Spending spree

Jag bestämde mig för att spara pengar så att jag kanske kommer ifrån den här jävla hålan, det gick väl sådär. Jag har iaf en plan som kan fungera. Önskar verkligen att jag kunde vinna en massa pengar och flytta till Götet. Nu mitt i misären saknar jag verkligen Anti!
 
Fått någon form av shoppingryck där jag kände att jag behövde uppdatera "ute-garderoben" lite. Sen hittade jag massa annat till vardags också, så det fick bli så med. Jag kunde dock handlat ännu mer, så jag hejdade mig ändå^^ Har fått hem en del grejer, och en del dröjer. Handlar typ det mesta på nätet. Jag gör det nog för att jag känner att det är ovärt att lämna Nasse i onödan för att gå i affärer... 
 
Var iaf på Body Shop och handlade en mascara idag, något som jag trodde att jag aldrig skulle köpa för ett år sedan. Men det kan ju bli snyggt när man går ut tänkte jag, lite festligare. Men jag kanske ser ut som en jävla tvättbjörn efter att jag är klar, man vet ju aldrig =P Dock skulle jag nog investerat i ett täckstift också, för jag har en jävla monsterfinne rätt i pannan. Har haft keps på mig när jag ska in i affärer och liknande, ser förjävlig ut! Tänker nog inte gå på en kompis fest i helgen om den inte blir mindre, såhär går man bara inte ut...
 
Och ni som sminkar er borde handla på t.ex. Body Shop, inte rätt att djuren ska lida för människans fåfäga! Jag tycker för övrigt inte om djurförsök alls. Älskar Body Shops produkter och hela deras filosofi iaf! Jag gillar inte folk som gnäller om djurförsök, och sedan spacklar sig till max med produkter som är testade på djur. IQ-befriade jävla idioter, de fattar inte ens själva hur jävla korkade de är... Alltså slår jag ett stort slag för Body Shop! 
 
//M

Hitler & Nasse

Slutet av juli: Nasse lade sig först, sen lade sig Hitler. Funkar bra när de ligger ner =P Då slipper Hitler springa runt och styra och ställa^^

Fäller

Nu fäller grisen massor. Tycker dock att han borde spara pälsen och fälla efter vintern men ja, det är knasigt det där. Vi satt och kollade lite på något gummibåtsrace i ån förut, och då klappade jag bort en hel del päls. Det var väldigt fint väder då, så han skötte sig ganska bra. Räckte med att jag klappade på han lite, utan att han ballade ur efter ett tag ;) Lisch borde utnyttja ån mer, det är ju riktigt livat med vattenjippon!
 
Nu ligger Melker med ett enormt ben, jag ångrar att jag inte köpte fler på utställningen i Lisch, och att jag inte köpte de förbannade gummistövletterna. Jag hoppas samma försäljare dyker upp på My dog. Dock så tror jag inte det, men benen finns i Skara, så får väl köpa där sen om det tar slut^^ Dessa ben är fantastiska. Nog att de är lite dyrare, men jag tycker nog att de håller bra mycket längre. Mer prisvärt alltså och mer sysselsättning =) Och de förbannade stövletterna SKA jag bara ha tag i nästa år om de kommer, hoppas! Kanske ska försöka luska ut vilken försäljare det var om jag blir riktigt desperat.
 
Sen nu på en kortkiss så kom det en gammal man och började prata med oss. Han brukar vilja hälsa på Melker, och det gjorde han. De är så söta gamlingar, får ont i hela hjärtat när jag tänker på alla gamla som sitter själva. Så kan jag ställa upp med att de får växla några ord och klappa hund så gör jag det självklart! =)
 
Jag börjar för övrigt bli bättre, så idag gick det faktiskt bra att vara ute och gå. Det var inte en plåga som det har vart så länge...
 
//M

Världens bästa mamma

Det suger att vara sjuk, singel och hundägare.
 
