Halvhurtig

Idag var vi ute och sprang 3 km. Han fick välja gångart själv. Han såsgalopperar ju typ bara^^ Bad han trava när jag skulle belöna honom, och det fattar han ju. Underbart väder har vi haft idag iaf =) Plockade fram en vårjacka igår, helt underbart =)
 
Sen var det tipspromenad på alternativträningen, alltså tog jag med Melker. Bacon hade med sig Dana så det var väl lite extra kul för Melker, hon är en snäll tik iaf =) Träffade förresten Hilborn igår också, han var inte lika glad och morrade till^^ Men de kunde ju promenera ihop så det var ju inga problem. 
 
Melker drack dock hur mycket vatten som helst när vi kom in idag, vet inte om han satte någon form av rekord =P Han stod och typ halvgnällde i dörren när jag torkade tassarna och gick raka vägen till vattenskålen. Fast jag pratade med han och sa att jag skulle fylla på nytt så kastade han sig bara över den. Efter evighetslångt drickande så bytte jag vatten, då drack han även lite av det nya. Haha. 
 
Sen blev det kalasande på älgnacken. Han älskar den verkligen alltså =) Nu började det regna också för övrigt, tur att vi klarade oss när vi var ute iaf =)
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0