Det här med att välja tatuerare

"Vilken tatuerare är bäst i stan?" "Vem skulle du gått till i stan?" Vet inte hur många gånger jag fått dom frågorna. Och jag har alltid lika svårt att svara på dom egentligen. Personligen gillar jag ingen i stan. Antagligen har jag sett kassa jobb eller också har de vart otrevliga typ. Massa konstiga historier. Och framför allt: ingen av deras stilar passar mig. Eller också gillar jag inte deras verk alls. Eller också tycker jag inte att de är såpass kompetenta så att dom fixar att göra det jag vill ha. Jag är kräsen och krävande och vill inte ha vad som helst.

Alltså. Bäst. Bäst på vad? De är ju "bra" på olika grejer, då de tatuerar olika stilar. Går ju inte säga bäst på rak arm. Jag brukar fråga vad folk vill ha, och då är det sådana enkla grejer som de i Lisch fixar såklart och jag kan bara hinta lite om vem som kanske hade fixat det, men det är svårt. Jag har inte vart och blivit tatuerad av alla tatuerare i Lisch, så vad vet jag egentligen? Jag är för övrigt jävligt glad att jag inte blivit tatuerad av alla i stan, haha^^
Men vanliga svenssons verkar inte fatta ett jota om branschen för fem öre. Jag var helnöjd med att jag bara behövde vänta 3 månader nu för jag hade sånt flyt och kunde få tid när jag halkade in på ett bananskal. Det tycker folk är evigheter. Dom fattar liksom inte att allt är inte som i Lisch, där man kan få tid inom 2 veckor och folk tycker att det är för länge? Whatever. Jag gilla även den när dom trodde att jag hade sett min dödskalle på internet eller från nån bok, tidning. Seriöst. Så fantasilös är inte jag. Vem vill ha något stort som vem som helst kan ha? Inte jag iaf. Jag är nog rätt klar med mina 3 små som vem som kan ha. Iofs, kinatecknet är ju integrerad i skallen nu =) Aja. Nu är det bara stora grejer som inte sitter på nån annan som jag har inplanerat. Det är så jag vill ha det. Men kanske kommer på nåt litet masstillverkat sen som jag bara måste ha. Hoppas inte det =P
Blir förbannad som fan på folk som plagierar andras custom grejer rakt av också. Vart tog respekten vägen? Förresten, har nog aldrig funnits någon hos vissa.

Vad kan jag ge folket för råd som undrar vilken tatuerare dom ska välja?
1. Bestäm dig för motivet så att du vet på ett ungefär hur det ska se ut
2. Kolla runt vad olika tatuerare har gjort, så att du ser vilken stil som kan passa dig
3. Ta kontakt med tatueraren och kolla om denne verkar vettig

Det viktiga är ju att personen som ska skaffa tatueringen känner sig nöjd med sitt val av tatuerare, och det är det viktiga. Inte vem jag hade valt ;)
Nej, jag rekommenderar ingen att gå till någon hemmapulare. Det är inte bra för någon. Usch.

Jag vill även känna att jag klickar med tatueraren, lite lätt iaf^^. Är denne otrevlig så är det ju inte så kul å veta att man ska stödja en otrevlig människa, samtidigt som du får dras med denne under tatueringen. Jag hade nog inte fixat det=P Du är ändå kunden, och det är kunden som gör tatueraren en tjänst- och inte tvärtom. 
Ja, det finns massa otrevliga tatuerare. Egentligen vill jag inte ens gå till den jäkla studion som jag satte upp mig i kö för Melkers porträtt. Sitter 2 andra tatuerare där som har en jäkla attityd som jag inte vill stödja för fem öre. Men den jag har skrivit upp mig hos verkar trevlig. Och är han inte det så skiter jag faktiskt i det. Hans verk är alldeles för bra, så han får vara hur otrevlig han vill. Men får se hur det utvecklas. Kanske dyker upp någon annan som jag skulle kunna tänka mig, tror inte det, tyvärr. Kanske aldrig hör av sig heller. Var ett jäkla system han hade.

