Mörbultad

Vi hade lite fysträning igår och en del var off skates, då kunde jag ju vara med. Så det körde jag på. Fick även köra off skates när de andra var on skates, kände mig ännu mindre än vanligt^^ Sprang nog runt som en skållad bäver för att inte bli överkörd. Det gick för övrigt snabbare att springa de korta intervallerna än att åka, så det var ju gött =)
 
Vi brukade alltid ha mycket hårdare fys när jag kampsportade, så detta var en barnlek i jämförelse. Men man kände ändå att man tränat efter, så det var ju gött =)
 
Jag tog med Melker ut på 1,7 km löpning när jag kom hem och ändå var ombytt och halvsvettig. Tyckte det var lika bra då ;) Gick bra, vet att han kan trava snabbare istället för att byta över i galopp. Men han gör det ju inte om han inte vill själv typ. Han travade fan om mig i multispeed och sprang framför med sträckt koppel när han fick syn på nåt. Får se om vi får ordning på detta =P
 
Idag har jag haft träningsvärk i hela kroppen typ, och det känns gött !Fast det har vart jobbigt också. Händerna, fötterna och huvudet har vart skonat =) Eller ja, jag dunkade huvudet i väggen i morse när jag skulle lägga mig ner i sängen. Har sån jävla träningsvärk i magen så det är jobbigt att resa sig upp om man ligger. Det är tom halvjobbigt att andas^^ Men det är underbart att typ alla muskelgrupper tränades, mer sådant säger jag =) Då känner man sig nästan vettig ;) Fast idag har det mest känts som att jag har blivit brutalt misshandlad^^
 
Var även ute i skogen idag, kom på att jag borde ta med en spade sen när det blir varmt och gräva ner all skit som Melker hittar.... Tror nog jag ska göra slag i den saken =P Orkar fan inte med all jävla skit som ligger överallt där som en jävla buffé för han. Ikväll får han Bravo till kvällsmat iaf, han ligger i köket på golvet framför spisen där matskålen står med burgaren. Han har vart där ett tag och väntat^^ Kvällsmat och sen göra oss klara för natten är vad som händer nu, är helt färdig.
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0