"In da hood"

Melker "in da hood". Ja, när han var på besök hos Sofia och Johan när de bodde i den andra lägenheten. Detta var nog första gången han var där, när jag skulle ut på galej med barndomspolaren.

Rally 4

Igår var det alltså fjärde gången på klubben med rallyn. Började med slalom i skogen, som gick så jävla bra! Snygg-Melker sa AK när vi skulle gå iväg =) Jag har inte ringtränat än för övrigt =/

Pelle var där och kollade på oss iaf. Perfekt tänkte jag som behövde hjälp med de sneda sättandena och fronten! Vi körde banan en gång och det gick bra förutom att han inte lade sig när jag bad han. Jag höll på att tappa hakan =P Godiset var mest i vägen konstaterade jag, så det fick han och sen gick jag utan och tog fram vid 1,2,3 bakåt. Sen kör vi ju mest ute på plan och tränar diverse moment. Skulle gå tillbaka till banan men då var han helt ofokuserad. En tik hade precis slutat löpa och traskat runt en jävla massa och det hade han ju fått känn på. Så det var bara att ge upp, jag kan verkligen bli trött på han då. Så jag var inte alls nöjd det sista innan fikat.

Efter fikat så snackade Pelle med hela gruppen som stod på ett led. Han sa att många hade vunnit på att öka tempot lite, men ni (bland andra?) har jättebra tempo säger han och pekar på mig och grisen. Jag bockade bara och tackade. Det kändes så jävla bra! =D Det heter ju inte rally utan anledning tycker jag då =P Men vi är ju ganska snabba och det vet jag ju faktiskt^^

Sen skulle vi köra vänster snurr, och den är ju Melker kalasbra på. Det noterade Pelle också och det fick vi beröm för. Sen frågade jag om fronten. Då gick han och kollade hur grisen gick och lockade på han, men jag höll i kopplet och sa att han fick minsann ta det också =P Haha, men det gick kalasbra! Pigg och alert som fan var grisen. Jag är otroligt glad att han kan ge 100 procent med en annan förare, ibland går det ju tom. bättre när någon annan tar han om jag/han har ledsnat alltså. Som Christer gjorde i lydnaden =P

Men han gick rakt, och jag såg att Pelle var mycket bättre på att styra han, och han krökte ju handen på ett bra sätt också. Dock tror jag att vår träning har gett lite också, för så perfekt vet jag inte om det hade kunnat bli annars. Men Pelle hade godiset i andra handen, så han kunde styra på ett annat sätt. Så det körde jag sen, och banne mig det gick bra! Förutom att jag tycker det är knasigt att hålla koppel i vänster hand och godis i höger =P Sen när jag testade att byta hand igen så satte han sig ändå ganska rakt, därför konstaterade jag att det antagligen har gett en del med det jävla tragglandet som jag har hållt på med. Men det gick mycket bättre, så jag kör på med andra handen så länge som det behövs tills han fattar. Tror dock att det kommer gå ganska bra att byta tillbaka sen, hoppas jag^^ Men det var kul att få tips av Pelle som är så duktig på rally. Jag är ju tydligen lydnadsskadad och har lite svårt att tänka utanför den ibland =P

Jag tog upp det med handen med Pelle iaf, och han sa att det kan ha vart möjligt. Då tackade en tjej mig sen för hon hade bytt hand när hon skulle snurra med sin hund och det hade funkat. Hon sa att hon hade hört mig prata om höger hand och då testade hon och det hade gått bättre än innan iaf =)

Vi gick ut och körde banan sen, och den satt kalasbra! =D Inget godis framme förrän på slutet vid 1,2,3 bakåt. Jag vill ju belöna det som jag vet att han inte kan till 100. Men det var inga problem. Sen fick han godis av Marie, så han stod och skällde på henne när han inte fick något. Hon busade ju lite med han och det skulle pussas och hållas på =) Hon fattade först inte varför han skällde på henne. Jag fick ju förklara för att det var för att hon inte pratade med han, och sen för att han inte fick något godis. Aja, glad gris iaf =D Vi körde även en gång till sist av alla sen också. Den gången gick kalasbra också. Så jag är galet nöjd med min hund. Det är så kul när det lossnar och han visar vad han verkligen kan. Hade dock velat ha det på film, så bra gick det =)