Aja. Skönt att få skriva mina råd till folket nu^^ Hoppas ingen frågar mig mer nu =P Och ni ser, har inte hängt ut nån studio heller^^

Smaken är som baken ;)

// M

Lite DW

Idag tog jag med min kära gris ut för att släpa lite kedja. Gick ju bra. Fast han fastnade med kedjorna i snön först typ. Eller ja, han drog för dåligt/drog inte alls, så han gjorde ett sånt där frustrerat tjut typ, han fattade väl inte vad han skulle göra =P Knasig är han, men sen när han fattade att han skulle dra så gick det som en dans. Har ju bara dragit en gång innan och kedjan väger kanske 2 kg. Måste ju träna in det lite först och kolla om han håller. Men han får kissa och bajsa och rubbet i selen. Vi är inte så seriösa^^ Bara slänger på grejerna så att han ska få lite extra träning. Allt fel enligt bokens alla regler gissar jag på^^ Men det funkar för oss och det är huvudsaken ;)

Men det såg fint ut tycker jag =) Skönt att det var så mycket snö, så nu skramlade det inte ens. Det är så jobbigt när det rasslar och har sig. Han fick välja rundan, och han valde den lite längre. Tror inte att det är jobbigt för han alls. Han kan ju dra som fan om han vill nåt så det här är nog lugnt. Men jag har inte bråttom och tänker inte köra sönder han. Det får ta tid, jag är rädd om han. Har ju dåliga höfter och armbågar så jag stressar inte. Men blir nog bra om det funkar, då en bättre musklad hund håller längre.

// M


Nu vaktar jag Leo

Fasiken så fick man vakta den lille idag också. Startade upp Fisens dator för hon har alltid sagt att jag får låna den när jag ska va hundvakt, men har aldrig gjort det. Så nu passar jag på. Är helt slut. Vill bara hem. Var ute förut och skulle gå med han. Kopplet fick jag ta av. Sen fick jag bära han innanför jackan. Han ville inte alls vara med. Och nu ska jag väcka han för käk, sen kommer han väl skita inne eftersom han vägrar skita ute. Fan funderar på om man skulle träna med en kattlåda och sen flytta ut den. Vet iofs inte om det är schysst, men när han går runt och skiter överallt utom ute så känns det som ett attraktivt alternativ.
Finns inget kul att berätta direkt.
Melker sitter här och gnäller. Han har pisstråkigt =P Får ju inte bita i Leos gosedjur eller nåt. Fisen säger att han förstör dom^^ Haha. Hans sår på halsen ser bättre ut iaf. Kanske funkar med å ha Hooligan halsbandet på. Det är ju rätt så brett så täcker ju förhoppningsvis när han kliar. Iaf ibland. Han har det inlindat i en rosa självhäftande gasbinda. Läckert ;) Matchar hans röda täcke^^ Men han har det bara när han e här hemma hos morsan.

Fick tid att sätta färg i maj också. Men han skulle kolla schemat om han inte kunde klämma in mig innan =D Men annars blir det bra. Det var innan kristi flygar dag så jag blir ledig 3 dagar om jag söker det. Så gött =) Och då kommer jag va glad under lång tid och ha nåt att se fram emot. Den har ju inte läkt än.

Nu kom Vicky hem. Så ska gå ner å käka med henne. Vår favoritsysselsättning. Aja, bättre å käka än å sitta å inte göra nåt. Sund inställning^^

Vet inte nåt hur jag har det för övrigt. Svårt som fan å somna på kvällarna. Tänker en massa på Shorty, men han är ju en skit. Låter trevligare å skriva Shorty än skitstöveln, aset eller nåt annat =P Inte så svårt å räkna ut vem det är heller. Han är rätt kort om man säger så ;) Finns bara en som är kort förutom Erik på jobbet typ =P Fan om man skulle satsa på nåt annat. Fan nån sa att dom som är singlar vill ha ett förhållande och tvärtom. Det är nog lite så. Eller också duger det inte med vad skit som helst, fast egentligen är det ju det det gör om man fastnar för en skit^^ Aja, nog om det. Har nog inte släppt Shorty om man säger så- kortfattat helt enkelt =) Hoppas väl fortfarande at han ska höra av sig. Fan vad korkad man är.
Fan tänk om man skulle fastna i ett förhållande. Jag är nog lite rädd för det faktiskt. Fast hade Shorty gillat mig så hade jag inte blivit rädd. Det handlar nog om bra killar kanske. Vet dock inte helt varför? Men nåt otäckt är det över det hela. Och innan tyckte man att det skulle vara mysigt. Tja, som sagt. Vet inte hur jag har det. Men jag är nog rätt nöjd över min sits nu ändå. Behöver inte ta hänsyn till någon och kan göra vad jag vill. Inte behöva tänka på någon annan. Aja, ner till maten.
 
