Galet trött

Vi var i skogen i måndags och idag. Jag är för övrigt galet trött så jag kommer sätta rekord i att lägga mig tidigt.
Igår gick vi typ runt hela staden kändes det som, var ute med en polare och gick då.

Hans sår ser helt wacko ut också, helt hopplöst med en sådan gris alltså...

//M

Fantastisk nos

Melker har verkligen en helt fantastisk nos! Igår så började han tokdra när vi skulle svänga runt huset på den korta kissesvängen. Raggen halvt rest. Jag fattade ingenting, för jag såg ju ingenting. Blev ju lite orolig att det skulle komma en katt farandes eller något =P
Sen när vi kommer runt huset och går den korta sträckan mot porten så ser vi en av de hundar som Melker fullkomligt hatar. Då förstod jag^^

//M

Hängande gris

Var i skogen idag och i onsdags. I onsdags kom han i full kareta mot stocken, den Amiro alltid ställer sig på med frambenen. Melker blev hängandes på den, som vanligt nästan? =P Han har hängt över fler stockar än vad han har ställt frambenen på tror jag. Haha, han ser för rolig ut. Han har för hög fart för att stanna kvar på den med frambenen.

I måndags fick han en svullnad som uppkom efter att vi vart ute i skogen. Tror Amiro kan ha kommit åt han, men iaf. Nu ser det förjävligt ut, han har kliat sönder det totalt. Helt bedrövligt. För tillfället ser det bra ut, men han lär ju klia sönder igen. I värsta fall får jag linda in hela hunden som farsan sa. Men ska ge det lite tid, har ju gått bra innan. Dock har det ju gått jävligt långsamt, men inte konstigt...

Nej, såret sitter illa till så det går inte att ha tratt på ifall ni undrade. Jag hade behövt sätta tratten i ljumsken på han. Han har heller aldrig haft tratt, och om jag känner min gris rätt så skulle han leva jävel med tratt...

//M

Svincoolt

Nu gjorde jag slag i saken, mailade min senaste tatuerare om mina idéer. Han tyckte det var svincoola motiv, så det känns bra. Han skulle rita upp något, så får vi se när jag får tid =) Glad själv blev jag nu, fick ett stort leende på läpparna. Finns inget bättre än när tatuerarna blir sådär supertaggade =P Kommer le resten av kvällen, synd att jag måste masa mig i säng snabbt som fan då jag strax somnar. Ska dock låta datorn vara på ifall jag får ett svar till.

//M

Besök & skog

I söndags var Fisen och Johan här på besök. Jag tror att Melker var gladare över att se Johan än han var över att se Fisen. Dessutom var nog även Johan gladare över att se Melker än Fisen var.

Leo och Denton morrade båda på Melker, det har typ blivit standard. Melker backade som vanligt, sen ställde han sig och skällde och ville väl få igång dom till lek. Det fungerade inte.

Leo den jäveln försökte revirpinka, träffade bara golvet sa Fisen så lätt att torka bort.

Igår var vi ute i skogen. Han springer runt själv en hel del, gillar det inte alls nu när det är mörkt och så.

//M

Julbelysningen uppsatt

Igår gick vi på Skaragatan och de har ju satt upp julbelysningen! Så idag gick vi på Stenportsgatan för att kolla in belysningen där också ;) Dock så är det ju inte lika mysigt när det är ljust ute, eller när det inte finns snö. Men den ska jag inte önska än ;)

Måste fan städa nu, då min syster Fisen tydligen ska komma på besök. Bråttom...

//M

Fruntimmer alltså

Fruntimmer vallfärdar till "Ladies Night" och tycker att det är helt ok, hade männen gått på något liknande evenemang fast med brudar istället för grabbar som showar, då hade det blivit ett jävla väsen... Samhället i ett nötskal.

Sen får fruntimmer även gnälla på hur korkade männen är, men skulle männen gnälla så är det inte jämställt utan då är de sexistiska jävla manssvin och vad de nu kallas.

Slår en man ett fruntimmer så är det verkligen helfel. Men fruntimret får slå mannen? Ska det inte vara lika, person som person. Sen tycker jag inte att man ska slåss över huvud taget...

Jag blir sådär lagom trött.

//M

Återkommande småhälta

Han haltar ibland nuförtiden, typ som efter att vi varit ute i skogen och ska ta kvällskissen, då brukar han halta lite på frambenen. Sen på morgnarna nu efter har han haltat lite också. Det har dock gått över, så jag hoppas att det bara är något tillfälligt. Tyvärr tror jag kanske att han har blivit "gammal och stel", så att det tar lite tid innan han värms upp. Usch, hoppas han pinnar på som vanligt imorgon på morgonen. Funderar på om jag ska öka dosen med "Cabiflex" om det ska fortsätta. Eller tillsätta extra vid ansträngning, får se hur det fortlöper.

