Urless

Jag är bara less i allmänhet nu. Ta mig fan allt ska trassla. A-kassan vill bara ha massa jävla kompletteringspapper hela tiden, de är nog i maskopi med posten. Lär ju bli pank om jag ska hålla på och posta såhär mycket skit... Redan ledsnat och jag har inte ens kommit in i systemet. Great.

Tatueraren då, det är fanimig det största bekymret just nu. Jag funderar minst ett par gånger i veckan på om jag ska försöka byta tatuerare på något jävla vänster. Fy fan, så ska man inte känna. Jävla omöjliga människa att få tag på och som inte hör av sig när denne sagt att den ska höra av sig. Dålig jävla stil. Jag får hålla på som en jävla stalker, och jag gillar det inte. Känner mig allmänt jobbig då också.

Nej fan, nu blev jag förbannad på riktigt. Skulle fan kunna tänka mig att avboka tiden som jag har i maj och förklara läget för någon annan så att den eventuellt kan bli klar någon jävla gång, med god kontakt också. Det skulle jag faktiskt kanske kunna lösa, med min gamla tatuerare. Vet att han var taggad på mina idéer om munken. Fan, fan, fan, jag har tröttnat. Lär nog diskutera det med han om eländet inte hör av sig så jag får en tid på mässan. Jag känner mig helt uppgiven. Känner fan att jag nästan har nära till gråten alltså, så illa är det. Ja, ni får väl kalla det patetiskt. Men alla har vi olika bekymmer och intressen i livet, och detta är det som knäcker mig just nu.

//M

Skogen & upplet igen

Idag har det varit lite kyligare, men vi drog ut i skogen och körde upplet idag också. Gött som fan. Lade ut ett fjärde föremål som inte var en snusdosa. Den ville han inte ta alls. Fan alltså. Måste träna på att hämta andra grejer än dosor, men det är så gött när han lyckas ;) Dock tappade han suget efter andra, den trillade isär nämligen. Så jag lär ju byta ut den =P

//M

Årets första upplet

Idag var det underbart att vara ute i skogen. Underbart väder! Vi gjorde en ny sökruta, och denna känns lite grönare än den andra som var mer brun eller något^^ Så den känns fin. Melker körde fritt följ när vi vallade av rutan, så jävla sött =D Han låg även ner och kollade på mig och Marita när vi höll på att ruta in den ordentligt. Sen röjde de loss i rutan också. Melker sprang iväg och stod och kollade på oss från långt håll, men då ropade jag in han. Vill ha han lite närmare ;) Det var då han körde fritt följ.

Amiro fick börja och han hämtade sina tre pinnar. Melker ville givetvis iväg också, så det var ju bra att han var taggad. Lämnade han sittandes när jag lade ut dosorna, inga problem! Så gött det. Han hämtade alla tre dosor jag lagt ut. Han gjorde det ganska fort också. Andra dosan såg man att han stannade upp och kände vittringen och sen slängde sig åt det hållet. Så gött att se. Nöjd som fan med grisen idag. Känns som att han har mognat en hel del på ett år också. Han lade sig ju ner frivilligt i skogen en bit bort från oss! Det var det jag tänkte på ;)

Ska nog börja lägga in ett extra föremål, som inte är en snusdosa. Måste ju börja våga byta ut dom. Men jag är galet nöjd med min gris överlag när han sköter sig så fint som idag. Kontaktsökande, pigg och alert. Mer kan jag inte begära. Men jag hade fan inte kommit så långt som vi har gjort utan att kämpa. Ja, i en del människors ögon är han inte så märkvärdig. Men i mina ögon är han fan nästan perfekt. Jag önskar att han kunde chilla lite ibland och slappna av på nya ställen. Sen hade det inte vart fel om han hade valt mig framför hundar, men det där är nog ganska så kört^^ Men hade han kunnat chilla så hade det löst en hel del^^ Men men, vi jobbar lite på det, med betoning på lite tyvärr. Bajsätandet hade ju vart trevligt om han ville sluta med också =P

Jaja, jag är nöjd och det är huvudsaken. Han är ju min och ingen annans! Får väl försöka fota tatueringen på han så ni får se också ;) Sorry folk, jag kan fan inte fota armen själv. Försökt i evigheter så nu skiter jag i det. Får väl be Vicky någon dag.

//M

Säkert vårtecken

Alla har väl olika vårtecken. Helén på jobbet (klockren som hon är) sa att hon visste att våren var på väg när Villa åkte ut^^ Sorry folk som gillar bandy, men alla asgarvade åt det.

