Elstöt

Igår gick vi till ängen utanför kyrkogården. Tänkte att han skulle få röja lite, att vi skulle ha allmänt kul och träna lite lydnad osv. Hade sele och lina på han ifall något oförutsett skulle hända.
 
De har ett elstaket där på en sträcka. Det sitter skyltar att det ska vara el där, men jag kan inte riktigt förstå varför man skulle vilja ha el där? Eller varför den ens ska vara påslagen?
 
Melker närmade sig elen iaf och jag ropade på han. Men han hittade något intressant där. Sen hör jag han skrika till av smärta. (Jahapp, elen var på) Han lät som en stucken gris. Sen stod han ändå kvar nära staketet innan han började flytta sig bortåt. Vet inte om han fick fler stötar eller vad fan han sysslade med innan han drog sig bort på riktigt. Då kollar han halvt förskräckt mot staketet och sen blir han lite förbannad istället och börjar skälla däråt. Han fattade ju inte alls vad som hände.
 
Inte lätt att heta Melker alla dagar i veckan. Tyckte jättesynd om stackarn såklart. Men kan ju hoppas att han kommer ihåg det och inte gör om det, då är han ju bara korkad isåf^^
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0