Funderar nästan på om jag ska röntga armbågarna om det ska fortsätta, tar eventuellt höfterna igen i samma veva, är lite kluven där. Jag tycker han blev lite slappare i höfterna efter att vi röntgade dem. Så jag känner att det kanske blir onödigt slitage att göra det igen, även fast de säger att det inte sliter. Men slita i höfterna så mycket tyckte jag kändes onödigt, vilket även har kritiserats av folk när man diskuterat HD/ED röntgen. Kommer inte på rak arm på vilka nu, men vet att jag tog det till mig iaf. Inte pga. slitaget, utan pga. så varierade resultat osv.

Aja, trött som fan är jag. Melker bäddar ner sig i sängen nu^^ Jag ska kolla på TV.

//M

Vageljävel

Jag trodde jag hade fått en ögonfrans i ögat nu efter duschen, så gick in och kollade om jag kunde pilla bort den eftersom det gjorde så jävla ont och hade kliat och irriterat alltför länge. En vagel. Den första jag fått, sett folk på jobbet som fått det innan. Fattar inte att dom har fixat det så bra.

Denna jäveln sitter på insida ögonlocket. Efter att ha suttit och hållt uppe ögat för att undvika att det ska klia och irritera samt suttit och blundat och hållt för ögat så tröttnade jag. Gick och typ rev hål på den, lyckades nog lite iaf. Känns nog lite bättre, även fast ögat känns jävligt torrt och irriterat. Men inget som irriterar på samma sätt nu, bara torrt. Vågar väl inte säga att det är bra, då skiter det väl sig. Blir väl värre imorgon eller senare om det kommer in skit, då blir det väl jävla mycket värre. Den som lever får tyvärr se, jag lär ju känna det...

Detta är bland det värsta jag vart med om tror jag. Det är ju fan olidligt att ha något som irriterar som fan i ögat. Varför? Hitler i livet innan, jag tror fan det...

//M

Fästingarna har inte gett upp

Igår kväll plockade jag en fästing på Melker, som hade suttit ett litet tag iaf. Jävla kryp. Vet ju att de är ganska seglivade, men hoppas de försvinner helt snart.

Tog en runda i skogen idag igen, gav lite godis med vantarna på till grisen det sista. Så han höll sig ganska nära då ;)

Lade in en beställning hos foderbilen i söndags också, leveransen kom idag =) Bra grejer det! Har inte orkat öppna paketet än, får göra det imorgon eller något.

//M

Dimmigt

Fasiken vad dimmigt det är ute nu, jag tycker det är mysigt =) Dock så var det kolsvart i skogen, och Melker springer iväg på ena turer som vanligt. Måste vara för att jag inte har gett han godis i skogen med tanke på fingrarna. De är på g att läka, så hoppas de blir bra snart så att det blir lite ordning på allt =P

Något som är vansinnigt surt är att jag fick en påminnelseavgift på 50:- för en t-shirt som jag tydligen inte hade betalat. Jag trodde garanterat att det drogs när jag höll på att betala med kortet över nätet, men tydligen inte. Jag hade satt in följesedeln i pärmen, som i själva verket var en faktura. Klantigt värre att jag inte kollade, men betalningen höll jag ju på med så det var knasigt alltihop. Surt som fan dock.

//M

Knäskyddstrassel

Det är ett helvete att få i knäskydd i arbetsbyxor och sedan vända på dom. Det gick ganska bra ändå det sista, innan jag bytte knäskydd. En modell som är för stor för byxorna egentligen. Lägg till hyfsat nygaddade fingrar som gör ont bara man i princip nuddar något som inte är sammetsmjukt...
Testar ny taktik nu där jag har byxan färdigvänd, gick nog bäst hittils iaf. Fattar inte att de inte syr alla byxor med fickorna på utsidan av byxan, mycket smidigare.

//M

Anders Hallgren

Han är ju helt fantastisk, håller ju helt med om detta, så läs den!
http://foderbilen.se/olyckliga-lydiga-hundar.html?utm_source=Foderbilen.se%3A+Nyhetsbrev&utm_campaign=99e0104cd0-Foderbilen_nyhetsbrev_10_nov_201111_8_2011&utm_medium=email

Var för övrigt i skogen förut, gick väl sådär. Har ju inte gett han godis ute på länge då jag har svårt att stoppa ner händerna i fickorna och gräva efter grejer. Han fick dock tokstafferyck runt Amiro, det såg förjävla kul ut. Marita hade ficklampa och lös och man såg bara en reflex som for runt som en jävla jojo typ. Haha, sen satte han av på raksträckor och tog avstickare. Amiro fattade ingenting som vanligt, men han hängde på ändå^^

//M

Trampade i hundskit

Efter två helvetesdagar så var pricken över i att jag trampade i hundskit idag. Fy fan vad bedrövligt. Skottpengar på att lämna hundskit på offentliga platser. Har man inte råd att köpa bajspåsar ska man fan inte skaffa hund alls! Eller om man inte orkar plocka upp skiten så ska man fan inte heller skaffa hund, samma skit.

