Jag synar dig, tjockis

I påsk så satt mina syskon och Jessica och diskuterade tjockisar, haha. Två träningsnördar och två fläskiga för er som inte vet. Jag och Vicky är dom fläskiga, så ni inte tror att jag anklagar de andra^^ Sen kom vi till det fina fenomenet: alla som lägger upp bild på sin viktnedgång och ska ha beröm. Jag säger som Hanna, de har fan bara sig själva att skylla för att de väger så mycket. Men visst, en klapp på axeln kan de väl få för att de gått ner lite då, kanske... 
 
Iaf, sen lägger de nyfrälsta träningsnarkomanerna upp bilder på olika kroppsdelar och visar hur duktiga dom är, gärna i en position där man spänner musklerna. Satan jag skäms! Det är fan inga muskler att visa upp. Jag menar, de står och spänner sig, men det finns liksom inget att se. PINSAMT. Jag blev genast mycket mer stolt över min syster Sofia efter att ha sett den där misären. Jag tror inte man inser hur bra en del folk är förrän man sett hur värdelösa en del andra är ;) 
 
Eller den klassiska magbilden när man ser revben. Seriöst, jag synar bluffen din tjocka jävel! Man ser att magen och allt runtom bara är fläsk, och inte lite heller. Det syns så in i helvetes väl. Då vill folk ha beröm för att de är smala, fast de står och sträcker sig och håller in sig så att man snart får ringa 112 för de tuppar av pga. syrebrist. Hur kan folk vilja ha beröm för något som inte existerar? 
 
Jag säger bara lägg ner, det blir pinsamt, faktiskt. Så, nu har jag lugnat ner mig =) 
 
Ska kolla på en film nu, och sen ge mig ut i spåret med Melker tänkte jag. Ser ut att bli en underbar dag =)
 
//M

Kommentarer
Postat av: Vicky

Jag är fan inte fläskig.

@ 2013-04-07 @ 17:30:55

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0