Årets första krypare

Idag har det blåst en massor och regnat en hel del stundtals. Vi gick hem från mor och far mitt i en rejäl skur, så Melker var inte alls nöjd då. Han trodde att han skulle komma undan med att göra sina behov fort för att sedan vända tillbaka. Så blev det inte, utan vi gick hem ;)
 
Vi tog en vända i skogen iaf. När vi gick var solen framme och det var uppehåll =) Vi gick inte exakt där vi brukar gå för de har börjat avverka skog så vi undvek allt det uppkörda. Melker kommer stafferyckandes mot mig i full fräs som en bulldozer, och när han hoppar över ett dike med vatten i så sätter han i ena bakbenet i det typ. Haha, han såg för gassig ut =D Hade han sprungit vanligt hade han inte haft några problem med att komma över det. Han hoppade nog ganska långt innan, haha.
 
Sen ryckte Marita tag i mig  förskräckt "Å nej, en hare" Båda stollarna såg den ju givetvis och sprang efter i en jävla fart.Jag satte efter bara för att kolla läget, med Marita som skriker "Det är ingen idé" Jag hade ju inte räknat med att komma ifatt heller, och speciellt inte i mina gummistövlar =P Men det är nog första gången hon blivit lite nervös och visat det typ. Själv blir jag ju hysterisk med älgar^^ Eftersom hon ryckte tag i mig flög hjärtat upp i halsgropen innan jag fick höra vad hon sa =P
 
Melker höll på att bli nerskiten av Amiro också. Han var risig i kistan och satt och tryckte, och Melker sprang runt honom, under svansen och allt och bara väntade. Ja, jag har en äcklig hund. Tur var så fick han trycka länge innan det kom nåt, så vi fick bort liten gris så att Amiro fick skita ifred. Det var bara jättelite rinnande, men jag hade ju inte vart alltför nöjd om han hade fått det på sig...
 
På hemvägen stannade Marita och pratade med en kompis och då ser jag den, årets första krypare! Jag tog den genast och krossade den. Vi snackar om fästingar nu ifall ni inte hängde med ;)
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0