//M

Beställt nytt foder

Idag har jag beställt nytt foder till Melker, Standardt Original Normal. De hade bytt innehållsförteckning, och den såg jävligt bra ut och köttet kom från frigående lamm. Hoppas att han sätter muskler bättre också med detta.

Nu ska jag ut med hunden iaf. Mår konstigt för övrigt.
//M

Front och kort solning

Idag solade jag en kort sväng, bak. Men pallade inte Vickys jävla musik så jag drog efter lite drygt en timme. Så det blev nog ingen färg där. Ger nog fan i det där nu.

Har tränat front idag med Melker. Jag bytte hand, så jag visar han fram med kopplet. Det går mycket bättre. Dock så sitter han snett. Men har kunnat korrigera ett par sneda till raka när jag har visat godiset. Så jag hoppas att det kanske ska klicka till så att han sätter sig mera rakt. Får se hur det går.

Mår för övrigt allmänt piss över dessa jävla leverfläckar. Fattar inte varför jag skulle få all jävla skit.

//M

Solat och på rymmen

Idag har jag solat rekord måste jag säga. 2 timmar, aldrig legat så länge innan. Kräfta fram och likblek bak, great. Solskyddsfaktor funkar dock bra, klenade in tatueringen under nyckelbenen, och det är ganska vitt runt tatueringen också^^ Nä, fattar inte det här med sol. Ger nog upp det projektet. Trött som fan är jag också. Lär gå och lägga mig strax också. Måste lida av vätskebrist.

Melker låg ute en sväng men ville gå in ett par gånger. Alldeles för varmt för stackarn. Vicky säger att det är bra med värmen då Melker inte orkar röra på sig. Jo jag tackar, han smet för henne senare. Stafferyckade runt på kullen utanför och levde jävel. Han var överlycklig, Vicky vart förbannad vill jag lova =P Haha. Men hände ju ingenting, så tur det =) Jag var dock bra orolig ett tag...

Har funderat alltför mycket på knasigheter idag också. Släpp och glöm, det är vad jag borde göra. Får nog försöka mer med det imorgon.

//M

Prob-bad

I fredags så blev det ett prob-bad för grisen. Inte så uppskattat, men nödvändigt nu när fästingarna är här. Sen blir det nog inget mer innan utställningen, som vi inte har börjat träna till än. Ja hjälp, blir väl inte bra som vanligt =P Har ju tränat mer på att han ska följa mig rakt när han går framför. Det går bra, men sättandet är oftast snett. Har fått till en del raka. Men han får la sitta så om jag inte får ordning på det...

//M

Fästingar

Vet inte om jag skrivit att Melker redan haft en fästing? Det har han iaf. Och idag mosade jag en som kröp på han. Tro inte att de ska komma undan bara för att de kryper. Vi var i skogen idag också och körde upplet, två dosor lade jag ut. Med tanke på värmen så tycker jag han blir så seg, därav endast två föremål. Marita gjorde samma^^ Sen körde vi en plats där jag gick fram och tillbaka. Gick bra, förutom att han lade sig snett när även Marita ställde sig bakom. Men han låg iaf fint idag =)

Sen hemma så kröp det en jävla fästing på min badrumsvägg! Japp, den mosade jag givetvis också... Men fan kan ju ha flera som kryper runt överallt, inte så nice. De jävlarna.