Behövde lite grejer från affären, och min mamma fixade detta. Alltså cyklar hon över hela staden för att köpa mina grejer, i regn- sedan kommer hon och lämnar av det. Bara för min skull. Finns ingenting hon inte skulle göra för sina ungar, så på det sättet är vi jävligt bortskämda. Sen bryr hon sig iofs lite för mycket och är ganska hönsig^^ Men hon offrar allt för oss, och jag är jävligt tacksam att jag har henne! 
 
//M

Matvraket

Allvarligt talat, jag har en av de absolut mest matglada hundar på denna planet. I mitt halvsega tillstånd såg jag en äppelhalva med en geting på, som han satte i sig. Jag skriker ju ut "Nej, geting!" i halvpanik, sen spottar han ut skiten iaf. Han måste känt av getingen, han brukar spotta ut äpplen med massa myror på. Hur som helst, getingen var mörbultad (ångrar att jag inte trampade ihjäl den) ingen svullnad och inga problem. Jävla tur! Sånt där kan gå riktigt illa annars, drabbades nästan av panik. Antagligen stack inte getingen, vilket jag är tacksam för.
 
Senare kom en dam och ville prata med Melker. Hon var väldigt imponerad av hans fina blanka päls, och sa att han måste få väldigt bra mat. Jajemän, det kan hon lita på =) Sånt där är kul ändå, gillar alltid att få beröm för Melker ;)
 
Det blev även en vända i skogen idag, och han käkade mer äpplen som folk lagt ut åt älgarna...
 
//M

Matvraket

Allvarligt talat, jag har en av de absolut mest matglada hundar på denna planet. I mitt halvsega tillstånd såg jag en äppelhalva med en geting på, som han satte i sig. Jag skriker ju ut "Nej, geting!" i halvpanik, sen spottar han ut skiten iaf. Han måste känt av getingen, han brukar spotta ut äpplen med massa myror på. Hur som helst, getingen var mörbultad (ångrar att jag inte trampade ihjäl den) ingen svullnad och inga problem. Jävla tur! Sånt där kan gå riktigt illa annars, drabbades nästan av panik. Antagligen stack inte getingen, vilket jag är tacksam för.
 
Senare kom en dam och ville prata med Melker. Hon var väldigt imponerad av hans fina blanka päls, och sa att han måste få väldigt bra mat. Jajemän, det kan hon lita på =) Sånt där är kul ändå, gillar alltid att få beröm för Melker ;)
 
Det blev även en vända i skogen idag, och han käkade mer äpplen som folk lagt ut åt älgarna...
 
//M

Hösten knackar på

Idag när vi tog morgonrundan så gick jag ut i västen som vanligt, kände att det blåste lite kallt. Frisk höstluft. Får väl plocka fram jackan snart då =/
 
Körde en vända i skogen sen också. Jag hörde att det var ett pågående stafferyck, så vi fick stanna så att vi inte skulle bli nermejade. Vad han kan hålla på alltså =D Melker försvann ut på ett kalhygge senare, och sen hörde jag bara hur han sprang runt. Jahapp, han plockade hallon så jag fick vänta =P
 
Efter det kände jag äppeldoft, och insåg att hunden kommer försvinna igen. Japp! Han hördes när han härjade, och kom sen- överlycklig och sött hoppande ut =)
 
På hemvägen så kände man hösten igen. Lite mysigt på ett sätt, men samtidigt lite sorgligt tycker jag. Tror dock att Melker uppskattar hösten mer än sommaren. Våren är nog hans favoritårstid, bra klimat för han! =)
 
//M

Tatueringsförfrågan

Jag fick ett tokryck när jag såg att en av mina favorittatuerare letade kunder till en mässa. Drabbades av panik med tanke på min kassa fantasi. Dagen efter så tvingade jag i princip mig själv att komma på ett kickass-tema, och det gjorde jag!

