Skog & diverse träning

Idag tog vi skogen, efter Maritas långa semester ;) Melker stod och väntade på Miro ett bra tag, hoppade upp på porten x antal ggr. Blev inte bättre när Marita kom ut och sen försvann igen för att gå upp och hämta hunden. Melker blev helt förstörd =P

Sen när Miro kom så blev Melker galet glad. Skulle stafferycka runt och ha sig. Det gjorde han för övrigt i helgen när jag kom hem och cyklade och överraskade han bakifrån, han var på väg hem med morsan. Morsan släppte kopplet och han var så glad så han höll på att krypa ur skinnet. Han slog omkull sig själv på stentrappan till ytterdörren hemma. Ta det lugnt? Nej, det är inte Melkers melodi.

Sen stafferyckade han runt i skogen. Amiro undrade nog vad Melker höll på med, inne i skogen så kom han inte ikapp. Han fick genskjuta Melker för att komma ikapp han =P Jag och Marita hann se detta i god tid, så vi ställer oss och knökar vid varsitt träd och hoppas på att inte bli översprungna, det gick bra denna gången ;)

Idag har det fan vart kyligt, så jag lade ut 3 dosor. Han hämtade alla fint. Kom dock tillbaka utan en en gång och då skickade jag ut han igen och tillbaka kom han. Inget kiss i rutan, ingen längre tur utanför heller. Fint helt enkelt =)

Sen en plats där vi gick fram och tillbaka och mellan hundarna. Melker brukar slå om och lägga sig på en höft och kolla bakåt när båda stått bakom för länge, samma idag =P Han hoppar dessutom bara högre och högre på Marita när han ska ha godis. Får nog lära han att hoppa upp i famnen snart =P Marita försökte, grisen fattade nada.

Körde lite rally också, front och bakom, gick bra utan koppel! Slalom körde vi också, helt ok. Så mycket bra idag =)

//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0