Tatueringsskiss

Jag fick mina skisser idag, 2/3 var helt fantastiska. En grej behöver göras om. Satan vad krånglig jag vart med denna, får nog skriva till han att han får slå mig sen när jag dyker upp.

Det blev jag glad över som fan iaf! Vill bara börja på den! Finns inget som piggar upp bättre än bläck.

Sen fick jag känslan av maktlöshet, vilken jag hatar. Blir så less ibland. Jag skulle bara vilja banka vett i vissa folk, men det kan jag pga. olika anledningar tyvärr inte göra. Jag får helt enkelt sitta och inte göra ett skit åt det.

Dock så känns det nog helt ok med apan. Jag är alldeles för kickass för sådant jävla pack. Sen är jag så kickass så jag hade klarat att leva själv resten av livet också, så inget mer jävla tramsande nu tycker jag. Notera att jag skrev NOG, kanske bara tillfällig sinnesstämning, men alltid bättre med sådana korta stunder än inga alls. Det antyder väl att det går åt rätt håll iaf.

//M

Långpromenad med Emme

Idag var jag och hälsade på på mitt gamla jobb, Emme ville att jag skulle ta med grisen, och en del frågade hur det var med han =) Emme skrev igår att hon saknade den hunden, alltid kul att höra =)

Idag var jag och Melle ute och gick i lite drygt 2 timmar i stan. Vi gick till Emme och sen traskade vi vidare tillsammans. Han stod och viftade på svansen så fort hon började ropa på han. Sen visste han inte om han skulle lägga sig eller kuta iväg. Han kutade iväg, bromsad av mig som vanligt ;) Tror det är förta människan han ens har försökt att lägga sig ner för, haha. Var nog för blött i marken för att han skulle göra det ändå =P

Men det var välbehövligt och helt underbart väder! Inte snackat riktigt med Emme på aslänge. Men det bästa är att det märks inte, vi tjötar på som vanligt. Massa hittepå som vanligt som vi gick och garvade åt =) Sen är hon bäst på att säga rätt saker om diverse folk, saker, vad som typ ;) "Sliskig typ, nä usch" Kommer nog alltid att garva och tänka på det om jag får för mig att återfalla i gamla tankebanor =P
Ja, hon är bra att få en att tänka på annat och försöka glömma =)

Dock så skällde Melle när vi kom in, lysande hund. Han måste ha fått överslag eller liknande. Men nu är han lugn iaf. Han kan ju hålla på att härja i oänderlighet typ.

Suttit här vid datorn i evigheter nu satan och specialbeställt ett halsand. Kommer nog bli balles sen när det dyker upp! =) Kommer ta ett tag, men men. Det brinner ju inte så.

//M

Arbetsförmedlingen

Idag gick jag och skrev in mig på arbetsförmedlingen. Vilket lågvattenmärke, men är ju tvungen. Mådde ganska bra på morgonen ändå då jag ringt runt lite och hittade iaf en trevlig kille som bad mig att återkomma. Efter AF besöket var dagen förstörd.

Satan alltså, de hamnar lätt på saker som får mig ilsk lätt. Det roligaste var att hon nästan hånade mig eller inte trodde på att jag skulle få jobb inom mitt område. Jag sa allt att jag ska visa henne. Vilken jävla ragata. Sa till henne att det var mycket trams, det ville hon att jag skulle ta upp med de andra imorgon. Jojo. Sen ville hon tydligen tala till punkt också, men jag bitcha ju om allt så det spelar ingen roll vad hon hade sagt. Söka jobb i hela landet, jaja. Men de kan ju ha avtal med bostadsbolag då så att man får boende? Något sådant finns ju inte vad jag vet. Lär ta upp det imorgon om det kommer på tal. Eller alla andra folk utan meriter, finns väl sådant folk i alla kommuner utan att man måste flytta? Vilket jävla skitsystem.

Tvångsintagen på ett möte imorgon. De lär få se Marias bästa sida om de inte kommer med något vettigt. Hoppas det är en otrevlig jävel som håller i mötet så att jag verkligen kan få utlopp för min ilska. Bara det inte är någon trevlig så man slipper få dåligt samvete om man skulle få släppet.

