Nossebro marknad

Idag åkte jag med farsan till Nossebro marknad. Ville först ta med mig Melker, men farsan sa att han antagligen skulle bli ihjältrampad av allt folk typ, så han fick stanna hemma.
 
Sen skulle ju morsan ta ut Melker när hon kom hem, och då blev farsan lite orolig. Han hade sett äpplen på hennes runda, så han kör iväg åt fel håll och letar äpplen. Vi ser inget, men sen vänder han tillbaka åt det hållet vi ska. Han får syn på några äpplen och hoppar ur bilen och kommer tillbaka in med två små äpplen. Haha, det var lite sött ändå. Han vill inte att Melker har ihjäl sig när han är ute med morsan =P Han svor över att det låg fler äpplen kvar^^ 
 
Melker började typ dagen med att sätta i sig ett halvt äpple som var ruttet, tror intte han uppskattade det ruttna^^ Hann ju iaf dra bort han från halvan sen, alltså var det inte lika aptitligt som ett fräscht ;) Inte konstigt han sätter i halsen så ofta som han gör, ibland står han och käkar äpplen med nosen rätt i vädret. Det är ju som gjort för att det ska sätta sig fel...
 
Köpte ett par tumvantar i mocka med merinoull. Skitfina svarta, älskar dom! =D Hade beslutsångest om "mudden" högst upp, hur kort jag ville att pälsen skulle vara. Farsan började svära över mig, men han var ju fan likadan med en grej han handlade! Beslutsångest går i släkten ;) Men ibland så är jag jävligt bra på att bestämma mig, behöver bara en knuff ibland eller så ;) Lägger hellre ner pengar på kvalitet, så hoppas dessa blir bra nu. Annars är de ju fina iaf, bra att ha om man ska gå bort ;)
 
Farsan köpte mjukisbyxor och var lite orolig över att de skulle vara för stora, men jag sa att det inte var någon fara då mjukisar ska vara lite pösiga. När han testar dom sen säger jag att de kunde tom. varit lite mer baggy, det går jag ju runt i.
"Men jag vill för helvete inte gå runt som en hösäck!"
Jag bad han att förklara då jag inte upplevt att jag har så kass hållning^^ 
"Jag vill inte gå runt med arslet i knävecken!"
Sen skrattade den lilla familjen på tre pers för tillfället =P
 
När jag gick hem med Melker sen så var det en unge som sa att jag hade en gullig hund =) Tycker det har vart ganska många barn nu det sista som har sagt att jag har en fin hund. Det är alltid kul att höra =) 
 
//M

Krossat spegel

Igår krossade jag en spegel, 7 års olycka väntar då. Inget nytt alltså. Igår kände jag: BRING IT! Sen ångrade jag mig lite, det kan faktiskt alltid bli värre, även fast man ibland knappt tror det. 
 
En fickspegel av olyckshändelse, så tro inte att jag gått bärsärk ;) Men jag överlever väl det här också ska ni se...
 
//M

Läker för fullt

Min arm håller på att läka för fullt. Försöker fortfarande hitta en bra balans mellan alla olika salvor och krämer, börjar nog bli lite bättre ordning på det. Var så ball så att jag bara smörjde in den 3 ggr med Locobase Fet Kräm de två första dagarna. Så sällan har jag aldrig smörjt innan^^ Sen byte till Helosan på tredje dagen, och sen bytte jag till Cano Derm för några dagar sen typ. Ska nog försöka byta över till den snabbare, då några få finnar/prickar uppkommit. Fattar det då fan inte alltså! Helt knasigt.
 
Har i princip flagat av det mesta, åker det inte bort ikväll så åker det bort imorgon. Har inte hört något gnäll från mina kära föräldrar som hatar all kroppskonst typ. Vet inte om de har sett heller, men det är lugnt och skönt ;)
 
Sittningen gick hur bra som helst, 4,5h. Det jobbigaste som vanligt var att fingrarna somnade i den muppiga jävla asställningen. Sen började jag med att sitta i en kontorsstol på hjul, sen fick jag byta till en barstol typ. Alltså great, knasställningar för kunden är bara förnamnet. Med armen på ett jävla stöd som kanar och wobblar typ. Det är fan ett under att det blev så jävla bra med tanke på hur många gånger stödet for iväg typ. En fittig jävla kollega har han fått också, säger inget mer om det...
 