Dock vet jag inte hur lattjo det blir om han accepterar. Tatuera revbenen på en mässa med en tatuerare som är känd för att vara hårdhänt. Det är nog inte lattjo alls, men det ska ändå göras någon gång. Ingen idé att skjuta på det. Så jag får väl hoppas som fan på denna tiden och se vad man är gjord av.

Hörde för övrigt från min tatuerare som håller på med armen, jag sa att han skulle boka in mig första bästa heldag, så får väl se hur lång tid det tar innan han svarar.

Har jag oflyt så blir det två läkningar i samma veva typ, men aja. Det kommer bli fantastiskt sen isåf, det är slutet man får tänka på =)

Dock hade jag gärna blivit frisk också...

//M

Botten är nådd

Nu har jag nått botten, japp. Både psykiskt och fysiskt, känns som att jag är över som människa. Eller snarare önskar jag att jag var över...

Men det finns ju alltid en chans att vinna på Lotto, som att det skulle hända. Måste väl börja spela på det nu då, så ni ser. Jag är ändå hoppfull för att vara Maria.

Först har man världens bästa vecka, därefter följt av världens sämsta. Som det alltid har vart i mitt liv, det kan inte vara för bra för att vara sant, det kommer alltid skit efter...

//M

Det var det halsbandet

Jag såg ett hål idag på Melkers svarta läderhalsband med mässing med två staffordknot's. En knop var ju borta! Fan vad fail, iofs det var inte så dyrt som hans specialbeställda, som jag tror håller i evigheter typ. Men ändå, inget kul ju när jag har det som ett av mina favorithalsband med tanke på att det matchar favoritkopplet.

Jag skulle dock vilja ha ett lika skönt läderkoppel med silverhake, och ett nytt specialbeställt halsband. Får se, men känns ovärt när man har över ett tjog halsband^^

Vi hade turen att inte springa på älgen i skogen idag iaf =) Sen körde vi en plats också, gick skitbra! Melker låg några steg bakom Amiro, fast inte rakt bakom då. Men det skötte dom fint! Inga tendenser att resa på sig eller gnälla eller liknande. Kollade knappt på han heller^^ Stolt blir jag iaf över han! =)

//M

Fjolårskalv

Idag gick vi på en fjolårskalv i skogen. Inte så nice egentligen, men den var nog snäll ;) Jag såg bara att den rörde sig långsamt. Sen var Amiro efter med Melker hack i häl. När Amiro kommer tillbaka så kommer inte Melker, lysande. Han kom senare dock, jätteglad var han också. Kalven stod still sen, så jag vet inte om Melker bara stod och betraktade den, för han skällde inte på den.

Nyfiken som bara den var den också. Ville inte flytta på sig alls, jag är mest glad att han inte gick mot oss direkt så =P Några steg men då backade vi och sen stod vi och stirrade på varandra igen. Marita snackade med den, han lyssnade, men följde inte anvisningarna att flytta på sig ;) Satte skall på Melker, men han stod kvar. Marita slog med en pinne i ett träd, den stod kvar. Då gick vi tillbaka lite och sen en bakväg runt den typ, utan att se den då.

Nog med drama för den dagen. Glad att jag har skall på kommando iaf, behöver nog träna in lite fler på raken så jag slipper uppmuntra honom till det. Men han är duktig! =)

Var ute och gick med Hasse innan idag också, skitkul att se henne och hon älskar Melker! =) Hon blir nästan lite som ett barn som vill klappa honom ;) Det är sött iaf och jag får alltid komplimanger av henne för hur fin han är =D

//M

Tapetserat lite

Jag fick ett ryck och tapetserade igår kväll, en liten vägg bara. Köpte tapeter igår och körde när jag kom hem på kvällen. Jag tror att min pappa tror att jag är mycket bättre än vad jag är. Känns iofs bra med förtroendet och att det får mig att kämpa på, men detta var ingen hit. Jag var helt genomsvett, fick dricka massor. Mycket blev fel, ingenting ville fungera osv. Same old shit. Det hade vart lättare om jag hade kaklat skiten, folk ska inte hålla på att trassla med sånt de inte kan... Jag drabbades nog av vätskebrist, kunde knappt somna med huvudvärken och ville spy. Trots all skit så ser nog inte ett otränat öga alla tokigheter, tur att man har gardiner alltså^^ Jag gör inte om det så sent på kvällen, var klar kl 23... Men det får duga i mitt kök iaf^^

