Stafferyckar för minsta lilla

Nu är det någon som är jävligt rastlös. Han tar första bästa tillfälle att stafferycka som en jävla tok. Det började igår. Ibland är det inte ens tillfälle, han bara dampar loss totalt. Jag blir ju orolig för benet.

Sen kan jag tillägga att han fullkomligt hatar alla borderterriers typ, så det är inte heller så kul när man möter en sådan^^ Hatar skateboards också =P Jag fick stanna på gångbron i trä, dels för att han inte skulle skada benet igen, dels för att han inte skulle dra omkull mig =P Halt som fan när det är blött^^

Men nu är han nog på bättringsvägen på riktigt. Han är nog bra nu faktiskt. Idag har vi vart ute och gått lite längre än innan. Så det har känts bättre. Sen tackar jag Kong benet, det har hållt han sysselsatt ett litet tag iaf. Ska köra på med fullängdspromenader fr.o.m. imorgon tänkte jag om han är bra då =)

//M

Dyslektiska jävla nötter

Kan någon förklara för mig VARFÖR blir folk dyslektiska när de skaffar en andra halva? Skrivit om det innan. För helvete, det är så jävla löjligt så jag mår illa bara av tanken. Hur en del folk kan va ihop med annat folk fattar jag inte heller, så det mår jag också dåligt över. Blir spyfärdig fan.

Många människor är kanske iofs fjortisar eller liknande, kanske därför också. Men de som inte har vart tramsiga innan blir det fan efter.

Sen fattar jag inte varför en del har sån jävla förhållandehysteri. De fixar väl antagligen inte att vara ensamma eller något. Jag dör nog själv, och det kan jag leva med^^

Kul att jag svarar halvt på mina egna funderingar också^^ Men upplys mig gärna om dyslexin!

//M

Svacka

Jag har fan hamnat i en svacka, känns inget bra alls. Allt var bra, tills jag blev klar med första badrummet i onsdags. Då blev jag uppflyttad till övervåningen. Bort från min granne =( Golvet var helt jävla sinnessjukt att riva också. Jag tycker att golv är kul att riva, men inte detta. Bara det höll på att ta knäcken på mig, och det är inte för att jag är svag. Kom in en kille och hjälpte mig, och han var stor och stark och fick slita som ett djur. Han slutade efter att han varit högröd ett tag ;) Han gjorde en bit åt mig, men det tog ju tid det också. Otacksamt jävla skitgolv säger jag. Jag bad inte om hjälp heller, han bara såg att jag stod och hängde i kofoten med benen i väggen och golvet under bara gungade^^

Igår var nog den bedrövligaste dagen någonsin, grannen försov sig och var inte ens i skolan och jag hade torktid. Höll ju på att gå under, psykiskt knäckande alltså. Hoppas dock att det går över, känns pyttelite bättre nu kanske när jag slipper tänka på att fixa till golvet som jag gjorde idag. Gick helt ok och det var kul att göra själv =)

Det är som när man har testat det bästa, och sen får man ingenting som kommer upp i den kvalitén, det är klart man blir besviken. Min granne är bäst. Vet inte om jag skrivit det innan? Det är som att äta "Gröna jättens" majs och sen gå till "Eldorado" majs. Fattar ni? Fast detta är värre. Kanske har hittat ett par som är ganska roliga däruppe, så jag hoppas det blir lite roligare på måndag. Ingen musik finns det heller.
Ja, nu gnäller jag som fan. Men jag har inte gnällt seriöst över mitt liv sen jag började på skolan i augusti tror jag. Allt har känts jävligt bra =) Jag har vart en jävligt glad och nöjd människa, vet dock inte vilken uppfattning folk har om det i bloggen men, aja. Det har ju vart konstigt själv tycker jag. Men det är kul att vara på topp och må helt galet bra. Man får vara realist och nöjd med livet, så det så!