// M

The blog is open...

Ok Emme, nu öppnar jag bloggen. Vet att du väntat. Bäst att du kommenterar sen =P
Har vart skönt med lösen iaf. Folket i Lisch har inget med mitt liv att göra. Men har väl suttit en del nyfikna folk och bara väntat, så visst. I couldn't care less.
Varsågoda alla trevliga själar iaf ;)

// M

Snökaos

Fasiken vilket kaos det har vart i helgen. Värsta vintern sen -66 hade Johan läst. Började väl i fredags. Jag skulle åkt och festat, fick det för Erik. Men när jag tog bort plasten och fixat allt så började det klia och svida som fan. Det var olidligt. Kliade i alla områden där det inte var kört. Men fasiken det började gå över igår. Jäkla tur. Frågan är bara vart fan jag ska klia sen när det kommer färg överallt? Jag kommer avlida. Sitter hellre 10 timmar till än å vara med om eftervården igen alltså. Men det går bra nu =) Farsan sa bara att han inte gillade dödskallar. Jo, han undrade ju vart felet i huvudet var på mig också och diverse andra grejer. Sen sa han att den som hade minst grejer, piercingar och tatueringar får hela hans arv. Haha. Jag frågade om han var medveten att det var Fisen som antagligen får det då "Det skiter jag i!" Sen sa jag att jag var ju hans favorit. "Inte nu längre!" Haha, han erkände att jag var hans favorit ;) Tror jag är det nu med men =P Jag och farsan har ett speciellt band =D

Lördag morgon kom jag och grisen knappt utanför dörren. Tur att jag inte åkte iväg ändå. Fast känns som att jag legat på torken bra länge nu. En helg, men va fan. Nä- känns som evigheter sen. Men jag var nog först ut av alla i byggnaden. Kunde knappt få upp dörren. Lord alltså. Snö till knävecket utanför porten. Sen skulle jag gå på trottoaren. Jag vart typ slut efter några meter så jag gav upp och gick ut i gatan. Det gjorde alla andra med. Lite mysigt ändå på ett sätt. Massa snö, bilar insnöade. Folk som går ute i gatan.
Hemma på Ljunhed så kom inte en bil ut förrän efter kl 16 nångång. De hade inte plogat och Johan hade kört fast på morgonen när han skulle köra Fisen te jobbet^^ Farsan hade hoppat av garage taket. Haha, hade jag velat se. Han är ju höjdrädd. Jag hade också velat hoppa. Iofs, inte nygaddad. Det var jävligt bara att gå i snön. Kollade på OS hemma med mina favoriter; farsan, Vicky och Melker. Sen fick jag gå hem och kolla när Sverige körde hem guldet och bronset. HÄRLIGT! Nervpirrande som fan var det ;)

Idag har dom iaf plogat en del cykelvägar. Så idag har vi vart ute och gått lite mer. Men nu är det fan 20 minus, och grisen hoppar på 3 ben ute typ. Han förfryser väl tassarna eller nåt. Trodde han skulle klättra på väggarna eller nåt igår, men det gick bra. Idag har vi klickat lite. Körde lite balans på pallen. Sen lite nos-target. Sen lite upplet träning och apportering av snusdosa. Det var det jag kom på just då. Han gillart iaf ;) Hade småtrollen på besök också. Käkade kyckling kebab. Bästa jag gjort. Kanske för att jag hade lite bättre koll på kryddan idag, som alltid överdoserar sig själv så att allt blir skit =P Men det var gott =)
Moppat golvet har jag gjort idag också. Älskar att gå på nymoppat golv barfota =P

// M

Dödskallen del 1

Idag drog jag då iväg te Skövde. In på Commerce, länsa kontot. Käka på Donken för att fylla magen. Körde en dödskalle med vingar och gloria. Fjärilar, rosor, violer och en gravsten. Så typ ;) Täcker hela min vänstra vad.

