Nytatuerad

Sådär ja, höger vad linjerad och skuggad. Fint som fan. Effektiv tid 4,5 timmar. Old school nu igen, har verkligen snöat in på det nu. En sittning kvar och då sätter vi färgen. Han bestämde att vi skulle sluta, hade inte hunnit med all färg denna gången, hade tagit för lång tid. Han orkade inte, fast jag och den andre tatueraren försökte övertala han. Han fattade inte hur jag ens orkade ta upp det som ett alternativ. Tänkte bara att om det hade vart 2 timmar hade jag nog fan fått bita ihop. Men han sa bara att det skulle i massor med färg, tippade på 3-4 timmar. Så det var ju bara att tacka och gå hem då^^

Frågan är när fasiken jag ska ha tid med det. Om jag nu får lärlingsplats så kan jag ju inte med att söka ledigt. Sen är det inte alltför gött att kräla runt på backen i arbetsbyxor med nygaddad vad. Har funderat lite på röda dagar, borde finnas några sådana. Men vi ropar inte hej än, får se med plats och allt. Kan ju likväl gå åt helvete.

Fick höra igen att han inte alls var van vid så bra kunder heller. Jag älskar att höra det =P Sen undrade han om jag ens hade ont eftersom jag inte sa nåt och låg helt still, låg och halvsov typ i början. Sa då att jag har ont, men fortsatte ligga still och tyst. Får ju erkänna att jag tyckte att det gjorde fan bra ont. Men jag fixade det ju ändå. Tatuerade halvbrutalt idag tycker jag^^
Sen sa den andre tatueraren att de var stolta över mig när jag traskade därifrån, haha =D Tom. hans kund höll med, som traskat in 3 timmar efter att jag startat^^

Snart börjar ju det värsta; läkningen...

//M

Fällning

Melkers fällning har startat. Underbart! Dock så har jag inte hunnit borsta/skrapa bort pälsen med gummiskrapa som jag använder. Det har vart underbart väder idag! Melker kom hem som en leende staffe, jag älskar det =D Folk har gått i tisha och kortbyxor. Nu vill vi ha sommar!

Imorgon drar jag till Göteborg för tatuering, nu slog det mig att jag kanske inte är inbokad på en heldag. Allt har känts så bra så det går väl åt helvete nu bara för det. Fan vad surt om jag inte får en heldag! Sen är jag ledig på fredag, så det blir mer Melkertid =) Pallar inte att jobba dagen efter tatuering, det undviker jag helst. Ska försöka städa också. Jag mår mycket bättre när jag har städat, vilket jag hade när jag träffade AM, inte efter det tyvärr. Vilket förfall^^

Jag mår överlag skitbra. Men på fredag när jag får reda på lärling eller ej på ett ställe så går jag väl under om jag inte får platsen. Men får väl vara glad fram tills dess iaf =)

Sen är jag otroligt glad över alla bra människor jag har i mitt liv, även fast jag tyvärr inte kan träffa alla så ofta som jag hade önskat. Så går det när de är spridda över halva landet. Tur att det finns telefon =) Det har vart underbart att höra Robbans ringsignal nu det sista =) Han är nästan värd att göra ett sånt där tramsigt hjärta för, men nej. Jag sjunker inte så lågt ;)

//M

Fina ord från Patrik

"1. Inse att när du är vid medvetande är allt som händer mellan dina tinningar är under din kontroll. Gör dig av med beroendet på alla andra.
2. Förstå att du är en psykologisk varelse som knarkar kemi. Acceptera det och hantera det.
3. Någon gång såg du en film eller läste en bok som berörde dig djupt. Det var på riktigt. Sådan är världen, det är inte fejk. Vem fan kan säga till dig att det inte är på riktigt? Vad fan vet de mer än dig?
4. Se till att både du och de du umgås med vinner energi på det, annars byt eller sluta.
5. Anta att du kommer leva ganska länge. Fatta beslut som hela världen vinner på i längden, även när det innebär något jobbigt för tillfället. Se punkt ett och två.
6. Det finns underbara personer. Var öppen och möt så många av dem du kan, så kommer du att springa på några av de bästa, typ Kim, Maria, Theresa, Lisa,Elisabet, Cheyenne, Gita, Carolin, Nina, och Jerker och många till (♥), lyssna på vad de säger, men främst lyssna på hur de lever, och de kommer göra dig till en bättre människa själv. Är du endast vagt bekant med någon av ovanstående så bjud dem på en öl och de kommer göra dig rik.