Mitt är nog när Melker ligger groda ute. Det har han börjat göra nämligen ;) Han lade sig tom på snö, dock en kort stund, när det var soligt och fint för ett tag sen. Så Froggystyle och våren är här ;)

Tog en ganska rask runda med grisen ikväll, löpardojorna på och traska på ganska friskt ;) Gick nog ganska bra iaf^^

//M

Fullspäckad helg och väderomslag

Igår var jag och Melker ute i skogen med vavvorna och Fis och Vicky. När jag släppte han så stod han kvar och kollade på vavvorna, försökte få igång dom och sen sprang han iväg lite lagom snabbt. Tomt utan Miro^^ Men vi körde fritt följ, gick kalasbra. Sen ställandet och lite slalom. Han är dock ganska kass på slalom ute har jag notetrat =P Budföring också, gjorde ett skick till Vicky och hon behövde inte säga något, han sladdade in och satte sig så det var mycket lyckat. Duktig gris =) Tempoväxlingar under fria följet som också gick kalasbra =) Vicky skulle ju springa ikapp med han, men det går inte bra för när han kommer upp jämsides så stannar han där och kollar upp och söker kontakt. Annars springer han lite framför vid sidan och söker kontakt så att man snubblar på han^^ Vicky höll på att göra det, haha.

Idag var vi ute med alla hundarna, Arne & Marita hängde med idag. Det blev lite mer fart för grisen idag och det var ju skönt iaf =) Grisen körde fritt följ med alla idag, han fick dock bara godis av mig och Marita, de andra hade inget. Han gick tokigt länge med Arne alltså, haha. Arne märkte inget och kollade inte ens men sen ropade jag på grisen och han blev nöjd när han fick godis ;) Han sköter sig fint iaf och det är gött!

Sen slog vädret om precis när vi kom hem och det började snöa lite lätt. Förbannat alltså, det som har vart så fint innan. Nu ligger det en del snö ute och sen är det ju halvslaskigt och jävligt blåsigt också. Fan förra helgen var det ju riktigt fint vårväder. Mupp på det här alltså.

//M

Liten runda med X-it

Vicky tog en liten runda med Melker idag och träffade X-it. Nu såg hon vilken krokodil den lille vappen är iaf =P Men hon sa något om att han hoppade med benet, så det är väl sviterna från igår då. Haft en trött hund nu iaf som sprang till vattenskålen så fort kopplet åkte av. Jag hann inte byta vatten ens... Ska gå ut med han strax så jag får se vad det är med benet/höften. Sen blir det mys i soffan framför TV:n igen.

Lite upprörd över tatueringsrelaterade grejer, men man kan ju hoppas att det löser sig fan. Kanske inte ska börja svära direkt över allting, så väntar lite iaf ;) Jag är nog förberedd dock, men hoppas som fan. Dock har jag ingen inspiration alls, och känns ju inte som att jag fått så mycket av tatueraren heller och det behöver jag. Så jag kör väl bara klart armen så det blir en massa onödig skit av alltihopa. Mest för att få det överstökat, great. Så ska det ju inte vara, men jag har fan tappat suget... Frågade dock en polare i helgen, får la se om han har några idéer. Kanske var alkoholen som talade, så ska inte förvänta mig något ;) BS, BS, BS- så tycker jag att allt är just nu.

Ut med underbara grisen nu iaf! =)

//M

Skog och storm?

Fan börjar undra om det stormar här typ. Nu har den vanliga jävla oturen börjat krypa fram också. Det suger verkligen! Trassel med a-kassan, punktering på cykeln idag och SJ ställde in mitt tåg hem från Stockholm, som jag ska ta i maj dock. Men ändå, jävla trassel att boka om och betala mer osv. Lättare skoskav har jag också. Får väl släppet snart...

Men idag tog vi skogen. Inga fel alls faktiskt. Lite grått och mörkt dock, men det funkade bra ;) Grisen blev dock hängandes på en jävla stock, så får väl se om han är stel senare eller imorgon. Han stod med bakbenen på stocken och frambenen på Marita, sen kanade ena tassen och han slog sig nog ganska rejält. Marita frågade hur det gick, jag sa bara att han kommer inte visa något nu ändå. Hade han gjort det så hade det dock varit jävligt illa. Hoppas dock på att det går bra.

