Upplet & spår på bruks

Idag var det nosarbete som tema =) Vi gillart ;)
Vi delade upp oss i 2 grupper, var bara 3 i varje. En fattades. Vår grupp började med upplet. Melker fick den stora äran att börja, jag sa ju att vi faktiskt har hållit på med det när dom frågade vad vi kunde innan^^ Ingen annan hade gjort det mer än på klubben. Lade ut 2 dosor, min gamla instruktör Christer lade ut dom så han såg. Han sprang iväg och hittade den första fort som fan. Då var jag stolt. Men sen sökte han typ genom hela rutan. Man såg verkligen hur han vittrade, och det tyckte jag var ballt. Trodde att han mest gick på synen^^ Men det var jättekul att se han. Höll sig i rutan fint och vände så fort han kom utanför. Men sen när han letat ett bra tag efter den andra så tröttnade han. Gick runt och pinkade en massa också. Typiskt han^^ Christer lade om dosan, men då hamnade vittringen fel, och med en hund som redan ledsnat så funkade det inte, var nära dock. Så jag fick gå med han ut, för han var less^^. Så typiskt. Men han skötte sig fint och sprang med tillbaka in, givetvis sprang han in före mig och stod och väntade lite =P Men Christer sa att det syntes att han kört upplet innan =D Sen trodde han att han skulle röja runt och härja en massa också, så han blev ju positivt överraskad. Ja, grisen är ju en joker ;)
Spåret gick åt fan däremot. Bad Per lägga det. Men han började bra, men sen gick han bort sig. Tror tom han började spåra vägen som Per hade gått tillbaka så allt blev ju bara fel. Så nä, inte bra. Får la köra mer spår så att det inte blir så igen =P Så det var synd, hade stora förväntningar på han.
Men älskar min gris mest. Var en idag i gruppen som sa att han var i så fin form^^ Han är dock lite för mager just nu, fick massa skit av Vicky för det. Men har man haft semester och vart överaktiv så blir det så. Ökade visst på för lite mat efter alla löprundor å skogsrundor. Men det blir nog bra snart, ökat nu också;)
Det här med skolan kan bara ta och dra. Mår piss över det. Har sån fet ångest så jag tror jag kommer hoppa av. Det är väl det att jag ställer för stora krav på mig själv. Men va fan, har ju inte ens testat så kastar inte in handduken än. Får fan ge det en termin. Men livet kommer va så jävla tråkigt framöver bara. Vill bara va med grisen och göra sånt jag tycker är kul. Men det är tyvärr inte hållbart. Vad är då meningen med livet? Det är inte många om får göra precis vad dom vill...
// Maria

3 km

Blev väl rastlös eller nåt så kom precis in efter vår 3 km runda =P Idag kändes grisen piggare i benen, så tror vi slog vårt fartrekord^^ Tro inte att det går fort nu bara för att jag skrev så, men går ju iaf framåt ;) Han va duktig som fan idag =D Pinnade på bra =)
Masserade han igår också, tror han gillade det. Ska nog börja massera tassarna på han oftare. Dom säger ju att det är som fotmassage för oss. Har ju en sån där bok, började bara läsa lite lätt men det va en massa olika grejer så får ta det steg för steg.
Mycket fästingar har det fan vart i år också. Typ plockat en varje dag på han det sista =/
Imorn är det fest i Götet! Äntligen ;) Bjuden på födelsedagskalas =D Janny bjöd med mig, Jocke tyckte att jag förgyllde alla fester så han sa klart att ja fick komma. Så det är väl underhållning dom vill ha eller nåt, haha =P Jaja, det lär dom få. Slår på stort nu innan man blir luspank ;) Kommer aldrig sluta bra, men kommer nog få kul iaf ;) Men han Patrik som fyller var ju min pizza polare på WCR =P Vi delade ju upp oss i 3 par å han å jag tog pizza ;) Han va trevlig =)
En gammal barndomsvän var nog sugen på att komma ner också, så kanske träffar han också, Christoffer. Va väl 10 år sen eller nåt^^ Men det är nog där det inte slutar bra, han kan dricka han =P Iofs, ja gillar ju onyktra människor =D Känner att jag har mest gemensamt me dom eller nåt^^
Hittade ett gammalt pack me cigg också. L&M 25 stycken, från Rhodos. Vilka minnen det väckte när jag fick syn på det =P Träffa ju Jonas då^^
Aja, ska käka nåt nu å sen dra te Vicky =)
// M

