Välja derbynamn

Jag trodde ju att jag hade valt mitt derbynamn, men Bacon tyckte att jag skulle ändra. Sagt och gjort, det blev massa bollande med förslag osv. Farsan hatade ju såklart alla mina förslag^^ Har ju så dålig fantasi och sen vill jag ju att det på något sätt ska spegla mig också, så jag körde väl typ fast. Garvat massor åt Bacons förslag dock =D Det är för övrigt lättare att komma på namn åt någon annan än sig själv kom vi fram till^^
 
Kom fram till att någon som faktiskt vet vem jag är och har en någorlunda bra bild av vem jag är borde komma med förslag. Jahapp, valet föll på A helt enkelt. Första förslaget var bra, vet dock inte varför han valde det. Men det var väl så han tyckte så jag kommer köra på den delen. Menar, han kan ju inte ha fel? Så resonerade jag^^ Dock vill jag nog ha tvådelat, så försöker komma på ett kul ord till. Eller också får jag väl köra på ett då i värsta fall. 
 
Glad att jag har valt nummer iaf, ett problem mindre ;) Vågar inte säga något, för då kommer ju namn och nummer plötsligt vara upptagna eller liknande... Ni får veta sen när det blir officiellt =)
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0