Hittade till Funnyfarm lätt, men fattade inte att jag var där. Kl. var 11.Dom hade inte öppnat, och jag såg bara piercing skylten^^ Även fast jag fattat det som att det skulle va samma byggnad. Så gick runt och ryckte ändå i dörren. Sen frågade jag några som gick förbi, och dom sa att det var allt i samma. Sen sa Marcus att det står tatuering stort över dörren, men det kunde jag ju inte se eftersom jag var såpass nära^^

Hälsade på Erik och vi gick in i rummet. Han började frihanda motivet (jag stod) med en lysande orange penna. Lyckat, för jag såg inget =P Det är lite det jag inte gillar med frihand, blir svårt som fan å se motivet. Sa bara att jag litade på han och då körde han noggrannt med en blå (fick ligga då) så jag kunde se bättre när det var ifyllt. Detta tog typ 1,45- kanske 1.30. Jäkla tid =P. Sen rök- och toapaus. Kl. 13 körde han igång med tunna vaga linjer. Det var inga problem. Sen körde vi tjocka linjer i dom vaga. Usch, det kändes. Sen körde vi tunna linjer i dom vaga. Det var lite trevligare. Sen rök- och toapaus. Sen skugga allt. Det var mycket skönare^^ Ny hud som inte var skadad ;) Fast sen började det göra ont igen när han gick över samma som han redan vart i. Men en del grejer kände jag knappt att han skuggade. Nån gång mitt i allt där innan jag fick ligga på rygg så blev det rök- och toapaus. Hade klarat mig utan röka, men va tvungen te å gå på toa och det kändes ju löjligt å bara gå på toa tyckte jag =P Min överaktiva blåsa. Och det var inga fel på röka ;) Sen in för de sista skuggorna. Hade ont i magen det sista. Var hungrig och hade legat på den. Då får jag skitont. Kl 18.09 lämnade jag studion. Så tog ju 5 timmar. Knappt om man räknar bort mina pauser. =P Men nästa gång är det färg som gäller.
Gjorde ju ont när han torkade också, påpekade även det för han =P. Och det var lite jobbigt i början när alla linjer brände och levde sitt egna liv kändes det som =P
Marcus kund kom och kollade titt som tätt när hon tog paus för olika grejer. Hon tyckte det var snyggt. Och Marcus sa att den blev ball. Vete fan om han var ironisk, men skit samma =P Erik tyckte nog att det var kul motiv ändå, och det var kul å höra.

Tycker redan nu att det är skitsnyggt. Blev fantastiskt bra, mycket snyggare än vad jag kunnat tro fan. Överträffade mina förväntningar. Känns hur bra som helst. Bästa jag gjort på länge=) Han skrev ju bra om mig i sin blogg. "Tatueringen är Marias första lite större tatuering, och tog det hela som en dans. Bildlilt talat, då hon låg mycket stilla hela sessionen."  Haha, blev jätteglad när jag läste det =). Och han gillade ost, så ska kolla om han gillar lagrad. Får nog köpa med en brännvin ;) Mycket prat om brännvinsost ;)

Han kolla inte leg. Säger det- schyssta folk kollar inte leg. Snobbiga jävlar gör det däremot^^ Sen finns det ju säkert undantag, men ändå. Generellt sett bara ;)

Ne fan, ut med grisen och sen sova. Jag är helt slut!

// M

Staffeträff på alla hjärtans dag

Vad passar bättre än att tillbringa alla hjärtans dag med sin älskade gris? En kort promenad på Mösseberg blev det med en liten skara trevligt folk =D

Melker och hans favorit-tjej Bella =)


Mitt hjärta =)


Ser plufsig ut i ansiktet och halslös ut eller nåt tycker jag^^


Helena trissade upp han. Inte så svårt direkt ;)


Gruppbild på vi som var med. Kolla vapparna Bamze och Ghia =)


På besök hos Daniel

Förlåt nu att jag inte uppdaterat med bilder på ett tag. Men har inte hunnit eller nåt. Och det är ju ändå en blogg ;) Så Fisen, slå inte ihjäl mig för det ;)