Jag hade dock gärna suttit lite längre, då det gick väldigt bra och det är mycket yta kvar som ska fyllas. Men nej, det blev inget med det sa han. Han tror han ska hinna klart nästa gång, men så mycket som är kvar har vi ju aldrig kört innan. Har armvecket och armbågen kvar, det kan bli otrevligt med båda de ställena på en lång sittning också. Men visst, jag hoppas han hinner klart iaf. Hade vart jävligt skönt, det borde vara spöstraff på att gå runt såhär halvt oorganiserad. Men det ser ju absolut bättre ut nu än innan, när jag bara hade två objekt där. Då tyckte jag fan att jag såg crazy ut typ^^
 
När jag blir klar så kommer antagligen Vicky säga: "Maria, du kan ju för fan inte bara gå runt med ena armen heltatuerad. Nu måste du köra andra också." Nåt i den stilen ;) Dock så håller jag nog med om att det nästan brinner att börja på nästa arm, och den står inte på schemat än på ett tag som det ser ut nu. Dock så har jag ingen pejl på framtiden alls, så man vet aldrig.
 
Ska för övrigt in för att fortsätta på mitt lår på torsdag, då jävlar har vi heldag inbokat. Känns bra att veta att jag kommer ligga bra i en bra miljö och ha trevliga tatuerare runtomkring mig^^ Hoppas han kommer köra med en jävla massa nålar, men det återstår att se. Borde gå på denna yta^^ Har jag otur ska han köra med den tunna jävla nålen och då blir det inte lika lattjo. Den behöver jag inte se mer ;) Dock så har det kommit nån finnliknande grej på pippin nyss, som jag tror att vi ska köra. Iofs man vet aldrig hur de planerar. Försvinn säger jag iaf, fattar inte detta heller. Jävla oflyt.
 
//M

Klockren far

Jag tycker nog knappt att det finns någon människa som är mer klockren än min far. Jag skrattar i princip nästan jämt åt allt han säger och hur han säger sakerna ^^ Ibland är det ju inte ens komiskt, det bara blir det. Hade han kommit hem med bruten fot och svurit över det så hade jag nog också skrattat, tyvärr alltså men jag bara vet det =P
 
Sen vet jag ju att folk skrattar åt mina hittepå och uttryck också, utan att de behöver vara speciellt roliga^^ Vicky är lite på den banan också =P Vet dock inte om hon vet om det, men det måste hon veta^^
 
Idag var det diskussion om en fråga på tv:n, vilken fågel som väger över 150 kg eller liknande. Jag tvekade lite, då jag inte var helt säker på storleken på ett alternativ.
 
Far: Känner du någon som väger 150 kg eller?!
Jag: Nej. Jo, men det gör jag nog!
Far: Jaha, kan du se han flyga då eller?!
Jag: Asgarvar och säger nej.
Far: Nej, och en struts kan inte heller flyga! Alltså är svaret struts!
 
Jag sa till han att jag kan inte heller flyga, fast jag fattar ju vad han menar. Han hade rätt också ;) Tänka logiskt säger han ju att man ska göra ;) Men när jag fan inte vet hur ena fågelskrället ser ut^^
 
Vet inte om jag lyckades förmedla känslan, men usch vad jag har skrattat åt farsan idag =D 
 
//M

Finbesök

Igår hade vi finbesök av Billyson, han hade vart i Lisch och fixat lite grejer så han kom förbi en sväng. Melker fick inviga sin nya leksak, som han fullkomligt massakerade. Ingen bra investering^^ Sen fick han tugga på ben ett jävla tag för att hålla sig lugn. Men sen skötte han sig faktiskt väldigt bra mot vad han brukar. Låg på rygg i soffan och blev kliad av Billyson i slutet. Han ville inte att hunden skulle hoppa eller slicka på han, men han ville ha Melker bredvid sig i soffan och klappa på han. Haha. Han blev imponerad av att Melker lyssnade på andra okända människor =) Han tyckte ju att pälsen var fin också, tror han sa nåt om att hela hunden var välskött ;) Sen tog vi sällskap med han till bussen, och då fick jag höra igen att jag går fort, haha. "Jag förstår att du får motion när du är ute och går med den här hunden."
 
Idag fick det bli säsongspremiär av Hurtta-täcket. Jag hittade inte hans andra i riktig ylle. Fattar inte vart alla hans grejer tar vägen! Stör mig som fan på att hans Englandströja är borta, och nu detta. Får försöka komma ihåg att kolla efter täcket hos morsan och farsan.
 
Tog en kvällsvända med Coffe också, höll på att frysa ihjäl det sista. Har knappt tinat upp än. Måste rota fram bättre handskar och vantar! Idag ställde vi ju tillbaka klockan, känns som dagen har gått väldigt långsamt för övrigt. Galet trött nu så det ska bli skönt att sova.
 