Nu ska vi mysa ner oss och kolla på TV! Jo, han kommer med till soffan, jag har ju mackor ;)

//M

Helgen och skogen

Jag är så galet jävla trött efter helgen, känner mig fortfarande helt död. Körde Johans Saab ner till Götet, han ville ha den och testköra innan han flyttar motorn och växellådan. Kan förstå det. Jag som gnällt en del inom mig att jag aldrig får köra manuellt. Bra tillfälle, sen har jag alltid velat köra till Götet också ;) Man lär ju testa som Robban alltid säger^^ Gick faktiskt bra som fan, över förväntan. En liten felkörning som jag löste dock, så inga större problem med det. Men men, folk vet att jag inte gillar Saab, så jag var lagom förtjust att det var en sådan av samma årsmodell som mig själv av den fulaste modellen Saab gjort. Jaja, jag fick ju köra iaf^^ Hade jag dött då hade jag faktiskt inte vart nöjd kan jag tala om för er, sämsta sortin ever =P

Men det gick givetvis åt helvete med stereon som jag inte fick igång, eller när jag skulle tanka och det bara inte fungerade osv. Men visst, man tycker att jag borde vara van, men ibland undrar jag alltså... Körde med musik i mobilen, för jävla bra ;)

Idag var vi i skogen också. Fasiken vad blött det är nu, och halt på vissa ställen. Det är knöligt att gå nu på vissa ställen också, så man kan lätt halka... Melker hoppade upp och stod på stocken idag också! =) Han stod där länge alltså, tryckte i han en hel del godis när han stod där ;) Han har nog bara gjort kortare visiter på den innan^^

Nu ska jag ta och käka carbonara, Knorrs påse. För jävla fint! Är ju galet hungrig.

//M

Skogen

Idag var vi i skogen, känns som att våren lurar runt hörnet ;) Det gillas iaf. Släppte Melker efter svängen innan kanothuset när vi skulle möta M&M, pallade inte att ha en draghund^^ Sprang iväg som fan. M&M var redan där nämligen...

Jag är en slapp jävel som inte har pluggat något alls det sista, och i helgen är det fest och shopping som gäller. Behöver jag verkligen.

Vi myser väl ner oss i soffan sen och kollar på tv =) Ibland får jag dock mysa ner mig själv, då Melker kan gå och lägga sig någon annanstans, inte lika kul ju... För övrigt är han väl helnöjd med sig själv då han har kommit åt äpplena i buskarna vid grannhuset. Förbannat säger jag.

//M

Slalom och skogen

Idag tränade vi på slalom mellan benen, tror jag körde 6 svängar som högst. Var ju tvungen till att testa ;) Men gick bra som fan. Tightade ihop stegen och han svängde fint som fan =) Pigg och alert som vanligt, så det var helt underbart! =D Han fortsatte även med en jävla snygg linförighet ute sen också. Så snyggt när han nästan studsar fram vid sidan och svansen viftar som fan. Det värmer lite extra i hjärtat då =)

Sen tog vi skogen och det var jävla gött väder! Blev dock kallare när vi var på hemväg. Men hoppas verkligen att våren kommer snart. Melker drog som en tok mot kanothuset, men ingen Miro där. Hoppade upp på frigolitblock och spanade efter Miro. Sen lät han helt ledsen som vanligt när ingen Miro dök upp^^ Men sen blev det livat när de dök upp, Melker fick ett staffeyck rätt in i sidan på Miro, som inte alls uppskattar dessa, haha.

Blir myskväll framför tv:n sen. Fan jag är ganska sugen på att tatuera något i gammalskola, men vete fan exakt vad det skulle vara. Sen ska man hitta en duktig sådan tatuerare också. Börjar alltid tänka på nästa projekt när jag inte ens är klar med pågående. Och nästa ska förhoppningsvis bli ryggen om jag hinner skramla ihop cash till dess, och där ska jag inte ha gammalskola. Helt tom på inspiration till hur jag ska få ihop armen alltså. Får nog försöka ta ett snack med min bekant som är grafiker^^ Och annat folk som är duktiga på att måla, de borde ha en massa idéer =P

//M

Allmänt förbannad

Jag är bara allmänt jävla förbannad. Riktigt jävla ilsk alltså. De som känner mig brukar dock garva åt detta tillståndet. Emme gillade alltid när jag blev det "Nu är Maria på sitt bästa humör!" Tur att en del kan se det komiska i det iaf. Trött på folk och fä och livet i allmänhet fan. Jävla fä...

//M

Fullspäckad dag

Har inte haft på datorn på hela helgen, gött faktiskt. Igår kom Fisen & co. på besök, alla fyra. Denton är nog lite rädd för Melker, han morrar konstant på han typ^^ Stackars Leo fick ingen uppmärksamhet av Melker alls då. Fisen och Johan såg att Melker har breddat sig lite, så det var kul att de såg det =) De såg dock fan inte att jag hade städat! Visst, under construction, men ändå!