= Bli lika lycklig som jag, och lyckligare än 99.9% av mänskligheten.
"

"ni nämndes i synnerhet för er attityd till saker och ting :)"

Min kompis Patrik skrev detta inlägget på fb, och kommenterade efter. Helt fantastiskt vad det värmer! Satt med ett fånigt leende på läpparna och visste inte vad jag skulle skriva. Hedrande alltså. Får nog dock ta och fråga han om vad som är så bra med mig egentligen nästa gång vi ses eller liknande =P Jag går och lägger mig som en extra glad människa ikväll =)

//M

Vårväder och skogen

Idag var vi ute i skogen, alla 4. Melker var kontaktsökande, och det var jättekul. Det är nästan som han har fattat att han ska vara hos mig nu =P Nu ligger en nöjd gris med huvudet på min fot iaf. Det är fint att komma igång med skogsvändorna nu igen! =D Det behövdes verkligen.

//M

Nypremiär i skogen

Idag var vi ute i skogen med Miro, fint det. De sprang hela rundan nu som vanligt. Inga problem. Melle nöjd efter =) Han måste ha saknat det som fan, kontaktsökande denna gången också! Det gillas! =)

//M

Göteborgshelgen som var

I fredags var jag på bowlingfest med jobbet, kul som fan. Hämtade Melle på natten. Sov knappt 4h innan vi skulle iväg till Göteborg. Var fortfarande full när jag vaknade. Coffe kom och hämtade oss, han tog ut grisen innan också.

På tåget satt Melle med Coffe, som tyckte att han var lugnare på tåget än hemma. Haha, det stämmer nog^^ Han är ju översocial hemma, på tåget har han bara tråkigt. Vi satt på 4-platserna på första tåget. Sen blev det dubbeldäckartåg och ett jävla pådrag med vagnbyte osv. Då satt vi ute i vestibulen som de kallde det ;) Han fick gå lös där sen när vi kom på rätt plats, glasdörrar som skiljde. Trevlig konduktör sen som ville prata med han =)

Sen blev det spårvagn till Fisen och Johan, Melle hoppade upp i sätet. Lämnade av han och sen drog vi iväg. Fick ett mess av Fisen att han hade legat still i över 20 minuter! DET är fantastiskt för att vara Melker. Men hon sa att han hade skött sig bra för att vara Melker och att hon knappt märkt att han var där ett tag. Han var välkommen på fler dagsvisiter tror jag =)

Spårvagn tillbaka, många som kollade på den fina hunden. En tjej som hälsade på han. Han satt i sätet ett tag^^ Sen direkttåget hem. DÅ låg han faktiskt från Herrljunga och hemåt typ. Så det var bra gött. Vi satt vid toaletten, och Melle lade sig givetvis precis på snedden och blockerade vägen. Javisst, folk fick gå ÖVER honom. Coffe sa att han trodde att han blev grinig när han hade halat in han, och sen lade han sig ner och blängde. Haha.

Men stolt över han ändå, menar. Han var tyst en stund hos Fisen, och han var ju still en bra stund på hemvägen =) Det går framåt med han iaf! Det är ju skönt, men han är ju 5,5 år^^

Väl hemma var vi helt döda. Vi lade oss 19.30, gick upp 6.30 typ. Vaknade på natten två gånger, andra gången släckte jag lamporna. Melker sade inte ens till om kvällsmat^^

Det var fruktansvärt gott att sova iaf ;)

//M

Hatar tillgängligheten

Hejsan hoppsan vad folk som kollat in här nu då.

Har inte hunnit blogga, och hinner inte nu heller egentligen. Ville bara skriva att jag hatar nog tillgänligheten på internet. Man kan få reda på det mesta om allt, vare sig man vill det eller ej. Det är lite otäckt ändå.

Började ju må helt knas nu. Usch. Känner mig ännu mer korkad än vad jag gjort innan. Blond peruk på. Stå där med lång näsa, japp.

Känns för övrigt som att jag är så långt bort från den världen som jag vill vara i. Tillbaka till gamla jobbet, allt det nya roliga som jag hade i mitt liv, som känns så fruktansvärt avlägset just nu. Kan jag inte få en lärlingsplats? Jag förtjänar det! Massor... Vill bara ha kul i livet, att det ska vara så svårt...

//M

Försvunnet inlägg

Skrev ett inlägg i söndags om att vi var ute och gick med Vicky osv. Men det försvann ju. Härligt väder iaf och trevligt att umgås lite med sin syster.