//M

Raubtier + support

 
Igår drog jag till Götet och skulle kolla på Raubtier. Stod utanför och drack öl och svor över förband osv, men blev insläpad av två karlar som absolut skulle ha mitt sällskap efter mina fina åsikter^^ Den ene såg ut som Hulkoff! =D Fast Hulkoff hade blivit jävligt långhårig såg jag sen ;)
 
Har ingen brådska in, väntar vid merchen där de skulle köpa tröjor och kö i baren osv. När jag sen ska kolla förbandet så hör jag välkända toner. Jahapp, Unguided! Ett av mina favoritband som jag har haft på listan över måste se ett bra tag. Kommer typ längst fram och i slutet så står jag och hänger på räcket. Var gott om plats och inga konstigheter. Satan vad lycklig jag var att jag fick se dom, sen kan man ju svära över att jag missade en del. Men jag var överlycklig iaf, kunde gått bara för att se dom liksom. Satan vad snygg basisten är också =) Men dom var grymma! Helnöjd =)
 
Sen gick det fort efter att de gått av och Raubtier gick på. Sånt är tacksamt! Orka med dötid. Jag hade tänkt stå däruppe med min nygaddade arm, men det slutade med att jag stod längst fram på räcket ändå. Skitbra, för då hade jag armen på sidan bort från folket. Det var inget direkt tryck eller trångt heller, så det var kalasbra! Förklarade läget för han som ställde sig bredvid och var kort, och det gick hur bra som helst. Hade ju världens bästa folk runtomkring mig, den ena killen som jag gick in med knuffade bort en jävla massa folk. Den korte bredvid mig försökte någon nörd flytta på. Hörde att han sa nåt om att min arm var nytatuerad =) Jag lade hela min tyngd och skulle flytta på fanskapet, då kom vakten och frågade om det gick bra. Jag bara pekade på nörden så tror han fatta iaf ;) Sen blev vi lite sura på nörden som försökte ta sig förbi, den korte killen varnade mig för att han skulle plocka nörden, haha =P 
 
Men satan vad bra dom var! Jag önskade att de aldrig skulle gå av! Hulkoff i vårt sällskap hoppade upp på scenen sen mot slutet =) Blev lite besviken över att de körde Lennart, den gillar jag inte direkt. Hade gärna hört massa andra låtar. Men fick höra många favoriter iaf, några till hade jag iofs önskat mig. Jag hade inte proppar nu heller, vet fan inte vad som hänt med mig. Kommer väl få ännu värre hörselskador. Inte bra, det värsta är när folk skriker i öronen om de måste ha sagt något, inte skönt! Gillar inte mina glasögon heller, de vill åka av om man headbangar. Man får headbanga lite försiktigt och sen putta rätt dom i smyg typ, pinsamt^^ Men jävlar vilket röj!
 
Hur grym kväll som helst iaf! Lätt den bästa musikkvällen på detta året! Hamnar nog i toppen av alla spelningar jag vart på =) Stannade kvar lite efter spelningen och snackade lite, men sen drog jag hem tidigt mot vad jag brukar. Var ganska trött, sov hos Fisen. Vi har nog aldrig vart sams såhär länge någon gång, så det är lite kul =) Jätteskönt täcke fick jag också! =) 
 
Mamma berömde mig när jag kom hem så tidigt som jag brukar. Min moster och mamma hade pratat om det innan, och många undrar varför jag åker hem så tidigt. Det är ju för Melkers skull! Vill inte vara borta från han alltför länge.
 
För jävla grym kväll om man heter Maria iaf! Woho! =D 
 
//M

Reflextider

Idag blev det premiär för mitt hemmagjorda blinkande halsband på Melker när vi var i skogen. Tur det, hade inte sett han annars. Han stafferyckade runt så fint också ;) Tog även benreflexen som vi fick när vi klarade det godkända rallyresultatet sist. Ficklampa kommer Marita att ha nästa gång, garanterat.
 
För övrigt undrar jag vart det förbannade diplomet är. SKK är inte alltför snabba...
 