//M

Premiär för västen

Idag har jag inte jobbat, min första lediga dag. Var rätt gött, behövde vila ut ;) Gjort en massa grejer också. Det har vart som sommar idag, grisen har druckit en massa vatten varje gång vi kommit in. Han är ju så temperaturkänslig. Efter att ha tagit lodarjackan med t-shirt under fram till stan så åkte västen fram. Jag var ju genomsvett i jacka fan. Så det blev t-shirt och väst.

Tog en runda i skogen sen, då bytte jag till en tunn långärmad och väst över. Perfekt väder! Enda nackdelen var granarna som stacks en del =P Körde upplet också, 2 dosor och ett foppatoffelband. Dosorna hämtade han, men inte bandet. Jag som hade kampat med det hemma innan och försökte få upp intresset innan jag lade ut det i rutan också. Men värmen gör min hund ganska seg. Han har inte alls samma fart och målmedvetenhet som han brukar ha när vi kör upplet, men det vet jag ju sen innan. Springer fort som fan gör han dock överallt förutom i rutan =P Han har väl inte bråttom där eller något =P

Körde en plats också. Ställde mig bakom nu, grisen lutade sig lite åt ena hållet så att han skulle kunna se mig bättre. Vi gick framför och sen tillbaka. Tror jag ska köra lite mer på det. Han brukar ju inte ha problem när jag står precis bakom eller en liten bit bort. Men nu var det inte 100. Han reste sig tom i början där! Han sprang dock till mig, så det var ju skönt iaf =) Gick dock bra överlag!

Tror även jag har blivit lite bränd i ansiktet av solen, känns som det. Kanske lite på ben och armar med, men det lär jag inte se. Får väl kolla ansiktet i spegeln sen. Känns som att våren inte hann komma innan det blev sommar. Men blir väl kasst väder sen^^

//M

Rally, 3

Tredje gången idag, gick bra som fan. Dock så är det lite halvknepigt när vi kör kontaktövningar i skogen, där brukar han härja som fan och jag låter han göra det =P Men det gick bra ändå när vi skulle köra slalom mellan hundarna ;)

Problemet vi har är att han sätter sig snett framför mig, inte rakt. Instruktören hade aldrig stött på problemet innan heller, så hon frågade en lydnadsdomare =P Han gick snett såg iaf AK, Anna-Karin. Men på slutet så körde vi att han skulle följa mig framför, och då gick han rakt. Men så fort han sätter sig så blir det snett. Så jag ska träna stenhårt på det i veckan.

Sista gången vi körde banan gick bra som fan också, efter fikat. Snabbt och lätt och glatt. Vi gillart ;) Körde med den där jävla bollen som leksak. Funkade ganska bra, förutom att handtaget gick sönder när vi kampade. Sån där billig grej som kanske inte ens är gjord för att kampas så hårt med. Men fick linda den runt näven. Måste hitta skinnet! Annars får jag väl ta med en kong nästa gång och binda fast ett långt snöre. Köper jag en bitstock så vet jag ändå att han vill jaga, och då måste jag ändå ha ett snöre i den. Aja, får lösa det. Men funkat bra hittils ändå, tur det.

Sprang även på en gammal instruktör, en av mina första i kontaktkursen, Cattis. Melker blev överlycklig, någon gick mot han =P Klart som fan han hoppade upp och pussades och försökte knycka godis =P Han såg ut som han skulle krypa ur skinnet. Så såg han ut med AK sen när hon hade gått med han framför^^ Cattis sa att hon kom ihåg han iaf. Den trotsiga skitjycken som han var då^^ Hon frågade om han hade slutat bita matte, haha. Överslagsperioden var alldeles underbar, eller inte =P

Vi hade avslappning det sista. Det gick faktiskt bra, han låg ner. Hade tom hakan i backen ett tag. Men det var nog för att han lackade på mig =P Jag lät han inte titta på en hane så att det skulle bli gruff. Då lade han sig snett bort från mig och kollade bort och lade hakan i backen. Han brukar nog bara ha hakan i backen när han är måttligt trött på läget =P Men det var gött, klappade han lite under tiden. Mys, värmen gjorde väl att han fixade det så bra ändå. Fast blir ju alltid imponerad av hur passiv han kan vara på bruks ibland =)

