Volt och dikesbadande

Jag är ledsen för att jag inte hållt er uppdaterade om vad som hänt det senaste. Har väl vart för mycket helt enkelt med träning, tatuering, hockey VM osv... Får se om jag kan blogga ikapp lite.
 
Men igår var vi i skogen iaf. Precis innan jag skulle koppla loss Melker så fastnade han med ena frambenet i kopplet samtidigt som han trodde han var lös och skulle göra en rivstart. Behöver jag säga att han voltade runt? Men turligt nog så övergick det väl i ett sidrull. Får ju ont i hela kroppen ibland med alla hans tokigheter. Det gick bra för övrigt =)
 
Han tycker ju även att det är jättekul att komma i full fart och hoppa rätt på Marita, haha. Igår var han väl inte alltför uppskattad av henne =P Han har även börjat traska runt i dikena och dricka vatten nu när värmen kommit =) Haha, blir alltid så imponerad av att han faktiskt gör det. Sen tycker jag det är bra att han svalkar sig, då han är galet värmekänslig.
 
Hittade en krypande jävel på han igår också precis innan vi kopplade loss. Mäkta irriterande.
 
Vi har ju även promenerat en del med Dana nu det sista också när hon har löpt. Inga knasigheter förutom att hon är ännu roligare än innan. =P Det är skönt att ha en hane som inte direkt bryr sig så och blir helt förstörd som en del andra blir. Ska bli gött sen när hon slutar löpa så vi kanske kan släppa dom. Hon är ju himla snäll alltså =) Jätterolig när hon hoppar runt av bus, haha. Han snubblade till nån gång på asfalten också. Ällen var nog mer förvånad än vad jag var. Efter vi gått klart blödde han lite i truten, så antagligen slog han väl käken i backen. Melker, Melker och Melker får man väl säga om det...
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0