//M

Svullen buk

Vilket helvete jag haft i helgen med Melker. Kalas för Vicky hade vi och hundarna funkar ju bättre ihop iaf =)
 
Melker ville knappt äta sin kvällsmat igår 23.30, sen spyr han en halvtimme efter. Buken är svullen ser jag och farsan. Han dricker en massa vatten. Jag visste att det skulle fortsätta hemma så jag satte kompostgaller för sovalkoven och lade mig på soffan, plockade bort kuddar och täckte över med filt där jag kunde osv. Lade mig med skål att samla upp spya med. Spyr ner bädden som jag får tvätta, får plocka fram moppen och moppa golvet. Melker lägger sig då på min kudde, så får ta en soffkudde och lägga mig nedanför. Han drack vatten efter spyan. Gnällde tom innan han spydde stackarn. Jag sov ingenting, tog ut han också så han skulle få kissa. Sen hinner jag fånga upp när han spyr galla. Dricker mer vatten. Buken är jättesvullen.
 
Börjar gå hem till  mor, Melker spyr upp vatten som han druckit. Hela hunden kluckade också av allt vatten i magen. Lite lätt uttorkad var han också, vet inte om det var därför han drack så mycket vatten. Ringer vet. iaf, och hon tycker att jag ska åka in direkt och att jag inte få gå. Får tag på Johan som får åka och hämta oss, ringer dock Blå Stjärnan i Göteborg, och hon säger att jag kan avvakta. Begränsa vattnet skulle jag göra också. Jahapp, åker hem till morsan och plockar bort mattor osv, spysäkrade lite^^ Jag kollade på kl 5.45, då hade jag inte sovit något. Somnade därefter någon gång, men sov jävligt oroligt och vaknade osv. Idag har vart en jävligt jobbig dag.
 
Han spyr inte under natten, men på morgonrundan så kluckar det och han spyr upp lite mer. Han bajsade iaf, var lite lös, men skönt att han fick ut något. Han piggnade till lite mer iaf, men han har fått fasta idag. Vart halvrisig i kistan också. Han var värst där vid 3-4 imorse med svullnaden, fy satan. Han fick köttfärs nyss, nästan 24h efter att han åt senast. Svullnaden har gått ner mycket, vilket känns bra, och han hade aptit. Han är snart som vanligt, hoppas han är vanlig imorgon =) Ville att han skulle få i sig lite, så hoppas det går bra nu. Men det är nog ingen fara. Denna köttfärsen har jag kokat för längesedan, för att få bort en del fett. 
 
Han har rapat och fisit en del också. Lade av världens brakare imorse, doftfri iaf! =) Men han var så rolig och undrade vad som hände själv, och jag fattade knappt att han kunde läga av en sådan, haha.
 
Hoppas att natten går bra nu! Vi har ingen aning om hur detta uppkom, men jag  vill aldrig vara med om det igen. Det vanliga med spya och diarré "funkar", men svullnaden gjorde mig orolig som fan! Usch. Ska bli skönt att sova, hoppas jag kan göra det nu bara...
 
//M

Danko Jones

Igår åkte jag och Jocke till Götet för att kolla på Danko Jones på Pustervik denna gång. Tyvärr fick vi stå ut med två förband, som jag inte hade behövt se alls. Det första bestod av brudar som antagligen aldrig hört talas om schampo... Det  drog bara ut på tiden iaf. Efter andra förbandet gick brandlarmet. Folk stod kvar ett bra tag innan de började evakuera. När nästan alla var ute så släppte dom in folk igen. Jag och Jocke stod kvar^^ Hade ju bra plats ganska långt fram, dumt att lämna den ;)
 
Ska ju säga att jag inte var nöjd med min situation att bli halvmosad av en dyngfull brud som vägde alltför mycket. Folket runtomkring mig var inte heller så nöjda^^ Hennes sällskap fick ursäkta henne flera gånger, och de ursäktade sig ofta till mig då de såg att jag inte alls var nöjd. Efter att hon trampat på mitt jävla ben med min dåliga fot, gjort så att jag tappat luften lite lätt och vart allmänt efterbliven med armar och ben så kom vakten och släpade med henne ut. Allt detta INNAN Danko ens hade gått på^^
Hon var nog på helt fel ställe. Hon skulle kunna haft ihjäl elefanter med de rörelserna och den kroppshyddan. Folk undrade varför man ens skulle gå på spelningar och vara dyngrak, jag ser inte heller meningen. Jag hade aldrig förlåtit mig själv om jag hade vart i det tillståndet på en viktig spelning.
 
Men när Danko gick på och den feta bruden var väck så var livet bra! De var lysande som vanligt, och jag tycker alltid att det är ballt att stå så nära som man ändå kommer på mindre ställen. Det är mycket trevligare när det är litet ;) Basisten har blivit snyggare också tycker jag^^
 
De körde alla låtar som jag tycker är obligatoriska =P Vart lite orolig på slutet, men de körde "I think bad thoughts" och "Had enough" i extranumret, så då lugnade jag ner mig sen och var helnöjd =D Svettig och med vätskebrist typ masade jag mig iväg på sista låten i jakt på vatten. Man fick fylla på själv från en behållare, skitbra! Jag hällde nog i mig tre glas, haha. Sen lugnade jag ner mig. Var orolig över att inte få i mig vätska innan vi drog iväg hem, men det löste ju sig. Blev ju fruktansvärt varmt därinne. 
 
