Ändrat i försäkringen

Ändrade lite i Melkers försäkring idag, höjde självrisken så att jag ska få en lägre premie. Tror det var nytt för i år, så där har jag ju inte missat något. Sen så hade jag något dumt tillägg som jag inte ens visste vad det var som jag tog bort. Typ om jag skulle råka ut för en olycka han orsakar. Helt ovärt att jag betalat för den i 7 år. men det är inte lätt att hålla koll på försäkringar.
 
Så råder väl alla att kolla upp vad det egentligen är ni får och vad ni betalar för. Vet knappt vad jag får, men räknat bort onödiga kostnader iaf ;) Så jag känner mig nöjd med det =)
 
Igår sprang han även i skogen med Amiro för fösta gången på jättelänge. Amiro var taggad till max och Melker var stolligare än vanligt. Flera gånger såg det ut som han skulle hoppa på Amiros rygg, och han var bra nära på att lyckas, haha. Men A var nog bra trött efter så Marita vågar inte gå mer än en gång i veckan nu, fästingsjukdomar är inte att leka med. Hade med mitt egentorkade lyxgodis, kycklinglevern. A gillade det massor =) Melker är ju en avfallskvarn och inte så kräsen. Han fick nog i sig en jävla massa äpplen igår, så han var lite rund om magen efter. Tom bajset luktade ju äpple imorse...
 
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* = Obligatoriskt

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

E-postadress:

Länk till din hemsida/blogg:

* Kommentar:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0