Visade även Fisen min tatuering i webcam, hon trodde knappt sina ögon när hon bara såg EN ros, BARA den^^ Försökte få Mellle att se vavvorna i skärmen, men han fattade nog inte helt^^

Idag var vi ute och gick med Ebbot, bara promenad, inget hälsande eller något. Gick bra, Melle brydde sig inte om Ebot när han hade annat att lukta på ens så han kunde gå förbi utan problem. Så det var kul! =)

Härligt väder också. Han ska hänga med till Göteborg på lördag också, tågresa och sen vara hos Fisen och Johan över dagen. Han kommer tycka att det är lattjo! Ska ju med Coffe när han ska tatuera sig, och Johan har ju sagt att han vill ha Melle där innan. Nu är det ju bara över dagen också, så de borde överleva ;) De kommer bli glada över att se han, men antagligen ännu gladare när han åker hem sen =P

//M

Par

Alltså jag tycker ju att kärlek är jättefint, men ibland blir det bara för mycket. Jag blir nästan bitter när jag läser om det, haha. Det beror iofs lite på vilket folk det handlar om också, vad jag tycker är fin kärlek, onödig, jobbig, fel osv. Sedan varför alla tydligen lyckas vara i par, iofs så är en del relationer sådant som jag inte ens skulle vilja vara i närheten av, men ändå.

Tror jag har ledsnat lite själv på kärleken. När man väl släpper in någon, som ändå försvinner sen. Njae, jag fixar nog inte det en gång till alltså. Gillar verkligen inte att utsätta mig för sådant som gör mig sårbar, känner mig så knasig efter. Jag gillar det inte alls och klarar mig kalasbra utan den röran.

Nu senast kändes det väl som att en jävla tornado drog förbi mitt liv typ, lägenheten ser ut så också^^ Fullkomligt jävla kaos under tiden, lämnade stor förödelse efter.

//M

Tom

Jag känner typ ingenting. Det är bara helt tomt. Känns som att jag har stängt av, det är ganska skönt ändå på ett sätt.

Dock så vill jag tatuera mig, men har typ ledsnat på det mesta så vet inte om jag orkar anstränga mig att kolla tider osv. Armjäveln blir väl aldrig klar så det är benet jag funderar på nu.

//M

Lisch runt

Idag var jag på promenad me Emme igen =D Vi gick nästan Lisch runt, halva iaf. Sen blev det fruktansvärt kallt, så vi vände hemåt tidigare. Ingen vårkänsla där inte. Man mår bra i hennes närhet, hon talar om och bekräftar det man redan vet. Sen att hon gör det på ett så klockrent sätt så att man bara kan garva åt skiten sen istället för att tänka tillbaka på knasigheter med sorg.

Melle har varit väldigt nöjd med livet nu det sista iaf tror jag =) Han känns inte riktigt lika dampig. Men det är väl bara för att man har haft extra mycket tid med han nu när man gått hemma ett tag. Det har faktiskt varit guld värt, ni anar inte hur mycket jag älskar mitt lilla damptroll =) Han är absolut det bästa jag har, i förrgår kväll låg jag och tittade på han innan jag skulle sova. Pussade och luktade på han också^^ Undrar om det där lät knasigt? Aja, inte så knasigt iaf =P

Livet känns för övrigt helt ok. Fattar inte helt varför, med tanke på att jag inte fått lärlingsplats än. Men har ju ett semestervik en kort period, och efter det måste det fan dra igång här.

Har faktiskt gjort en massa och kollat upp möjligheter i Gävle, en liten start iaf. Som en backup. Tror jag lever på hoppet och att jag bara väntar på en nystart. Bara den där jävla starten kommer så blir jag nöjd. Jag tror iofs att jag behöver flytta, men jag hade gärna fixat lite kapital här hemma först innan jag kan dra iväg och leva livet typ. Det enda dåliga med Gävle egentligen är väl att jag tycker synd om Melle sen när vintern kommer. Det är ju fan kallare däruppe =/ Men det är ju bara  för en period isåf. Jag har inte fått så många val däruppe heller, knappt hittat nummer på nätet. Men snackade med en trevlig iaf =)

Men håll tummen att det lossnar här, Melle blir nog nöjdast så. Fast jag tror han hade gillat att vara på dagis sen när han hade vant sig =)

//M

Smygpremiär för Amiro

Idag var det smygpremiär för Amiro i skogen med Melle. Han fick springa där det var fritt, så han inte skulle slå i örat. Har vart operation osv, så det är lite känsligt nu. Vi hade med vavvorna idag också, och hela Johans familj. Vicky var dock inte med idag.

Idag skötte sig Melle dock mycket bättre och var väldigt kontaktsökande. Skönt att se =)

Imorgon ska jag jobba extratimmar på mitt gamla jobb, fick ett kort semestervik ockdå. Ska bli skönt med lite pengar sen, vad jag har saknat det. Sen hoppas jag att det drar igång häromkring med det jag vill jobba med...