Men idag har vi vart ute i skogen, fyra hundar och ägarna till dessa samt Arne. Det var spännande, haha. Han gick och gnällde på snö och is och svor över att det var halt. Melker och Miro sprang iväg som vanligt. Vavvorna travade bara. Det var nog lite halkigt för de att springa runt fort som fan eller något^^ Men Denton gjorde några galoppryck en gång som jag såg iaf =) Fint väder var det också. Varmaste dagen på året ;) Körde på vårjackan =)

Sen var vi hemma hos familjen och då lekte han med Leo en stund iaf =) Så Leo var nog lite nöjd iaf. Han är glad och söt =) Sen hälsade jag och grisen på min gamla granne Mia, hon blev glad. Vi har även tränat på slalom mellan benen idag. Första gången vi gjort det. Gått bra faktiskt! =D Han tycker nog att det är ganska kul också, och han fattade galoppen fortare än vad jag trodde =)

Så idag har jag haft en jävligt nöjd gris =)

//M

Regnat hela dagen

Idag har det typ regnat hela dagen. Tror att det har minskat nu, eller om det tom. håller upp. Så ska ut med hunden nu. Han var inte så kul att gå hem med från morsan, ville inte gå! Men det gick bättre nu än vad det brukar, för han kom på att han skulle hemåt efter ett tag, så han gick faktiskt hela vägen hem sen i bra takt! =)

//M

Kong

Kan ju blogga kort om att Kong är fan världens bästa hundleksaker eller liknande ;) Melker älskar allt som har med Kong att göra! I olika former osv. Dessutom tycker jag att de har en jävla bra kvalitet, då han faktiskt inte massakerat något helt från Kong än. Han har ju bitit sönder överdelen på sin Wubba, men underdelen är kvar och still going strong. Bra kvalitet på gummit, så alla hundägare borde testa Kong. Melker kommer ju springande med sina rätt så ofta och ska leka. Folk brukar ju fylla dom också, men det har jag inte gjort. Räcker med att han biter och springer runt och ska härja rent allmänt. Fått tips om att deras "tennisbollar" ska vara kalasbra. Jag lär ju testa om jag får tag på några!

För övrigt känns det typ som storm ute, inte så jävla trevligt. Blåser så in i, förfrös typ fötterna när jag var vid torget och vände med grisen förut. Tänkte att jag skulle ta gummistövletterna nu när det var över 0, inte ok. Snörar på mig kängorna nästa gång. Jag längtar tills det blir dags för foppa-säsongen^^

//M


Omkulldragen

Skulle möta M&M vid kanothuset idag, och jag såg att de stod på andra sidan älva. Jag skyndade mig som fan och tänkte att jag tar en genväg ner, de stod och väntade på mig vid bron därnere. Det var ju ingen snö^^ Jag ifrågasätter mig själv som vanligt högt och frågar om det inte är en dum idé. Melker gör slag i saken och drar omkull mig, jag blir dessutom släpad när jag försöker resa mig. Jag släppte hunden och han var lycklig, borde släppt han innan. Jag konstaterade att jord inte luktar gott, slog bara i vänster sidan. Hade ju kopplet i höger handen så han drog ju den sidan framåt ;) När jag reser mig och sopar bort diverse jord från armen och benet ser jag att Marita är ganska så röd i ansiktet och håller sig för munnen. Jag fick ju bara lite ont i vänster arm, så jag säger att hon får skratta. Haha, då börjar hon garva på riktigt ;) Hon konstaterade att jag var snabbt uppe iaf och att jag kom ner snabbt som fan^^ Ena stunden var mitt huvud däruppe, och sen gick det fort som fan när jag försvann och sen var huvudet en bit längre ner.

Jaja, tur att hon såg det ändå. Jag var ju underhållning för henne. Fan om jag hade ramlat där och ingen hade garvat då hade det ju verkligen varit förgäves...

