 4 stjärnor i titan med ljuslila sten i. Inte den minsta modellen heller. Hoppas det blir bra.
Tänker inte ropa hej förrän jag går därifrån med alla. Men efter flera år av väntan så har jag förbrett mig rätt så bra mentalt nu det senaste tycker jag. Men kniv momentet gillar jag inte, antagligen därför jag väntat så länge^^ De ska få sitta nånstans på magen, vid höfterna. Ja, placeringen får ju bli vart det inte blir skav av byxor eller sönderklämda av fläsket^^ Fixar nog Ed galant. Frågan är om jag inte kommer tuppa av. Folk- jag gillar INTE knivar. Nålar går bra nu, men knivar, nej tack. Han sa att det kändes som en vanlig piercing, men jag kan inte släppa att det är en stans alltså. Hade det vart en nål så... 4 stycken också. Typiskt.^^ Jag är helnervös, inte alls lugn och sansad som jag vart det senaste. Vicky jävel ville hänga med å kolla när jag lider, men hon har kanske inget fritidskort. Får se hur det blir. Hoppas hon kan komma iaf, får hon se min mesigaste sida typ^^ Men hon vill bara se för att hon vill göra egna. Men likabra att hon inte ser, då kommer hon nog aldrig våga. Jaja, jag får bita ihop folk. Men en vecka kvar.... Ska försöka va ko lugn ;)

// M

Midsommarbus med Amiro

Ja, vi var först framme och kollade i Örthagsparken jag och grisen. Kunde vara bra med passivitets träning, och han skötte sig rätt så bra. Är nöjd med han iaf. Träffade Hanni och hennes familj, han hoppade inte på Alva så det var skönt =) Och hon matade han med löv som han tog jätteförsiktigt, duktiga grisen!
Sen senare på kvällen så fick han springa runt med Amiro och busa. Men först fick vi sitta inne å vänta på att Fis och Johan skulle käka, och då skötte han sig bra också. Började skälla det sista när han käkat upp ett ben som han hittat och Miro inte ville ge han nån uppmärksamhet. Ut och röjde. Kunde faktiskt gå ett par sträckor fot med han när Miro sprang omkring, så det var positivt. Men ändå, flera gånger sprang han ju iväg, inte så konstigt^^ Men känner ändå att han går att få kontakt med, och han söker kontakt själv, det är jättekul att se. Blir bara bättre och bättre =)
Men de höll på ett bra tag. Men det var kul. Miro har börjat hänga sig i halsen på Melker, han tror väl att han är en staff =P Men då föll ju Melker ner på frambenen typ, men sprang vidare med bakbenen. Han såg helt tokig ut och jag blev orolig att han skulle bryta båda frambenen. Såg ut som en skottkärra.
Men vi tog och gick hit i lina idag, och han rör ju på sig så =D Han gillar nog midsommar om han ska få leka med Miro vaje år =P

Men, ska nog ta å traska hem snart.

// Maria

Beställt hundböcker

Japp. Har beställt hundböcker för typ 1500:- nu. Skulle ju bara beställt en bok om massage och stretching, men passade på att utöka förrådet av hundlektyr =P Ska bli jättekul när jag får dom sen. Nästa vecka nån gång antagligen när jag är i Göteborg. Men men. Kan ju kanske hämta dom på hemvägen sen^^ Men tar säkert längre tid.
Måste köpa hyllor så jag kan få upp böckerna också. Ska kolla på Ikea om man kan få med hyllorna på tåget sen.
Men sen när jag läst om stretchingen och så då beställer jag en WP sele så vi kan komma igång. Ändrade ju infon om Melker idag och då såg jag att det stod att jag skulle köpa sele innan 2009 var slut, så lika bra å beställa böckerna, annars kommer jag ju ingenvart.
Bränna pengar, jo det är ju nåt jag är fruktansvärt bra på, konstaterat det nu under senaste tiden.

Försöker anmäla mig till ett staff läger Lerum, men har inte fått nåt svar än. Platserna tog säkert slut eller nåt, jäkla otur isåfall, men inget som förvånar mig om så är fallet. Men då kommer jag bli förbannad som vanligt....

Nope, nu ska jag nog traska hemåt med grisen.