Tatueringen läker konstigt också fan =/ Torr och räpplig och jävlig. Reklamerade minga hängslen idag iaf, vågade inte ta ett par nya ifall de skulle va kassa också. Tror det är typ första gången jag reklamerat någonting, när jag ändå var framme i stan så körde jag =P

"Vad gör du imorgon?" Står det på deras mapp. Tar fan livet av mig om jag måste ha med dem å göra under en längre period.

//M

Vårkänslor

Det har vart underbart väder i helgen. Melle har gått utan täcke vid bra temperaturer =) Han har legat ute och tuggat på pinnar lite lätt också =) Har inte badat honom, han måste ha skvätt upp fiskoljan i ansiktet när han käkat hos morsan, för det är det som luktar =/ Uscha.

Kört lite rally ute nu också när det har vart torrt och ok att sitta. Satan vi behöver träna ett moment noterade jag. Han har börjat lida av lydnadssyndromet att baken far ut åt mitt håll vid 1,2,3 bak =/ Men borde vi kunna träna bort ganska lätt =)

Han hade ju safferyck i fredags och sprang över resväskan som inte var uppackad.
Igår hade han tokstafferycket och for som en galning mellan köket och vardagsrummet. Jag garvade bara åt han för han ser ju för gassig ut när han plöjer fram =D Sen kom Coffe och vi kollade Gladiatorerna som vanligt. Har förbjudit honom att prata med "hundrösten" när han snackar med Melle. Han är ju redan uppe i varv och det gör inte saken bättre med den rösten. Man behöver inte uppmuntra galningen ;)

Det enda som känns positivt i mitt liv nu kan ni inte ens gissa =P Haha, Coffe sa att om han fick ett visst jobb så skulle jag minsann få mina Levi's som jag vill ha. DET är vad jag väntar på =P Satan om han inte får jobbet^^

Jo, jag ska få min tatueringsskiss för fortsättningen på armen på onsdag! Fan hoppas den blir bra, nu när jag faktiskt har skickat med referenser, något jag inte gjort innan typ. Sen vet jag ju inte hur framtiden ser ut, så vet ju inte när jag vågar boka tid...

Funderar nästan på om jag och Melle skulle dra till Gävle på semester, jag behöver komma bort ändå tror jag. Eller helt enkelt träffa min bästa polare. Frågan är om jag orkar åka tåg med dampet...

//M

Home, sweet home

Äntligen hemma! Eller inte? Jag gillar ju dock lägenheten, men Lisch kan kvitta typ. Men egentligen, har inte städat på evigheter så det ser förjävligt ut. Låset på dörren är bytt iaf, MEN jag måste ha kvar den gamla nyckeln också då min nya inte går till porten. Lysande, som vanligt i mitt liv.

Men Melle blev glad av att se mig =) Kom och satte huvudet i knät på mig när jag satt i trappen och bara mös. Sen kollade vi lite på tv med far och hade lite kvalitetstid. Det är faktiskt bara jag och farsan hemma imorgon, får nog gå dit en stund och umgås lite med han.

Men trots låset, staden och den überstökiga lägenheten så är det faktiskt skönt att vara hemma! Vet dock inte om Melle luktade lite skumt, så han kanske borde badas. Han kommer inte att uppskatta det alls. Han badas ju dock inte ofta då det inte behövs typ, och försöker undvika det på vintern med tanke på det naturliga fettet som finns i pälsen. Han fryser ju redan som det är, men pälsen blir ju ändå inte hundra när man använder täcke på han. Vi får se vad vi hittar på.

Ska mysa ner mig i soffan och kolla en Disney tror jag, får la hoppas att Melle hoppar upp och gör mig sällskap.

//M

Brutal träningsvärk

Satan vilken träningsvärk jag har i armarna. Iofs, har lätt träningsvärk överallt utom vaderna typ. Pumpen körde ju skiten ur musklerna som är kaputt än, men det är gött. Eller, hade vart gött om man inte har ett jobb där man får släpa runt på massa tunga grejer hela tiden. Har haft det riktigt jobbigt idag, gårdagen var nästan lika illa.