//M

Jävla skitdag

Melker väckte mig inatt, runt 1.32, han ville ut och kissa. Sen kunde jag typ inte somna om. Fingrarna kliade som fan också, vilket inte gjorde det hela bättre.

Vaknade 6.03. Alldeles för sent då jag står och väntar på skjutsen typ 6.15. Fick ringa han som körde och be han hämta mig på Ljunghed. Fick springa imorses, Melker kissade massor även nu. Tur att morsan jobbar eftermiddag denna veckan, så hon kunde ta ut han ordentligt sen =) Han hann dock skita, så jag var ganska nöjd ändå.

Sen avslutades väl dagen ännu sämre, och jag är fortfarande irriterad. Jag ska inte vara i närheten av folk jag inte känner när jag är på det humöret, eller folk som inte kan ta folk på rätt sätt. Jag ska absolut inte jobba med något heller, då jag ger blanka fan i hur det går. Så jag slängde ner sakerna i lådan och gick iväg.

Får försöka ta nya tag imorgon om jag kan vara sansad, bad golvläraren som jag åker med att komma in och hjälpa mig. Det är ett jävla bullshit att fixa linjer på golv. Blir arg som fan bara jag tänker på det nu fan. Ingen rolig människa hade jag i närheten heller, bara folk som gjorde det ännu värre. Känner mig som en komplett jävla helidiot som inte förstår ett jävla jota eller kan göra ett skit rätt. Hatar att känna så. Fullkomligt vansinnig är bara förnamnet...

Sen är jag ju sådan så jag är helt kass att jag inte tänker på allt som jag är bra på, utan jag bara tänker på det som jag är kass på. Det som jag har gjort bra behöver jag ju inte tänka på då det inte bekymrar mig, men detta alltså. Fan hoppas på bra genomgång så att jag lär mig något bra knep.
Kände ju såhär när jag höll på med distanserna första gången, men nu känns ju det lugnt och det gick ju bra att fixa nu i andra. Ska försöka tänka på det som jag gjort bra, men det andra bara lyser igenom.

Ni kan hålla tummarna att jag fixar linjerna, annars är risken stor att jag hämtar släggan och slår sönder golvet i rent vres. Jag bet som fan i min blyertspenna förut, jag biter inte på pennor. Nu har jag en klubba i truten, lär få hämta fler...

//M

Självständig gris

Idag tog vi skogsturen, han var inte framme hos mig en enda gång och skulle ha godis. Gav väl i princip blanka fan i att jag var med typ. Sprang ju till Marita ett par gånger för godisutdelning, men inte alls lika mycket som innan.

Så inte alltför nöjd med denna rundan då^^

Idag gick det för övrigt jävligt bra i skolan, var typ ett halvdussin folk som tyckte att jag hade kaklat massor idag. Min lärare från teorin frågade om jag kaklade på ackord, haha. Fan det har gått ganska fort överlag ändå med allt, knappt så jag hinner med =P

//M

Tatuerat fingrarna

Igår slutade jag tidigare från skolan och tog tåget till Götet. Tatuerade fingrarna. Det var inga problem alls, är tokigt förtjust i mina händer just nu =D Dock så ser jag nu att det fattas typ en halv mm på en bokstav för att den ska sitta ihop med resten. Men jag har ju ifyllning sen om jag vill, så det löser sig väl. Man ser det knappt ändå nu, lite svullet. Hoppas dock att det läker schysst, han varnade ju att fingrar kan bli kasst typ. Men ser det ut såhär sen så är jag jävligt nöjd =P

Fick min gamla granne att tvätta mina grejer på skolan idag också =) Han tyckte att jag var för pedantisk och trodde att jag hade ett skinande rent hem, som Ajax-reklamen, haha. Så bra är det tyvärr inte hemma^^
Jag går ju runt med avklippta hansdskar, så det är inga direkta problem med att kakla. Diska däremot är en annan femma, vill inte stöta i något heller, det ömmar ju en del.

Imorgon ska jag festa med några av grabbsen på skolan, ska nog ta med hanskar och ta på mig senare eller något. Vill inte paja tatueringen. Men allt känns jävligt bra nu ;) Finns nog inget som kan få mig på bättre humör än tatueringar. Dock så blev jag bara ännu mer sugen på att göra en massa andra grejer också, får se om jag kan komma på något kul huvudtema så att jag kan tatuera mig snart igen =P

Blir för övrigt trött på folk som tror att man är kriminell eller liknande bara för att man har tatuerat fingrarna. Igår gick jag runt med en "Rosabandet påse" (en påse som är lite dyrare som stödjer bröstcancerforskningen), sprang och växlade pengar så att jag kunde köpa "Faktum" och lämnade min sittplats på spårvagnen till en dam. Helnöjd med allt det där också ska ni veta.

//M

Skogspremiär

Idag var det premiär i skogen. Melker for iväg som skjuten ur en kanon, massa spring i benen =) Så det var gött för han nu att äntligen springa =) På med reflexerna innan också, det var kolsvart i skogen.

//M

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se