Storhandlat

Fan alltså idag har jag städat en del. Faktiskt mycket för å va Maria. Dammat och typ skurat rent nästan hela badrummet. Ställt in en del grejer i skåp och slängt lite kartonger. Så gött. Sen storhandlade jag för jag skulle ju ha gäster i helgen. Great, dom kommer inte^^ Linderoth hade för lite pengar. Så visst fan, hade vart skitledsen, men nu var det så att min kära kusin bjöd med mig på fest i Götet på lördagen. Så det är lugnt. Bara min kära syster vill va hundvakt så är jag en otroligt lycklig människa ;) Skulle lätt kunna göra nästan vad som helst, så desperat är jag^^ Annars kan jag ta fram spaden och börja gräva...
Men Robban kommer nog nästa helg istället sa vi.
Idag har jag och grisen sprungit 3 km =) Fast det sista var det jobbigt att ha med han. Kändes ju nästan som man fick släpa med han^^ Han springer, men i ett visst avstånd bakom. Ibland ligger han så nära att jag fotar till han =/ Kanske han lärde sig av, haha. Stackars grisen. Sen stack han ut och gjorde en repa på parkeringen hemma hos far när han kom hem. Han stod som ett jävla fån å ropade, tro fan att han inte ville komma dit. Farsan ropa på Melker å ja ropa på Melker å stod å instruera farsan att han skulle hoppa och va glad och lattja. Haha. Ingen skada skedd, han kom in sen när farsgubben började röra på sig ;) Tog med lite böcker hem också, får la ställa iordning allt imorn.
// M

Premiären på bruks

Jo den var idag. Känns bra. Vi var bara 7 i gruppen, minsta gruppen jag vart med om. Men bra. Har dock aldrig gått på en dag med så många kurser, var valp, agility och promenad samtidigt som oss. Så idag fikade jag på altanen för första gången =)
Gick skitbra. Han var inte som ett ånglok när vi tog en jättekort promenad med alla. Kontakt fick jag med han i skogen innan vi började också, så han var nog sugen som fan på detta ;) Idag körde vi bara lite lätt för å känna av gruppen. Men kontakten satt fint, momenten också. Körde hoppet, dock med koppel släpandes och då blir ju ingången sådär, men funkade fint =) Körde även en budföring och den gick fortast av alla^^. Ja, han kan ju den och är snabb ;) Så det var gött. Platsen så höll jag i kopplet, men gick faktiskt bra. Pratade med han en del dock. Blåste kallt som fan. Hoppas inte det fortsätter så. Men instruktören är trevlig och verkar bra. Han körde mjuka metoder sa han =) Tror ingen har sagt att dom gjort det innan, så det här blir kul. Aldrig sett han innan dock, men han gissade rätt på mig och hade sett oss förut =D
Nästa gång ska vi köra nosarbete, så nåt spår och upplet, ska bli skitkul =D Det här var nog lätt bästa starten för oss. Melker låg tom ute i gräset och var tyst när han stod och pratade. Jag hade inte ens bett han lägga sig =) Han vet att jag uppmuntrar det beteendet så det var återkommande =) 7 hanar var det också =) Melker var med inne på altanen i början. Instruktören sa att alla skulle ta med hundarna in för att de var så lugna, haha. Ja Melker gnällde eller skällde inte värst iaf, men fick ju klappa på han och ge godis såklart, men ändå. Var gött, han skötte sig fint. Lite gnäll när han inte fick godis och det blev tråkigt^^ Han blir bara bättre och bättre =D Tur det, träning lönar sig^^
// M

