Myggjävlar

Melker har blivit myggbiten och fått en del knölar nu efter, det är första gången han fått knölar efter. Magen är värst drabbad. Han fick nog de flesta när jag släppte han med Dana i söndags. Han tokjuckade sönder henne typ, hon hade slutat löpa ganska nyss. Eller ja, med sån säkerhet att det inte skulle kunna bli valpar, men hon luktade förhoppningsvis gott. Vill ju inte att han ska fortsätta så sen så jag hoppas det var löpet^^ Hon sa inte ifrån ordentligt så jag eller Ällen fick ju gå och plocka ner han från henne en massa gånger. Hon var som tjuren Ferdinand^^
 
Idag tog vi en skogstur och körde årets första upplet. Hade med köttbullar idag med, så båda två hundarna gick med mig när jag vallade rutan. När vi satt och väntade på när Amiro körde så var det en jävla massa myggjävlar som surrade runt. Försökte hålla dom väck från Melker, men ska nog gå till Apoteket och kolla om de har inne ett bra medel som jag fått tips om.
 
Lade ut två dosor iaf. Han satte av i full fart och hittade en dosa ganska snabbt. Farten höll han i även sen, men kom tillbaka utan ett par gånger. Sen märkte jag att han började tappa fokus lite, så gick med ut en bit och såg dosan. Backade då för att den var så nära, han hittade den och jag hann springa in innan han kom in med den =) Jag är jättenöjd iaf. Kanske hade låtit han hålla på lite längre, men det var inte så lattjo med alla mygg. Så ja, måste absolut kolla myggmedlet! Men jag är nöjd med hans insats =) Lite missnöjd att han missat den som låg så nära, men tror han hade lite för bråttom när han letade^^ Kanske var det köttbullarna, men farten gillade jag iaf =) Höll sig fint i rutan också, stannade och kollade efter Amiro ett par gånger men bad han bara leta vidare och då gjorde han det.
 
Amiro lyckades för övrigt fånga en godisbit sist vi var ute! Helt fantastiskt, tror det är första gången han fångat nåt. Idag gick det inte lika bra, men han fattar vad han ska göra iaf ;)
 
Funderar på om jag ska beställa namnhalsband till Melker, får nog diskutera det på familjesammankomsten i helgen^^ Han behöver ju ingenting egentligen, han lever ett liv i överflöd =P
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0