På hemvägen stannade vi på Bögens och käkade, fan vad gott det är ;) Sen hade vi världens mest idiotiska brud i en Merca från LR (skönhetsprodukter) som körde som en jävla idiot så jag blev förbannad. Orkar inte ens dra upp alla knasigheter fanskapet sysslade med. Hade jag vart rik hade jag smällt upp förardörren så att hon hade kört in i den när hon körde om...
 
Men men, Danko Jones, grymma som vanligt! =D Man kunde vrida ur Dankos skjorta ;) Det är nog jävligt jobbigt att vara artist när man rockar så hårt! De är seriösa iaf, och det uppskattas av alla =D
 
//M

Nej, han lär sig inte

Farsan sa idag att han tycker det är konstigt att Melker inte slutar upp med att hetsäta äpplen med tanke på  att han höll på att kväva sig själv. Han var så kul och sa att han kan ju sitt osv, men att han inte kan göra den kopplingen till äpplen fattar han inte^^ När de var ute igår hade han fått vittring på ett äpple som han satte i sig, som farsan slet ur innan han hann käka upp det. Han fattar inte vilken bra näsa Melker har^^
 
När jag gick hem en dag i veckan så satte han i halsen, men jag lät han lösa det själv då det inte kom alltför mycket fradga, och det gick bra. Men det tog lite tid, lite längre än vanligt men inte så att jag blev drabbad av panik. Men det var inte så långt ifrån =P
 
Idag tog vi första turen efter att jag stukat foten. Melker försvann, vi ropade. Jag visste att han var och käkade äpplen, så jag och Marita stövlar iväg. Amiro var framme först =) Han har gått från äppelhögen och står och försöker få upp äpplet han satt i halsen. Jag tycker inte han känns lika desperat som sist, han kämpade inte lika mycket nu med att få upp skiten. Svårt att förklara! Men vi ser ju att han satt i halsen ordentligt. Jag torkar bort fradga, och Marita kör lite lätt heimlich. Hopplösa jycke! Han fick upp biten ganska snabbt ändå, och denna gången var det mindre han satt i halsen, fast en större bit. Han stod och frustade lite efter då det antagligen var lite irriterat, men allt var ju ute så då var jag lugn. Amiro stod och betraktade hela spektaklet helt tyst. Han undrar nog vad fan den galna grisen sysslar med^^
 
Jag har typ lärt mig graderna av hur det är när han sätter i halsen nu känns det som. Beteende, andning, läten, fradga osv. Jag blir dock måttligt trött på det och önskar verkligen att han kunde sluta. Hade han käkat lugnt och sansat om han nu måste käka äpplen så hade det gått bra. Han är ju bra på att tugga annars^^
 
Jag har han dessutom kopplad en bit på sista sträckan där han satte i halsen ordentligt. Känns bäst så, där ska han inte få käka några mer äpplen. Dessa äpplen idag var lite mindre, vilket känns lite bättre, men han sätter ju ändå i halsen...
 
//M

Surt sa räven

Igår på kvällskissen med Melker så lät jag han gå vid ett rönnbärsträd som hade tappat massa bär. Surt sa räven om rönnbären tänkte jag och lät han gå där. Helt ätbart menade Melker, som stoppade en klase lite försiktigt i truten och tuggade länge. Precis när han var klar, så spottade han ut grenen som alla bär suttit på. Man får ju erkänna att han har finess iaf! ;) Dock vet jag inte om han är överförtjust då han inte drog som en tok, men vi får väl se. Jag låter han inte gå så nära nästa gång^^
 
Idag har vi tränat på slalom när jag går baklänges. Första gången vi faktiskt kom till skott nu med det, utan stegfel från min sida ;) Det gick bra, jag kan gå fyra steg bakåt och han går så fint så! =) Hittade min favoritklicker som jag alltid har inne, den är skön att klicka med och den har inget band, så den är inte optimal att ha ute. Jag beslutade att ta en paus och klicka upp resten av kvällsmaten sen! =) Det var lite tidigt nu egentligen =P Troligtvis kör jag mest slalom bak, men börjar nog med lite snurrar utåt innan vi går in på det halvnya momentet. Men det blir nog inga problem alls, så har redan kommit på lite nytt att träna till freestylen- får se om vi får till det sen eller om jag tänkte fel igen^^ Men men, en sak i taget, vi tar slalom bakåt först ;)
 
//M

Varför har bloggare haters?