Styrka i måndags, mage igår, båda på pass. Crosstrainer idag. Har blivit tokig i crosstrainer eller något, det är helt sinnessjukt. Idag stod jag på den 30+15. Bytte program, föredrar nog de lätta med förbränning. Muskler å sånt kan man ju träna med vikter, och jag hade inte orkat med styrka idag. Det är bara crosstrainer som funkar i mitt tillstånd, ska nog köra imorgon också. Man får ju passa på sista veckan nu =) Kan väl trycka upp mig en nivå, då den pep om maxhastighet hela tiden, så lätt ska det väl inte vara kanske^^ Gött iaf =)

Svettas som fan gör jag också när jag kör crosstrainern. Idag så droppade det ner lite på golvet, haha. Då vet man att man gör rätt ;) Linnet typ helt dyngsurt, det bara rann om mig. Det är ganska ballt ändå ;) Det är ingen skönhetstävling och det är gött att svettas, när man tränar då =)

Sen såg jag en kvinna som led av fetma på gymmet. Hon hade personlig tränare, gick på löpbandet en kort stund innan hon gick av det och körde lite styrka när jag gick ut. Jag tycker det är starkt gjort av henne att faktiskt ta tag i det! Hoppas det håller i sig. Folk som iaf försöker och inte är lata, det är fint tycker jag. Hoppas det går bra för henne också och att hon inte ger upp.

//M

Bodypump

Idag var jag och Winnie på ett pass med bodypump. Det var kul som fan! Jag älskar när det känns att man tränar och att det gör någon nytta =) Kommer ha fet träningsvärk imorgon tror jag. Jag var inte lika efterbliven på detta passet heller ;)
Dock så ville jag på crosstrainern efter för att svettas en hel del, men det var helt fullsatt! Vi orkade inte vänta, hoppas på bättre lycka imorgon. Hade jag inte haft hund så hade jag nog lagt ner tid på att springa till gymmet, det bästa är när man lämnar och känner sig nöjd =)

Livet i övrigt är väl rena jävla skiten och jag hade inte blivit ledsen om jag dog. Man kommer till en punkt där man blir så jävla less på allt, jag har passerat den för längesen. Så hej svacka, om någon fixar lärlingsplats åt mig i Lisch så skulle halva livet vara bra iaf. Ska försöka anstränga mig lite mer, men som sagt. Ledsamt är vad det är och jag har tröttnat.

Ingenting blir bättre av att namn och ortsnamn dyker upp på tv, i radio och på baksidan av kataloger osv. Fan ta hela livet för tillfället.

//M

Ebbot

I lördags träffade Melker Coffes morsas hund, Ebbot. En papillonhane på två år. Coffe sa att denne var kaxig, så jag tänkte att Melle blir ägd som vanligt, men han är ju van då^^

Ebbot blev nog mest rädd. Melle sprang och jagade honom. Men sen var han väl inte så rolig tyckte han, så han ägnade sin tid åt mig =) Det var slaskigt på fotbollsplanen, men han satt minsann. Vi körde vissa delmoment från rallyn, minimalt med lydnad och en budföring. Gick jättebra =) Blir alltid förundrad över att Melle lyssnar på mig när det finns andra hundar i närheten =P Men jag uppskattar det massor.

Vi skulle iaf låta de träffas igen nån gång, så får vi se om Ebbot vänjer sig eller om han blir ännu räddare =P

//M

Klippa kort?

Funderar på att klippa håret kort igen. Sen är jag ju inte sådär brudig av mig heller, så en del tror tydligen att jag är lebb. Haha. Det är jag inte, ifall ni inte visste detta^^ Jag råkar bara vara lite mer grabbig av mig, men dras inte alls till brudar. Men visst, om man har kort hår, inte springer runt i brudkläder konstant och sminkar sig så tror folk att man är lagd åt andra hållet. Jaja, blir så trött ibland.