Ja, vi tog ju givetvis en skogsrunda idag då om ni inte redan listat ut det ;) Marita var på Melker om hans jävla bajsätande. Hon lyckades tom. få han att vända och komma tillbaka till oss när hon var på han tredje gången! Helt jävla fantastiskt! =D Sen gick det inte lika bra för henne dock =P Fräsching hunden har jag^^

//M

Svacka

Fan jag har väl gått in i en svacka känns det som. Inget kul händer. Ingen inspiration till tatueringen heller. Sakar alkohol och trevligt folk. Blir kanske bra sen om jag får ordning i lägenheten och kan handla en massa grejer som jag inte behöver^^ Saknar Götet som fan. Ska handla en del när jag åker dit nästa gång iaf =)

//M

Inget akvariestäd

Tar tillbaka det jag skrev om akvariet. Fastnade vid datorn så blir inget städ av akvariet idag, ingen film heller. Får väl brodera lite sen eller nåt om jag inte kan sova. Eller läsa boken om Olof Palme  som jag lånat av farsan. Men då kanske man fastnar i ett spännande parti och har svårt att lägga ifrån sig den? Hmm. Får se^^

//M

Vårväder och skogen

Idag har det vart riktigt fint väder, så att man får vårkänslor på riktigt! Gött som fan att börja dagen med en tur i det fina vädret. Sen tog vi en runda i skogen. Melker var helt tokig. Sprang runt och for överallt, tror det var en del stafferyck också. Det blir väl så när man inte vart i skogen på en vecka^^ Inte lika kontaktsökande som vanligt heller nu när det var så längesedan =P Men det var gött, ibland är han ju som ett plåster på mig^^ Haha, han sprang tom. förbi stocken där det alltid är godisutdelning för båda^^ Han insåg misstaget när Amiro fick godis, så han vände och klängde sig fast vid Maritas lår och fick en godis han också =P

Ska göra rent mitt andra akvarium nu hade jag tänkt, sen ska jag nog mysa ner mig med Karate Kid i soffan eller sängen med datorn och grisen.

//M

Vårkänslor och städ

Idag har det fan vart vår i luften! Helt underbart =) Dock gick vi där snön inte hade smält bort än, och det var jävligt halkigt. Cykelvägen till Råda i skogen, inte så konstigt ändå, men det hade smält bort på vissa ställen. Vet bara att grisen uppskattar solen iaf =) Inte använt täcke idag heller, så han gillar det nog =)

För övrigt har jag vart jävligt aktiv med städ idag tycker jag. Slängt in tvätten i garderoberna, dammat, dammsugit, moppat och städat köksbordet. Sen var jag helt färdig. 60 låtar på USB hade jag lyssnat på när jag klev ur duschen, så ni kan ju fatta att det tog tid för mig. Vill fan försöka få ordning så jag började med det jobbigaste. Får se om jag orkar med soffbordet sen eller imorgon =P

Melker och Johan

Johan hade bloggat så fint om Melker, det handlade om kamphundar.

"För er som inte vet det, så har Sofias (min sambo) syster en Staffordshire Bullterrier.
Ni vet en sån där kamphund, dom som biter allt som rör sig.

Saken är den att det finns verkligen ingen snällare hund än Melker som han heter. Melker är t.o.m. "dumsnäll". Vad jag menar med det är att han är nog lite för snäll för sitt eget bästa ibland.
Han är alltså en helt underbar hund.
"Melker tackar för dom fina orden och tycker nog att Johan är lika underbar =) Det värmer verkligen i hjärtat när folk skriver så fint om min lilla gris =) Här var han på besök hos Fisen och Johan för första gången innan de flyttade.

//M

Melker i Fredrik Steens blogg

Jag har inte sett ett program av denna människa, och jag vet inget om han direkt. Vet bara att han har skrivit en del bra grejer om kamphundar, men har inte läst allt han skrivit, så jag har ingen aning.

Melker och Leo ligger inne på hans blogg iaf! =) Så kika in där om ni är nyfikna. Dock så är ju den bilden skitful i mina ögon^^ Johan hade nog haft lite lätt kontakt med han ;)
http://blogg.agria.se/fredriksteen/2011/03/02/lika-barn-leka-bast/

//M

Halvpowerwalk

Man kanske kan säga att vi var ute på en halvpowerwalk, hoppade i löpardojorna och det går så lätt att gå i dom ;) Men det var ta mig fan svinkallt, så det gör jag inte om på ett tag. Grisen är så bra så han väljer givetvis att sätta sig i en isig backe och skita, så jag höll väl på att halka när jag skulle plocka upp.

Och vilken lycka tidigare idag, fick med en extra hög hundskit att plocka upp som låg ganska nära grisen. Ja, jag plockar upp om det ligger nära. Varför inte? Fan det är bara otrevligt för alla om det ligger kvar. Jag blir nöjdare iaf om skiten försvinner... Sen blir det ju en hög mindre för min gris att försöka sätta i sig. Ja usch, han är äcklig^^

Nu tycker han att vi ska leka, så får göra det. Kong Wubba, han älskar den!

//M

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se