Kortfattat: Jag är i en svacka och min granne är en av de bästa människorna jag mött. Han sa det när jag flyttade upp; "En sån här bra granne får du aldrig igen." Nej, det vet jag väl fan och det känns ju inget bra. Iofs, håller han på som nu och allting flyter på när man ska in i putsrummet sen så lär vi vara på samma våning och i samma del^^ Håll tummen för det ;)

//M

Båda tassarna på!

Melker börjar väl bli lite bättre, men fortfarande inte hundra fan. Har börjat gå lite längre med han, men det är inga direkt långa sträckor vi snackar om.

Men igår så satte han äntligen på båda tassarna på mina fötter! =D
Vi körde repetition idag, så nu har jag sår på ena foten. Han river som fan med tassarna, så igår hade jag sönderrivna ben. Idag var det dock fötterna som tog stryk, han spände ju klorna när han stod på foten och tryckte. Haha =P Tanken är att vi en dag ska kunna gå ihop, han mellan mina ben med sina tassar på mina fötter. Får se hur det går, nu sitter jag ned när han sätter tassarna på. Kan nog stå också. Men ska träna in det ordentligt nu innan vi tar nästa steg, har ju inte bråttom.

//M

Halt

Melker är fortfarande halt =( Hoppas att det bara är en sträckning, är väldigt orolig att armbågarna börjar ge sig och då går jag väl under halvt.

Sprang ju på en dam igår som hälsade på han. Hon tyckte han var en väldigt söt och snäll hund tror jag hon sa. Många gamlingar som gillar Melker faktiskt =D

Vi har kört träning inomhus nu när jag inte har kunnat gå med han som vanligt. Vi har tränat upp kvällsmaten på diverse grejer. Idag gick han i en åtta mellan mina ben, det beteendet bjöd han på helt själv =D Sen backade han in mellan benen och runt, stannade mellan och höll på med en mängd grejer för att få godis =) Men tyckte det ballaste var åttan =D Den hade jag inte ens tänkt att träna på idag =P

//M

Freestyle?

Skogen idag, full fräs som vanligt. Han haltade dock yttepytte på hemvägen såg jag. Hoppas att han bara sträckt sig, det får jag se snart när jag tar ut han.

Tränade upp kvällsmaten idag också. Körde lite gammalt men även lite nytt. Övat in att han backar runt mig, gick riktigt bra det sista! =D Sett en del klipp från freestyle nybörjarklass där de gör så fast mycket fortare då. Kanske ska läsa på lite om det, så kanske man kommer till start i det också om man lär sig några moment eller hur det nu går till =P Ska nog försöka kolla om det finns några bra kommandon på allt också =P Finns ju så mycket man kan göra^^ Duktig som fan var han iaf på snurren! =D Glad att jag kört bakdelskontroll med han =)

//M

Nya gardiner

Idag köpte jag nya gardiner till "vardagsrummet". De tog upp mycket mer plats än vad jag trodde, blev inte samma fall på de heller. Det blev ganska tungt, men blir nog bra när jag vant mig =) Matchar sovalkoven nu iaf =)

Fick svar av tatueraren. Dock inga positiva grejer om fingertatueringar, så får väl se vad som händer. Vill ju att det ska bli snyggt. Fan jag behöver tatuera mig snarast.

Måste bara tillägga att det finns så jävla fint folk, det är nästan så man får ont i själen när man inser att det aldrig kommer att hända. Aja, får försöka sluta tänka på det. Tur att man ska till skolan imorgon, får nog ta ett snack med grannen så det känns bättre. Grannen är han i skolan alltså, kunglig om jag inte har nämnt honom innan. Han får en verkligen att må bra, man mår bra i hans närhet. Han behöver inte ens göra något för att man ska må bra, bara finnas helt enkelt. Det är skönt med sådant folk =D