//M

Miro med på promenad

Idag fick jag ta med mig Miro ut på promenaden då han inte hade skitit^^ Marita och de var i Falköping och skulle kolla på Victor. Det gick bra, förutom att han väntade in i det sista med att skita. Han kollade även bra konstigt på mig och grisen när vi klampade in =P Men han kom farandes som vanligt när jag fick tag i hans koppet ;) Kul att gå med två för omväxlings skull =)

//M

Tatueringsmässor

Förra helgen var jag ju på mässa med Vicky och hennes kompis Jessica. Vicky skulle ju tatuera sig. Ta mig fan vilken otrevlig tatuerare det var. Fattar inte att sådana har några kunder ö.h.t. Men Vicky löste det bra iaf. Hon körde sidan av magen/revbeben. Hon låg som en jävla klippa! Har nog aldrig vart mer stolt över henne. Tog dock knappt 20 minuter, men ändå ;) Hon visade inte en min, stenhård när det väl gäller =) Jo, hon tyckte ju att det gjorde ont efter 1 minut eller något och fixade det så bra ändå. Hon utvecklas nog snart och börjar att köra roligare grejer. Jag var nog mycket inne i hennes tänk när jag var lika liten. Ja fan, en annan är ju gammal nu^^

Det är dyrt att tatuera sig på mässa kan tilläggas. Sprang ju på min tatuerare också. Så jävla underbart att se han faktiskt. Jag är tydligen en såpass bra kund att han kunde tänka sig att göra Vickys tråkiga tatuering som en tjänst åt mig (fast egentligen henne en tjänst som han sa). Det gillas! Han hade ju nekat den i vanliga fall. Jo, jag var allmänt nöjd då kan tilläggas=P Men det löste ju sig. Så jag har väl en tjänst att håva in där om hon nu får för sig att hitta på något annat tråkigt, men hon är ju under konstruktion, så hon blir nog bättre. Och vet inte om jag kan gå med på mer tråkiga grejer =P Hon gjorde för övrigt tre kinatecken, som blev snygga och de sitter bra. Men jag ska nog få in henne i färgträsket =P Hon har dock haft oflyt med otrevliga tatuerare, nästa gång ska jag försöka välja en trevlig ;)

Jag har dock bokat in mina sittningar i Sthlm och fixat tågbiljetterna dit. Vet inte om jag skrivit detta? Hon får köra klart överarmen, sen så gör min vanliga klart kvarten av underarmen. Snackade med han om det på mässan också, och det fixar han. Snackat med han om idéer innan och han var taggad, han gillar ju att göra grejer han aldrig gjort innan. Och tror inte han har gjort denna innan ;) Överarmen är planerad att vara klar 1 juli iaf. Hon har ju två heldagar på sig att fixa det, borde gå och det trodde hon med. Har ju gjort Melker och han tog nog mest tid. Jag ser dock inte fram emot insidan, men det blir ju ett lite senare problem =P Det är bara att härda^^

För övrigt känner jag att jag är färdig med tatueringsmässor nu. Fattar inte varför jag ska åka på dom mer, så jag gör nog inte det om det inte dyker upp något absolut måste =P Nu var jag i princip tvingad, jo så var det. Handikappad syster säger jag bara^^ Såg dock en galet snygg kille =P Han såg mig också^^ Haha.

//M

Thailådan

Tog med Melker och handlade mat på Thailådan. Så jävla gott med deras kycklingspett, och jordnötssåsen är ju kickass god alltså! Måste ni testa som bor i Lisch ;) Han fick iaf ett kycklingspett av hon som har den, så jävla sött! =D Det var nog nylagat, kollade dock inte om det var hett, men han käkade upp det utan problem. Så det var nog ingen fara^^ Hon tyckte nog att han var fin, och jag gillar ju alltid att höra det =P

Han har travat mestadels idag, och de få gånger han galopperat så har han kört andra galoppen. Hum, ska nog ta det lite lugnt med han nu, bara utifall att.

