Plattsättarjycke

Jag hjälper Johan att kakla lite i hans kök. Satte klart plattorna idag och sen stack jag hem till Melker och gick ut en vända och sen gick vi tillbaka och städade. Han sa inte ett ljud, eller jo ett minimalt gnäll en gång som försvann direkt. Räknas knappt för det var inget oväsen =P Han körde froggystyle lite överallt i lägenheten för han var så varm efter vändan =D Haha. Hittade en klippt kakelbit han bet i, inte så hitigt kanske, men det gick bra. Han kan fan chilla ensam med mig i andras hem =P Jag är helnöjd med han. 
 
Imorgon får han vara med när jag ska foga. Han kommer säkert att vara ivägen som vanligt när jag pysslar med renoveringsgrejer. Ville inte ha med han idag vid kaklandet, för mycket oväsen med vinkelslip och massa damm osv. Inte sunt för en hund att vara i det. Kom förresten på att han nog hittade något i Johans flyttlåda, släpade nog ut lite bubbelplast som jag lade tillbaka. Får kika på det imorgon. Ska nog ta med en bädd och såklart en vattenskål åt han.
 
Han tyckte det var lite skumt att gå in i "fel" trappuppgång och sen stannade han vid varje våning utanför dörren till vänster och undrade om det var där vi skulle in =P Ser inte likadant ut i våra trappuppgångar. Han trodde säkert jag var senil som gick fel ;)
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0