Det är mycket bra att ha en staff som i princip vill vara på dig. Idag gick jag typ rätt in i honom när han låg ner, han blev väl chockad. Men igår, rulla ut tapet på golvet med en gris som går på tapeten, ingen hit. Rulla ut tapet när en gris ligger ivägen, ingen hit det heller^^ Han ville rota i kassen med verktyg, tror han ville bita i tapetrullen också eller liknande. Men han fick vara med, han var inte så jobbig =) Trodde jag skulle behöva stänga av köket, men det gick ju bra =)

Idag när vi kom in nu på kvällen så blev det fullkomligt stafferyck. Det regnade ute och jag trodde han skulle lägga sig, icke! Han for runt i soffan som aldrig förr. Jag var lite glad att han inte hoppade så mycket upp och ner som han brukar, utan han höll sig mestadels i soffan. Han tog typ sats på ryggkuddarna också, så ja. Jag garvade bara åt han. Han höll på i en evighet alltså =P Måste ju försöka filma detta spektakel någon gång, men har ju ingen bra videokamera i kasst ljus.

Mysa ner mig i soffan med grisen som ligger och drömmer och sen sova! =)

//M

Musik och åter musik

Förra veckan var fullspäckad typ, jag var helt färdig. Har börjat återhämta mig lite lätt då jag inte jobbat idag, och antagligen inte imorgon heller. Ser att ni nyfikna själar väntat på en uppdatering ;) Veckan var väl fylld med allting som jag gillar, förutom nytt bläck då! Det kan vi svära vidare över sen, förbannade fanskap...

Var med Jocke på Liseberg och såg Raised Fist på tisdagen. Åkte minsann bil ner, och med min fina blåsa och alkoholkonsumtion så fick vi stanna två gånger på vägen ner, pinsamt alltså. Sen tycker jag att det är rent bullshit att man ska betala parkeringsplats på Liseberg, man bränner ju ändå oftast x antal hundra om man är en familj som går in. Men men, utsugarkryp. Käkade på Bögens på hemvägen. Men kvällen var galet bra! Raised Fist platsar på min topplista över svenska band. Jävla bra röj!

Sen på fredagen var det dags igen. Dock så blev det Amaranthe på Liseberg, denna gången släpade jag med Janny. De var ju också bra, men jag gillar nog inte riktigt hon tjejen. Tycker hon är lite löjlig tror jag, men hon sjunger ju bra iaf... Drog iväg sen och träffade några gamla polare som jag inte sett på flera år. Mycket trevligt! =D Blev galet glad och förvånad när jag såg att det faktiskt var Anti som ringde =) Made my day.

Dock så vill jag nog säga upp bekantskapen med SJ. Man går upp tidigt för att ta sig till tåget, som är inställt! Bakfull och med för lite sömn får man sitta och vänta i över en timme på att de kan fixa en ersättningsbuss. Informatörerna och chaufförerna vet ingenting, men sen kom bussen. Som blev överfull, det var nog precis så att alla kom med. De skickade en dubbeldäckare till Herrljunga, med  typ 8 pers i. Bra planerat! Sen blev det ju fel vägval och ett stopp i Herrljunga som inte var meningen då ingen ens skulle av där, så resan hem tog 2h 20min. Fint det, fan jag vet inte ens om jag satt och halvsov på grannen bredvid i bussen typ. Satt och sov och nickade typ hela resan. Rutten på lördag alltså, men har ju mått sämre så^^

//M

Hjulafton

Sorry att jag inte skrivit på ett tag, det har bara varit fullt upp med det mesta och jag är helt slut. Men vi har gått i skogen, stafferyckat osv. Samma gamla vanliga ;)

Idag var det Hjulafton i Lisch, jag gick fram och kollade lite senare med grisen. Eller ja, vi gick förbi på vår runda, så jag gick inte på torget och kollade tyvärr, för grisens skull då. Ville inte dra med han i början, för mycket folk och oljud. Nu var det mer bra störningsträning, men han betedde sig som ett svin typ, ville bara dra och inte gå och ja, allt knasigt på en gång. Då blir jag så trött alltså...