Mitt livs första fästing

Hade en jävel som hade bitit sig fast på magen, typ nästan under crossdäcket. Satt den fint tyckte den. Ja bara drog bort den, och helvete va den satt. Tror inte ens den hann sätta sig helt. Mosade fanskapet efter. Nu är jag lite röd^^ Fan dom sprutar säkert in nåt jävla gift när dom sätter sig. Kommer inte ihåg^^ Så nu fick jag ju användning av TBE vaccinationen, den kunde ju vart sjuk ;)
Dessutom känner jag mig så jävla fail. Kommer inte fixa det här med skolan fan. Ja fattar inte ett jävla skit och allt ska man kolla på nätet. Fan hoppas man får nåt jävla papper. Måste allt va så jävla high tech jämt? Blir inte ledsen om jag skulle dö kan jag bara säga. Meningen med livet känns liksom, ja va fan är meningen med livet? Att man ska va miserabel, det är nog meningen med mitt.
// M

Tandläkaren, banken & skogen

Efter att man vart hos tandläkaren och fått halva truten bedövad så såg man ut å va ansiktsförlamad. Fick ju laga 2 hål så bedövad uppe och nere^^ Då skulle jag in på banken. Great. Fixade CSN te rätt konto och lade lånet på vila. Men ingen upplyste mig om att det skulle kosta, det gillar jag. Villkorsändringar. Utsugarkryp.
Men men, lite kul ska man ju ha, så drog ut i skogen med Marita. Vi tog Råda denna gången. Första halvan var blöt och jävlig^^ Andra halvan var hur fin som helst. Men nu spydde nyss grisen. Han käkar ju en massa gräs, och han hade käkat massa långt gräs. Men sen hade han även käkat hästskit. Kul som fan, men tur han spydde på dörrmattan. Hittade en plastburk som jag fångade tredje kaskaden i. Så nu är jag måttligt trött på han. Men körde PROB oljan idag. En fästing krypandes hittade jag, får se sen om det har satt sig nån. Men det kom inga droppar. Typ halva flaskan tömdes ju ut. Melker gillade det inte alls^^
Så nu är det chill sen vid tv:n som gäller. Bra grejer på tv idag ;) Skulle nog börja fångarna på fortet igen bara för att tv4 firade 20 år typ eller nåt. Och imorn börjar det på bruks. Ska bli skitkul! =D
// M

Som de senaste söndagarna

Klippte klorna på grisen. Sen drog vi 3 km i skogen. Vart hos min faster och käkat också. Idag grillades det, jag körde på hamburgare som vanligt ;) Sen spelade vi "När då då?" igen och äntligen låste farsan korten och kammade hem segern =)
Bokat tid te bowling när mina 2 favoritpersoner kommer också. Eller ja, är ju säker på Linderoth, men tror Robban kommer också. Ska bli fantastiskt iaf ;)
Imorn ska jag till tandläkaren och laga 2 hål som givetvis inte sitter på samma ställe i truten. Så halva käften kommer va bedövad. Tatueringspengarna får jag ta till den skiten också. Det känns inte kul nånstans.
// M

Reportage om att tatuera sig

Fan läste ett reportage förut som nån nervös stackare hade skrivit. Jag bara skrattar åt det =P
 
Artikeln inleds såhär:
Det är en rätt skrämmande känsla att placera sig i heta stolen och inse att det är endast någon minut kvar innan nålen möter din hud. Det är dags. Det är dags att låta en annan människa skapa konst på dig, åt dig samt till dig. Om detta är din första, andra eller tionde gång spelar ingen roll, nervositeten finns där vilket som. Du har stått hemma framför spegeln med motivet i handen och placerat denna utskrift på din kropp och varit osäker. Du har frågat din bättre hälft om råd. Vilket tror hon blir bäst? Hur högt den ska sitta? Ska den vara större eller ska det läggas till något eller bör något tas bort?
 