//M

Mailat tatuerare

Idag gjorde jag slag i saken och mailade en asball tatuerare med en förfrågan om han ville tatuera mina fingrar. Han är typ upphovsmannen till texten jag vill köra, så jag kan inte göra det om han inte vill. Eftersom han har samma text så får han göra det på mig om han vill. Jag har seriös bläckabstinens och tror fan jag blir tokig snart. Detta var det enda jag kan komma på som jag kan köra fort. Har inte tänkt ut så mycket annat ballt^^ Lär väl diskutera kommande projekt med denna om det går vägen. Planen är att skaffa något större sen om det funkar bra, vilket jag tror^^

Mina syskon stöttar mig faktiskt i detta påhitt, vilket känns bra faktiskt. Det är ju ändå fingrarna. Trodde Fisen skulle vara mer negativt inställd, men hon gillar nog idén =) Vicky tog det ett tag för innan hon fattade hur ballt det skulle bli på mig =P

Hoppas jag får svar fort och en tid ganska snabbt också =P

Förresten, körde friskt vågat hälften vunnet i fredags. Har man inget att förlora kan man lika gärna satsa ;) Känns bra även fast utgången inte blev vad jag hade hoppats på eller nåt =P Men då var det gjort, bättre att ångra något man gjort än något man inte gjort =) Och jag ångrar det INTE^^

//M

Amiros återkomst

Idag var de hemma igen, så tog en runda i skogen.

Melker låg ner när han fick syn på Miro och nosen vittrade för fullt, Miro stod still och stirrade. Så såg det ut ett tag, sen tog Miro några steg fram. Så hände inget, sen kom Miro farandes och Melker for upp och tacklade som vanligt =P

Det var bra röj på båda, Melker ryckade runt mest =P Sen så var han väldigt kontaktsökande, så det var kul. Trodde mest han skulle skita i mig, men icke. Han kom som ett skott så fort jag ropade, tom när han stod och drack vatten (jag trodde han åt något olämpligt)

Men gött att de är hemma igen, så att det blir skogsturer ;)

//M

Minusgrader

Nu har det börjat att bli minusgrader ute också. Kör med ulltäcke på Melker nu, jättemjukt och skönt.

Det var några som kom ut från en trappuppgång och sa "En randig hund!" Sen tyckte dom att han var jättefin =) Det var ju mörkt, så de kanske bara gillade täcket och hade blivit livrädda för Melker i vanliga fall. De stod och pratade med han på avstånd, han stod och viftade på svansen =)

Jag gillar folk som gillar min hund ;)

//M

Kakelskärare

Idag blev kakelskäraren invigd, Janne fick äran. Det var dessutom han som fick hjälpa mig att sätta ihop den, haha. Jävla high tech grejer =P Han testade först, och jag tänkte att det är bra, då får jag hans skills på köpet ;) Eller iaf lite tur^^ Han sa typ "Oh, vilka grejer! Testa nu!"

Den är helt fantastisk och underbar! Jag kan tom skära åt rätt håll nu, det har jag inte fixat innan med dom gamla skruttiga vi använde till kuben. Tvingade Patrik som jag åker med (en annan lärare) att testa den. Tvingade han att skära åt rätt håll, han har alltid hållt den åt fel, det gick ganska bra för han ändå. Tog i mer än vad han behövde, kanske därför han tycker det är jobbigt.

Hoppas jag får ihop den på måndag, den gick typ inte ner i verktygslådan på ett bra sätt med linjalen...

Vill bara skära mer kakel fan! =P Livet är bra =)

//M

Fått mitt första badrum

I måndags fick jag mitt första badrum! Woho, platsen är väl inte optimal då det ofta samlas folk där, men det får fan gå. Läraren Micke ville ha mig där, så placerade mig där då. Rivit badrummet och börjat med grundarbetet. Svettigt som fan att riva vill jag lova. Krökte ryggen när jag skulle bända med kofoten, så hade jävligt ont när jag andades igår bara. Men känns bättre idag. Bara händerna som inte känns helt ok än efter väggarna, stela som fan och värker en del. Men det var fan kul att riva golvet när man kom in i det, kofot och slägga säger jag!