Jag och Melker åkte iväg igår kväll till Sandhem för att hälsa på en gammal vän, Daniel. Fan jag kom fram och hittade rätt gata tack vare en halv fungerande gps^^ Kunde bara se vad vägarna hette, men det räckte. Orkar inte höra gps kärringens tjöt ändå =P Var jättekul att se Daniel iaf, kände ju lätt igen han =) Skitsnygg som alltid =P Kändes inte som att det var 7 år sen vi sågs. Vi tjötade på värre än vanligt tom kanske när vi väl tjötade =P Trivs i hans sällskap =) Men Daniel och hans kusin Jacob störde sig inte på hundar som skällde. Och Melker lekte mest med Jacob i början av kvällen. Härjade som fan och hade sig. Levde jävel och bet sönder ved-pinnar och andra pinnar och strumpor. Men det gick bra ändå. Sen när vi skulle sova så sov han faktiskt stundtals. Jag och han gick och lade oss först och jag trodde inte han skulle sova nä dom spelade, men det gjorde han. Stundtals som sagt =P Rätt så bra sen ändå. Men det gick nog så bra för att dom två grabbsen gillar ju hundar och dom var bra med han, så det var kul =) Hans kusin var ju trevlig också =) Nu går det väl 10 år tills vi ses igen^^ Hoppas fan inte det iaf.

Men vad ska man säga? Vilken liten håla =P Men han hade ju hus och jättefin bil, BMW nåt- svart iaf =P En del roliga elektronik prylar också. Det var skönt att komma bort från Lisch. Fast vete fan, dom satt ju och spelade wow, så jag gick och kollade på tv. Så jättesociala var vi väl inte kanske =/ Men jag ville inte va ivägen så de fick ju göra det dom ville tyckte jag. Bra träning för grisen iaf. Och jag är nöjd med han. Ser ju att han lugnar ner sig lite med åren iaf, tack för det ;)
God pizza hade dom i Sandhem också ;) Men inget slår Miamis sås. Men såsen var bättre än de flesta andra i Lisch iaf.

Sen iväg idag te Falköping för staffeträff =D Körde utan GPS. Blev inte samma väg därifrån som jag åkte dit. Tog nog en omväg. Men men, skit händer. Jag körde även fel i Falköping sen. Men löste sig bra ändå =) Skriver ett inlägg om det nån gång längre fram, MED bilder ;)

Feting-ångesten när jag kom tillbaka till Lisch. Tur att jag bara jobbar 3 dagar denna veckan. Tatuering på torsdag! Ledig torsdag och fredag bara för det, ska bli gött som fan =)

// Maria


Bowlingfest med jobbet

I fredags var jag på bowlingfest med jobbet. Jag var nog lätt den som handlade mest i baren^^ Hade ju en tjej som blandade mina groggar och hon frågade när jag sa att hon skulle komma och blanda åt mig "En till, redan?"

Jaja, jag hördes mest om man säger så. Full först? Jajemän. Jag tog Lollos plats för hon kunde inte va med. Så jag kom i lag med Skallen och Kalle. Trodde vi skulle förlora^^ Jag och Skallen hade suttit och pratat om hur dåliga vi var och Kalle var väl sådär bra sist. Jaja. Jag hejade på mitt lag som fan. Och jag bowlade nog bäst av alla tjejer, kanske inte bättre än Birgitta som går i bowling då. Men hon hade inte tränat på ett tag. Lotta kalla mig kingen ;) Men iaf. Jag hejade som fan och woade och hade mig när det gick bra för mig eller när mitt lag strikeade eller spärrade. Det blev en del stim. Jag bowlade fan bra ;) Spärr och strike funkade rätt bra ändå, över förväntan^^ Och folk gnällde på min stil, inget ovanligt- jag har ingen. Det gick bra för mitt lag. Efter 3 serier vann vi första omgången! Och då vann vi en barbiljett på 30:- var ;) Det var billigt å dricka där vill jag lova. 55:- för en 4:a och 80:- för en 6:a.
Men vi fick även byta poäng med sämsta laget och byta bana. Men det var banan bredvid så inte så långt och släpa alla klot och grejer. Jag måste ju ha 2 klot ;) Orka vänta =P