Imorgon är det kalas hos min faster, så det har vart en del för grisen nu i veckan tycker jag. Fullt ös, jag är medvetslös^^

//M

Skogen, nytt föremål och tjut

Idag tog vi en runda i skogen. Underbart väder verkligen! Vindstilla för en gångs skull! =D

Sen skulle vi köra upplet, hade inte med mig dosorna. Jag har gett mig fan på att jag ska få han att hämta andra föremål. Fick låna Maritas nycklar, hon hade de i en läderpung typ. Jag taggade han och sen lade jag ut nycklarna ;) Jag lade de ganska nära, ville ju inte tappa bort nycklarna. Han satte av i hög fart som vanligt. Sprang långt utanför och bara kutade innan han kom tillbaka in i rutan. Han jobbade dock bra i rutan, och det är så fint att se! Han fick syn på läderpungen och jag gjorde ett glädjetjut. Trodde han missade den, men han kom tillbaka med den jättelycklig! =D Weii, vilken lycka! =D

Sen springer de iväg och Amiro springer över Melker, som tjuter till. Aj då, inte bra. Min hund är inte den gnälliga sorten och ger ytterst sällan ifrån sig tjut, speciellt inte när han är upptagen med roligheter. Så jag vet att när han väl tjuter så har han ONT. Ja, jag blev orolig som fan. Han ändrade sitt rörelsemönster. Han brukar väl springa i höger galopp, men nu tog han först och sprang jämnt med bakbenen. Såg helmysko ut, sen så tog han vänster galopp. Kan ha förvirrat det , men han bytte galopp iaf. Vet ju hur min hund rör sig. Men märkte inget annat som vanligt efter. Så jag lär ju förhoppningsvis märka om det är något senare. Det var den dåliga höften som han inte ville belasta typ. Fan hoppas det var en enkel sträckning eller nåt. Eller att det inte syns något alls, dock så vet jag ju inte om han har ont eller inte då eländet aldrig visar sånt.

Körde lite front på hemvägen. Måste verkligen börja med momenten som vi inte kan än ;) Ringträning är ju en annan femma också, uscha. Har inte börjat med det, Fisen borde tränat han i helgen!

Aja, myser ner mig i soffan med grisen till en film nu tänkte jag =) Och en skål med yoghurt, Valios grönt äpple är helt fantastiskt god! Den måste ni testa!

//M

Rally, 2

Andra gången på brukshundklubben igår. Gick jättebra faktiskt. Körde en kul slalom när folk gick på ett led. Det var lite av en utmaning, man fick ta ut svängarna så man gick nästan sicksack när det var tight mellan hundarna. Dock så blev en boxer förbannad på Melker som också blev förbannad. Det hände inget, för hon slet bort boxern. De kom gåendes mot oss då, och det var inga problem sen när jag gick förbi dom. Konstigt som fan, de har gått massa kurser ihop innan och det har aldrig vart några problem med hanar eller så för någon av dom. Och de har aldrig ens visat några macho tendenser. Kanske blev det mycket nu när tiger kom gåendes mot oss, ingen aning. De brukar annars kunna stå och stirra på varandra utan problem =P

Rallyn gick bra dock. Måste öva på framförsättandet och alla andra moment som vi inte kan =P Framförsättandet och ingången bakom är det jag kan komma på nu. Gå framför mig rakt ska tränas in också. Rumpan flyttar sig alltid åt vänster av någon anledning ;) Kanske testar lite framför nu på kvällsrundan. Bakom får jag börja med sen. Framför går bra om jag visar med handen, så jag lär ju gå runt och visa ett tag till. Tills jag känner att han blir lite säkrare på det.