Jag har en schysst granne som är inne på sitt andra badrum, känns bra att ha någon som har bättre koll bredvid =) Det finns ganska många slappa folk som inte gör så mycket själva, men de har hjälpt mig istället. Får inte helt ihop den ekvationen, men bra för min del =P Finns dock en kille som har helt knasig attityd, ska hjälpa till men är otrevlig. Erbjuder sig dock jämt att göra grejerna, sen gör han allt istället, så jag fick inte ens testa att dra ut flytspacklet idag =/ Men aja, nu vet jag ju hur det går till =P

Det gick åt helvete med det för övrigt, min gamla lärare Janne kom in och räddade hela golvet och fixade iordning åt mig när jag hade skrapat asmycket. Jag hade gått ut och rökat, sen hade det stelnat för mycket. Liraren som slängde på det åt mig hade ju lagt alldeles för mycket. Jag har världens ondaste blåsa/sår i tumvecket på höger hand. Inte alltför lysande. Tur att Janne gillar mig och hjälpte till där =D Det hade lätt gått åt helvete annars.

Jag fick mina verktyg igår! =D En exklusivare variant av plattskärare fick vi också, tur att Alex hann före ner och fick den sista "gamla" varianten =D Det enda jag är missnöjd över är att min putsslev har ett fult klarrött handtag. Alex hade fått ett med metallicrött! Men en av mina lärare, Per, sa att denna färgen höll sig bättre än metallic. Jag vete fan om jag tror det, kunde bytt slev till en semibegagnad med min andra lärare. Men vill nog ha en sprillans ny, och jag har skrivit namn på alla grejer. Kan ju köpa spraylack sen och lacka handtagen eller något. I någon rolig färg kanske så vet alla att det är mina grejer =P

Jag trivs väldigt bra med livet för övrigt. Fint som fan är det. Lite ångest hade jag idag, de ringde och sa att jag skulle få tid hos Niki nu typ. Stått på väntelistan i 2,5 år. Jag tackade nej, hann inte tänka riktigt och fråga om en polare kunde ta tiden eller liknande. Men skitsamma. Jag vill ju ändå inte ha något i gråskala, färgglatt ska det va ;)

Men det är bra ändå fan, livet alltså. Schyssta lärare och de flesta på skolan är schyssta också. Det är lite som att alla pratar med alla, de som är sociala iaf =P Vet inte hur många olika som vart inne i mitt rum vid olika tillfällen och visat andra metoder/sätt att utföra saker på. Ingen aning om vad folk heter heller =P

Ska ut med grisen nu!

//M


Avslutningstävlingen

Igår drog vi iväg till Skara BK för avslutningstävling. Mycket bättre väg att köra till Skara än Götene^^ Fin brukshundklubb var det också.

De hade gjort startordningen innan, jag var siste man ut. Alla satte ju press på oss direkt och sa att vi skulle vinna, fasiken vad jobbigt det var att alla trodde det. Det kan ju lika gärna gå åt helvete.

Dock så gick vi runt en massa i skogen innan, han ville ju inte skita. Han drog som fan också, mycket värre än vad han brukar när vi kommer till nya ställen. Han sket till slut sen. Då skulle jag värma upp lite på plan, som var ganska blöt tyvärr. Men det gick bra, han gick hur fint som helst, utan att jag ens hade plockat fram köttbullarna =D Han kändes fruktansvärt bra, jag hade viljat starta ganska så snabbt därefter egentligen =P

Men jag hade han ute hela tiden, gick runt och skrotade. Orkade inte sätta in han, sen blev det nog för kort om tid. Men han kändes bra på plan hela tiden, så det var jätteskönt =)

När vi skulle starta så var de mörkt. De hade ställt banan på en "blind" fläck. Folk hade inte sett skyltarna, det har jag ju problem med annars också. Sen hade folk gått in i koner, så jag hade inte alltför höga förhoppningar. Kom ju bara ihåg första skylten typ, men fick reda på andra sen.

