Svansjön

I söndags gjorde jag världens jävla magplask på träningen. Jag skulle väl hoppa, sen ångrade jag mig för sent eller liknande och sen låg jag där raklång^^ Tror jag slog i hakan på händerna också. Jag har aldrig sett så många stjärnor i mitt liv iaf, det var som taget ur sen serie. Tappade såklart luften och magen var bra röd ett tag. Så typiskt att man alltid landar där man inte har skydd. Sträckte sidan av svanken också.
 
Efter det har jag haft sån jävla träningsvärk i magen. Fattade inte vad det var för jag hade ju inte tränat mage, funderade tom på om det var efter magplasket. Men kom på det igår, att det kom från allt hoppande. Vi hoppade nämligen igår också, och då kände jag att det är dom musklerna man använder då.
 
Sen testa vi en ganska kul whip, roligare än de vanliga typ. "The waitress". Bacon slängde iväg mig med en jävla fart när hon skulle visa att vi kanske bara skulle öva på momentet att kasta iväg den andre. Ja, då ramla jag såklart. På sidan av baken såklart och armbågen. Lattjo att jag ramlar mer ju mer jag lär mig ;)
 
Fick för övrigt lagkläderna igår också, så nu har jag keps, linne, tröja & damtisha =) Skitsnygg logga har vi! =D
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0