Har inte hittat kampskinnet än heller fan! Körde med boll i snöre igår, var bättre än inget. Grisen gillar den lite ibland, beror på^^ Men gick faktiskt bra, förutom att han brukar ledsna på den själv, och det är ju inte så kul. Jag tog nog bort den en gång när han verkligen ville ha den, så det var ju gött!

För övrigt hamnade jag bakom en snutbil på hemvägen nu igen. Förra gången hamnade jag ju bakom snutens mobila enhet. Jag har inte sett en enda snut under alla år jag åkt dit, och nu hamnar jag bakom de två senaste gångerna jag åkt dit. Får hoppas trenden släpper^^

//M


Efter cirkusen kommer staffarna

Vi hade cirkus här i stan i helgen. Vicky tog med sig Melker och busade med X-it där cirkusen hade varit. Melker hade väl käkat skit som vanligt och X-it hade rullat sig i kiss. Jättetrevligt verkligen! Jag kände att X-it luktade kiss när de kom in, jag fick fila klorna på hans baktassar. Fasiken, den hunden gillar INTe att klippa klor, jag klippte bara tre och filade resten.

De delade på en skål med vatten hemma, den har aldrig varit så tom när någon har druckit ur den! De drack ihop också, jättesöta =)
//MHopplösa syskon

Jag har hopplösa syskon. De kan inte fixa någonting själva, och de vet fan ingenting heller. Jag har bokat in Vicky på en tatueringstid på tattoo expo på söndag. Bäst fan att hon inte bangar å skämmer ut mig. Har lagt ner galet mycket tid på detta. Är trött som fan. Imorgon drar jag till Tyskland med far och Lennie, buss. Så lär ju sova gott på bussen om jag har tur...

Vicky får ett plus i kanten för hon valde faktiskt tatuerare själv =) Jo, jag gav henne ett par att välja mellan och detta var väl den jag hade tänkt mig, så det fick bli så.

//M


Skog och tröjletande

Idag var vi i skogen. Testade att skicka ut han i rutan efter Amiros ena pinne, jag hade inte med mig dosorna. Han fattade inte att han skulle ta den, jag fick gå fram till den. DÅ tog han den och tuggade på den, helnöjd. Han var dock däromkring och härjade^^ Men ballt att se han jobba som vanligt, att han vände när han kom utanför rutan osv. =) Han flyger och far på Marita som vanligt, överlycklig gris som inte har några tassar i backen. Så sött =) Vi letade även efter tröjan idag. Granarna stacks som fan kan jag upplysa er om. Men det var mysigt, jag hade hundarna som härjade omkring mig =)

//M

Premiär på bruks

Idag var det premiär på bruks, rallylydnad. Det gick kalasbra. Så stolt över min lilla gris. Det enda som inte var klockrent var att han var i princip okontaktbar vid skylten där man lägger hunden och går ett varv runt den. Himla spännande tyckte han att det var där. Men han lade sig ner utan problem. Första gången jag bad han ligga så spjärnade han emot med framtassarna och lade inte ner bröstet i backen. Så sött. Det var ju blött. Vägen till klubben var förjävlig också, som ett jävla kvicksandträsk på ett ställe. De hade satt upp en varningstriangel, bra det. En av få gånger jag har saknat fyrhjulsdrift...

Sen efterlyser jag mitt kampskinn också. Måste fan hitta det, annars köper jag en kamprulle eller något. Idag när vi skulle hoppa & leka sprang Melker efter mig och sladdade in vid vänster sidan hela tiden. Fot, kontakt och ingångar körde han när vi inte skulle träna på något alls. Fan han gjorde det ju frivilligt. Jag kunde inte rå för det. Men han var glad ;) Hade sånt där torkat godis som jag köpte på en utställning som var svindyrt. Det gick åt massor idag^^
Det som jag inte gillade var att alla gick banan samtidigt. Alltså, det stör inte mig med hundar i banan. MEN, när de stannar framför och det blir stopp. Japp, då ledsnar grisen en smula. Det händer ju ingenting då^^ Men det skulle nog inte vara så alla gånger, så det är nog lugnt. Sen hade de stationer med skyltar. Jag kollade momenten och gick ut på plan och körde de istället..
//M

Årets första plats

Idag tog vi en runda i skogen. Körde årets första plats, nu när det faktiskt är lite torrare och varmare ;) Lät de ligga en minut typ. Det gick kalasbra. Han låg typ och tryckte upp bröstet först ett tag innan han lade sig helt =P Jag ville att han skulle lyckas, därav den korta tiden. De hade ett jävla spring i benen idag.