Sen undrar jag bara varför en del folk skaffar hund? Blir så fruktansvärt irriterad på vissa folk ibland. Efterblivna jävla as som inte fattar vilket ansvar det är, och som inte besitter någon som helst kunskap, som behandlar sina hundar som skit osv. Jag kommer få släppet på nästa människa som jag ser göra något oschysst. Sist ville jag skälla ut en unge, jag ångrar att jag inte gjorde det... Ryckte i kopplet som en tok så den lilla hunden flög runt halvt, och vad tänker föräldrarna med som ens låter ungen bete sig så mot ett djur? Nötter!

Sen behöver jag dra er på svordomarna, ska försöka tänka på det. Men blir jag irriterad så har jag all rätt att svära, då är det mer än ok tycker jag!

//M

Melkers 6-årsdag har passerat

Igår fyllde liten gris 6 år! Jag tycker ju inte att det är lattjo att han blir äldre.

Det var inte så kul väder på morgonen, duggregn typ, så han var inte helnöjd med livet då vill jag lova. Det blev dock bra väder sen =)

Vi gick hem till mor och far, och där fick han den klassiska födelsetallriken av Vicky, nöjd gris! Han käkade i strax över en minut på den, så han var ju sysselsatt ett tag iaf ;)

Sen var Magnus här på besök, och han skötte sig väl faktiskt helt ok då, Melker alltså ;) Lite skäll och damp som vanligt, men överlag bra! =)

Idag har dagen börjat med bra väder, och vi var framme på torget tidigt och tog en hamburgare till frukost. Ubbes hamburgare, där borde alla käka. Tycker de har schyssta priser! Jag gick och käkade och då sa en knalle sa att "Han ser hungrig ut", jag svarade med att det är han alltid^^ Slog mig ned på en bänk vid ån med Melker snällt vid sidan om, han lade sig tom bredvid bänken sen, och fick lite bröd och dressing när jag var klar. Muta han med mat och han gör nästan vad som helst^^ Han gnäller inte ens när jag äter medan han väntar, om det händer så brukar han tystna när jag ber honom, så god mat är fina grejer ;)

Nu ser det dock ut som att det ska börja regna och eventuellt åska, inte lika lattjo...

//M

Drygt två tjog med röda prickar

Jag som tycker att jag har hittat världens bästa kräm till nya tatueringar, fick mig en chock i helgen (tror jag det var) av att det hade dykt upp hur mycket röda prickar och finnar som helst. Mest prickar, men en del såg man lite var i, så det var finnar. FY FAN. Att jag inte dog.

Gick runt i långärmat för att folk skulle slippa se misären. Bytte ner till en mindre fet kräm och började smörja mycket mer sällan. Duttat på hur mycket salubrin som helst på de, men de är inte borta än. Men snart kanske, jag ser en förbättring. Inbillar mig att salubrin hjälper, det luktar som fan och svider så in i helvete. Men det borde funka då^^ Jag slutade räkna efter 40 prickar och önskar väl i princip att jag kunde försvinna från jorden.

Blir inte bättre av att tatueringen småkliar, skar mig på en jävla kartong på jobbet i veckan mitt i den ömmande nygaddade armen. Tur i oturen är väl att tatueraren inte har svarat på om ny tid. Att det ska vara så JÄVLA svårt att få en tid? För helvete, kommer aldrig bli klar med den förbannade armen. Jag tänker inte ligga på att tjata om en tid nu iaf, usch. Och just nu vill jag inte ens visa armen. Vill att den ska läka klart och att de jävla asprickarna ska försvinna. Blir ju psykiskt knäckt av att bara kolla på skiten...

