Årets första uterull

Idag satte jag på mina sprillans nya utehjul och drog iväg till Bacon. Det var bra nervöst att stå på skrillorna ute, kändes som första gången på skrillor någonsin typ plus att allmänheten skulle få se spektaklet. Men kom över det sen ganska fort ändå =P Vi åkte vidare och väntade in Skank som skulle åka med oss på betongplattan.
 
Det var underbart väder,så fick ju åka i tischa på plattan. Tror för övrigt att jag har bränt mig i ansiktet, och ville egentligen inte ta av mig tröjan då jag inte klenat in mig med solkräm. Är ju väldigt noga med mina tatueringar, så det kändes inte helt ok^^
 
Det var underbart att åka på betongplattan iaf! Man hade bra rull som fan, samtidigt som man hade bra grepp. Satan vad man sliter tåstopparna, men jag tycker det roligaste stoppet är "TAT". Det är ju dessutom billigare att köpa nya tåstoppar än nya hjul. Åkte crossovers baklänges idag också, gick kalasbra. Även åka runt på ett ben i kurva gick jättebra. Helt sjukt vad bra det gick egentligen^^ Bra underlag och hjul helt enkelt =)
 
Jag är jävligt nöjd med mina utehjul förresten =) Glad att jag inte kompromissade utan faktiskt köpte de jag ville ha. Tycker nog det är ganska viktigt att ha bra hjul ute med tanke på hur det vibrerar när man åker på vanlig asfalt osv. Sen tycker jag att de är galet snygga också ;)
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0