Hur jag tänker? Nej, inte rädd eller nervös, bara förväntansfull och glad, vill ju köra! =D Enda jag är nervös över är det här med å springa på toa^^ Nej, när det gäller min vad så hade jag inte ens motivet på papper, så ingen spegel där heller^^ Bättre hälft? Har ingen sådan, bara min gris och han frågade jag inte ens ;) Enda jag frågat och lyssnat på är tatueraren. Gillar inte att han generaliserade sådär bara^^ Alla är inte alls så jävla nerviga som han beskriver, men han lär ju ha vart det själv ;) Han borde inte skriva Du tycker så osv =P Min syster Vicky var iofs nervös som fan ;) Fast hon kommer undan med det för det var första gången, hon tuffar nog till sig^^
En kommentar från någon om artikeln:
Härligt me någon som kan beskriva den där känslan stunden innan nålen börjar vibrera! Synd att man inte kan beskriva den där underbara lukten av alla medel som tatueraren kletar på ens hud. Bra skriver iallafall, det va nog det jag ville säga!
 
Fan han fick alltså nån som höll med han^^ Den där underbara lukten fick jag inte erfara sist nu eftersom det frihandades, så nej, missade doften också. Jag gillade typ inte artikeln^^
 
Kanske blir nervig för hur slutresultatet blir dock. Om färgerna stämmer osv, min skalle vill jag ljusa upp. Men man har inget annat val än att lita på tatueraren ;) Kan säga nu i efterhand att jag tycker nog att skissen han gjorde först var snyggare än det jag har på benet^^ Jag bad han göra om vingarna, men jag är nöjd ändå. Men om man bara hade gett han helt fria händer =P Aja, nästa gång kanske ;)
 
// M
 

Fick ställa in Gbg-trippen med grisen

Gick upp vid kl 8 imorse, och fick stressa som fan. Hade regnat lite lätt innan, därför jag var så sen upp för å kolla om vädret blev bättre. Så gjorde mig iordning och packade ner grejer  till grisen i ryggsäcken och traskar iväg. Hinner gå i 7 minuter typ innan det börjar regna. Sen öser det nästan ner, så jag vänder. Stod under ett träd och väntade lite ett tag. Aja, jävla skit. Skulle ju hälsa på Retard. Ses ju alltför sällan fan. Så kollade lite på tv innan jag gick och lade mig igen.
Sen var jag framme på torget för å lämna fritidskortet te Vicky, som inte va där. Aja, iväg vidare och köpte en sallad, inga fel.
Sen var vi ute och sprang idag också. Fast precis när jag började så nös grisen som fan. Så jag fick ju stanna sen och kolla vad det var. Blod i snoken hade han. Vet inte om han stack sig på nåt eller hur det gick till. Men det svullnade inte eller så. Blev lite nojig att det kanske var en orm eller geting eller att han stack sig på glas. Men jag torkade, och det slutade rinna fort. Sen nös han inget mer. Så jag sprang faktiskt iväg, och det gick bra. Höll koll på nosen och det såg bra ut. Så vi sprang 3 km idag. Yes, det går framåt. Hoppas det håller i sig bara...
Tror dessutom att det måste va bra för hyn att svettas, det måste ju rena porerna bra^^
// M

Tjurfäktning

Fick nyss se detta klippet:
http://video.se.msn.com/watch/video/tjur-lopte-amok-pa-laktare/ah9cy2g8
En tjur löpte amok och sprang upp på läktaren och ett 30-tal personer skadades. Karma säger jag bara. Fan dom förtjänar det om dom är där och stödjer den jävla skiten. Det är ju brutalt fan.
Men dom sa också att tjurfäktning hade förbjudits i Katalonien i juli i år. Så det är ju ett steg åt rätt håll iaf.
// M

Löpning och skogsrunda

Dagen började fint med att jag såg en liten kille som var ute med sin hund och körde Millan stuket på träningen. Urk.
Sen drog vi ut och sprang 2 km rundan. Melker är nog måttligt road av att bara springa med utan nåt lattjo alls^^ Men gick bra, fick stanna på slutet och knyta skon en gång. Fan blir förbannad att jag inte ska komma runt utan ett stopp. Kollade ändå snörena innan noga. Men satte mobilen på handleden med 2 avklippta strumpor och tog min extranyckel och satte i kopplet. Så blev det inte lika mycket grejer, lämnade ciggpaketet hemma också. Tog en innan men då behövde jag ju bara ha med tändaren ut. Så jävla gött å svettas iaf. Bästa är sen när man kommer hem och precis har duschat, underbart!
Sen drog vi ut i skogen med Marita och Amiro. Så nu är nog grisen nöjd med dagen iaf ;)
Igår fikade jag förresten på Donken med Giraffen. Var ju evigheter sen fan. Japp, det är vårt ställe som vi fikar på ;) Tråkigt med getingarna som kom sen, men en jävel slog hon halvt ihjäl så jag lade in dödsstöten med brickan. Gött var det ;)
Ska nog ställa mig och laga mat nu innan jag blir för hungrig^^ Blir nåt med quorn, creme fraiche och pasta =)
// M