Jag spelade in 2 barbiljetter till, för jag spärrade vid 2 olika tillfällen när han hade det erbjudandet uppe. Han som pratade sa sista chansen, ingen spärr? "A om du väntar lite bara" fick han som svar av mig. Typ 2 såna svar. Tur att jag slog ner dom då, haha. Han gilla nog inte mig för jag förde ett jävla väsen. Frågade Kalle om jag skulle hålla käften, han bara "NEJ, fortsätt så!" Men vi slutade som 3:a totalt även fast vi bytt poäng. Så vi var kungarna =)

Sen blev det Herre på täppan. Jag tog första spärren, men sen åkte jag ut. Jag var iaf sista tjejen kvar ;) Snacka om flyt, jag som aldrig brukar ha det. Det var ovanligt men trevligt att något gick bra ändå =P Sist körde vi ju tjejer mot killar, men nu var det 2 biljetter i potten så alla mot alla.
Jag stod och hejade på Skallen som blev sist kvar med Sören. Alla stod i bakgrunden och hördes lite lamt. Jag hejade som fan på Skallen och coachade. Han sa det: "Vinner jag det här så bjuder jag på nåt i baren" Han vann! Han tyckte att jag hade vart en sån bra coach och att han aldrig kommit så långt annars ;) Synd att jag inte drack öl, fick en Vanilla sky. 2 biljetter kostade den ju =P Han frågade en kille om han kunde blanda nåt gott åt mig för dom 2. Haha, jag var överlycklig. Och bartendergrabben var söt. Född 89, men tatuerat lammkött =P Kom visst från Järpås. Han trodde inte jag kom från stan för han hade aldrig sett mig innan. Pratade lite om tatueringar kort sådär. Men han var kul^^

Aja, vidare till jobbet. Frågesport. Vi vann inte =P Det var svårt. Sen hade Lollo åkt hem och fan då var det inte så livat. Hade ingen å va med kände jag typ. Dåliga vibbar, fixar inte det stället. Så jag åkte hem typ lite efter 23. Ringde Johan och gick och mötte han. Skulle ju ändå åka te Daniel på eftermiddagen, och då är det bäst att sluta dricka tidigt. Annars kör jag inte dagen efter. Men det var lugnt nu.

Men bowla är kul som fan. Retard har ju lovat mig att bowla i Götet. Får la se om det blir nåt. Grabbar pratar ju bara, men händer inte så mycket.

// M

Lisch suger

Sorry folk. Försökte uppdatera med bilder i helgen, men då ville inte blogg. Så skriver lite kort om hur tråkit mitt liv är istället, inget ovanligt för er att läsa^^
Igår kunde inget knäcka mig kändes det som. WCR har bokat ett par av mina favoritband. Bad Religion, Rise Against och Dropkick Murphys. Jag ville bara skrika av lycka. Idag när man kommer till jobbet så bara bläää. Mår inget vidare i den här staden alltså. Men pratade med Erik och han skulle dit. Men skrattade åt mig när jag ville gå med han, haha.
Måste bort härifrån, och från jobbet. Tröttnat alltså, men Helén jobbar med oss även imorn. Så det håller mig uppe denna veckan =) Men får försöka övertala Erik imorn när jag förhoppningsvis är på bättre humör. Att jag är seriös och vill gå med han =P

Är så trött på diverse olika personer också. Vissa folk kan ju bara dra. Spyr på dom och deras dubbelmoral, jävla arslen säger jag bara. Ville inte se, höra eller veta av. 
Funderar på att hälsa på Daniel i helgen. Får la se om han har tid eller nåt. Skulle ju dragit te Götet först, men visst. Folk skiter i att höra av sig och då skiter jag väl i att åka dit då. Retard gillar visst inte att gå ut. Fan.

Men håller på att kirra min efterlängtade och missade Coldtears tröja. Men ropar inte hej än. Bokade biljett till WCR idag också. Så nu är det fan räddat. No matter what happens. 3 fantastiska dagar väntar mig i sommar =) Fast det här med positivt tänkande, går alltid åt helvete. Så ni ska väl se att ALLT suger eller nåt i den stilen sen^^

Jaja, kolla runt lite snabbt på nätet nu och sen sova. Farsan köpte en LED tv idag. Min LCD framstår som tjock. Och Daniel fyller 22, grattis!