De flesta bloggare har ju folk som inte alls gillar vad de skriver osv. Frågan är bara VARFÖR dessa efterblivna jävla "haters" hänger på en blogg de hatar? Man mår väl inte bra av att läsa saker man tycker är idiotiska som man bara blir irriterad av? Det är inte sunt. Blir ni irriterade, så lämna bloggen ;)
 
Gillar inte jag en blogg så läser jag då sannerligen inte vidare. Det finns viktigare saker att lägga sin tid på. Dessutom sponsrar ni bara de större bloggidioterna som ni inte gillar om ni går in och de får läsare ;)
 
Jag hade för övrigt en riktig jävla satmara i min omgivning ett tag som bara gick och hittade på massa jävla skit om mig, det var inte så lattjo faktiskt. Men då sa Coffe: Var glad att du har förstört människans liv ;) (Hon hade ju fullkomligt hakat upp sig) Haha, det är fan så man garvar åt det istället! =D Så får man väl känna för sina haters också, speciellt de anonyma som inte ens vågar ta konflikten^^
 
Så tack och bock att ni tycker jag är så intressant att följa ;)
 
//M

Kläder på hundar

Har haft tröja på Melker någon gång nu när det har vart minusgrader, han fryser ju så. Att inte köpa kläder till sin hund som fryser tycker jag är elakt och gammalmodigt.
 
Diskuterade lite snabbt med Jocke sist om kläder på hundar. Han började mobba folk som har skor på hundarna typ. Det är fan så man blir galet irriterad. Jag känner till folk som har staffar som får köra med fleeceoverall, täcke och skor för att kunna va ute när det är kallt. Det gör de för hundarnas bästa. Sitta inne är väl inget kul liv? Så jag är glad att Melker bara behöver ett tjockt täcke =) Och fattar ni ens vad det kostar med all denna utrustning på två hundar? Nu snackar vi kvalitetsgrejer för aktiva hundar och ägare. Galet dyrt! Men lätt värt det om man behöver. Irriterad är precis vad jag blev sen på kvällskvisten när jag kom att tänka på en gammal diskussion jag haft om det innan.
 
Försöka diskutera med en helt IQbefriad människa som inte ens har hund är ju inget man ens ska försöka sig på att göra. Man blir bara fruktansvärt irriterad och hoppas att idioten aldrig skaffar hund. Satans jävla pucko som inte ens borde öppnat käften! Har man ingen erfarenhet av det kan man försöka få fram sina åsikter lite försiktigare eller kanske fråga för att lära sig mer, men icke. Såhär är det, det vet jag som inte ens har hund var vad hon försökte få fram. Dra åt helvete, stanna där och brinn vidare säger jag.
 
1. Jag tycker att min hund är mycket finare utan kläder
2. Det tar tid att ta på kläder (Har man flera som ska ha lager så tar det massa tid)
3. Det kostar pengar (Kan kosta massor beroende på vad du behöver)
 
Varför skulle jag då ta på han kläder om det inte är nödvändigt? Fryser han så ska han självklart få ett täcke så att han kan vara ute och fortsätta vardagen som vanligt! Jag tänker då fan inte snåla när det kommer till min hund. Lata jävla människor som tror att man ska sitta inne på vintern eller som inte vill gå ut själva för att det är kallt osv... Men som sagt, det finns en stor del av befolkningen som fan inte ska ha hund. Helvete vad irriterad jag blev nu!
 
//M

Hackad mail

Idag tänkte jag skriva ett glatt inlägg, men det kan ni glömma nu.
 
Nån jävel har hackat mitt hotmail konto, eller så är det bara fejk, vilket jag hoppas och det var vad min kusin trodde. Jag vet inte varför folk ens skulle göra en sådan grej? Finns ju inget av värde där, inget intressant heller för någon annan än mig. Knappt så det är intressant för mig^^ Haha.
 
Hur som helst, nu har jag ändrat mail och lösenord till en jävla massa konton som jag kom på. En del konton har jag väl glömt av att jag har, och en del har jag glömt lösen till, så hoppas att jag kanske kan komma in på den hackade skiten och försöka lösa det en dag. Annars är det väl bara att regga nytt. Fy fan vad surt iaf! Nu får säkert alla massa konstiga mails osv, som jag får skämmas för. Fy fan.
 