Det är väl nästan ytterligare en bra grej med att klippa sig kort då, om folk tror att jag är lebb så slipper man väl bli indragen i en massa jävla skit. Man kan leva på och sen bara skita i resten, inga knasigheter. Iofs så är jag inte jätteless på håret än, men vet att jag ser mycket ballare ut i kort ;) Får väl se om jag får ett ryck sen eller inte. Exet kommer få äran att raka av skiten sen när det är dags =P

Funderar även på att börja ett nytt tatueringsprojekt. Den ena är ju så seg så jag hinner säker påbörja ett nytt. Dock så vill jag ju köra ryggen efter armen, men detta är ett benprojekt mer tror jag. Ska läka klart den senaste först, sen kolla hur läget är. Men jag tokälskar min senaste så lär bli samma tatuerare på det nya projektet,

//M

Just rub it in my face

Det är så lysande när man ska komma över någon att allting runtomkring har med han att göra eller påminner om han. T.ex, läsa gatunamn, de heter (förnamn)vägen, (efternamn)gatan. Telefonförsäljare med samma namn ringer. Det är ett ganska ovanligt namn ändå, blev lite halvt ställd.

Man går förbi en bil som det är tryck på, samma företag han jobbat på. De tjatar om den förbannade orten på tv, i radio och folk man diskuterar med. Överallt blir jag matad med detta känns det som. Om jag isolerar mig så slipper jag nog iofs.

Facebook ska vi inte tala om, ser efternamnet lite överallt ibland. Eller dialektala uttryck som skrivs som de låter, sådant ser man också. Får typ en klump i magen ganska ofta.

Det mest jobbiga är väl musiken stundtals, den som jag associerar till han. Bra där, klart man ska släppa in fel folk! Borde ha en blond peruk att dra på mig.

//M

Goa Vicky

För er som inte följer min systers blogg, läs detta underbara inlägg =D
http://victorialiljeberg.blogg.se/2012/february/somnproblem.html

Haha, tyckte det var så mysigt =)

//M

Passade på att tatuera mig

Det var flash-drop in igår, med ensamrätt på motiven alltså =) Jag hittade en fet ros jag ville ha, ringde och kollade om den fanns kvar när jag kommit hem. Javisst, han tyckte jag gjorde helt rätt som skulle komma in ;)

Vi kom överens om färgerna ganska fort. Jag sa att jag inte hade så mycket orange och var sugen på det och han hade tänkt den så som jag ville ha den! =) Lät han gå lös med färgerna och hela kittet. Han tyckte att det var jättekul och det var längesen jag hört någon tatuerare vara så nöjd med allt, och det är alltid extra kul!

Satan vad snyggt det blev! Helt jävla galet nöjd med den. Det gick fruktansvärt bra också. Den sitter på framsida revben, precis under bröstet och lite in på magen. Magen kittlas en del, så det var nog det jobbigaste.
"Jag har aldrig haft en kund som ligger så still och inte visar en min på ett så känsligt ställe. Jag är inte van vid sånt här"
De orden värmer så in i helvete, sånt där mår jag bra av att höra =P Haha. Tycker dock synd om de som får trilskas med gnälliga kunder som inte ens anstränger sig att ligga still. Men han tatuerade väldigt snällt, och hade en rotary till färgen, och de är ju nästan behagliga att bli tatuerade med så det var lugnt. Glad att jag levererade också =P

Det enda som är lite tråkigt är att den överglänser knogjärnen så in i helvete. Men aja, denna är ju verkligen kickass alltså. Nästan så man kanske ska ha ett ben och köra old-school på, bara för att kunna droppa in när man får ett infall eller ett starkt sug efter bläck =P

Jag åkte hem igår kväll sent pga tatuerandet. Ledig idag, faktiskt gött!

//M

Nära på att stryka med?

Igår när jag fogade så råkade jag pilla in fingret i ett eluttag. Satan vad ont det gjorde! Det kom tårar i ögonen och fingret kändes helt bedrövligt. Jag blev helt jävla spak typ. Chefen blev nog mest rädd för han började halvskälla på mig^^ Funderar på att vägra jobba om strömmen inte är av, funkar ju fan inte annars...

Billyson sa att det var Guds vilja att jag inte dog, för den kyssen hade kunnat sänka vem som helst. Jo tack, men tror inte han hade ett finger med i spelet ändå. Då borde han ju inte låtit mig pilla där eller liknande. Tur i oturen kan man väl säga då.

