Högprioriterad?

Jag har ju äntligen kommit fram till vad jag vill bli. Kan inte tänka mig något annat heller nu då jag är helt inställd på plattsättare. Ringde och kollade lite idag hur det funkade. De som inte har fullständiga slutbetyg från gymnasiet har förtur för de är högprioriterade. Great, precis som på arbetsförmedlingen. De som håller på att stämplas ut kan få aktivitetsstöd till utbildningen, men inte jag. Jag har en fördel, att företaget sa upp mig så jag blev arbetslös, men finns väl säkert en massa högprioriterade innan mig.

Jag ska ju givetvis skicka in en ansökan, men det är första gången mina betyg snarare kommer minska mina chanser. Hur snett är inte det? Dessutom ska ansökan godkännas av två kommuner.

Vad fan har jag gjort för ont? Inte ett jävla jota för fan. Jag fick minsann slita för ett och annat betyg. Sen får man ingenting för det? Trodde fan aldrig att det skulle vara en fördel att gå ut med ig osv. Vilket jävla bullshit säger jag! De som har ig får väl fan ta och läsa upp sina jävla betyg som alla andra så att de får fullständigt betyg.

Kommer jag inte in på denna utbildningen så kan jag inte betala den själv heller, för det fick man inte. Det går väl åt helvete som med allt annat, och då kan någon ta och skjuta mig på plats. Vet fan ändå inte vad jag ska göra då. Jo, jag kan söka som lärling från grunden, som ingen vill ha. Jag blir så jävla trött! Känner mig så jävla uppgiven. Undrar fan ofta över vad meningen med livet är. Tror ni fattat att jag är förbannad vid detta laget iaf...

//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0