// Maria

Kaffebryggare-ej brukbar

Jag fick besök av min faster och Sten i söndags. De hade med sig en kaffebryggare till mig. När jag kollade så var den ju till min förtjusning helt ok! Gratis som Sten sa. =) Tills jag lyfte upp den ur påsen, då jag TAPPAR kannan i golvet och den gick i ett hundratal bitar. Nu var den inte gratis längre som Sten sa. Jag som dessutom hatar när man tappar glas, tror man ska få 100 flisor i foten. Tycker det är obehagligt.
Alltså mupp jävel. Varför i helvete ska all skit hända mig? Jag orkar knappt bry mig längre, varför är jag ens förvånad att skiten gick sönder? Den dagen ingenting går åt helvete i mitt liv, då har helvetet frusit till is. That's never going to happen....

// M

Studenten över- snart iaf

Bara balen kvar. Ska köra hem Fis idag, så sover hos morsan. Orkar fan inte gå hem mitt i natten sen.

Jag fattar inte vad barnvagnar ska göra på student utspringet. Tar bara massa plats. Vi fick hoppa över en barnvagn. Vicky jävel hoppade, jag knuffade över farsan och gick över själv sen. Jag tröttnade innan jag ens kom fram till hennes klass samling typ. Är som min faster säger: "Det här är precis som på rea, det är därför jag aldrig går på rea" Fan Ge-kås hade vart en befrielse jämfört med denna jävla terror. Fick köra en cross golf iaf! Mycket trevligt. Inställt efter min moster, så fixade bara ryggstödet lite och petade till backspegeln. Vi är ju lika korta^^  Men festlig bil, trodde jag skulle få kärringstopp konstant, inte ett enda. Bromsen och jag kom väl inte helt överens. Men turbo är hemskt trevligt att köra! Var jättekul =) Och så mycket bilar som det var sen när vi körde hem, hela stan var ju i trafikstockning typ.

Men Melker alltså, trodde han var sjuk när vi hade så mycket gäster här. Han gnällde inte eller skällde. Skällde när Marita lekte med han då, men inte mer. Och han gick jättebra ihop med barn såg jag! Störtlugn. Iofs, han knyckte min ena kusins leksak. Kom 2 kusiner och en moster som jag aldrig sett innan. Leon å Pascal hette dom. Hon hette väl Anne kanske? Chansar hejvilt, men har hört namnet förut och vet att en moster heter Anne. Ja, bra koll på släkten. Vet ej om jag ens stavade rätt. Fick lite skit av folk att jag inte ens känner igen min moster, haha- jag i ett nötskal. Jag råkade även säga att min mormor heter Majsan, oops, men nära skjuter ingen hare^^ 
Men kusinerna var hundrädda i början, men sen så blev tom den lille så betuttad i grisen att han inte ville dricka sin välling^^ Hans farsa kämpade som fan med att säga att "Nej, han kommer inte att bita dig" Men sen säger hans mor att "Han biter dig" Bara för hon ville att han skulle äta. Kanske inte bästa barnpsykologin där om hon inte vill ha en hundrädd unge. De kom och plingade på dörren sen vid 21.30 och sa nåt om att den store inte kunde somna förrän han hade sagt godnatt till grisen =) Så han fick en godnattpuss av grisen och så åkte han iväg. =) Sött värre. Det var söta barn iaf.
Men sen kom 2 inte så söta ungjävlar. Den ene var söt innan han började dra grisen i svansen och öronen och slog på han med ballong. Grisen stod bara och viftade på svansen. Stackars gris, mycket skit fick han ta. Jag menar, den andra ungen var typ 11 år och gjorde likadant. Ville helst av allt bara slå henne på käften typ. Läser Emilie nu kommer hon nog skratta åt detta, alla andra kommer väl lyncha mig^^ Men hon slog grisen med ballong och satt och sa nej till han när han inte ens var i närheten och sparkade typ på han lätt. Jävla skitunge säger jag. Tjock var hon fan också. Hum, ok, nog om mitt barnhat nu eller?
Grisen var på rymmen också. Min granne stod i trädgården under present öppnandet. Trodde han hade koll på grisen. Men sen undrade jag vart han var. Borta. Ingen gris i syne. Sprang över till några som hade en löptik som jag fick nys om. Men ingen gris där. Vicky hittade han rätt så långt bort men nära hem. Han kom i full fräs och var überlycklig att vi också kom ut^^
Men men, grisen var duktig. Han bet inte ens sönder ballongerna sen. Ja, framsteg kändes hela den dagen som med grisen.
Fick köra hem min faster sen i hennes bil. Mycket trevlig den också. Turbo^^ Kom bättre överens med den, inte ett enda hoppande eller nåt sånt där jobbigt. Lyckad dag i bilväg^^

