Intervalltränat

Idag på derbyfysen var det löpning till min stora förtjusning, vilket betyder att jag kan ha med Melker =)
 
Vi har ju bara sprungit 2.2 km innan och det tycker jag är lite klent. Sen vill jag även intervallträna Melker, så jag kom på den briljanta idén att lägga fram förslaget att springa 2.2 och sen intervallköra 2.2. Så gjorde vi =) Intervallen så sprang vi två stolpar, gick tre och fortsatte så.
 
Melker låg ju på som en rem i kopplet när jag sa spring ;) Så han låg ju såklart först hela tiden =P Det gick för övrigt kalasbra. Han tyckte nog såklart att intervall var roligare, då det faktiskt händer något ;) Han fick köra såsgalopp på det vanliga varvet^^ Sen föredrar jag nog intervall själv då jag inte tycker att det är lika jobbigt med tanke på kondition osv =P Men det är bra, måste ju träna intervall också.
 
Hade med vatten till han som jag erbjöd efter första varvet, men det passade inte för då spanade han på andra hundar. Erbjöd han efter andra varvet också men det passade inte heller. Så jag gick och drack det på hemvägen^^
 
Fia sa ju sen när vi var klara att det är ju bra att man kan ta med sig hunden. Ja, Melker gillart =) Glad att jag har en jycke som inte bangar.
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0