//M

Hurtigt i Götet

Igår gick jag frivilligt till ett gym. Testade massa olika maskiner för passet vi ville gå på var fullsatt. Men det var ganska kul ändå. Fick ju svettas lite =)

Idag körde vi ett pass som hette bodyattack. Satan när instruktören sa att det var en tredjedel aerobics, då visste jag att jag var körd. Jag trampade på folk och gick in i folk, hängde inte med i rörelserna och fattade inte ett skit typ. Sen var det längesedan jag kände mig så löjlig. Men man blev genomsvett, gött! Det skulle tydligen vara det jobbigaste passet som de hade. Jag hoppade på crosstrainern i 10 minuter direkt efter bara för att jag ville svettas lite mer. Ville köra muskler, men var ju dyngsur så pallade inte att torka av maskinerna efter mig och hela baletten. När jag gick förbi spegeln såg jag att det syntes att hela ryggen var dyngsur. Jag som trodde jag hade valt en bra färg på tröjan, ljust gråmelerad med massa vitt i.

Jag har tränat med Winnie nu och lånat Jannys kort. Har inte råd att betala ett gymkort. Ledsen, men min ekonomi är inte till för att betala svindyra gymkort när jag bara ska va här i två veckor till typ.

Är vaken sent för att jag har väntat på ett svar om tatuering. Fick inget bra svar. Måste masa mig iväg till drop-in imorgon och kolla om motivet jag vill ha finns kvar. Vad tror ni? Jag tror inte att jag har sådan tur =( Vill ha! Imorgon och inte en dag senare fan! Kommer ju droppa in sist på dagen också, jag är nog körd som vanligt. Ni kan ju hålla en tumme!

//M

Kollektivtrafiken är ju rena skämtet

Sist när jag åkte till Götet så var vi försenade. Men det var ju "bara" en halvtimme. Alltså 25% fördröjning av resan. Vilket bs att man ska ta den skiten. Hemresan blev också fördröjd, dock inte lika mycket.

När jag åkte ner nu så stod det bussersättning. Bussen som kom skulle tydligen inte köra oss, men sen skulle den det. Vi åker alltså iväg för sent tom! Väl framme i Herrljunga så har vi ju missat tåget vi skulle tagit. Dock så visste jag att x2000 skulle komma, som också var försenat och det blev ytterligare försening. När tåget väl kommer så vill han att vi ska ta nästkommande tåg då vi har västtrafik biljetter för han säger att det ligger precis bakom. Jo tjena! Han sitter på snabbaste tåget typ, så det var inte alls bakom. Fick ju vänta IGEN. Fan jag borde bara gått på det jävla tåget. Fy fan det är helt sinnessjukt. Det är ju mer standard att tågen är sena än att de går i tid, såg man på tavlan också.

Ingen jävla ersättning får man för det heller. Jag var fortfarande frusen när jag gick och lade mig när jag kom fram. Tror jag var 1h & 15 minuter sen. Drygt halva resan alltså. Det är lysande.

Är det meningen att jag ska behöva ge mig iväg 3 timmar tidigare för att komma fram i skaplig tid? Nej, det gör jag bara inte. Vill vara med Melle så mycket jag kan.

//M

Überglad gris

När jag kom hem i fredags så var det en helt galet glad Melle som kom och mötte mig sen när han kommit in från promenaden med morsan =D Han såg mig knappt först när han kom in, men sen när han såg mig så höll han på att krypa ur skinnet typ. Så söt. Farsan sa att han stod och kollade efter mig varenda dag, morsan sa att det hade gått över efter ett par dagar.

Men bara njöt av att vara hemma med grisen. Hade över Coffe och groggade lite på lördagen, de gillade varann. Coffe garvade mest åt han och sa att han aldrig har känt sig så uppskattad innan, haha. Men han hade ganska bra hand med hundar, så det var gött. En del är ju alltför mesiga eller tråkiga.

Dock tomt på dagarna utan Melle, så man får ju sysselsätta sig med annat. Ledsen att jag inte bloggat, men har verkligen haft fullt upp. Men det går jättebra här i Götet iaf! Trivs som fan och jag får göra massor på praktiken. Träffar massa folk också, så tar igen en del tid som man missat typ =P

Får se om jag får tid över att blogga om lite av varje nån gång, har en del uppslag ;)

//M


  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se