Men sen när Fis klass kom hem mitt i natten fick jag sova hos morsan, för Fis ville ha grisen hemma. Omogen klass får jag säga. Jävla skrikande. Kunde väl skrikit på traktorn å inte i allas hem. Min klass var ju trevlig iaf å tackade för maten, som typ kanske högst 3 pers gjorde i hennes klass. En hel jävla stor skål med bål blev över. Vilket slöseri. Försov mig också dagen efter. Jävla pinsamt. Kom till jobbet lite innan kl 8. De ringde ju hem, skandal. Var inte trött iaf. Fattar inte att jag inte vaknade.

Och balen. Grisen frös och gnällde. Hemskt tråkigt med all passivitet tyckte han väl. Kasst väder. Men Fis var jättefin. Synd bara att man inte kunde fota finare nu när vädret var så kasst å hon fixat håret. Arne bad NLT fota Fis, snyggaste på hela balen sa han till dom^^ Arne tyckte hon var så fin så han var tvungen å krama henne. =) Han är för jäkla rolig alltså. Hon har nog lätt Sveriges tuffaste, gassigaste å festligaste svärfar. Säkert också den rörigaste och mest borta med =) Han och farsan kan nog bli ett radarpar när dom fått lite alkohol i sig, såg tendenserna när dom kom igång ^^

Jaja, nu ska ja kolla på "Att göra en pudel". Den kanske är festlig.

// Maria

Vänersborg 2009-06-07


Grisen med sin rosett. Säger som Johans mamma: Såna där fula hundar kan vi inte ha, nu får vi sälja dom ;) Älskar grisen mest. Tycker han är för fin =)

Utställning

Alltså, hinner inte skriva så mycket så får ta det i punkter.
Lördagen
1. Vi försov oss
2. Fick tanka med kontanter för kortautomaten var trasig
3. Framme i Vänersborg pinkar Amiro på min tygsko, fick gå i stumplästen
4. Ställer upp tältet, som senare blir blockerat av vavva folk, som ställer stolarna rätt framför
5. Amiro åker ut med en 2:a, Johan skitbesviken och jag säger att det är inte så kasst
6. Kommer tillbaka från en promenad med grisen, Johan sover i tältet och vaknar och tror att Miro rymt. Jag skrattar som fan åt han för att han trodde det.
7. Amiro hoppar över kompostgallren direkt efter att jag garvat åt det. Men han stör ingen förutom att han skäller.
8. Vavva folket står å pratar om att dom hatar lösa hundar, att dom ska diskas å det spelar ingen roll hur snälla hundarna är. Blev förbannad å skulle konfrontera, men avstod faktiskt.
9. Kommer tillbaka med hundarna från en promenad. Johan håller jyckarna. Då kommer 6 vavvor framrusande och över hälften hänger sig i pälsen på Miro. Vi 3 börjar pasa iväg dom små trollen. Och då skriker jag: Vem fan var det som sa nåt om lösa hundar förut eller? Jag var vansinnig. Fisen blev vansinnig och vavva folket blev förbannade. "Våra hundar kommer i alla fall på inkallning" säger killen, visst. Han fick bära iväg aset. Och kärringen gick i vält i gräset när hon fångade en, så hon kunde inte resa sig och hämta den sista, så det fick väl hennes son göra. Jävla tramsande var det.
10. Någon har tappat bort sin spets. Den hittar sin ägare sen iaf.
11. På campingen kommer 2 lösa bearded collies springande och stör grannstugorna.
12. En bur med 4 bearded collies välter och de springer in i deras stuga, förutom en som springer runt i närheten av dom.
13. Buren välter sen igen. Men de har dragit för taket. Jag ser det inte tyvärr.