//M

Systrarna ute i skogen

Idag var alla tre systrar ute i skogen med Melle och vavvorna. Bra väder. Melle sprang runt i sin egna lilla värld typ och var allmänt en skitstövel när han inte ville lyssna. Blir så trött på han ibland alltså. Vavvorna försökte ha koll så att han inte skulle springa över dom. Det roligaste var att Denton faktiskt sprang efter Melle och hängde med i början. Dock så vet jag ju inte om min gris sprang på max, men det var kul att se iaf =)

Klippt klor och skrapat tandsten gjorde vi idag också. Välbehövligt båda två, speciellt tänderna.

Vi går och lägger oss ganska tidigt idag, jag är aptrött. Tippar på att Melle väcker mig så att vi hinner ut på morgonrundan och kommer in lagom till Vasaloppet. Spännande i år! Sist jag kollade skulle ju Northugg åka, borde väl inte ha förändrats. Bara det att blåbärssoppan fattas. När jag var liten kollade jag på Vasaloppet med far och drack blåbärssoppa. Klassiker nästan. Nu har jag suttit hemma och kollat själv. Funderade nästan på att gå dit imorgon, men det blir nog inte så. Trivs bra hemma =)

//M

All saints weekend

I torsdags så ramlade en stackars dam när jag var i Skövde och handlade. Jag var först fram och pratade med henne och gav henne glasögonen osv. Hjälpte även till att dra upp henne från backen sen så att hon kom in i taxin hem. Stackarn säger jag bara =( Men hon var glad och jättetacksam för hjälpen.

Sen så lämnade jag Alvedon brus och halstabletter igår till en gammal skolkompis som var nära döden enligt sig själv. Fick ju springa och hämta hans mat och fixa bestick och mugg också åt halvinvaliden. Jag skulle ju ändå dit och hämta Coffe sen så det var ändå inget extra besvär.

Sen körde jag hem Coffe igår. Blev lagom lack på fulla människor och jag kände mig så galet gammal. Jävla 90-talister. Det var helt bedrövligt. Jag vill typ bara bort från det här länet. Byta län hade inte vart fel, och ja, jag saknade HAN igår. Blir lätt så i kristider eller när man tappar hoppet om mänskligheten. Iofs, ärlighet var ju inte hans starka sida och det värdesätter jag mest. Men annars så^^ Ja ni ser ju, jag är ju helt hopplös själv. Nystart hade inte vart fel.

Men aja, man mår bra av folks tacksamhet. Folk borde börja bry sig lite mer om andra. Man mår bra med sig själv när man vet att man har gjort något bra för någon annan, speciellt dom som uppskattar det.

//M

Melle gör allt för mat

Idag käkade jag med min fantastiska syster Vicky. Hon klarade för övrigt teoriprovet idag, så jag är extra stolt över henne nu =) Hon orkade iaf inte äta upp hamburgaren, så hon skulle ge resterna till Melle.

Han blev eld och lågor, som han alltid blir när det vankas något extra gott ;) Han hoppade runt och skällde och levde jävel, totalstimmig. Hon ville köra hans senaste repertoar så det blev lite spinnar och slalom. Sen undrade hon vad han kunde mer och jag sa att hon skulle gå framåt med han när han gick under henne, mellan benen. Hon han bara ställa isär benen innan hunden började gå i en åtta. Haha, så söt. Sen dog han ju självmant och kollade vart svansen satt. Det är underbart att se vilka beteenden han bjuder på =) Jag blir så glad av det. Det roligaste är att jag knappt själv kom ihåg åttan, men Melle är ju duktig som håller koll själv ;)

Kom på att jag måste visa Emme hans senaste tricks =P Hon hade iofs dött av skratt om hon hade sett dagens bravader. Hon gillar faktiskt grisen, som de flesta gör av någon konstig anledning. Folk charmas av damphunden, han är ju typ tokig =P Iofs, ganska lik mig. Det sa alltid dom på jobbet, jamen det märks ju att du är ägaren så det är ju inte så konstigt. Ligger nog lite i det =P Samma som Leo är lik Sofia, haha.

//M

They've got my back

Bland alla idioter man stöter på så är det skönt att veta att det finns en del guldkorn som ställer upp, tom i ens frånvaro. Visst är sådant fantastiskt? =)

I know that some great people are watching my back, and it's marvellous!
Fick inte till det på svenska ;)

För övrigt är jag fyllechaffis idag. Köra Coffes jävla Saab, den var i ännu sämre skick än vad jag kom ihåg. Ska tvinga han att köpa ny bil, som är rolig att köra. Fast det är ju vilken bil som helst förutom denna...

Mysa ner mig i soffan med grisen nu och dra film.

//M

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se