//M

Snart igång

Snart är jag igång igen, vart ute och gått en del idag, inte lika snabbt som vanligt då och inte lika långt, men det går framåt. Min faster cyklade ikapp oss och sa att jag inte ens haltade =) Lite stel är jag nog^^ Började morgonen med fel skor, löpardojorna skapade tryck på ankeln. Kom på att de bästa skorna borde vara mina kängor, så nu kör jag på de. Mina nya kängor är nog bäst att gå i, då de gamla var svåra att få av. Trodde nästan jag skulle göra allt värre när jag skulle ta av den. Converse kanske funkar, men kängorna är skönare att gå längre i. Inte mina hundnörderikängor nu då, vanliga kängor som knappt skapar tryck över ankeln, men det känns ju.
 
Det här med att backa och köra slalom gick inte så bra. Så som vi gjorde så är det tekniskt omöjligt. Nu kom jag nog på felet, började vid fel ben! Satan, nytt försök imorgon, så får vi se om det går =P Jag har funderat en hel del, och nu ställde jag mig upp igen och kollade, haha. 
Melker har snurrat och haft sig som fan. Knappt haft ett riktigt framförsättande efter all snurrträning^^ Ute gick det dock bra. Grejen är ju att han kör nästan allt han kan när han blir ivrig =P Vi tränade upp hans middag nämligen. Mycket smart att göra när man inte är lika aktiv som vanligt och ska träna! =)
 
Ska ut på en kortare kvällstur med Jocke och Q snart, om han nu inte glömmer av det. Det blir längsta totalsträckan idag isåf, ett varv runt ån. Det är dagens mål! Har fått ont i stortån för jag inte haft strumpa på mig, så ska dra på en ankelsocka innan vi ger oss iväg^^ Om de hänger med blir jag väl helt slut när Melker får syn på Q, så jag vet inte om jag kommer ångra detta än men^^ Melker blir nog jävligt glad iaf =D Det blir jag också iofs, inte träffat de på evigheter. Inte träffat nån på evigheter^^
 
//M

Freestyle

Idag har vi tränat lite freestyle hemma hos mor och far. Jag blev ju varm^^ Det är dock inte jättelattjo när han blir hysterisk när man tränar med ost nu när jag har ont i foten. Han snurrar och har sig som fan! Vilket resulterade i att han rev upp min tå! Satan vad ont, haha. Men han var jätteduktig! =D
 
Hittade en perfekt låt till ett framtida program, ett av mina svenska favoritband, som sjunger på svenska. Vet ej om det hade gått hem om man skulle tävla med det, men det var bra takt och text i den =D Man kan nog göra mycket roligt till den, jag lyssnade som fan, gick runt hemma med lurarna på och tränade slalom osv med Melker för att känna takten. Funkade bra! =) Nu blir mitt senaste projekt att Melker ska gå slalom när jag backar.
 
Satt och lyssnade igenom texten och spånade idéer. Hittade vart jag skulle börja och sluta, så jag laddade ner ett program och klippte till låten. Efter en del trassel så gick det, dock blev den inte i mp3, men det ska nog gå ändå.
 
Så nu blir det freestyleträning ett tag framöver ;) Gött att hålla på med mer ny träning nu när man inte är lika fysiskt aktiv, med tanke på foten. Men vi får se hur det går imorgon, hoppas det går bra! Ska även bli jättekul att börja med nya slalomet! =)
 
//M

Vita hår

Idag hittade jag vita hår vid Melkers läppar. Jag som alltid vart glad över att han inte är grånos än. Men det var några hår, hoppas det stannar så. Dock så har han ju hållt sig från det länge om man jämför med en del andra. Min lilla gris, känns som han blir gammal på riktigt nu typ^^
 
Men Melker är fan en stjärna! Han snurrar ut från mig nu snyggt som fan! =D Helt galet vad roligt det är att se, och jag tycker ju att han är jätterolig att träna med. Så jävla duktig är han =) Får kolla igenom övriga moment och se vad vi ska lära oss nu efter detta! =)
 
Jag borde dock börja slipa på ett freestyle program. Vet inte om jag sagt det, men han har typ alla grejer han behöver kunna för att ställa upp i en klass 1 tävling. Jag är ju som sagt rädd att han hellre springer iväg, men vi kan ju sätta ihop ett program för skojs skull. Jag är dock mest rädd för musiken. Kanske inte ska välja något för tungt, ifall domarna inte uppskattar det om man nu kommer till start nån gång^^ Måste fan komma på något bra, som jag inte ser för löjlig ut till heller då, haha =P
 
//M

Kärlek börjar alltid med bråk?