Natten gick faktiskt rätt bra. De sov ihop en timme på kvällen. Sen så sov nog Melker i sängen oc Miro på golvet. Grisen gnällde väl bara typ 3 ggr på hela natten, och en av gångerna skulle han ut å pinka. Så jag sov gött. Tills han väckte mig och jag inte kunde somna om^^

Söndagen
Jaja. Melker åkte ut med en 2:a. Blev lika besviken som Johan. Iofs, var ju första utställningen. Kan inte fatta att han som alltid vill stå på Bhk ska sitta ner på utställningen. Men det är väl så typiskt. Han var 38 cm. Och det blev mycket gnäll från andra staffefolk att sådär ska en staff inte ha sin svans. Men alltså, hellre svansen rätt upp än mellan benen. Han var ju iaf glad! Men han var väl en av de få staffar som aldrig tränats på å stå sådär fint. Får nog träna på det om jag ska åka på mer sånt där trams. Men jag trivs bättre på bhk, önskar jag kunde få till platsen så man kunde tävlat där istället. Kritiken var på tyska, och hon som skrev slarvade lite det sista, men förstod det mesta. Han kunde haft lite mer substans. Det var väl därför han åkte ut. Sen så sa domaren till Johan, trening, trening, trening eller liknande^^ Alltså ringträning.

Ska lägga in en bild på grisen som Fis lagt in. Har inte lagt in mina bilder än.

// Maria


Student & passivitet (eller inte)

Fan alltså, måste ju först börja med att säga att det var kul å få en kommentar från Nadine, visste inte ens att hon läste bloggen. Festligt å veta vilka som läser faktiskt. Även fast jag inte uppdaterar så ofta då jag inte har internet än. Ja, nån gång så^^ Måste ju försöka lägga in bilder på grisen också.

Melker träffade min jobbarkompis Pia när vi gick hem på tisdags morronen. Hon tyckte att han var jättefin =D Kul å höra faktiskt, speciellt när dom flesta läser skräp i tidningar och blir rädda. Men hon var jättebra med han och han betedde sig bra, tack för det =D
Var med grisen på Karnevalen. Var ju festligt. Han lade sig ju på gräset för att det var så varmt, så tänkte att han kanske inte orkar och lägger sig därborta med. I helvete heller. Men han satt väl still och var tyst i typ ett par minuter, så det är ju bra ändå för å va grisen. Men sen fick vi ju se Amiro. Melker låter som ett rävslagsmål när han inte får hälsa på han, seriöst- jag skojar inte. Fan vad jag skämdes. Marita hade hört det också^^ Säg den stackarn som inte hörde^^ Så karnevalen suger kan vi konstatera.

Sen skulle vi på studentbrännboll. Fan det var ju samma visa typ. Men sen kom ett gäng fulla studenter när vi var där andra omgången och skulle hälsa på han som var så söt. Sen så tyckte ju en del att han såg livsfarlig ut. Men jag orkade inte bry mig. Han tyckte nog att brännboll var roligare. Folk kom och lekte med han och han fick springa efter bollar och brännbollsträn =) Jättesött.

Sen var vi hemma hos Emilie igår en sväng. Han har aldrig vart så tyst hemma hos nån under så lång period. Han satte ju inte igång med skällandet förrän efter typ 2-3  minuter kanske^^ (Var säkert kortare, men ovanligt att han är tyst så det kändes bra) Hon hade MASSA fina kattleksaker till Milf, som inte ville ha dom. Men dom tog hon fram till grisen. Han bet sönder alla utom 2 tror jag. Den ena låg i hallen så den missade vi och den andra hann han inte bita sönder för vi gick ut och tog en promenad. Mycket trevligt. Å bra väder var det också. Emilie gillar typ inte hundar, men grisen har alltid gått bra med henne, så det är bra. Men Emilie är ju halvt knas också, gilla en dampig gris ^^

Men men. Denna veckan för min del har sugit stenhårt. Emilie Svensson har vart min räddande ängel. Vet fan inte vad jag skulle gjort utan henne. Hon förstår nog nästan precis hur jag känner. Och hon har tidig semester och jag har sen. Mupp jävel säger jag om det. Smulan hade också tidig semester. Hur fan ska jag klara mig? Tur att Lollo är i min period iaf. Söta Kajsa Anka ;)

Men men, jag ska dra hem med grisen nu. Snart är det utställning! Woho. Vilket rån det är. Men får berätta om det en annan dag.

// Maria

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se