//M

Döda fåglar

Jag har aldrig sett så många döda fåglar i hela mitt liv som jag har sett under den här sommaren.

Idag gick vi förbi en liten stackare som höll på att dö, och jag är så jävla dum så jag kan inte slå ihjäl djur. Jag tänkte att den kanske "somnar" in i lugn och ro, så gick jag därifrån med lite bättre samvete.

När vi sedan traskade iväg på en runda till min faster så har jag glömt av denna fågeln. Melker har inte glömt, så han får in den i gapet. Jag skriker nej ut i ren förskräckelse och rädsla och hela baletten, vet inte vad jag sysslade med. Kanske tom försökte locka han därifrån med fågeln i käften. Jag hatar att plocka ut döda fåglar från hans gap, denna luktade antagligen inte kadaver eftersom den dog idag, men iaf, det är inte min favoritsyssla.
Han spottade ut den! Jag fattade inget, blev jätteglad och belönade. Antingen blev han rädd för att jag skrek till, eller så smakade den inte gott. Hur som helst, en stor seger!

Vi var och hälsade på min faster idag, behövde en knuff i den riktning jag vill gå i, och jag fick den. Så nu lever vi på hoppet ett par dagar, så får vi se vad som händer sen.

//M

Fantastiskt träningshumör

Idag när vi gick ut på kvällssvängen så var Melker på ett fantastiskt träningshumör! Jag älskar det, han är så fruktansvärt pigg och alert och helt perfekt. Vi körde lite "back to basics" med framförsättandet. Körde igenom typ alla rallymoment i nybörjarklass som man kan göra själv, utom svängarna och sånt då, det är ju inget direkt att träna på. Tränade även på att backa igen, lär ju kolla igenom sen om det är några mer nya moment jag kan träna på.

Det finns nog inget bättre än att titta ner på sin vänstra sida för att se Melker, med fullt fokus på dig, överlycklig och bara väntar på nästa kommando. Jag blir helt varm i själen då =) Min gris är kung! Vad jag älskar den lilla varelsen.

Dock så fick han i sig en nektarinkärna, så nu blir det väl stopp i magen ett tag eller liknande, ibland alltså...

Sen klippte vi även klorna idag, han gillar inte alls filen längre (har inte gjort det på ett tag men). Brukar alltid använda den på sporrarna, för att hålla de korta. Hatar långa sporrar, de sliter ju inte på dom liksom. Dock så har han korta sporrar så de är jag extremt nöjd med =)

Han har dessutom rotat fram ett gammalt ben, ett sådant där hårt ben av något slag, som han ligger och tuggar på ibland. Han gör det nu =) Nu ska vi kolla på film och mysa! =)

//M

Fottortyr

Idag har jag torterat mina fötter ordentligt. Försökte gå in mina för små skor lite lätt. De töjs ju inte så mycket av att jag sitter med de på inne korta stunder tyvärr =/ Det räckte med sträckan hem till mor och far för att jag nästan skulle avlida. Sen tog jag en paus, och sen gick jag samma sträcka senare igen. Det kändes alltså. Fattar inte att folk pallar gå i för små skor, det är ju olidligt.

Tårna är helt ihopknökade, vänster fotknöl skaver det på och på andra vändan så började det även skava på höger häl. Jag tänkte en massa gånger på att jag inte fixar det, men det SKA gå!

Jag chansar hellre och går sönder skorna än att skicka tillbaka dom. Om ni inte har hängt med så är det pga. att det är utlandsleverans, dyr frakt och allmänt krångligt och jobbigt.

Ja, håll tummarna säger jag bara. Noterade idag att de passade utmärkt ihop med en tröja jag har, svart med rosa detaljer.

//M

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se