Derbygrejer beställda

Jag vet inte om jag sagt att jag lyckades bita in mitt tandskydd? Det gjorde jag iaf, blev superbra, tror jag^^ Kan ju för övrigt rekommendera alla Sisu tandskydd om ni nu behöver tandskydd =) Betalade in medlemsavgiften idag, så nu jävlar ;)
 
Igår skulle jag beställa grejer, allt var klart fram till jag skulle klicka betala. Då hängde sig hela skiten, det stod att de skulle kontakta mig. Idag åkte jag över till den andra nya tjejen i klubben, Rebecka, och hjälpte henne beställa och välja ut grejer. Det var inga problem alls, var en annan sida. Så med hennes beställning lagd åkte jag hem och bara kände att jag inte pallade att vänta mer. Testade att beställa igen, fast använde Firefox webbläsaren istället. DÅ gick det, fast halvt konstigt ändå. Men kollade cashen, och de försvann. Fick även bekräftelsemail.
 
Så nu går man i väntans tider, men de kommer inte kunna skicka innan 22 mars, då var hjälmen i lager igen. Jag skulle ha en hjälm med matt yta, och tänkte ta en snygg grön. Gillar ju färgglada saker. Men när jag googlade och hittade en annan bild på den var färgen inte alls så snygg. Så jag tog en mörklila metallic, hoppas den är så snygg som på bilden. Frågade farsan igår vad han tyckte utan att jag sagt något om vad jag tänkte mig. "Rosa kan du ju inte ha iaf, det ser ju ut som ett barnkalas. Det blir ju inte seriöst" Typ nåt sånt, han tyckte nog samma om den gröna så med den mörklila blev han väl lite mer nöjd. 
 
Gick igenom namn med han idag. Han totaldissade mitt val av namn, såklart =P Men nämnde några andra i klubben och då skrattade han. Jag har iaf valt namn och nummer i hemlighet^^ Tänkte försöka spika numret så fort det bara går så det inte blir upptaget, sen får jag väl se om de frågar om namnet eller om jag får slänga fram det med.
 
Vill bara ha grejerna nu! Helst för en vecka sen =P
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0