"Kärlek börjar alltid med bråk som obildade lärare sa, ovetandes om att de uppmuntrade mobbing"
 
Det var Johns citat, klockrent! Och lärarna vill ha löneförhöjning...
 
//M

Tristess

Jag typ dör av tristess! Kändes inte lika bra i foten idag som igår, om man ska jämföra framsteg osv. Men botten är verkligen nådd, usch.
 
Snackade med Lerken och han skämtade om att jag skulle börja sticka eller virka, och det gjorde jag. Fanns inga virknålar så tog stickor ;) Dock kom jag fan inte ihåg hur man gjorde aviga, så började med räta. Inte dåligt för en som inte stickat på evigheter! Var flera år sedan jag stickade på en Faktum-halsduk, bara räta då också. Innan det var det nog stickning i skolan på mellanstadiet typ.
 
Virka är mer min grej. Undrar ens om jag kommer ihåg hur man gör mormorsrutor som jag var kung på^^ Sen blev jag less på bara räta iaf så googlade fram aviga. Knepigt, höll på att stampa sönder foten ännu mer av frustration, men nu börjar det ordna sig^^ Min farsa kan sticka räta! Fan det är så jag blir imponerad av min förebild, han svor på sig själv att han inte kom ihåg aviga, haha.
 
Aja, jag ska nog gå upp med Melker och häcka med farsan nu. Sticka vidare^^
 
//M

Stukat fotjäveln

Jag var ute i lördags och bowlade med en polare från Götet, som har flyttat till Skövde. Melker skötte sig ganska bra, men han hade fått ett ben att tugga på direkt när Magnus kom in i lägenheten. Innan det hade vi precis tagit en skogsrunda och gått och mött upp Magnus vid resecentrum. Bra timing tyckte jag =) Får ju alltid smått dåligt samvete av att lämna han, även fast jag vet att han klarar det.
 
Jag skulle hem tidigare till grisen tänkte jag, men då hade jag tappat bort brickan till garderoben. Fick vänta till sist och sen betala 50 spänn för att få ut jackan, great!
Cyklade omkull på hemvägen i mina nya klackar, stukade fotjäveln och skrapade upp armen. Satan vad ont det gjorde men hem kom jag iaf.
In och hämta grisen för att ta en kort rastningsrunda, jag bytte till mina skor som jag håller på att töja ut. Då låste jag ute mig själv, strålande! Tur som fan så hade jag nyckeln hem till mor och far, så halta iväg hem med hunden och sova. Sen halta tillbaka morgonen efter. Fy satan vad ont det gjorde! Det gick ju mycket bättre med alkohol i kroppen, även fast det också hade gjort svinont så var det bara ett smakprov. Tror att jag väckte säkert alla som bodde i närheten med alla mina läten och svordomar, haha.
 
Svullen och jävlig inser jag att jag får nog åka in. MMS:a Marita och några andra och de sa att jag skulle åka in. Tänkte att jag inte skulle belasta vården i onödan. Men kunde inte ens stödja på fotjäveln. Ringer mor och far som inte ens är i stan och förklarar läget. Mamma kommer och tar grisen sen och pappa kör in mig till sjukhuset.
 
Stukning, lindad med kryckor. Tur i oturen då de snackade om operation i värsta fall, då började jag nästan att böla, haha. Ångesten var total då! Arne var med och röntgade mig och sa att jag skulle va lugn och att det såg fint ut, så det kändes lite bättre. 
 
Bor hemma hos mor och far nu, med tanke på att grisen måste ut, och det fixar jag inte riktigt än. Men när jag vaknade idag så kändes allt mycket bättre än vad jag trodde. Jag kan tom gå några steg utan kryckor nu! =D Det kan iofs ha att göra med pillerschemat jag fick av Marita, men bra det. Konstigt dock att jag inte fick någon info om det på sjukan. Men har man Marita så vet man vem man ska fråga, och man behöver inte ens fråga. Instruktioner kom i sms, haha. 
 
Melker är jätteduktig och håller mig sällskap när jag vilar =) Mysgris på riktigt! =) Dock så uppskattar jag inte när han springer runt fötterna, och springer in i den onda... Dock så har jag noterat att Melker får sin vilja igenom här när det gäller att inte gå ut i regn. Vänder han så vänder de tillbaka och väntar på uppehåll typ. Annars får han vara inne om han har kissat av sig. Så nu vet jag det också! Hopplösa =P Han vet dock att han inte har något val när jag går med han, så han förflyttar sig oftast väldigt bra då ;)
 
//M

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se