Amiro var taggad till max och sprang och skällde på Melker så fort han gick fot, frivilligt som vanligt. Haha. Sen har han verkligen börjat att gå med Marita, och alla andra också som han kommer över när det är med annat folk. Amiro kom ihåg att jag hade gott godis, så när vi kallade in hundarna till platsen kom Amiro och satte sig hos mig. Melker sladdade då in vid Marita. Haha, Miro hoppade nästan på mig innan och skulle väl slå luften ur mig^^ Glad är jag att han missade, han hade väl slitit med en massa skrot^^

Marita säger att grisen ser ut som han sålt smöret och tappat pengarna varje gång han får godis av henne. Han kollar verkligen på henne och undrar om det inte kommer mer =P Han gillar verkligen Marita iaf, han hoppar på henne massor, och ofta lättar bakbenen. Det ser jättesött ut =D God och glad hund.

Gick och viftade på svansen och såg jättelycklig ut när han gick fot. Glädjen är helt fantastisk att se. Jag blir så glad då =) Imorgon börjar rallylydnaden, ska bli kalaskul! =)

//M

Träffade Hilborn igår

Igår träffade jag och Melker staffevappen Hilborn. Jättetrevliga ägare. Hilborn fick vara lös och Melker hade jag i kopplet. Sen gick vi hem till deras och släppte de i trädgåren som var inhägnad. Men då var den lille lite trött. Klapprade som en krokodil gjorde han med tänderna också. Lite rött ovanför ögat hade Melker. Håller ju på och tappa skorporna efter X-it. Fan inte en lugn stund för lekfarbrorn... Men de var nog imponerade av deras egna att han inte var rädd, men sen är ju Melker väldigt snäll också. Så de var nog lite imponerade av han där ;) Jobbig våldtäktsman är han dock...

Mina löpardojor blev skitiga som fan när Melker trampade på mig konstant, och jag var tvungen till att göra rent dom. Tvångstankar eller något, men dom är så snygga när de är rena och fräscha^^

Idag tog vi en raskare promenad också. Det här med träning är något jag verkligen behöver...

Jag är klar med företagsekonomin idag också, gjorde provet idag så nu är det överstökat. Men allt gick åt helvete på morgonen som vanligt. Jag fick halvspringa hem med hunden för att jag var sen. Kom hem genomsvett typ. Hade glömt mina nycklar. Skulle ta Fisens cykel, men det var fan fel på det låset så det gick inte. Skulle ta Vickys cykel, hittade inga nycklar. Tog morsans ena och började trampa men det var för dåligt med luft i däcken. Tvinga morsan att hitta Vickys nyckel, men icke. När jag bestämt mig att ta morsans cykel ändå så hittar hon Vickys nyckel. Iväg på den, som var alldeles för stor och behöver pumpa bakdäcket. Kommer för sent, och är ännu mer svettig. Kommer inte in genom dörren. Ringer på dörren flera gånger, ingen kommer. Upp med numret till läraren (som jag hade i väskan, turligt nog) Får ringa läraren som inte svarar på massa signaler. Innan han svarar så hinner jag tro att han aldrig kommer att svara. Ja fy fan, men det där är väl i princip standard i mitt liv.
Provet gick inte bra heller, svarade inte ens på alla frågor. Jag tror att de enda prov jag inte svarat på alla frågor har vart i matte b...

//M

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se