För mycket Ceasar?

Igår när jag var ute med grisen så såg jag en tjej som gick och nöp till sin hund konstant, var nåt om att den inte skulle stressa...
Imorse när jag var ute med grisen så kom vi bakom en tjej och hon körde samma stil fast detta var på en valp. Valpen skulle inte kolla bak på Melker, utan gå bredvid henne, och kopplet var jättekort. Fan tycker det är så synd när det blir så. Hade hon bara testat att locka lite på valpen och va rolig så hade den nog garanterat gått med. Dom kom bakom oss sen för vi gick olika vägar. Då körde vi fin linförighet ;) Fast hon hade nog stannat och satt hunden ner, vette fan. Fan den stackars hunden kommer enbart lyssna för att den inte vågar annat, och vart tog det roliga vägen då? Undrar lite över varför folk vill ha hund då också? Kan faktiskt inte förstå varför vissa skaffar hund, eller varför vissa skaffar vissa raser. Det där med att folk ska kastrera sina hundar bara för att få dom lugnare gör mig förbannad. Om de vill ha en lugnare hund kanske de ska ta och skaffa sig en annan ras då med egenskaper som passar ägaren?
Grisen har gått och sökt kontakt väldigt mycket med mig nu det sista, har börjat gå runt med godis i fickan igen ;) Sen har han iofs blivit mer tjurskallig nu det senaste också. Det är ofta jag få blicken "NÄ".
Idag var vi ute och sprang 2 km i skogen också. Gött som fan. Melker hakade på så fint så. Fast stundtals ville han ju pinka, men det fick han inte när jag sprang. Inga andningssvårigheter fick jag heller =P Brukar ju kännas som astma attack eller nåt, men det gick kanonbra. Förutom att jag fick stanna 2 ggr det sista och knyta skon. Men hade tjock tröja och det var inte lyckat. Men var ju tvungen att ha med alla grejer. Får lösa det på nåt sätt. Funderar på att skaffa en midjeväska som är snygg som man kan ha på sidan. Skitbra när man e hundägare på sommaren och har för lite fickor. Jag har alltid för mycket grejer med mig^^ Konstigt att det inte är mer populärt. Folk kanske tycker det är fult, men jag vågar fan =P Ska bara hitta nån jag gillar och det är inte bråttom för hösten är väl på ingång^^
Folk tror nog att jag plockar upp och kastar bajspåsar i skogen men det är inte hela sanningen. Skiter han innan vi kommit till spåret, som idag, så plockar jag upp det och kastar påsen så långt tillbaka som jag bara kan. Sen tar jag upp den på hemvägen. Nu kom det ju 2 brudar och de trodde väl att jag bara kastade iväg den =/. Men nej, så gör jag inte. Orka släpa skit 2 km i onödan...
// M

Löpardojornas ankomst

Fick mina löpardojor idag. Passade perfekt. Och dom är hur sköna som helst att gå i! Så känner mig taggad som fan att börja springa med grisen. Kul att kunna ha med han på det man gör =D