// M


På besök hos Tranrikets

Idag åkte jag iväg med Melker till Falköping för att hälsa på Ullis, vi hade nämligen blivit bjudna på fika =) Fick låna Fisens bil- tack! Hon har för tillfället en valpkull på 6 hemma, dom ska levereras på onsdag. Så jag fick ju passa på nu innan. Melker och Bella är ju bästa vänner typ. Men sen kom Jizza och jagade han typ, så han blev lite rädd och sprang iväg och försökte undkomma. Skönt att han inte vill gå i konflikt iaf.
Så vi växlade mellan att ha allihopa framme, sen bara Bella, sen Bella och Jizza, sen bara vapparna. Sen det sista bara Jizza och vapparna. Bella hade tröttnat^^ Men Melker var inte så intresserad av valparna när han redan visste att det fanns 2 andra roliga att leka med. Så det var lite synd.

Men vapparna. Fy fan. Bet i hälsenor, strumporna, byxbenen. Jag hade ett litet hål på byxbenet när jag kom hem. Jag hade alltså 3 valpar minst i ett ben. Fy fan, kunde inte röra mig.
Sen så knockade Bella mig i början, så jag ser för jävlig ut i tandköttet och fick en liten fläskläpp. Hon är precis som en staff ska va =D Rivmärken på bröstet hade jag efter henne också.
Valparna lämnade bara sår på händer och fötter. Fötterna gjorde ont när jag körde hem vill jag lova. Fan blod var det också. Melker bet mig nog aldrig så att jag började blöda. Kanske en gång när han var lite äldre isåfall.

Men de var på Melker överallt. Haha, inte ens snoppen och kulorna fick vara ifred. Sen blev han helt förskräckt när han skulle fly, då sprang 6 valpar efter han i full fräs. Haha. Han forcerade kompostgaller och rymde upp till övervåningen och åt kattmat. Gjorde det 2 gånger totalt. Men sen när dom blev för på så skällde han på dom och gick iväg. Han skötte sig väldigt snyggt, förutom skallet. =) Dom stannade bara upp med vad dom gjorde och sen fortsatte dom. Han fick sitta på köksstolen ett tag för att slippa dom =P Mina fötter fick jag ha på stolen för att inte få dom helt förstörda. Det gjorde ont som fan alltså. Staffvalpar i flock är ju hemska =P Iofs, rätt hemska ensamma också =P

Men tror hon skulle vilja sätta en hane på foder hos mig senare. Jag är en stark aspirant iaf, utan att ens ha anmält mig typ =P Bara sagt att jag vill ha en hane isåfall. Men det känns bra =D Får väl se om det passar och dyker upp nåt intressant ;) Men kommer väl aldrig passa med valp. Jaja, senare problem isåfall^^

Ska ut med min underbara gnäll gris nu ;) Sen blir det sängen tidigt vill jag lova. Är helt slut. Somnar nog vid tv:n sen.

// M


Kursplats reserverad

Jag har då fått min vanliga plats till vårens kurs, lydnad med tävlingsinriktning^^ Men nu tror jag att jag har fått en av mina absoluta favoritprofiler som ledare. Magnus, han som har dömt oss 2 gånger på avslutningstävling och instruerat extra en gång. Jag gillar han skarpt, hoppas jag fortsätter göra det sen när kursen drar igång =P Sen var det bara 2 instruktörer, och det är bra, för då är det nog inte fullknökat i gruppen. Man kan ju hoppas iaf.
Det är alltid extra kul när instruktören gillar ens hund lite extra ;) Fast det har ju de flesta gjort. Folk tycker ju att han är helfestlig med sina tokigheter^^ Dom glömmer inte bort han iaf, på gott och ont, haha.

Men kommer jag ingen vart nu så får vi se om jag byter till rallylydnad eller nåt. Eller får se vad resterande kursare väljer. Alltid trevligt att hamna med såna man gillar ;) Funderade att gå kurs i Skara också, men kommer nog inte hinna det nu när jag tränar. Eller jag får väl kolla över det, men blir nog inget.

// M

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se