Tyckte att han kändes alltför disträ stundtals på banan. Jag hade full koll på att inte ha kopplet för kort nu, och skyltarna såg jag, även fast det var svårt som fan. Jag anade mest vad som stod, då jag fick små minnesbilder av dom =P

Men han stannade och ville bort till något annat i spiralen. Sen var det massa knasigheter. Fick kämpa som fan med att få med han. Hojtade omtag också. Han hade dragit iväg mot domarna också när han fick syn på dom. En mörk bana med skuggor och ljus och grejer är inte att rekommendera^^ Sen stod han och lyssnade på en annan som tränade inkallning^^ Jag var måttligt trött på han alltså.

Jag var inte nöjd alls, han gick bra efter sista skylten och ut till mål. DÅ var jag nöjd, då gick han fint. Förbannat. Ingen aning om hur många som stod och kollade, men antagligen mer än vad det gjort innan^^

Sen efte säger de att det inte blir några placeringar, så det var gött tycker jag. Missnöjd som fan som jag var. Fick pappret och det stod 91p på det. Snäll domare som måste ha missat något, han körde ju inte efter officiella regler iaf. Fast han gjorde väl så på alla... Någon frågar vad högsta poäng blev, och det var 91. A-K frågar vem som fick det och jag fick räcka upp handen. Då kom det kommentarer som "Jag sa ju att det gick bra!" Haha, det trodde jag ju aldrig. Kändes ju bara bra på uppvärmningen typ. Men då var han duktig som fan, så det är jag faktiskt fruktansvärt nöjd över =D

//M

Hektisk vecka

Haft fullt upp i veckan, så har inte hunnit blogga. Knappt vart hemma ju.

Måndag: skogen
Tisdag: bruks
Onsdag: skogen

Idag: skogen. Melker hoppar högre och springer in fortare i Marita varje gång, haha. Han kommer nog att tackla omkull henne snart^^

Det var lätt den bästa gången hittils på bruks iaf. Körde alla banor utan att ge ens en godbit. Han fick innan start och efter. Han gick som en klocka iaf. Så det var skönt! =) Inga löptikar heller =P

Klarade mitt tredje och sista prov i skolan igår. Fick nog alla rätt också. Men gött att ha teoringjord. Nu är de plattsättarteori som gäller och praktiska grejer, så det blir kul. Får se om jag hinner läsa i helgen.

Tänkte att jag skulle formatera datorn, men det tar ju evigheter att flytta över alla filer till den externa hårddisken, så får väl se vad jag orkar.

//M

Snällaste människan

Jag var i Götet och festade i lördags. Skulle gå och möta min kusin, vi skulle dra hem tillsammans.

För att göra en lång historia ganska kort:
Jag hittar en full stackars kille sittandes vid ett hus, huvudet mellen händerna, på benen. Får kontakt med honom och räcker honom handen. Han tar den och då får jag upp han från trottoaren.
Snackar med hans polare i telefon så jag vet vart han ska. Följer med han till bussen, han hittade inte och visste inte vilken buss han skulle ta. Han var ganska borta. Hjälper han att vända tillbaka jackan så att den sitter åt rätt håll så han kan knäppa den, förklarar läget för ytterligare två polare till han som ringer. Sitter och väntar på bussen med han och sen ser jag till att han kommer på bussen.

Jo, han sa flera gånger att han uppskattade mig som fan och att jag var den snällaste människan som han mött på flera år. Sen kom han nog på att jag var den snällaste människan han någonsin mött. Förstår det, och är inte förvånad =P Folk som verkligen känner mig vet att jag är sån. Resten får väl tro vad dom vill. Det är alltid kul att höra iaf! =) Detta tog väl typ en timme, så jag var inte alls hemma tidigt som jag trodde... Men mådde bra och var ganska pigg, så det var lätt värt det. Uppskattning och tacksamhet är väl det bästa man kan få? Får fundera vidare på det, men tror det är så^^

Christoffer i skolana sa: "Vilken god medmänniska du är då!" Ganska så surt, bara för att han aldrig hade brytt sig. Jag är jävla nöjd med mig själv iaf ;)

//M

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se