Kommer nog lägga kendon på hyllan. Känner inte att det är schysst mot Melker nu när jag ska plugga och pendla och allt vad det heter. Vill inte lämna bort han ytterligare 4 timmar i veckan då. Har redan ångest över att jag ska pendla och så, men dagarna blir kortare ibland tror jag och hoppas inte jag behöver vara där alla dagar. Vi får se. Men hur som så känns det fan inte schysst, så lägger nog kendon på hyllan. Känner nog att jag tappat suget lite också, vet inte. Får se, men känns som att nej, jag hinner inte. Finns så mycket jag vill göra nu men så lite tid känns det som. Men studierna är ju för min egen skull som far sa, och Melker kommer va första prio. Om det så ska kosta kendon så får det fan göra det. Han är värd mer än den. Skulle vilja börja köra rallylydnad med han på allvar sen också. Han är grymt duktig på det och det hade jag fan kunnat starta i iaf =) Så vi får se i framtiden.
Vill börja spela cello igen, har allvarliga funderingar på det nu också. Börjat leta efter cello och grejer och har hittat en elcello som verkar grym. Kan man ju få till lite modernare stuk också, vill ju spela sånt jag lyssnar på också ;) Och det vet jag iofs att man kan med de klassiska akustiska också, men lite grymmare med el tror jag ;) Iofs rätt dyrt med cello. Kommer få ta av tatueringspengarna isåfall och frågan är om jag har råd/vill/kan göra det. Men vi får se =) Ska nog försöka kontakta min gamla cello lärare. Fattar inte hur jag skulle kunna stämma cellon om jag nu skulle spela hemma^^ Träna kan man ju iaf göra hemma och då är grisen med. Fan bara han inte blir döv, men behöver ju inte spela så högt om jag nu köper en elcello^^
Jaja, tvättade idag och bytte lakan i sägen. Finns typ inget bättre än att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng =) Fan e inte så trött nu heller, surt. Sover väl för mycket på dagarna^^ Va trött innan dock, aja.
// M

Skogshelg

Denna helgen har vi vart skogstokiga ;) Va ute med Marita och Amiro igår och idag. Snacka om att det va lite blött i skogen också. Igår luktade grisen verkligen surt =P Sprungit ner i äckliga vattenhål och grejer^^
Men det va gött iaf. Va ju evigheter sen vi lät dom röja^^
Idag har jag vart på middag hos min faster med min far och Vicky. Skorna blev dock dyngsura eftersom jag skulle gena över en fotbollsplan, skit. Sa det till Birgitta när jag kom fram att jag hatade råda ;) Var trevligt och maten var god, men tyvärr för stark för min smak så fick faktiskt lämna. Käkade massa sallad och drack en massa men blev inte så mycket bättre.
Spelade även "när då då?" tror jag att det hette. Fan lite lurigt spel men kul. Synd bara att det gick sådär för mig =P Sten vann tyvärr^^ Lackade lite på farsan för han ville inte låsa sina kort nån gång, hade han bara gjort det hade han spöat Sten lätt. Hade vart bättre om vem som helst vann över Sten som är så kass förlorare^^
Imorn börjar Kendon, får la se hur det går om jag orkar va med. Men får väl testa med halsen och allt.
// M

Min sista arbetsdag

Gjorde min sista arbetsdag idag =) Chefen bjöd på tårta och tosca =D Fick fina vitsord också =)
Eva hällde vatten på mig ur en flaska, fast det kom på mina hörlurar, så hoppas dom funkar sen^^ Men annars var dom lugna...
Åkte och hämtade mina Vans dojor på Gamlestans mat idag också. Passade =D Blev tradera tokig när jag var sjukskriven =P Klickade hem skärmskydd te mobilen och löpardojor också. Så nu jävlar ska jag och grisen ut i spåret, det där 1,7 km borde vi fixa iaf ;) När jag fått skorna och när jag blivit pigg vill säga^^ Kände ett behov av att springa nån gång. Försöka komma i form kanske^^ Fick gå och lägga mig idag, var helt slut efter jobbet. Haha. Tror aldrig jag vart så svettig efter att jag cyklat heller som jag var imorse när jag kom fram te jobbet =P
Vi gick förbi stadsträdgården också idag. Massa folk, Timoteij spelade. Träffade Hanni men drog vidare. Tycker nog att dom e lite löjliga^^ Ingen musik för mig iaf. Inget röj var det heller =P Publiken klappade lite lätt i händerna iaf- bra, men blir väl så om man lyssnar på sån musik. Annat på lite rockigare spelningar =P
Igår var vi ju ute med Amiro också. Marita blev firad av sina jobbarkompisar så Arne sprang på mig ute å klart att man ställer upp, tycker bara att det är kul =D Jävla trassel precis när vi kom utanför dörren, men löste sig efter ett par meter. Har ju inte vart ute i skogen med dom 2 på skitlänge. Får fixa det snart...
Behöver fixa massa papper och skit med skolan, fyllde i fel till CSN, men kommer få mindre bidrag för att jag har jobbat. Jävla snåljåpar. Men tar nog det på måndag. Orkar inte med trassel nu, det är ju helg ;)
// M

Melker fyller 4 + sjukskrivning

Idag fyller min älskade gris 4 år! Kan inte fatta hur fort tiden går. Märks dock inte på han^^ Har snart haft han i 4 år... Min alldeles egna gris =D
Idag är jag sjukskriven för första gången nånsin. Känns segt som fan att gå på sista veckan och va sjuk. Förstörde min jävla statistik också. Stod i morse och tänkte åka och testa, men skulle nog bara smitta ner alla andra. Å det hade nog inte vart så poppis. Dessutom har jag vart ute med Melker 2 ggr idag och då höll jag på att svimma på andra sträckan. Fan va ensam hundägare när man e sjuk är inte så jefla kul. Så hade nog inte gått så bra på jobbet. Hade dessutom mössa på mig när jag va ute, även fast det va 21 grader. Fan det blåste ju och känns som jag har öroninflammation eller nåt. Jävla hosta har jag också. Vicky va snäll som kom hit me honung. Så dricker honungsvatten nu. Men ja e fan helt matt, och slut. Har sovit typ hela dagen och är trött ändå. Kanske ska gå på alvedon, har lite huvudvärk nu. Ut med grisen och sen sova igen satsar jag nog på.
Synd att jag skulle va dålig på hans födelsedag. Har ju inte kunnat göra nåt extra direkt. Förbannat. Lär inte kunna jobba imorn heller, men jag satsar fan på torsdag. Hoppas jag e kry då.
// M

Veckan som gått

I torsdags var vi och kollade lite på Rongedal i stadsträdgården. Han skötte sig fint, men lessnade efter ett tag^^ Men dom var bra =)

Idag var vi framme på torget och kollade lite. Sen så var vi och plockade lite hallon =) Melker käkade givetvis mer än vad jag plockade. Sen var vi även på kyrkogården idag och hälsade på min farmor. Var jättelängesen.
Har skickat in mina uppgifter till CSN nu också. Blev säkert fel. Fet ångest att jag kommer vara så fattig. Kommer väl gå under, men det märker vi. Jag gillar att kunna slösa pengar på det jag vill...
Kontaktat A-kassan om papper och sånt, så jag har vart produktiv idag. Igår skickade jag även in anmälan till lärarförbundet ;)
En vecka kvar att jobba bara! Morsan har åkt dock och Vicky va inte så peppad på att ta grisen och hjälpa mig nästa vecka. Fan trodde inte det om henne. Bara besviken på de två som ska kallas mina systrar. Usch.
// M

Festligheter i Götet

Vicky ringde och sa igår att hon kunde ta grisen så jag kunde åka och festa. Fan blev kort varsel som fan, så messade folk och kollade. Jocke svarade och jag hakade såklart på.

Blev en skandalernas kväll, haha^^ Och nej, lägger inte ut allt som hände i bloggen =P Hans målade mina naglar, ena handen svart och den andra turkos. Sen så förstörde jag allt, typ nötte bort massa, tog så lång tid innan det torkade =P Lyckat. Han spetsade även min bulle med tabasco, jag och starka grejer funkar inte. Hela truten brann! Åkte och hälsade på Retard och gänget. Trevligt som fan =)
Hann dock inte snacka så mycket med kusinen, hon kom så sent. Men får ta igen det en annan gång =)
Har vart bakis hela dagen och mått skit. Börjar må lite bättre nu, kul å jobba imorn, nej. Men sov en massa idag när jag kom hem och det var välbehövligt^^ Ska nog gå och sova snart igen, ska bli gött ;)
//M

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se